|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.6.2007 11:32:38   
Anonimen
kapica, meni je tudi rekla da načeloma se ne da prej, sam da oni pač malo prekršiji, tako da so vsi papirji brez otrokovih podatkovuser posted image in sem lahko uredila vse za porodniško, pa za atkojev dopust, za denar od paketauser posted image tako da če so babe na CSD leve, pol je res križuser posted image ni pa nič fajn, če moraš po rojstvu to urejat.....aja, edino za o. dodatek pa res ne moreš prej

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3626
4.6.2007 11:59:28   
kapica
Ulla, tukaj so prevec butasti, da bi kaksne papirje prej vzeli. Nas raje pustijo cakat potem brez denarja dva meseca. Jaz bi tudi ze vse sedaj oddala, pa potem samo rojstni list otrocka posljes in je stvar resena.
Tako pa ne mores nic porihtat. Eh, pa sem se ze dovolj jezla zaradi tega . Je kaj je, bo pac moj letal potem po porodu za papirji.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
4.6.2007 13:29:15   
corfu
Dober dan user posted image !

Danes je počutje nekoliko boljšeuser posted image . Hvala bogu so mi izpit matematike prestavili na sredino junija, tako, da imam še kar nekaj časa da se pripravimuser posted image . Žal ne bom mogla narediti zagovora seminarske junija, ampak konec avgusta. Sicer to pa res ne bo problem, saj sem jo sama delala, tako, da za izpitom matematike ni več učenja, samo še zagovor, to pa tudi ni tako slabo, a ne?! Vidim, da ve veselo perete in likateuser posted image . Mene to še čaka, pa nabava kozmetike za malo princesko, pa še kak body z dolgimi rokavčki, pa zame kaki vložki, pa mrežaste hlače za v porodnišnico...ah bom že, rada bi še kuhinjo generalko naredila, ker imam police znotraj omare adijo pametuser posted image . Čez deset dni imam zopet regled in prvi CTG, komaj že čakam!!!

Joj, vam moram povedat kako me je mož v soboto presenetil...kupil mi je kao darilo za rojstni dan, čeprav ga imam šele avgustauser posted image , s tem, da bi je kupil že noro dobro jakno aprila, tud za rojstni danuser posted image  in sicer kupil mi je uro, kombinacijo, srebrna, bel usnjen pašček bmw, ja, pač je nor na to znamko vzila in ker ima sam bmw uro, morava seveda biti usklajenauser posted image . Ja, res je zlat ta moj možiček!

Punce pazite nase in na male škratke!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
4.6.2007 13:49:21   
Ajvy
Hello, vidm da ste že v polnem zagonu, jst sem danes čisto povožena, sploh ne vem kam to pelje.. za menoj je slabo prespana noč, še tisot maalo kar mi je uspečo spati, pa sem presanjala. da dajem kri v eno vrečko, k sem jo morala ves čas s seboj nosit... pa kr neki... sem se zbudila premočena, kot da me je ujela nevihta....
Sem imela ponoči tako trd trebuh, da me je že prav bolel user posted image
Sej bo, še malo pa bomo imele drugačne težave..user posted image

Corfu, tale možek je pa res zlat

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
4.6.2007 14:30:09   
simi27
Pozdravljene čveke!

Šiškamiška, Šiškomiško in vajina čmrlja! Upam, da ste vsi ok. Mislim na vas.

jaz sem pa imela ful lep vikend. V soboto sva bila z mojim na morju, sem se nadihala morskega zraka in se spočila. Bilo je prav fajn. V nedeljo pa sva dopoldne preležala, po kosilu pa sva šla malo kofetkat, zvečer pa še v kino.

No, danes pa sva kupila previjalno komodo in posteljico od Lip Poljčane, obloge za posteljico, posteljnino, previjalno podlogo, nepremočljivo podlogo in sva zapravila dobrih 500 evrov. No, to pa je sedaj tudi že skoraj vse, kar rabiva za najinega user posted image . razen nekaj kozmetike in pa kompletek za domov. Samo še Svit nama manjka, ampak upam, da bo počakal do julija.

