marsovka
|
uf, kaj sem silno ponosna, da sem tega opevanega igorja imela priložnost videti vor Ort v akciji hihihi ni, kaj , najboljši moški so že poročeeeeeeeeniiiiiiiiii o, barbs, hvala za skrb, sem se takoj z vikendom pocajtala , mi je tetica nakuhala fine prežganke upam, da je alex kaj bolj pri apetitu te dni?! meni osebno niso všeč mali mišelinkoti, samo, če so bolančki, jih pa tako hitro "pobere", da je kakšne odvečne pol kilce kar na mestu sicer pa...čakam, da me nona pokliče, da se je mali naspal, da ga nesem v ZD, bo dal kri (imam s sabo vse od bebi piškotkov do njegovega najljubšega medvedka..upam, da ne bo prehudo zadnje čase smo ga tolk "pitali" s suhimi češpami in mesom (od jagenjčka prek srnjačka in govedine do merjasca), da ima da je hemoglobin nekje pod nebom...vsaj upam zelo. mi imamo tut težave s spanjem. ah to večno SPANJE/NESPANJE občutek imam, ma ne, to je kar dejstvo, da preveč spi čez dan. ponavadi tam dopoldne okoli pol enajstih eno urco, potem me pa prov počaka in ko ga pridem iskat okoli 16h je že ves mehak in zmozgan in mi v avtu zaspi in potem spi kakšno urco in pol, včasih celo do šestih!!!!! pa kaj vse zganjam, da bi se prej zbudil, ej, neverjetno, spi kot top!! tako trdno le redko spi ponoči. seveda ponoči se samo obrnem v postelji, pa je že AUF spat gremo okoli 22h (uspavanje je svoja zgodba, zadnje dni meče dudo iz ust, x-krat, ko mu je pa ne dam, je pa kažin) in ponavadi spi tja do mal pred šesto, ko je pa KONEC, THE END, FIN, ga ne prepričaš več, da bi zaprl okice še za kakšno minuto... žal tako tudi med tednom, da se mi že kar kravžlja pa moj dragi je spet v turčiji , tja do četrtka bom sama za vse... mislim, da se nam približuje dežek..... aja, petka, sem na eni drugi temi brala, da imate vnete uhce, kako vam gre????? nona je kupila mojmu cukru en tak fin klobuček v BC, od Pupe, res super, spodaj ima tist patent, da skupi stisneš, ni treba zavezovat, pa uhice ima in tudi (kako naj se izrazim) "obod" glave lahko reguliraš, res supadupa!!! ..ker si napisala, da vse klobučke dol vleče...naš jih je tudi, tega pa ne more in je opustil idejo. je pa klobuček tak silno tenek in lahek, zračen..... dost zdej
|