|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.6.2007 20:11:13   
Anonimen
Saj dejansko je Freychin buši večji. Nje je 2x več kot mene. Jaz bi komot še lahko rekla, da sem samo debela in spljih ne noseča. user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
4.6.2007 20:13:21   
kapica
Ja, ja, zvesta, ti se kr tolaziuser posted image user posted image . Ampak verjamem da v zivo cisto drugace zgleda, tako da je tezko kaj primerjat. Ko bosta naslednji sle na cvek in kafe, pa si skupaj slikata trebuscke, bo zanimivo za pogledatuser posted image .

Joj, meni je se kr dolgcas. Sem celo razmisljala, da bi sla likatuser posted image  otroske cotice.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
4.6.2007 20:14:49   
Anonimen
Freycha... daj potrdi, da je tebe veliko več za videt kot mene. Odspredaj, trebušček.

Mam pa vsaj 2x večjo rit kot Freycha....

V bistvu imam rit še vedno večjo kot bušija user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3678
4.6.2007 20:17:26   
kapica
Zvesta, ja a si merila trbuscek al obseg riti, da si prisla na toliko cmuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Daj Freycha javi se in razjasni situacijouser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
4.6.2007 20:17:49   
Freycha
Medve sva si zelo podobni, edino enako veliki nisvauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
4.6.2007 20:18:43   
kapica
Jaz sem prepricana da sta obe zelo zelo lepi noseckiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
4.6.2007 20:19:17   
rumba
Dobre ste, ko tako pridno slikate bušije. In vse po vrsti ste SUPER!!!user posted image user posted image user posted image
Jaz se pa kar ne spravim zraven, ker je cel poln starih strij, ki so pa spet lepo iztopile in dobile rdečo barvouser posted image user posted image . Pa sej pokrit bušij mi je tudi moj všečuser posted image , za odkritega pa rabim Photo Paint Shop program, pa ga na tem računalniku še nimam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
4.6.2007 20:21:02   
kapica
Rumba, sigurno ni tako hudo kot mislis z strijami. Ker ti sama ves tocno kej so in kaksne so, jih najbolj vidis.
Ampak s tabo se em en moremo primerjat, saj se tvoj busi ze tretjic veca, nas pa sele prvicuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
4.6.2007 20:22:37   
rumba
Ma, kapica, sej res ni tako hudo. Z letala ali pa ladje se res ne vidiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
4.6.2007 20:23:39   
Freycha
No bom tko povedala: meni moj buši tut ni všeč ker sem si predebela, ko pogledam v špegu. AMPAK sem pa najbolj ponosna na ta buši, ker vem, kaj notri raste in to je najbolj pomembno. In zato je tudi najlepši na svetu.....user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
4.6.2007 20:27:07   
kapica
Zdaj pa dovolj nerganja o tem kako niste zadovoljne z busijiuser posted image . Vas je treba kr skregat, ko pa so tako lepi ti nasi trebuscki. Kaj bomo pa potem, po porodu govorile, a? Ko bo iz nas samo se viselo, pa ne bo bejbija noter. Takrat bomo sele jokale. Tako kot je Freycha rekla, da so najlepsi, ker imamo detece noter.
In res morem rect da je nosecnost edini cas ko se pocutim v svoji kozi tako ugodno. Da mi ni treba vecno skrivat trebuha, ampak da ga pokazem in se napihnem zravenuser posted image . Pa se jem veliko prevec in se premalo sekiramuser posted image . Sedaj bi spet nekaj jedla, samo iz dolgcasauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
4.6.2007 20:28:15   
kapica
Punce, a ste videle da so septemberke se vecje cvekice kot me? Jaz sem pa mislila da me najbolj cvekamouser posted image .Se bo treba bolj potrudituser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
4.6.2007 20:30:47   
tejči77
Men je tudi moj buši všeč. Sem se ravno tuširala, takrat ko ste ve naštepale celo stran in sem si tako z zadovoljstvom ogledovala bušija.
Si kar ne morem več priklicati lanskega avgusta, ko je bil še čisto raven.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
4.6.2007 20:30:50   
Freycha
Kapica, ti tako čvekaš, da sploh ne vidiš, da sem ti ZS poslalauser posted image user posted image user posted image  Kokicauser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
4.6.2007 20:32:39   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Men je tudi moj buši všeč. Sem se ravno tuširala, takrat ko ste ve naštepale celo stran in sem si tako z zadovoljstvom ogledovala bušija.
Si kar ne morem več priklicati lanskega avgusta, ko je bil še čisto raven.

