|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
10.6.2007 21:40:03   
Barbs
Marsovka, bogica - res si bila vedno nadvitka in en pišek, zdaj pa še touser posted image  Drži se in se pocajtaj.... ker če ne !!!user posted image V sredo pride k nam naša mama in ko se bo v nedeljo vračala ji bom dala zate en pisker domačega kurjega ajmohtauser posted image

Mi pa bolj ko ne po starem - tudi Aleks je imel zdaj tri dni drisko in ga niti ne upam vagat - že tako je lažjekategornik.... No ja, neumnosti mu vseeno grejo po glavi... Zdaj je natuhtal fore - ko sem ga kregala, ker "po pomoti" zmeče vse zložene gate s kavča ( pa jih ni malo, glede na to, koliko nas je , pa saj ne, da jih puščam tam, samo cajta nisem imela jih nest v omaro, ker se je med tem zbudil) se je ful režal. Potem sem mu pustila veselje v smislu  "naj otrok uživa bom že še enkrat zložilauser posted image " in sem pozabila rečt "Aleks če boš to delal te bom iz hlač stresla" ... ker sem mu prej samo sedemkrat to reklauser posted image  Nato me gleda ves naspidiran in se dere"tesa tesa" . ...kao, stresi me iz hlač, a ne boš tega reklauser posted image user posted image user posted image

Drugače so mu pa vse "igre" ,ko on "nagaja" jaz pa penim, ful pri srcuuser posted image

Takole zgleda, ko si delava" čakaj čakaj, ti ti ti...." (ups, gostovanje datotek na shrani. si menda do srede ne dela... prilepim kasneje)....user posted image

Afne, imejte se fajn na koncertu, taglavna bom pa itak jaz, ko bom poslušala mukanje krav iz sosedove štaleuser posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
11.6.2007 5:58:02   
maya2
Dobro jutro!!

Ne ni mi dolgčas da tako zgodaj vstajam..... Karin se je odločila, da od 4 naprej ne bo več spalauser posted image

Včeraj zvečer je imela fuuuul rdečo ritko, jo je ful bolelo ker je jokala ko sem jo previjala, sploh nimam pojma kako kar naenkrat vneto ritko, nisem plenic menjala, še vedno imamo pampers....user posted image , zato vsa se z user posted image odločila da jo ob 4 previjeva k se je že zbudila, da ne bo predolgo v polulani plenici spala.... napaka.... Karin je začela med previjanjem 'ga-ga-ga'user posted image , se smejat, in potem ni hotela več nazaj zaspat...

Sem jo dala v posteljico, jaz sem se vlegla zraven, se delala kot da spim, in ker ni mogla drugače me prepričat, da je ona končala s spanjem je vame zmetala povšterček in ninicouser posted image user posted image , pa še dudouser posted image ... smo pač vstale, oči je že odšel v službo, Karin pa igra na 'sintesajzer'user posted image user posted image user posted image user posted image

Ritko ima še vedno ful rdečo, mažem jo z bepantenom, še kakšen predlog???
.... do sedaj še ni imela nikoli probleme s tem...

Jaz sem tudi hotela kakšno slikico z morja prilepit, pa ne gre....

lp

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
11.6.2007 6:31:48   
puncica
Dobro jutro punce, o vidim da me je ena že prehitela. No Karin nehi mamici nagajat user posted image
No mi smo po starem, po novem pa govori beh, beh, kar bi naj pomenilo bejž user posted image user posted image IN sicer to vstrajno muham na oknu govori, sploh ko jemo, itak ko pa nonstop podimo muhe z muha bejž, zdej pa on z roko maha in ta njegov beh, beh, prav smešen je.

