|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.6.2007 7:04:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
   RE: Male majčice in majčki (2006)
13.6.2007 7:07:26   
puncica
Dobro jutro punce
Luštna tale vaša Karin maya2. Sicer pri nas nič novega razen tega da ga tavelika nekaj biksa ponoči in vedno kliče atija, mami se pa hitr pod kovter skrije. Še ena prednost, da mami ni med najbolj priljubljenimi ponoči user posted image Malečki je ok, v govoru se mi zdi da fuuuul napreduje, no kr hoče neki povedat ampak ta njegov beh je pa zakon, zdej se za vsakim dere beh, beh, beh, (tiste ki ne veste, prevod: bejž user posted image )

Ja pa zanimivo, da je verjetno eden izmed redkih fantkov, ki se boji traktorjev pa motorjev.

A ja pa včeri nama je en finančni svetovalec težil in bol ko mu je moj razlagal da ne bomo nič varčevali in da mamo dost povsod, pa da dnar nucamo, bol je un tišal, pa eno uro prepričeval mojga. Pol pa s surlo šel user posted image

Ja nič grem surfat, itak nimam nič za povedat. Mejte se.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
13.6.2007 9:46:37   
marsovka
guten morgeeeeeeen meine Damenuser posted image
Zame je še jutro, ker še čakam na taprvo kavico (žal iz avtomata, kaj bi dala za eno tapravo...no, moj dragi jo verjetno v tem trenutku sreba, tapravo turško, kar v istanbuluuser posted image )

da povem,kako smo včeraj opravili....kar med šihtom sem ga peljala na odvzem krvi...samo zagledal je unega medicinskega brata, se je začel tako milo jokatuser posted image user posted image user posted image , ma, božček, ni se pomiril še par minut potem, ko je bilo že vse mimo, vmes pa kar ni mogel zajokat in mu posledično ni kri tekla in ga je uni stiskal in stiskal za prsteka....
no, malo sem počakal, potem pa hop v spodnji štuk še na cepljenje. že v čakalnici je zaslutil najhujšeuser posted image  in se me je oklenil ko klopek. na srečo je imela dohtarca dober dan in je bila res prijazna...še celo eno tako mini žirafico je dobil 8tam v ZD jo je samo proč pahal, "ne maram")

pikica je padla, reakcije nobeneuser posted image , tudi sicer je bil preostanek dneva kar dobre volje. pa tudi hemoglobin smo super popraviliuser posted image  mi!!!!

v čakalnico sem prišla pa čisto prešvicana in nisem niti pomislila, da bi šla nazaj na šiht, se mi je tamali preveč smilil, da bi ga spet pri noni puščala.

potem pa ni šel nič več spat....ker je spal samo od 11h do 1230, je bil že ob 19h kuhan, ampak zaspat pa ne! v psoteljo sva se spravila ob 2050, jaaaaj, oba, jaz sem bila čisto fertik, ker sem ga od 15h pa do konca zabavala, imela zunaj, sva hodila, se nosila, žogala, vmes jedla, itd....

tako da sem se po dolgem času fajn naspalauser posted image

kdaj je pa zdej naslednje cepljenje?? nimam pojma. tudi nobenega datuma za posvetovalnico ali kaj podobnega nisva dobila*user posted image  morda sem pa samo preslišala med jokom in stokom?

danes pa zgleda, da bo kar vreme kot se šika. zame bo pa spet dolg dan....

preživite ga kar se da lepo...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
13.6.2007 9:47:19   
žmož
Evo mene!
No, lahko bi tud jaz pripopala kakšno fotko Taje na morju, zgleda tako srečna in  zadovoljna kot Karin, a kaj ko sem (skoraj kot ponavadi) fotoaparat pustila doma in seveda -fotk ni. No, mi smo kar cel vikend, pa v ponedeljek laufali okrog iniskali primerno destinacijo za naš dopust, ki se nezadržno bliža. No in smo jo tudi našli-ne gremo prav daleč, prav do Crikvenice se bomo zapeljali. Smo si našli en lušten apartma prav blizu morja (le cesta je vmes pa plažauser posted image ), plaža je za mulčke super, tako da  mislim, da se bomo imeli fanj. Otročka sta 100 na uro uživala v vodi in na pesku, tako da upam samo še na lepo vreme. Katera je že rihtala vreme za srečanje majčič?! Naj se hitro javi, da ga zrihta še meniuser posted image .
Aja, smo pa skoraj rezervirali dopust v Zatonu-holliday vilage, prekrasno za otroke, vse na "kupu" od igral, bazenov, peskovnika, nočne zabave.... Sam kaj ko bi pol nonstop viseli na raznoraznih igralih..., plaža pa nas skoraj ne bi videla. Mogoče pa drugo leto, ko bo ta mala mal večja in bo tud ona znala bolj uživat v teh rečeh.
Kar se tiče spanja-tudi me že en lep čas spimo samo 1x na dan, zato pa zjutraj rada mal potegne. Čeblja vsak dan bolj, sicer so njene besede razumljive predvsem njej pa meni, ma me to prav nič ne moti. Nič, grem kuhat-a ima mogoče katera dober recept za vampe-mojuser posted image  jih obožuje in vsake toliko jih naredim, a kaj ko jih jaz ne maram. Recept pa mora bit preverjeno dober, to pa zato, ker morajo bit odlični BREZ MOJEGA POKUŠANJAuser posted image .

