|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.6.2007 19:25:53   
kapica
Freycha, se mi zdi da je tvoj trebuscek v zivo vecji, ceprav ga se nisem videlauser posted image . Ampak glede na obseg ko pravis, ker se mi zdi tukaj na sliki taksen kot moj. Jaz imam pa 100cm obsega. Mogoce malo slikica vara, ker je pomanjsana. Na drugih, ki jih imas doma, se sigurno drugace vidi, a ne?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
4.6.2007 19:27:02   
Freycha
joj ne vem.... zadnje čase je taka hajka zaradi plačil porodov v Feldbachu, da ne vem več, kaj naj si mislim. Imam pa 11.6. gor pregled, pa se bomo takrat malo več pogovorili kako je s temi zadevami..... se še nisem dokončno odločila....

sej sicer ni panike, veš..... lahko tudi jaz pridem do MB P, saj sem itak stalno tam user posted image  Sicer pa bom v četrtek spet tam, pa 12.6. bom spet tam... mogoče se pa kdaj na CTG-ju dobiva, samo kaj, ko ne vemo, kako kaka izgledauser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
4.6.2007 19:27:17   
Anonimen
baja* a si prav iz Mb.... No, jaz sem z rokom 5 dni za tabo... tak da se tudi lahko za mene pozanimaš v porodnišnici :)

Haha.... Ko me bodo na oddelek peljali, bom pri vsakih vratih v sobo glavo not potisnila in vprašala: Freycha? Baja?

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
4.6.2007 19:29:09   
kapica
Eh zvesta, kaj pa govoris, da zgledas kot nasedli kit nouser posted image user posted image . Sem se prav nasmejala. Ko je pa vsaka nosecka lepa in da zato slike ne bi objavila, bi te bilo treba skregatuser posted image . Mogoce se mores samo drugace oblect, da trebuscek povdaris in se slikat, ko bos bolj pri voljiuser posted image .
Ja zgleda da je res cuden dan danes, ali je nekaj v zraku, da nas je vecina taksnih zaspank.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
4.6.2007 19:29:13   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Freycha, se mi zdi da je tvoj trebuscek v zivo vecji, ceprav ga se nisem videlauser posted image . Ampak glede na obseg ko pravis, ker se mi zdi tukaj na sliki taksen kot moj. Jaz imam pa 100cm obsega. Mogoce malo slikica vara, ker je pomanjsana. Na drugih, ki jih imas doma, se sigurno drugace vidi, a ne?

pojdi pogledat v album. Tam so večje, pa se mi vseeno zdi, da je trebuh na slikah manjši, kot v resnici. Ja, imam pa obsega že 128 cm, tu pa ne izgleda, da ga je toliko......user posted image  No, ko se gledam v špegu se meni trebuh fuulll večji zdi, kot na teh fotkicah..... user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
4.6.2007 19:32:36   
kapica
Ja, torej skoraj 30 cm vec kot jazuser posted image . Tako velik pa tudi ne zgleda na drugih slikah. Ali pa bi jaz mogla svojega zmerit, ceprav imam ta podatek od prejsnje srede.
Oo, punce , kako fajn, ce boste res skupaj v porodnisnici. Mogoce boste celo v istih sobahuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
4.6.2007 19:33:45   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

baja* a si prav iz Mb.... No, jaz sem z rokom 5 dni za tabo... tak da se tudi lahko za mene pozanimaš v porodnišnici :)

Haha.... Ko me bodo na oddelek peljali, bom pri vsakih vratih v sobo glavo not potisnila in vprašala: Freycha? Baja?

No, mene ne boš rabila klicati, ker boš itak verjetno med prvimi izvedela, da sem na poti v Rim, poznaš me pa tudi v živo....... za bajo* sem se pa spomnila, da imam njeno tel. št., pa bom ji bom zvonila na telefon, pa laufala gor in dol po oddelku in gledala, kje kaki zvoni telefon user posted image user posted image user posted image  Upam le, da ne bom Dite že za sabo vlekla na popkovini, k od navdušenja ne bom opazila, da sem že rodila user posted image user posted image user posted image  user posted image joj punce, ne mi zameriti, občasno kak črni humor iz sebe vržemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
4.6.2007 19:36:55   
Anonimen
Hahahahah.... Freycha... Nekak živo sem si te predstavljlala, ko letaš od sobe do sobe, Dita poskakuje za tabo, ti pa s telefonom. user posted image user posted image

Ja, kapica, saj v tem je finta, da se moram sama zraven spravit in si pripravit oblačila, se 100x naštimat in preverit, če je vse v redu in zgleda vsaj za silo. Ker moj kar škljocne in pol kar nekej kaj dol visi, pa vidijo se še tisti špeheci, ki jih sploh nimam. user posted image

Bom jutri....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3658
4.6.2007 19:37:53   
Anonimen
Kapica, tudi jaz imam 126 cm obsega.... Vsaj imela sem ga tolko.... Grem se zdaj zmerit...