Pa zadnič sem gledala njegove zgorne zobke, pa se mi zdi da ima fuuuul velike user posted image , mi sploh ni jasno kako sta enici taki ogromni, pa prav smešni sta user posted image V soboto smo pa imel žurko mi je tavečja vrgla uno cev od pralnega stroja za stroj, stroj je pral in valda poplava v celi kopalnici, sem misla da se mi bo strglaluser posted image user posted image in posledično, spodaj moj podpis user posted image user posted image

Nč mejte se.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
11.6.2007 6:52:20   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

Dobro jutro punce, o vidim da me je ena že prehitela. No Karin nehi mamici nagajat user posted image

Evo je že pridnauser posted image user posted image

Ma zgleda da jo poleg ritke še neki matra, se je reva že 2x fuuul pokakalauser posted image ... upam da je to to, ker nič ne pomaga če ji mažem ritko, če je pa kar naprej pokakana in jo moram previjatuser posted image

ti-ti-ti: pri nas je tudi žuganje aktualno. Če ve, da je nekaj narobe naredila, pa mene ni zraven, takoj ko pridem začne ti-ti-tiuser posted image user posted image user posted image user posted image ... točno ve, da ne bi smelauser posted image

Lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
11.6.2007 8:32:02   
mojca75
Maya poskusi s Sudocream - dobiš v lekarni -baje je zakon, jaz sicer nisem sprobala ker (trkam trkam) nismo mel neke hudo vnete ritke, sam baje je zakon. mam en testerček, če bi bla bliz bi ti gra prinesla, v najslabšem primeru ti ga dam pa tud na pošto. OK!? sam povej. Ni panike!
Sicer pa jest prisegam na 10%olivnega olja v Diprobazi, drago ko žefran sam nikol nič na ritki (ne vem pa al je zarad tega al pač nismo občutlivi).user posted image  user posted image

se beremo

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
11.6.2007 10:30:22   
maya2
tnx Mojca75user posted image bom šla vprašat v lekarno
Ja mi tudi do sedaj ničesar, zdaj pa čista katastrofauser posted image , malo je že bolje glede na včeraj zvečer, previjam jo non stop, da ne bi slučajno se kaj poslabšalouser posted image

Jaz sem pa včeraj pestovala 7 tednov staro pupikouser posted image sem morala sprobat, če imam še ta prav feelinguser posted image , se mi je zdela fuuul lahka, drugače pa ni panike, ..... se še spomnimuser posted image user posted image

Me smo s sprehoda, smo ga mal skrajšale, zuni ni za žvetuser posted image tkooooo je vroče!

Toliko v vednost, če bo slučajno katera v petek popoldan ali soboto dopoldan v Sevnici: Lisca ima spet razprodajo perila, kopalk in bluz (v jedilnici podjetja, ne v trgovini)

user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
11.6.2007 10:54:08   
maya2
Ja še to sem pozabila: v novi VIP reviji so testi otroških krem za sončenje

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
   [Brisano sporočilo]
11.6.2007 10:58:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
11.6.2007 11:40:55   
puncica
Ojla punce
No jaz trenutno jem mal ribce pa mal surfam. Sicer pa maya kaj pa praška pasta, to tud pomaga al pa kako ribje mazilo al pa kej podobnega, mi smo s praško pasto vse pozdravili. Uporabljamo pa trenutno kremo uno bubchen ta plavo veliko, prej smo pa eno iz mercatorja eno slovensko, pa je bila fuuuul dobra, to bubchen pa zato uporabljam, ker je bla v akciji.

ej dej mal poročaj katere kremce so ok, kaj pravijo na Eucerin Kids, pa Nivejino pa uno od Deliala, pa Avonov, no če kej piše bi bila ful vesela

Lisca pa je žal predaleč, sicer pa je tud v prestolnico grozno vroče, sploh nisem vedla da je tako zunaj, bo treba klimo zakurblat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
11.6.2007 12:06:17   
cofek
ojla bejbe!!!

mi smo pa bili ta vikend na morju in včeraj popoldan tudi V morju. Sta z user posted image šla v soboto in včeraj zjutraj v bazen, ker sva predpostavljala, da je pa 21 stopinj, kolikor jih ma morje, še malce premrzlo za Ažbeta. Na popoldanskem sprehodu, sva se pa vseeno odločuila, da ga malo namočiva in frajer sploh ni hotel več ven, tko da sem se mogla preobleč v koplalke in v morje - brrrr, Ažbetu je pa ful pasalo, ker se je malo ohladil.

