Panda.
|
Ojla, punce moje Pridem po sto letih spet k vam in kaj vidim - da se me še vedno spomnite!!! Iiiiiiii, se mi je kar milo storilo!! Pa vidim, da ste me razkrinkale že tudi kot , ja, tam enkrat oktobra dobimo novega . Če se mu seveda ne bo tako mudilo kot Roku, ki je za en mesec prehiteval. Sicer še ne vem kaj imamo, ginekologinja sicer pravi, da ne vidi lulčka, ampak to so na začetku govorili tudi pri Roku. Pa ga ima. Takega, brez problemov s kožico . Sicer pa skoraj nimam časa misliti na nosečnost, ko mi da Rok toliko dela. Šele ko prileti reminder iz Baby Cenrtove strani vem, da je spet en teden naokoli... Da ne pozabim: Mari in Pikica - bravo me!! Da vam povem še kaj o Roku: Zobje: trenutno spi, ga je uspavala vožnja domov, ker je bil z mano pri zobarju. Ja, zob ima že polna usta, samo še petice mu manjkajo, ostalo (1, 2, 4, 3) je vse že vsaj na 3/4 zunaj. Velikost: 70 cm in 9800g pri enem letu. Mala ljubka žverca. Ki, če se temu tako reče, tudi že hodi. Ima pa še bolj stil vrvohodca in po kolenih gre še vedno hitreje. Ravno včeraj sva na dvorišču spet ene hlače pretrgala na kolenih... Se že par tednov pripravljam, da mu sešijem par novih, vse imam skrojeno in pripravljeno pa ne najdem kabla za šivalni stroj ... Dojenje in previjanje: ja še vedno ga dojim, vsaj zvečer in zjutraj, včasi pa še čez dan. Sicer je bolj crkljanje, nekaj pa le priteče. Meni je OK, nehala bova, ko se bo sam odločil. Ja, za doma pri previjanju tudi še kar vztrajam pri bombažnih pleničkah in vodi. Običajno ga kar uspem zamotit in porihtat, včasih bi pa čofotal po vodi in ko ne sme, se razburi in me nazja. Sicer v neki 'rokščini', ampak si raje ne predstavljam, kaj bi to pomenilo v našem jeziku... Trma: oh, sem si kar malo oddahnila, ko sem brala vaše pripetljaje. Pa le nismo izjeme . Zadnje čase sploh ne je, če nima v roki tistega, kar si zamisli v danem trenutku. Enostavno reče 'NE' in ne odpre ust. Pri čemer dobro pozna pomen besede 'NE'. Primer: zjutraj z mano v kopalnici reče 'ne,ne' in predno sem posredovala je dvignil pokrov školjke in vrgel not etui za očala . Poem pa me prijazno pogleda in reče 'Bam!' in 'ti, ti, ti' ter požuga s prstom. Mislim..., srček mali . Polž: to je pa trenutno najbolj aktualna žival. In kar naprej hodiva na vrt gledat, če je kje kakšen 'pou'. Pa če je le hišica je ok, če pa leze in kaže rožičke, je treba pa bežat in se me oklene okoli vratu ko klop! Korajža! Plavanje: že ene pol leta hodimo enkrat na teden in voda je zakon. Sedaj, ko zna že 'hodit' pa sploh, ko mu daje občutek lahkosti. In se kar spusti roba in potem čez dva koraka potone. Ko ga pa potegnemo ven pa kašlja in se reži ko maček. Evo. V posteljici nekaj čivka 'mama, mama'. Se je zbudil. Se kamlu spet kaj oglasim. Upam, da bo vikend lep za kakšen izlet. lp He
|