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
13.6.2007 9:49:07   
puncica
Mislim da jih naslednič cepijo pri letu pa pol se mi zdi, tud mi nismo dobil datuma, pač pa so rekl da dobiš domov vabilo, tako je bilo tud pri tavečji.

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
13.6.2007 10:15:50   
Barbs
Ojla bejbe,

norim kot zmešana - danes pride mama in ne vem, od kje mi ideja, da moram še v mojih letih bit vsa preplašena, da ne bo dovolj pospravljenouser posted image  po moje mi bo lih kar odkloplo in bom pustila vse tako kot je - igrače po dnevni, vozni park od Aleksa raztrešen po dvorišču in travniku, vrt je itak neoplet in ne vem več kaj je kaj - edino solata se loči od ostalega, ker je bolj živo zelene barveuser posted image  , kuhinja je taka, kot da ne bi nikoli poribala štedilnika, da o stopnicah od vrha do kleti ne govorim - pajkci so pa domače živali...user posted image  No ja, če bo imela kake čudne izraze na obrazu ( po moje bom prav pazila, kako se bo obnašala) ji bom gladko dala krpe pa ostalo in naj se rekreira... sicer pa - saj res - mar ne pride zato, da mi bo malo pomagala?user posted image user posted image user posted image

Ok, šibam, sem si samo za minutko prišla oddahnit k vam, Aleks na srečo spi že eno uro ( v avtu!!!!! , ker je zaspal na poti iz mesta, pa ga nisem ghotela premikat) -ma ja no, saj sem mu odprla vsa oknauser posted image  

No, tu je pa  zadnjič obljubljena slikca - takole on mene krega (ti ti ti) in se seveda reži ko pečen maček zraven....

user posted image

p.s.
Marija, a si še prepričana, da želite tega hudička za zeta?user posted image

Marsovka - glede ceplenja ima punčica kar prav - nama so rekli, naj pokličem v začetku novembra za uro - takrat bo imel leto in pol, torej to drži.... ne vem, pa a je tudi cepljenje, al samo posvetovalnica?

< Sporočilo je popravil Barbs -- 13.6.2007 10:18:13 >

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
13.6.2007 11:46:05   
puncica
Luštn tale vaš Aleks Barbs, kr ti ti ti, dej pa nehi že pospravljat, kaj boš zdej s cuno letala okol, če do zdej nisi mislim da je brez veze zdej neki na hitr. Jst sem tud včeraj pucala vrata hladilnika ko je en finančni svetovalc pri nas svetil, samo so bla pa res svinska user posted image user posted image

posvetovalnica  ja je pri letu in pol, no vsaj zmerjo jih pa mislim da mora tud neki delat, igrače pa to, pa če že hodi pa to. No vsaj pri tavečji je bilo tako.

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
13.6.2007 14:12:50   
pikicaa
Barbs takšne probleme imam jaz kadar imam zjutraj službo in pride tašča zjutraj k nam , da lahko Maja spi. Ker kadar nimam tipi topi stanovanje vedno obrača jezik. Zdaj, ko bosta pa dva pa sploh ne vem kako bom vse zmogla.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
13.6.2007 14:20:29   
MarijaPo
Barbs - mislim, da bi z Aleksom kot zetom se slo, ampak hujsa je bodoca tasca od Eve. Ta je pa res pasja. user posted image