drugače pa tudi ko naš vpije "ajš,ajš"  točno veš da bo neakj ušpičil in pol pride recimo do vtičnice in ti za njim in se že dere "ti-ti, ti-ti" user posted image
pa zadnjič naj bi pri nas rekel "ni-ni tete", sam to mi je še malo sci-fi...zastopi pa že toliko, da res ne moreš verjet, da je res...

nič, uživajte je treba delat...

pozdravite se, pa pazite tudi, ker baje razsaja nek virus (bruhanje, driska...)

lp,t

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
11.6.2007 12:06:25   
petka
Ah punce, men se tako ne da pisat. Ampak zdej pa bom, da vsaj mal prisilno prekinem z delom... (namest da bi šla domov user posted image ).

A je res zunaj vroče user posted image  Jest delam v centru Lj, in tle not je tako mraz, da sem v puloverju, brrr.

Mater, tile vsaši malčki so pa že pravi govorci.

Mi smo na osnovnem sporazumevanju kot je:
- brum brum (vse kar ima kolesa ali pa če je na sliki in pa ključi - ki jih povezuje z avtom - jih dvigne kot da prižiga cenrtralno odklepanje in se dere brum brum)
- am am, če je lačen
- bam bam (žoge, baloni ipd)
- ou ou (poleg kužatov, ki se res tako oglašajo tudi vse ostalo kar leze in gre).
- jbldgljblj (ko je zatopljen v igro user posted image )

Septembra gre v vrtec, jutri imamo pa sestanek v vrtcu. Trenutno ga pazi očka, ki ne dela, juhuhu!

teža: 9760
višina:77

To je moje poročilo (zgleda, da bi bila ful uspešna pri delu na statističnem uradu user posted image )

za rito pa Praška pasta!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
11.6.2007 12:24:32   
MarijaPo
vneta ritka - tudi mi uporabljamo Prasko pasto (je mal ceska, ampak je kul).

krema za soncenje - mi smo ze marsikaj izprobali in je edino Avene krema brez konzervansov faktor 50 dobra (bela embalaza), po vseh ostalih dobi eva izpuscaje.

aurora in seksi spodnje perilo - mislim, da se ti ni treba bat, da bi rabila seksi spodnje perilo za kaj akcije. :)

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
   [Brisano sporočilo]
11.6.2007 12:47:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
11.6.2007 12:54:56   
petka
Aurora - hehe, tudi pri nas je tako, valda ne bom doma v trenirki, ali bohnedaj celo pižami user posted image , spodaj pa čipkast komplet user posted image

Da o descih ne bi a ne... k majo tok sexi gate user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
11.6.2007 13:30:31   
F*S*M
No da še jez na hitro Filip je bolje, ne kašlja več tako grozno antibiotik pomaga, greva jutri nazaj.

Drugače pa tudi laseptom krema je dobra za vneto ritko.

Jaz bom v petek letela v sevnico sam se še odločam al bom šla na vlak al z avtom, ker če bo tako vroče kot napovedujemo mi je boljši vlak ker nimamo klime v avtu in lisca je čist zraven železniške postaje user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da če je kateri predaleč na vlak pa se dobimo v sevniciuser posted image user posted image user posted image user posted image , morem si kupit obvezno kopalke in ker jih ne dobim tistih za jurja ali dva zaradi mojega obsega prsi je potrebno zapravit kar nekajkrat več denarja kakor bi drugače, pa sploh ker pol še naslednjo sezono moderne nisouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa mi je stare morje požrlo ko smo meli brodolom, še dobr da se je Filip v trebuhu obdržu, ker sem takrat ravno zanosila na morjuuser posted image user posted image user posted image user posted image , drgač mislim da nebi bilo potrebe jih kupovati.