moj ni bil raven od takrat, ko sem nehala trenirati tae kwon do in potem še nehala kaditiuser posted image user posted image user posted image user posted image  So se mi kar neke blazine navlekle okoli bušija, pa sploh niso hotele stran. Zdej je cool, ker se jih ne vidi user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
4.6.2007 20:34:45   
kapica
Joj, Freycha pa resuser posted image user posted image user posted image . Nisem videla no, ce pa ne gledam tja goruser posted image user posted image .
tejci, jaz sem tudi ze pozabila kaksen je manjsi trebuscek. ne morem rect raven, ker ga nikoli nisem imelauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
4.6.2007 20:38:43   
kapica
No, punce, a bomo se katero rekle, ker drugace bom res mogla it likat. Raje likat kot pa jest, ali ravno obratnouser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
4.6.2007 20:40:12   
tejči77
Tako ali drugače smo zdaj proti 8 mesecev nazaj prave ladje. Kako se bo kaj potem vsa ta raztegnjena koža vrnila nazaj? Žensko telo je pa res fenomenalno. Moškim je lahko kar žal. Naše telo je kot en - sem hotla napisat superman - no, superwoman. V resnici. Svetovno. Če se pri tem kakšna strija pridela je pa to trofeja. Tako se tolažte, če so bo kateri kaj poznal. Rumba! Trofeje imaš. In supermami si.

Slikice naše Larise

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
4.6.2007 20:41:31   
tejči77
Kapica, jaz že jem mufin, zadnje pol ure sem pa pojedla še pol kile marelic.
Čudo! Če me ne bo dete razneslo, se bom pa sama s prekomernim žrtjem.

Slikice naše Larise

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
4.6.2007 20:42:52   
Freycha
tejči, če bi mogli moški rojevati, bi človeštvo že zdavnaj izumrlo user posted image user posted image user posted image user posted image

Kapica, pa ne greš zdej likat, lej jo......... zdej pride v poštev malo čveka, pa kak prigrizek zraven imeti, potem pa na kavč in uživato do odhoda v posteljo user posted image

aja, meni je pa še od včeraj ostal jagodno/borovničev shake in se sedaj nalivam z njim.......user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
4.6.2007 20:43:11   
kapica
Ja, res Rumba je supermami z trofejamiuser posted image .
Tejci meni tudi ni jasno kako bo sel trebuscek nazaj, jaz tako upam da bom med tistimi, ki so z dojenjem vse vstran spravile. Ampak nekje septembra bo treba zacet malo migat in se rekreirat, ali kako? Da bojo spehci zginiliuser posted image . Sam da ne bomo v depresijo padle, jaz se poznam in vem kako se borim z kilami, zato pa sedaj maksimalno uzivam, ko koncno ponosno kazem busijauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
4.6.2007 20:44:03   
Anonimen
Marelice..... Mmmmmm.... To bi bilo za mojega bušija....

Sem zdaj pomislila, da bi šla na balkon po par češenj, pa v spodnjih hlačah bodo vse pred mano pobegnile. Češnje, spsedje pa tudi....

(odgovor članu tejči77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3697
4.6.2007 20:45:01   
Anonimen
Freycha... daj mi povej recept kako nardiš te tvoje shakeje... kaj daš vse noter?

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3698
4.6.2007 20:47:01   
Freycha
No, dobra stran nosečnosti je tudi ta, da se lahko v gostilni nažrem do obisti, pa mi ni treba bušija notri držati, da se ne vidijo vse zaplate špehca user posted image user posted image

Sicer pa sem si zaprisegla, da bom po ene dveh, treh mesecih po porodu šla v fitnes, si vzela osebnega trenerja in bova začela garati. To bo seveda prišlo v poštev, če bo z malo in z mano vse ok..... Pa bom kot Heidi Klum, ki je po treh mesecih že stala na pisti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
4.6.2007 20:48:38   
kapica
Freycha, saj pravim, ce ne boste cvekale, mi bo dolgcas in bom sla likat, ce bomo pa cvekale pa ostanem tukajuser posted image . A da se en prigrizek? Joj, se morem nazaj drzat, mogoce malo ananasa?
Zvesta, spet si zacela z cesnjami, da mi luste naredisuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.