Cisto sem padla v vlaganje cesenj. Celo internetno stran, kjer pise kako se to dela sem naredila in zraven prilepila se slike postopka (ki sem jih posnela sama, ali pa na samosprozilec).
Ce bi jo katera slucajno rada videla, naj mi poslje ZS, pa ji dam link. user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
   [Brisano sporočilo]
13.6.2007 14:35:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4310
13.6.2007 15:53:33   
SelmaC
Pozdravljene,

pri nas je perstro. Ta nesrečni 3. zob je prinesel dva dni vročine in zdaj pa še kašelj in smrkanje. Je prav jujuhu. Ubogi Maj je čisto brez apetita, in tudi on je lahkokategornik. Upam, da čimprej mine.
Ker me ni bilo toliko časa sem šele zdaj ugotovila, da ste imele srečanje...user posted image Škoda, da smo zamudili. Pa še nove user posted image . Pikicaa, sem prav razumela? Čestitamuser posted image
Če bo katera družinica prišla kaj na Obalo, naj se javi, ker jo vabimo k nam na obisk.
Mejte se
papa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
13.6.2007 21:14:39   
MarijaPo
Selma, lepo, da si se oglasila. :) Upam, da boste kmalu bolje.

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
14.6.2007 7:10:10   
puncica
Dobro jutro punce
Ja Marija, jaz bi link, sem ti že privat pisala. No če bomo vlagal češnje pa še ne vem, verjetno ja, če mi jih bo tašča kej dala.

pikicaa nič se ne skiraj, itak ob dveh otrocih ne moreš imet vse tipi topi, kjer si še to vidla, mi mamo tako štalo doma, bom kr enkrat poslikala, no ne vem če bi, mi je kr mal nerodn pol user posted image Sam valda ne bom zdej sam pospravljala, ko pridem domov je ura pol pet, potem jemo je ura pol šest, potem gremo ven, je ura kmal sedem, potem gresta otroka se umivat in spat, pa je ura osem, potem grem eno uro mal zase telovadit je ura 9, potem se pa še tuširam pa mažem s mlekom pa ..... pa nanes ura na deset, potem še mal preberem, pa je ura enajst ko grem spat. Hmmmm kdaj naj pospravljam user posted image Mah bo že, potem pač pred spanjem mal zmečem skup in to je to. Tipi topi pa nimamo že odkar mamo tavečjo, pa smo se že navadl, zadnič je prišel en finančni svetovalc k nam, pa sem čist pozabla jaz pa imela tako kuhno da mi je bilo kr grozno, ker je res bilo vseeee razmetan. Tašča mi hvala bogu nič ne teži, pa mami tud ne kvečjemu pospravljat začne ko je pri nas, pa naj če se ji da user posted image user posted image

Selma ja se bo treba kej več oglašat, sicer pa čestitke za zobek.user posted image user posted image

Pri nas po starem, se je pa začel dogajat, da ko je tamali pri atiju, pa pride tavečja se tud cartat, se tamli kr razkuri in tiši večjo stran, pa še vrešči zraven, pol pa valda ona v jok in dejmo se dret vsi skupaj, zdej pa ne vem kako se bodo to zmenil user posted image Mami pa ni vreduuser posted image

Nč mejte se lepo, danes bo baje fuuuul vroče.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
14.6.2007 8:19:18   
MarijaPo
puncica - ful si dobro opisala kako vam gre popoldne. Take stvari me vedno zanimajo.
Hja, po moje imas precej lepo popoldne in groza bi bila, ce bi na primer namesto da telovadis in beres, ali pa gres na sprehod z mulci, pospravljala. Jaz zadnje case razmisljam, da bi najela cistilko (jaz ji pravim cistesa). Ideji sem se sicer vedno divje upirala, ker se mi zdi neclovesko, da se za sabo ne uspemo pospravit, ampak ok, sprehod z Evo je pac pred pucanjem.

A ima katera cistilko?

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
14.6.2007 8:27:43   
F*S*M
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo

A ima katera cistilko?