lepo se mejte in uživajte!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
4.6.2007 14:31:25   
arijana..
Rumba hvala za odgovor. Tudi sama sem mnenja, da je dojenje najprej v mamini glavi, vendar so me pri prvi tiste prve dni v P tako šolali, da je bilo joj. Na koncu je bila mala na infuziji zaradi dehidriranosti, ko je ena sestra rekla, da naj si stisnem mleko, da bomo videli koliko ga sploh imam in potem je prišlo ven 25 ml ( v razmaku 3-ih ur). Tako, da polno dojile se res nisva nikoli, z dojenjem in dodajanjem sva pa vztrajali do starosti 9,5m. Tokrat bo upam drugače, že zaradi preteklih izkušenj.
Kar pa se otekanja tiče, sem imela v prvo ogromne težave, zvečer sem bila navadno pravi buhtelj, tokrat pa moram potrkat na les, da ni tako zelo hudo, razen takrat, ko je res vroče. Je pa res, da v primerjavi s prvo nosečnostjo bolj mirujem.
Res pa je tudi, da bodo vse tegobe in težave kar hitro za nami, potem pa se  bodo začele drugačne. Zato čim več dobre volje in optimizma pa čim manj nepotrebnega obremenjevanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
4.6.2007 15:08:52   
Anonimen
evo sem že nazaj iz UZ, res je mičkena tale moja lubica....1860 guser posted image ampak vse drugo štima, nič ji ne manjka zgleda, tak da pravi dohterca da ni panika, pač mejhen otroček, pa da glede na mojo velikost ja tak boljše kot velik, ker ga nebi mogla rodit po naravni potiuser posted image tak da dobro, malo več kot 200 g je pridelala v 14 dneh, kriza bi bla če nebi nič oz čisto malo....pol bi to res bil zastoj...sem kar malo pomirjena, bom pa rodila lažje, samo da je vse drugo okuser posted image

(odgovor članu arijana..)
  Neposredna povezava do sporočila: 3632
4.6.2007 15:56:13   
ronja
Ojla, punce!
Malo vas pozdravljam, ker mam rok 30. junija in če moja mala ne bo hotela ven, mi bo strašno dolgčas sami na junijkah, ki vse rojevajo kot za stavouser posted image Pa bi se potem še vam priključila, hehe, da bo lažje čakatuser posted image lahko?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
4.6.2007 16:15:03   
Freycha
Seveda Ronja, saj naše tri nosečk z dvojčki so nam tudi že pobegnile v porodnišnico. Ena že carta, drugi dve pa še notri tiščita svoje čmrlje.

Jaz pa ne vem kaj je naši tamali. Od polne lune naprej se njej konstantno dogaja. Čutim jo od reber, pa dol do mehurja, kako se premika, brca, se obrača, tišči mi ven roke in noge, kolca se ji non stop... v glavnem mala ne da in ne da miru. Saj mi je ok to (ne me narobe razumeti), ampak odkar imam občutek, da se je spet obrnila se ji meša....... Mogoče ji pa ta pozicija sedaj bolj paše user posted image  pa ima več prostora spet.....

V glavnem moj dragi je uradno pristal, da je otrok njegov user posted image user posted image user posted image  Sem ga tako hecala na občini, da naju je una že malo postrani gledala in se ji je pomoje kar malo smilil češ, kako ga bom nategnila, da je otrok njegov user posted image user posted image user posted image  Šla sem tudi na Vzajemno, če meni tudi kaj pripada, pa sem sklenila zavarovanje 11.11.99 in zato nisem opravičena do vrnitve rezervacije user posted image

Potem smo kupili še rožico za v Ditino sobico (itak bo takoj crknila, ker jaz s cvetnicami ne znam delati), pa neke malenkosti, ko sem pa prišla domov, me je pa na kavču kar zmanjkalo.

Pa sem razmišljala, ko smo vse tako zelo povožene. Pa punce, me smo sedaj že konec osmega meseca, nekatere že v devetem.... pa saj ni od nas za pričakovati, da bomo letale naokoli ko mlade srnice po travnikih.... Dobre smo, da še toliko naokoli skačemo...... Se bomo res mogle počasi umiriti, ker naše telo enostavno ne more več.......user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
4.6.2007 18:29:32   
baja*
Joj, zdaj sem se pa kar fajn prestrašla. Ležim na kavču in naenkrat mi začne spodaj nekaj ven tečtuser posted image . Hitro laufam na wc gledat kaj neki se dogaja, pa je še malo ven priteklo pol je pa nehalo. Sem že bla 100%, da mi bo voda odtekla. Jezus nadi, kak mi je pulz narasto.... Zgleda, da se je samo izcedek povečal al kaj. Sem pa v tisti paniki poštudirala na vse, kar še moram naredit preden res pride user posted image . Sem si potem cel seznam naredla user posted image  in ugotovila, da definitivno še nisem pripravljena.

