Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.6.2007 12:37:20
|
|
|
|
tea
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: tea 23 rojstni dan a si ziher, da nisi številki zamenjala Pštttt, ne na glas govort. Letos se mi še splača, pol mi bo tako menjavanje lepo odklenkal
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.6.2007 12:58:47
|
|
|
|
MarijaPo
|
Malo sem ljubosumna na pando. Ne samo, da ima vkrojene dvoje hlace za tamalega in da je glavni problem, da ne najde kabla od stroja (ne recimo, da je vse postrani zasila in narobe vkrojila, tako da hlace izpadejo bolj kot prisilni jopic kot kaj drugege), celo vkuhava 70 kg breskev, 30 l cesenj,... Preprosto boljsa gospodinja je od mene. To me ful jezi in zdaj sem zelena od zavisti!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.6.2007 13:05:24
|
|
|
|
mojca75
|
gospodinska dela - bgezgovega sirupa smo naredili 15L, mam 6L "vloženih" smrekovih vršičkov za sirup za zimo (to smo delali prvič), ne vem kako bi izpadlo. Vlagala bom pa samo še papriko. ene 30L. ste prave babnice, tolk naredite . Mojči je šla spat, sitna k zmaj, ona bi šla ven, histerično joka pred vrati, za kosilo je pojedla ful malo, v bistvu sam eno hrenavko in mal juhe, zdej spi, jaz bom pa LIKALA, ker zvečer bom spet samo padla dol! pa še glavo si moram oprat in "frizuro narest " ker jutr mava nft, pa taka že ne morem več med ljudi.
< Sporočilo je popravil mojca75 -- 14.6.2007 13:06:57 >
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.6.2007 13:10:31
|
|
|
|
MarijaPo
|
Nasa Mojca nic ne oglasuje fotk male pobalinke, ki jih je glihkar dala v album. Mateja - tvoja Mojca je res nezgresljiv otrocicek. Takoj, ko sem videla sliko, sem vedela, da je ona. :)
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.6.2007 13:30:03
|
|
|
|
mojca75
|
Aaaaa? Marija album nisem updatala že hmmmm pol leta? dej link da vidim to "našo" Mojči
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.6.2007 14:37:20
|
|
|
|
MarijaPo
|
Bilo je cist na zacetni strani www.ringaraja.net pod Albumi (tam, kjer je slikica).
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.6.2007 14:57:57
|
|
|
|
marsovka
|
Marija, meni tudi link!!!! Bitte schön če do zdej nisem, bom pa letos....vlagala, hihi prmejdun, da bom
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.6.2007 15:05:39
|
|
|
|
F*S*M
|
No drage moje pripravite se prihaja revolucija Letališče je šele začetek!!! Leto 2008 in tujec (T) pride v mesto in vpraša kako bi lahko prišel do nekega hotela, ker je že utrujen in bi rad prespal. Na križišču zagleda policaja (P), pristopi ter ga vpraša: T: Oprostite, ali mi lahko poveste, kje je najbližji dober hotel. P: Ja ni problema, sicer pa so pri nas vsi zelo dobri, le eni so se boljši od drugih. T: Jaz bi rad le najbližjega. P: OK, najbližji je le 500 m daleč. T: Kako pa pridem do tja? P: Enostavno. Pojdite po tej Janša cesti in na naslednjem križišču zavijete v desno na Janšino ulico, na prvem križišču pa na desno na Janšin drevored in čez 100 m ste na Janšini ploščadi, tam pa spet na desno do Janšinega bulevarja in tam še naprej. Na desnem vogalu je Grand Hotel Janša. T: Koliko Janš pa imate tu v tem mestu? P: (začudeno) Enega seveda, našega ljubljenega vodjo Janeza Janšo. T: No, malo me čudi to, da grem samo desno, da pridem do hotela, ki je kot vidim na moji levi, in to takoj zraven naju. Policaj ga zabodeno pogleda in mu reče: P: No, ker ste tujec naj vam razložim, pri nas v Janšolaniji in v tem mestu Novo Janševo, je prepovedana uporaba besede levo in tudi gibanje je strogo v desno. Zapomnite si SAMO V DESNO in vedno boste na pravi poti.
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.6.2007 16:04:37
|
|
|
|
maya2
|
F*S*M: si se že odločla kako greš jutri v Sevnico? jaz imam teoretično še plac zate, ampak do tja, nazaj bo pa gužva ker poberem še mojo mami (pa bi najbrž tud šlo - sej veš sedež) če rabiš povej. Gremo pa s Karin takoj ko poje kosilo, predvidoma ob 13. V Kopitarni imajo tudi razprodajo lp
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.6.2007 16:41:39
|
|
|
|
F*S*M
|
ne nisem se še odločila, ker če bo šel filip spat ob 12 jo bom jaz mahnila z avtom, ker zame je tko vseeno in bom verjetno že nazaj še predno bo vstal stari mami bo pa tut pasal da bo počivala, tako da če bi rabila prevoz ti napišem zjutraj ok, sam verjetno bo kar ta varjanta brez Filipa, ker se mi je revček dans tolk smilu ko sva šla iz Trbovelj da je kar joj pa sma se sam 10 min peljala je bil čist prešvican. Hvala vseeno
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 14.6.2007 16:49:15
|
|
|
|
maya2
|
F*S*M: ja itak je bolš it brez Filipa, ker sama ne boš sfolgala, je prevelika gužva, meni bo Karin mami pazila ta čes, z njo itak ne bi šla noter, ker je kot v topli gredi... lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2007 18:48:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.6.2007 7:16:47
|
|
|
|
puncica
|
Eh vidim da je druga tema, ki se me ne tiče. Sej nimam nič za povedat. Le dobro jutro punce.