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3659
4.6.2007 19:40:42   
kapica
Zvesta, potem bom pa jaz tudi zjutraj zmerila, mogoce res ni vec 100cm in jaz samo nekaj sanjamuser posted image . Ampak raje zjutraj kot zvecer, ko sem cela napihnjena od vsega kar sem pozrla danesuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
4.6.2007 19:42:10   
kapica
Zvesta, mogoce bi se mogle me med sabo slikat, ko vemo kako bi mogle slike zgledat in kaj hocemo. Ker moj tud slika, ampak tako, da nisem nikoli zadovoljna. Jaz bi kr rada nekaj bolj od blizu, pa bolj umetniskouser posted image user posted image .
Rabimo fotografauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
4.6.2007 19:42:26   
Freycha
veš, da sem si jaz enkrat merila zjutraj in zvečer, ko sem bila nažrta, pa tut za mm ni bilo razlike user posted image

joj, meni se pa tako čveka, se počutim, kot bi bila na chatuuser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
4.6.2007 19:43:45   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

...za bajo* sem se pa spomnila, da imam njeno tel. št., pa bom ji bom zvonila na telefon, pa laufala gor in dol po oddelku in gledala, kje kaki zvoni telefon user posted image user posted image user posted image  Upam le, da ne bom Dite že za sabo vlekla na popkovini, k od navdušenja ne bom opazila, da sem že rodila user posted image user posted image user posted image  user posted image joj punce, ne mi zameriti, občasno kak črni humor iz sebe vržemuser posted image

Aaaa, ta je pa hudauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kar vidim to sliko in Dito zadaj, ki se drži za popkovino in vleče nazaj: "Ja mami, kaj pri user posted image  se pa greš?"user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
4.6.2007 19:46:17   
Afnica
Naj vam jaz povem glede CTG-ja user posted image

Mela sem ga vsako jutro za budnico. Tam sem sedela takooo dolgooo, da sem nazaj v sobo dobesedno odšklempala, ker so mi noge dodatno zatekale in sedenje tam mi vsekakor ni koristilo.
Naj pa povem, da so se v tistem času, ko sem jaz opravila CTG, na drugih aparaturah zvrstile po 3 nosečke. Meni je najprej merila enega, potem drugega in potem še oba skupaj in to vse skupaj je res trajalo po kako urco in še včasih malo čez, saj sta mala 2 imela takrat neverjetno veselje brcat in se ni dalo nič namerit.
En večer se je pa zgodilo tudi tole: ob 21h sem govorila z dragim. Rekla sem mu, da naj me ob 22h pokliče, da ne pozabim vzet tablet za pritisk. Vmes je prišla sestra, da greva na ctg. Mala dva sta pa spet razgrajala in se nista pustila merit. Še smena se je vmes zamenjala. In sem prišla v sobo skoraj ob 23h. Na telefonu pa milijon klicev. user posted image  Dragega je čist panika zagrabla, ker je mislil, da je kaj narobe. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
4.6.2007 19:47:31   
kapica
Freycha, sem malo tvoj blog pogledala, kako je lepa ta igralna dekica za Dito. Jaz imam tudi taksno, samo da je seveda v plavi, rjavi barvi, pa okrogla je. Ja upam res da bojo otrocki hoteli tam lezat, ce ne je vse zastonjuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
4.6.2007 19:50:13   
kapica
Jaz bi tudi sam klepetala, ko mi je pa dolgcasuser posted image .
Afnica, pri tebi so verjetno tako dolgo merili, ker si imela ze popadke, a ne? Je pa res odvisno od tega, ce je dete pri miru al je zivahen, ker ce je zivahen, so rezultati nepravilni in snemajo dlje. Drugace pa mislim da v normalnem stanju ne traja vec kot pol urce.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
4.6.2007 19:50:47   
Freycha
hmmm če bo po meni, bo tako živahna, da jo bom mogla za lok zavezati, sicer bo takoj z glavo v WC-ju user posted image user posted image user posted image  Sam mislim, da ji bo všeč. Sploh osličekuser posted image  Če pa ne, bo pa pač mogla malo potrpeti. Nisem đabe dala 35€ za tole user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, meni se meša. Sem spila kavo, pa imam tak speed, kot bi se dala na ekstazi user posted image