Ronja oglasi se še na kak čvek.
Simi super za nakup user posted image . Kje pa si kupila oblogo za posteljico in kolko je stala?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
4.6.2007 18:35:56   
tejči77
Pozdravček!
Freycha, user posted image  za obrat. Drugače pa naša tamala tudi veš čas ali brca in se preteguje ali pa se ji kolca. Kar naprej je nekaj, nikoli ni miru, razen ponoči mi pa res da mir. Upam da po tako tudi po porodu.
Freycha, jaz sem mojga tudi po podpisu malo pohecala. Sem mu rekla, da zdaj je podpisu in če bo imel otrok kakšno čudno barvo naj se ne čudi. Kaj je pa podpisoval papirje preden je videl otročka. Šalo na stran. Se lahko hecam, ker oba veva pri čem sva, da bi bilo res pa, punce, kriza.user posted image
majrim - očetovstvo se v Celju podpiše kar na CSD, seveda ob prisotnosti odvetnika. Očitno imajo res vsepovsod drugačen sistem. Odločbe o porodniški pa jaz tudi še nimam. Sem dobila samo odločbo za tistih 250€.
kapica - pridi nazaj v Slovenijo, pa se ti bo kmalu zagabila birokracija. Imamo pa tukaj kakšno drugo cvetko. Saj je vsepovsod nekaj.
corfu - tale tvoj možek je pa res nekaj posebnega. Moj je tako reven, da mi tud rožice ne more kupit. Saj bo bolje.
ronja - ti se nam kar pridruži. Saj te dobro poznamo, no vsaj jaz. Kolikor vem, si najbolj zgovorna junijka, take pa imamo radi. Čeprav ti želim, da se ti ne bi zavleklo čez rok, kar bojda zna bit kar neprijetno.

Jaz sem pa danes dobila termin za naslednji pregled. Punce 19.06. imam prvi CTG. A so vas tudi že kaj naročili na CTG. Me zanima kako dolgo traja. Pa končno sem spet prišla do dermatologa, ki ga imam v bolnici v sredo. Brzinsko hitro. Kako ti gredo vsi na roko, če si noseč.

Lepo počivajte

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
4.6.2007 18:38:31   
tejči77
Ohoho, baja, takole lahko pa kar pritisk zraste. Jaz bi se tudi ustrašila. Drži se!

Slikice naše Larise

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
4.6.2007 18:40:39   
baja*
Tejči jaz sem pred 2 tednoma imela CTG (me je G poslala v P zaradi pretrdega trebuha). Traja ca. 15-20 min, je pa tak lepo, ker se sliši srček od otročka. user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
4.6.2007 18:43:30   
Freycha
Baja - jaz sem zadnjič likala, pa vstanem iz stola (sede likam) in zagledam lužico. Sem skoraj v nezavest padla. Moj je pa kar bled ratal....... Pa danes sem se tudi vsedla in se nagnem naprej, da bi flašo od vode zagrabila, pa se spet ulije. Sva spet oba prebledela..... ampak ja, se samo izcedek ulije, je pa bele barve, zato vem, da ni plodovnica. Me pa stisne vsakič sproti

tejči - midva tudi veva pri čem sva, zato nama ni problem se hecat glede tega. Se pa res lahko zgodi, da se otrok črn rodi (čeprav sta mama in oče črna), če je bil kak temnopolt nekaj generacij nazaj. Samo pri nas ga ni bilo, zato ne more biti črn user posted image  Mu je pa tudi sestrična, ki je pravnica razložila, da še vedno lahko spodbija očetovstvo, če bi bilo potrebnouser posted image
Jaz imam CTG že drug teden v torek. Bom pa v 36. tednu (oz. 35 5/7). Traja pa menda kako uro, pa tam samo ležiš in čakaš, da mine......Jaz bom probala kar zaspati user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
4.6.2007 18:44:36   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Tejči jaz sem pred 2 tednoma imela CTG (me je G poslala v P zaradi pretrdega trebuha). Traja ca. 15-20 min, je pa tak lepo, ker se sliši srček od otročka. user posted image

