rumba
|
Pozdravček! Pa sva obletala cel kup trgovin. Najprej v Tosami (bila sva le v Tosami, zato nisem primerjala cen z drugimi trgovinami): - vatiranci (ta veliki, 45x15)...2.44€ (pet v paketu, kupila sem pa 4 pakete, kolikor se mi zdi, da sem jih prejšnjič porabila v prvih dneh), - vložki Vir Nature super.... 1.54€ za paket, kupila pa sem dva paketa (ko ne rabiš več vatirancev, z zavihki pa še ne pridejo v poštev zaradi mrežastih hlačk), - vložki Vir Nature normal plus (z zavihki, za konec)...1.46€, - zloženci 5x5 (škatla)...2.7€, - cik-cak vata...0.69€. Nato Baby center: *maja imajo nekaj, ne dosti, bombažnih pajacev brez rokavov+ majčka (črtasta varianta v rumeni in v zeleni barvi s stoplaci)....15,12€, pa zelen črtast pajac brez stopal....13.2€. Nekaj sem videla tudi pajacev (rumene, zelene, bež) na dolge rokave, pa si nisem zapomnila cene, ker nisem iskala na dolge rokave. Nekaj bombažnih pajacev pa sem videla tudi v Arielu; kupila sem luštnega rumenega s piščančkom za 11.5€ (so še v drugih nevtralnih barvah, pa malo cenejši kot v Baby centru). bačko, v kleti pri blagajni je ogromno dežnikov raznoraznih barv in firm. Cene so tam od 15€, pa do 25€ za Peg Peregove (eni Peg Peregovi so tudi cenejši, mogoče lanske barve ). Tako, sedaj mi manjka le še par stvari iz lekarne, pa oprati cunjce in smo parajt. Hja, me je G v petek kar malo prestrašila, pa smo malo pospešili. Aja, pa torbe moram spakirati. Freycha, uau za tvoj trebušček. Krasno! Res je, Dita ima dosti prostora . Corfu, imaš pa res krasnega možeka. Bravo! Simi27, bravo za nakupe! Kako je to luštno, kajne. Ronja, dobrodošla v julijskem čveku, vseeno pa ti želim, da ne bi bila čez rok. Bodite v ! ps. Preden sem odposlala ta moj roman sem na srečo vse kopirala! Ja še sreča, saj ga ni objavilo, ker je potekla seja. Pa sem jih
|