Nič mejte se lepo se tipkamo ob priliki

papa

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
11.6.2007 14:20:35   
maya2
Me imamo danes čist drugačen ritem.... to je pa tko če se prekmalu vstaneuser posted image

F*S*M: ja ponavadi imajo tudi 'lanske modele' kopalk, ki pa so precej cenejše, jaz sem dala predlani 3000 sit za ene. Je pa odvisno kaj imajo.... včasih se ful dobr dobi, včasih malo manj, pa določenih številk zmeri zmanjkauser posted image

Puncica: test je sicer nemški, so pa preverjali večino nam znanih krem. najboljšo oceno je dobila Eucerin ZF40 (tega so testirali, samo po mojem so vsi faktorji ok), potem Penaten Baby, Lidl Iseree Sun, Nivea Sun, Lavera Sun Neutral Baby (tega ne poznam), Hofer Ombia Sun, - ocena dobro; zadovoljivo: dm babylove,Garnier Ambre Solaire, Bubchen pomanjkljivo: Vichy (me je presenetilo) in Muller Cadea sun.

Nič šibam v lekarno po uno praško zadevouser posted image user posted image bom še tam mal vpšrašala kaj mi predlagajo..
lp

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
11.6.2007 14:28:42   
mojca75
Ojla čveke,

mi imamo od petka nov ritem - samo 1x spimo! Zdej hodi spat med  12.30-13h in spi cca 1,5h no danes oba z očitom "švasata že 2h15 - mami pa nič.

Zvečer grem na Večer šansonov v CD - za mojo mami, njej se fuuuul gre, men pa mal manjuser posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
11.6.2007 21:38:28   
mojsoncek
Drage moje, jaz vas za deset dni zapuscam... avto je nafilan do konca, budilka je nastimana za zgodnjo uro in potem se samo se odpeljemo...

Mi je zal ker vas nisem uspela dva dni nic prebrat, ker smo se potepali in pakirali. Bom ze nadoknadila, ko se vrnemo.

Imejte se lepo! Lep pozdravcek vsem!

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 11.6.2007 21:39:11 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
12.6.2007 6:21:10   
puncica
Dobro jutro punce
No mojsonček lepo se imejte, ti to pošilam v mislih, ker zdej ste verjetno že na terenu, no ne vem kako zgodaj ste šli a vseeeno. Lepo vreme vam želim.

auroraa ja jaz tud čakam da bi naš začel samo 1× spat, sem zadnič v vrtcu vprašala kaj naredijo pa s takimi, ki še 2× spijo, pa so sam rekle da se hitr navadijo 1× spat user posted image Ja no, sej do septembra je še nekaj časa bomo vidl kako bo.

maya hvala za informacije, no mi imamo mislim da eucerin kids f. 15-20 (ne vem točno) pa se mi zdi čist ok.

No pri nas nič drugače, sem končno tavečjo naročila k zobarju, ko je stara zdej 3 leta pa so rekl da naj takrat prpelemo pa da bodo pogledali, kako pa kaj, verjetno kake kočnike zalijejo, no vsaj takrat ko sem bila jaz majhna so to delal.

Mah sej ne vem kaj naj pišem, upam da bo kej lep dan, ker nekam ubogo zgleda. Mejte se

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
12.6.2007 8:01:10   
MarijaPo
puncica - tale tvoja ta mala totalno rula. :) Ful so smesne njene izjave.

aurora - tipi res ne stekajo marsicesa. Razlozi mu, da ko prides iz sluzbe, ima lahko tudi on kaj od tvojega seksi cipkastega spodnjega perila.

Sicer pa ni res, da imajo tipi grde gate. Moj Igor ima ene, kjer kure seksajo v raznih pozah, na enih drugih pa krokodili seksajo v razinh pozah, zraven pa pise Sex Republic. Oboje smo kupili v Srbiji na t.i. buvljaku (to je tak sejem, kjer dobis svasta). Zadnjic smo sli v portoroz in ni imel sabo kopalk in se je kopal pol kar v unih s kurami in so eni otroci mal cudno gledali, ampak se nisva sekirala. Mal spolne vzgoje ne skoduje.

Aktualno - vlaganje cesenj! Mnjam!!! 10 litrov imamo ze pod streho, danes pa bo nova runda.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
12.6.2007 8:15:26   
petka
MarijaPO, a boš nehala tako opevat Igorja - veš da lahko kakšna nepridipravka sliši in si ga poželi 200 na uro user posted image .