Hvala Afnica za tvoje izkušnje. No potem očitno ni nič nenavadnega, če si gor eno uro priklopljen. Lahko samo upam, da bodo kaj uspeli posneti od pol enajstih do dvanajstih, ko imam pri G pregled, ker je mala tako divja zadnje čase....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
4.6.2007 19:54:07   
tejči77
Freycha, zagotovo je trebušček na slikci manjši kot v resnici. Ker imam jaz tudi ves čas ta feeling. Ko se pogledaš v ogledalo je buši precej večji.
Morda pa imava obe takšno ogledalo, ki te naredi širšega? user posted image

Jaz sem pa mojega lubija poslala po plenične predloge v Tosamo. Sem mu prav napisala kaj rabim. In on prinese domov krpice za umivanje za enkratno uporabo. Ne vem kaj naj si mislim, ker je prodajalki točno povedal kaj rabi, dala mu je pa krpice. Ali se torej uporabljajo za oba namena, ali pa so tam prodajalke malo čez les? A katera pozna?

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
4.6.2007 19:54:24   
kapica
Freyhca, ce si tako naspidirana, potem se doma tudi tako vrtis kot na tej slikiuser posted image user posted image ? A tvoj dragi pa spiuser posted image user posted image ?
Moje dete pa na ctg-ju skoz pokaze vse kaj zna. Tako ruka v te ploscice, prav moti ga da je nekaj "zvezano" na njega. Tako da pocne vragolije, kaj sele bo, ko bo zunajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
4.6.2007 19:56:30   
rumba
Freycha, jao kako lepa igralna blazina!!! Neverjetno! Ma, ima Dita, da uživa!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
4.6.2007 19:56:42   
kapica
Tejci, al je tvoj dragi sam iskal , ker ni hotel vprasat, al so pa prodajalke tam res malo cez lesuser posted image user posted image . Podloge in krpice jaz ne vidim kot eno in isto. Ne vem no.Mas pa zeloo lepo slikico za odstevanjeuser posted image . Sem jaz tudi hotela taksno naredit, pa nikakor ne gre kopiratuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
4.6.2007 19:58:30   
rumba
Afnica, pozdravljena! Kako tvoja čmrlja? Bomo videli kake slikce?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
4.6.2007 20:01:18   
Freycha
Ne, tokrat pa celo ne spi user posted image user posted image  Ampak bere neke pogodbe, pa neke notarske zapise, itd... ne vem, kaj ga je prijelo. Upam, da me ne bo izselil iz stanovanja user posted image user posted image user posted image  Sicer pa mu stalno vmes skačem in mu govorim, kaj vse je katera napisala in se režim zraven ko počena, njemu pa valda ni nič smešno, ker je čisto v pogodbah.... Če ne bi bila noseča, bi se še bolj in hitreje vrtela, kot se tale slika.
Sedaj pa mislim, da je svojo dozo kave dobila tudi tamala, ker je začela izvajati akrobacije in mi trebuh kar skače sem ter tja user posted image user posted image user posted image  Sej ne vem, katera od naju je bolj zmešana..

Tejči77 - zagotovo bo to to... ker se meni tudi vedno zdi, da zgledam bolj debela, ko se pogledam v špegu, kot sem sicer. Pa sem unim rekla, da morajo dati notri tak špegu, da me stanjša, ne odebeli, pa ne poslušajo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
4.6.2007 20:03:06   
Anonimen
Evo....zmerila sem si bušija... 126 cm obsega v višini popka....

Pa album sem našimala. user posted image  Sem mojga na slikanje najurla. Včeraj se je na slikah vidla čudna maščobna blazinica user posted image , danes mi je pa s flešem naredil take strije user posted image , kot jih nimam. Je pol moral še vse enkrat slikat, brez fleša, da zgleda vsaj malo užiten ta moj buši... user posted image

Drugače so pa v albumu še sličice od našega otroškega kotička, ki sva ga do sedaj pripravila. Če ma kira voljo, pa mi lahko pride pospravit vse, kar se nama je že v posteljici in na previjalni nabralo. user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
4.6.2007 20:07:43   
kapica
Zvesta, se mi zdi da je od Freyche busi vecji, pa imata skoraj enako cm. Naja, res so slike malo drugacne kto ej resnica. Jaz imam cas, ampak volje nimam, da bi ti prisla kaj pospravit, bos mogla kr samauser posted image .
Moje dete pa s eje malo umirilo vceraj in danes. Mogoce bi jaz mogla tudi kaksno kavo spituser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.