Ne še sam če zadanem na lotu jo bom ziher mela, al pa če se kak stric z miljoni od nekje čudežno pojavi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok puce jaz sem dons full user posted image user posted image user posted image morm it na eno glupo predavanje na zavod za zaposlovanje - možnost zaposlovanja v državah članicah EU, no jaz bi prec šla če bi bila sama z otrokom tako pa ne bo šlo no al pa, ker sama si želim za nekaj časa it živet ven iz Slovenije v bistvu bi šla tam do Filipovega 10 leta no al pa za vedno full me drži, sam hudiča če je tuki še oče mojga otroka, ki pa se verjetno ne bo strinjal da jaz popiham s trebuhom za kruhom v kruti svet in otroka vzamem sabo, tu pa ga itak nebi pustila user posted image user posted image

Nič greva midva zdej v tubolje, Filip gre k babici jaz pa user posted image user posted image user posted image

Čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
14.6.2007 8:37:24   
maya2
Dobro jutrouser posted image

Jaz grem nazaj na morjeeeeuser posted image več kot eno leto nismo prespali celo noč, na morju pa VSE noči brez problema, niti za dudico se ni zbudila, ko pridemo domov pa spet isto....user posted image user posted image user posted image user posted image vsako noč se zbudiuser posted image .... res da dobivamo vse štirke naenkratuser posted image user posted image user posted image tri je že čutit ene še ne.... tele naše štirice so si pa vzele čas.... že mesec in pol nam delajo težave..
Po stanovanju imam vse poslinjeno po tleh, ker pušča sled za sabouser posted image kamorkoli gre.

Nič gremo mal ven dokler še ni prevroče (čeprav se mi zdi da smo že zamudile)....

Lp

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
   [Brisano sporočilo]
14.6.2007 8:59:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4317
   [Brisano sporočilo]
14.6.2007 9:06:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4318
14.6.2007 10:02:35   
mojca75
hišna pomočnica - ma bi jo mela, sam me je mal sram da še te svoje luknje ne uspem pospravit, čeprav imam že tak da je joj, pru študiram da bom dala mojči za eno sobotno dopoldan k moji mami pa naredim "prišel - videl - zmagal"
Če bi mi vsaj ena vse polikala (ja sej vem, marsikej od tega kar jaz likam ne bi bilo treba), sam kaj čem. sem mislila včeraj likat pa sem bla čist fuč, ker smo cel dan nekaj jokcali. user posted image  Po moje nam proidira kaj-ti-vem-kolk zob. ker mamo vse nabreklo! apetit pa tud bl slab.
To da imamo igrače razturane me sploh ne gane (zvečer jih že pospravim), sam jaz imam kuhinjo totalno svinsko, totalno.
Mi pa tud moj pomaga, ne smem rečt da ne - sesanje in prah je skoraj v celoti v njegovi domeni!
Nič, tud midve letiva ven dokler so temp. še znosne. Se beremo!

Neposredna povezava do sporočila: 4319
14.6.2007 10:56:50   
Panda.
Ojla, punce!

Ravnokar sen naredila ene 5 km po stanovanju z Rokom na rami. Mala zaspana sitka. user posted image   In potem sem ga odložila v posteljico 10 sekund prekmalu in sva ponovila vajo. Vključno z zbujanjem. Nazadnje sem ga priklopila na 'mleko' in je zaspal v pol minute. user posted image Ampak odklopit je pa malo večji problem, ker ima zeloooo močan podtlak, če pa ta le popusti, si pa še z zobmi pomaga... user posted image   No, sedaj spi, meni je pa vroooče.

Vidim, da je ene že prijela 'vlaglna mrzlica' user posted image . Ja, letos smo kakšen mesec bolj zgodnje. Se moram malo vključit v debato gospodinj user posted image (btw - a sem povedala, da sem sama pekla torto za Rokov rojstni dan?? Za 21 ljudi, v obliki metulja in iz 5 različnih okusov... user posted image Pa da sem vlagala smrekove vršičke, delala jagodno/rabarbarino marmelado (božansko) in kuhala bezgov sirup). No, včeraj sem vložila 20 litrov višenj, naslednji teden pa dobim breskve. Običajno jih vložim približno 120 litrov, to je  cca 60 - 70 kg... user posted image   Cela delovna akcija. In lepo 'ogreto' stanovanje. Čeprav je vse bistveno poenostavljeno odkar imam pasterizator. Roku so zelo všeč gospodinjska dela. Včeraj je veselo pomagal pri vlaganju višenj, vzel iz omare največji lonec (litoželezen), ga napolnil z igračami in nosil/vlačil po stanovanju user posted image . Najbolj pa uživa, ko luščiva grah. Ko zagleda stroke začne grčat 'grhhh, grhhh' in potem se usedeva sredi kuhinje na tla in jaz luščim ob pa nosi v usta nekaj časa semena graha in nekaj časa kar cele luščine user posted image ...