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.6.2007 9:55:28
|
|
|
|
žmož
|
¸Ej puncica, sem zasledila, da si kak dan nazaj omenjala nekega finančnega svetovalca. A je to mogoče ta fora, ko baje odpirajo nek finančni market al kaj jest veem kaj, pa izberejo 500 slo družin...., pol pa ti pošljejo nekega svetovalca? Če je to ta fora, a bi mi lahko prosim mal napisala za kaj se gre, da ne bom kakšno urco brez veze poslušala, ker res nimam časa. Lahko tudi na zs, če hočeš! Čao
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.6.2007 10:03:58
|
|
|
|
puncica
|
ja žmož, točno ta fora je!!!! Če ne želiš skleniti življenskega naložbenega zavarovanje, se ga kr odkrižaj, ker pri nas je svetil 1 uro, pa se moj ni dal prepričat, pol je bil pa kr slabe volje, pa mislim kake fore imajo pa to da ti skoz otroke naprej meče, da boš ja poskrbel za finančno varnost otrok pa neki je govoril o moževi firmi, kako super, je pa tako, ma ful je blefiral je rekel moj mož, no jst ga itak nisem poslušala kaj velik, ker sem imela opravka z drenjem najinih otrok pa še hladilnik sem pucala, skratka kot sem rekla če ne želiš skleniti naložbenga življenskega zavarovanja za tam 10-25 let in to se plačuje vsak mesec kolkr si določiš, potem se ga kr na hitro odrižaj. Fora je pa v tem da ti na začetku podarijo dva obroka al neki, ne vem več točno.
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.6.2007 11:30:38
|
|
|
|
marsovka
|
hja, se vidim, da je PEEETEEEEEK in se nam kar ne ljubi čvekat še tukaj javno pohvalo marički, ki je res d best dokumentirala vlaganje češenj khmkhm, sem nekaj gledala nazaj po mojih objavah in vidim v enem postu od KALINE, tam novembra, je pisala, da namerava APRILA (KJE JE ŽE TO ) po ena nova dva zamrznjenčka??!! no, in kalina, je blo kaj s tem??? jooj, sem firbčna, ne morem pomagat..... no, nič, kaj, dragi je pršu sred noči iz turčije, tako da mi bo danes (upajmo) zneslo vsaj za en lauf......to in tuširanje/depiliranje bo pa verjetno tudi višek dneva, hahaha sem si včeri kupla eno tako fajno od nivee - cashmere moments...joooj, kaj to diši (seveda ni šlo brez zapletov, je tamau veselo prekladal šampone po policah in enega celo odprl on zlil po tleh, tako da sem ga morala kupit (en meni smrdeči camay, nekaj takega)... se je treba mal razvajat a se ženskice kaj parfumirate???? jaz se prejšnja leta sploh nisem, se mi je še vsak parfum skisal, zdej me je pa kar nekaj prijelo, trnutno sem na AVON In Bloom... dobr, dost za zdej, uživajte
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2007 11:46:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.6.2007 11:51:57
|
|
|
|
marsovka
|
sam baj d vej, auroraa, ko gre tvoja miška tko zgodi spat in ustane še pred poldnevom, a gre potem popoldne še enkrat al zdrži do zvečer???? doktorat na to temo mi pa ne uide
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.6.2007 12:54:44
|
|
|
|
puncica
|
Ojla punce ja parfumčki, jaz uporabljam trenutno od Avona Incandessence in mi nooooro dobro diši. Pa za rojstni dan sem dobla en parfum od mami pa ni bohve kaj bil je pa drag ko hudič. Sicer pa se jaz zjutraj z roll onom namažem, da mi švic ne smrdi, pa s tem od Avona pošpricam tam nad joškam in to je to, čez dan se več ne špricam in se mi zdi da smrdim ne no depiliranje ja tud pri meni je to cel postopek, uporabljam pa britvice in brivnik. Hm sem mela un depilator pa je to preveč mučenja zame, pa še noge nisem imela nikol gladke, zdej pa ne vem al ne znam al pa mam depilator za en drek , pa še drag je bil.
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2007 13:51:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2007 14:11:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.6.2007 14:16:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.6.2007 14:20:41
|
|
|
|
puncica
|
Še še še
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.6.2007 16:31:52
|
|
|
|
MarijaPo
|
Tale aurora ima celo rezidenco. Res imate lepo, bravo bejba! depilacija - je en shit. Meni se dlake vedno vrastejo in potem ko me zazebe, se probajo pod kozo pokonci postavit in to super boli. puncica - a ni tvoj Vid odkril tamponov? Aurora pise, da je bil to Anze. Zgleda, da sem za luno. Mi gremo jutri na morje za en teden, no, jaz za en teden, igor pa za par dni, ker potem odleti v ameriko. Mal tecno. Eva se je zacela postavljat na noge. Sicer si tega nismo zeleli, ker smo hotl, da prej osvoji vsaj kolena, ampak ok, bejba pac hoce bit velika.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 15.6.2007 17:49:57
|
|
|
|
F*S*M
|
Nikol več ne grem v lisco na razprodajo za dvoje kopalke no dala sem vse skupi 17evrov, sem stala za pomirit pol ure pred garderobo in pol 45 min za plačat mislim babe so grable kot nore, je bilo kakor v kurniku, kjer se kure za petelina tepejo, no pa še kopalke sem dobila take za stare mame ampak kaj čem če jih nucam, in le še te sem dobila na stojalu z vzorčnimi kopalkami, ker v prodaji ni bilo večje košarice od D jaz pa rabim ali 85F ali pa 90E in pol se pa pojdi če se lahko, ker tako velikih košaric ni za dobiti razen če si jih daš po meri delati. OK ne bom več morila PAPA
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.