Sicer so pa češnje tudi pri nas zakon, samo da sem jih jaz ločila od pešk in zmrznila. Imam potem za peciva ali pa za sladoled z vročimi češnjami, njami user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
12.6.2007 10:23:59   
marsovka
user posted image uf, kaj sem silno ponosna, da sem tega opevanega igorja imela priložnost videti vor Ort v akcijiuser posted image  hihihi

ni, kaj , najboljši moški so že poročeeeeeeeeniiiiiiiiii

o, barbs, hvala za skrb, sem se takoj z vikendom pocajtalauser posted image , mi je tetica nakuhala fine prežganke

upam, da je alex kaj bolj pri apetitu te dni?! meni osebno niso všeč mali mišelinkoti, samo, če so bolančki, jih pa tako hitro "pobere", da je kakšne odvečne pol kilce kar na mestu

sicer pa...čakam, da me nona pokliče, da se je mali naspal, da ga nesem v ZD, bo dal kri (imam s sabo vse od bebi piškotkov do njegovega najljubšega medvedka..upam, da ne bo prehudo user posted image  zadnje čase smo ga tolk "pitali" s suhimi češpami in mesom (od jagenjčka prek srnjačka in govedine do merjasca), da ima da je hemoglobin nekje pod nebom...vsaj upam zelo.

mi imamo tut težave s spanjem. ah to večno SPANJE/NESPANJEuser posted image

občutek imam, ma ne, to je kar dejstvo, da preveč spi čez dan. ponavadi tam dopoldne okoli pol enajstih eno urco, potem me pa prov počaka in ko ga pridem iskat okoli 16h je že ves mehak in zmozgan in mi v avtu zaspi in potem spi kakšno urco in pol, včasih celo do šestih!!!!! pa kaj vse zganjam, da bi se prej zbudil, ej, neverjetno, spi kot top!! tako trdno le redko spi ponoči. seveda ponoči se samo obrnem v postelji, pa je že AUFuser posted image user posted image

spat gremo okoli 22h (uspavanje je svoja zgodba, zadnje dni meče dudo iz ust, x-krat, ko mu je pa ne dam, je pa kažin) in ponavadi spi tja do mal pred šesto, ko je pa KONEC, THE END, FIN, ga ne prepričaš več, da bi zaprl okice še za kakšno minuto...

žal tako tudi med tednom, da se mi že kar kravžljauser posted image user posted image user posted image

pa moj dragi je spet v turčijiuser posted image , tja do četrtka  bom sama za vse...

mislim, da se nam približuje dežek.....

aja, petka, sem na eni drugi temi brala, da imate vnete uhce, kako vam gre?????
nona je kupila mojmu cukru en tak fin klobuček v BC, od Pupe, res super, spodaj ima tist patent, da skupi stisneš, ni treba zavezovat, pa uhice ima in tudi (kako naj se izrazim) "obod" glave lahko reguliraš, res supadupa!!! ..ker si napisala, da vse klobučke dol vleče...naš jih je tudi, tega pa ne more in je opustil idejo. je pa klobuček tak silno tenek in lahek, zračen.....

dost zdej

(odgovor članu petka)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
12.6.2007 11:33:43   
MarijaPo
Vidim, da bo res bolje, da neham hvalit mojega lepega mozek Igorja. user posted image  Sicer pa ce mi ga bo katera majcica speljala, bo imela vsaj Eva enako staro druzbo. :)

marsovka - ni kaj, ne morem si pomagat, da ti ne bi cestitala, ker si se le opogumila in uporabila besedo "obod". user posted image

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
12.6.2007 13:01:27   
marsovka
marička, nehi me hecatuser posted image user posted image user posted image   nooooo. sej veeeeem, da je trapasto...

pozdravček od toporišičke, hihihi

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
12.6.2007 18:34:41   
maya2
Evo slikice Karin, ki uživa na morjuuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

lpuser posted image

< Sporočilo je popravil maya2 -- 12.6.2007 18:49:28 >

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.