Stanovanje pa ostaja umazano in razmetano, likam pa tako že nekaj časa ne več. user posted image

lp He

< Sporočilo je popravil Panda. -- 14.6.2007 11:00:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 4320
14.6.2007 11:38:14   
maya2
Karinina ritka je že skor dobra... sem šla zadnjič ve lakarno, ni glih vedla za praško pastouser posted image user posted image , a je to nekaj kar sami v lekrnah mešajo? Sem pa dobila eno kremo, ki jo v Zagorju sami mešajo, se je spomnim še od brata k je mami jo uporabljalauser posted image in je res super pomagala.... si nisem misla da je lahko ritka tako hudo vnetauser posted image

Auroraa: tnxuser posted image bo že ne? sam upam da do službe ne bo več tkouser posted image Drugače pa veš kaj.... se že 100 let nismo vidle sem skor pozabla kako zgledašuser posted image user posted image user posted image ... jutri si frei??? bi blo najboljš kar takoj zjutraj .... ob 6, če upoštevam Karinin urnikuser posted image user posted image user posted image sporoči mi!

likanje: ne me spominjat, imam še 2 pralna stroja na 'zalogi' nov se že suši, še eden je v pripravi...user posted image user posted image

hišna pomočnica: hmmmmm ma ne vem mene bi motl če bi nekdo tuj 'brskal' po mojih stvareh, kaj pa vem... tako kot Mojca75 imam tudi jaz namen eno soboto Karin moji mami predat pa se lotit temeljitega čiščenja, pa še okna imava namen prebarvat, tko da bi blo bolš da gre mala v 'tabrh'user posted image

nič grem našo miško vprašat če pa morda le ni vsaj malce zaspanauser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Panda.)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
14.6.2007 11:51:38   
tea
Joj, punce ma ste pridne da boli! Men se pa ne da nič vlagat, pa vkuhavat, pa delat marmelade in džeme, pa sokce... Me je sama lenoba! Čistimo in pospravljamo kadar je res nuja, lika nam moja mami, večkrat se na kosilo naslikamo k moji stari mami...user posted image  Marija, dej pošlji mi link, mogoče tudi mene prime vlagalna mrzlicauser posted image
No, mi se pa že mal za na morje pripravljamo- jutri čez en teden bomo že čofkaluser posted image  Komi čakam! Grega pa tudi črta dneve na koledarju, kolikokrat gre še spat.
Aja, jutri grem pa na koncert Il Divouser posted image user posted image  Mi je moj user posted image  za 23user posted image  rojstni dan plačal karto in tako gremo jutri z prijateljicami mal uživat. Kaj pravte kolk pred pričetkom koncerta mormo bit tam? Sem mal iz vaje kar se koncertov tičeuser posted image
Nič, gremo pojest malico, potem gresta pa moja junaka spat.

(odgovor članu Panda.)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
   [Brisano sporočilo]
14.6.2007 12:06:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4323
   [Brisano sporočilo]
14.6.2007 12:10:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4324
14.6.2007 12:30:47   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: tea

za 23 user posted image  rojstni dan

pol ti  ja pa še nekaj daril "dolžen", a user posted image ?

maya se mi zdi, da jih morski zrak še bolj zmatra, zato tko lepo spijo (Ažbe tudi v vozičku, kar doma ni šans). Jaz bi tudi šla na morjeeee, je tko fajn, no pa saj gremo 7.7. - tkarat , ko se večina svetovnega folka poroči (baje je to najbolj zaželen datum za poroko).

hišna pomočnica - jaz jo kar pokličem kadar je čas za kako generalko (ko sem bla noseča pa smo okna menjali, pa preden sva prišla iz porodnišnice - so meli dan prej zabavo, pa po praznovanju roj. dne..) zdaj pa spet tuhtam da bi jo poklicala, ker prah že iz vseh špranj ven tišči, kakšno je pa po pultu pa po mizah pa rajši ne povem. Sem pa zeloooo picajzlast človek in sem ponavadi fuuuul slabe volje, če ni čist v nulo spucano - recimo zadnjič je v kopalnici sam PRAH pobrisala, vodni kamen je bil pa skoraj že v kapnikih in sem pol cel večer sam jamrala, tko da ne vem če se splača, če res ne bi rajš sama vse nardila, po drugi strani se mi pa čas, ki bi ga za to lahko porabila z Ažbetom zdi preveč dragocen...ah, dilema...no, seveda moram pa tud jaz povedat, da tudi men user posted image ful pomaga.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.