puncica
|
Dobro jutro punce Ja Marija, jaz bi link, sem ti že privat pisala. No če bomo vlagal češnje pa še ne vem, verjetno ja, če mi jih bo tašča kej dala. pikicaa nič se ne skiraj, itak ob dveh otrocih ne moreš imet vse tipi topi, kjer si še to vidla, mi mamo tako štalo doma, bom kr enkrat poslikala, no ne vem če bi, mi je kr mal nerodn pol Sam valda ne bom zdej sam pospravljala, ko pridem domov je ura pol pet, potem jemo je ura pol šest, potem gremo ven, je ura kmal sedem, potem gresta otroka se umivat in spat, pa je ura osem, potem grem eno uro mal zase telovadit je ura 9, potem se pa še tuširam pa mažem s mlekom pa ..... pa nanes ura na deset, potem še mal preberem, pa je ura enajst ko grem spat. Hmmmm kdaj naj pospravljam Mah bo že, potem pač pred spanjem mal zmečem skup in to je to. Tipi topi pa nimamo že odkar mamo tavečjo, pa smo se že navadl, zadnič je prišel en finančni svetovalc k nam, pa sem čist pozabla jaz pa imela tako kuhno da mi je bilo kr grozno, ker je res bilo vseeee razmetan. Tašča mi hvala bogu nič ne teži, pa mami tud ne kvečjemu pospravljat začne ko je pri nas, pa naj če se ji da Selma ja se bo treba kej več oglašat, sicer pa čestitke za zobek. Pri nas po starem, se je pa začel dogajat, da ko je tamali pri atiju, pa pride tavečja se tud cartat, se tamli kr razkuri in tiši večjo stran, pa še vrešči zraven, pol pa valda ona v jok in dejmo se dret vsi skupaj, zdej pa ne vem kako se bodo to zmenil Mami pa ni vredu Nč mejte se lepo, danes bo baje fuuuul vroče.