15-20 minut? meni je moja G rekla, da traja kako urouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
4.6.2007 18:50:16   
baja*
A da bi naj eno uro trajal CTG? Saj pravim, pri meni je bilo največ 20 min, in sicer v MB P, res pa je, da sem bila zadnja na vrsti in je tista babica, ki je delala, že na glas razmišljala kako komaj čaka, da gre domov. Mogoče se me je pa po hitrem postopku losalauser posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
4.6.2007 18:57:54   
Freycha
hmmmm jaz ga imam ob pol enajstih. Upam, da se jim bo takrat še kaj dalo. Sicer pa jaz grem tokrat prvič, zato ne vem 100%, samo nisem prvič slišala, da traja kako urco (da čimveč popadkov (če so) zaznajo, da dobijo neko sliko, na koliko min. se pojavljajo). Sporočim jutri teden koliko časa je trajalo......

Pišuka baja, če si ti v MB P, zakaj pa ne pokličeš, pa gremo na kako kavo? No, razen če nas nočeš poznatiuser posted image
user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
4.6.2007 19:06:01   
kapica
Freycha in Baja, pri meni tudi traja ctg pol urce, eno ruo se mi zdi malo velikouser posted image ? No, mogoce je pa povsod enako.
Tejci, saj vem, da je birokracija povsod user posted image , kaj ces, nekaj tu v redu, nekaj tam v redu.
Simi, bravo za nakup, sta bila pa res pridnauser posted image .
Corfu, je pa res zlat ta tvoj mozek, jaz se ne spomnim , kdaj sem nazadnje kaj dobilauser posted image .
Jaz sem popoldan knjigo do konca prebrala, ze z novo zacela, pa malo dremala zraven. Sedaj sem pa pokonci in fit, ko je ze prepozno kam za it.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
4.6.2007 19:06:55   
rumba
Pozdravček!
Pa sva obletala cel kup trgovin. Najprej v Tosami (bila sva le v Tosami, zato nisem primerjala cen z drugimi trgovinami):
- vatiranci (ta veliki, 45x15)...2.44€ (pet v paketu, kupila sem pa 4 pakete, kolikor se mi zdi, da sem jih prejšnjič porabila v prvih dneh),
- vložki Vir Nature super.... 1.54€ za paket, kupila pa sem dva paketa (ko ne rabiš več vatirancev, z zavihki pa še ne pridejo v poštev zaradi mrežastih hlačk),
- vložki Vir Nature normal plus (z zavihki, za konec)...1.46€,
- zloženci 5x5 (škatla)...2.7€,
- cik-cak vata...0.69€.

Nato Baby center: *maja imajo nekaj, ne dosti, bombažnih pajacev brez rokavov+ majčka (črtasta varianta v rumeni in v zeleni barvi s stoplaci)....15,12€, pa zelen črtast pajac brez stopal....13.2€. Nekaj sem videla tudi pajacev (rumene, zelene, bež) na dolge rokave, pa si nisem zapomnila cene, ker nisem iskala na dolge rokave. Nekaj bombažnih pajacev pa sem videla tudi v Arielu; kupila sem luštnega rumenega s piščančkom za 11.5€ (so še v drugih nevtralnih barvah, pa malo cenejši kot v Baby centru).
bačko, v kleti pri blagajni je ogromno dežnikov raznoraznih barv in firm. Cene so tam od 15€, pa do 25€ za Peg Peregove (eni Peg Peregovi so tudi cenejši, mogoče lanske barveuser posted image ).

Tako, sedaj mi manjka le še par stvari iz lekarne, pa oprati cunjce in smo parajt.user posted image  Hja, me je G v petek kar malo prestrašila, pa smo malo pospešili. Aja, pa torbe moram spakirati.user posted image

Freycha, uau za tvoj trebušček. Krasno! Res je, Dita ima dosti prostorauser posted image .
Corfu, imaš pa res krasnega možeka. Bravo!
Simi27, bravo za nakupe! Kako je to luštno, kajne.
Ronja, dobrodošla v julijskem čveku, vseeno pa ti želim, da ne bi bila čez rok.user posted image

Bodite v user posted image user posted image user posted image  !

ps. Preden sem odposlala ta moj roman sem na srečo vse kopirala! Ja še sreča, saj ga ni objavilo, ker je potekla seja. Pa sem jihuser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
4.6.2007 19:08:26   
tejči77
Grrrrrr, napišem spet celo litanijo, no jaz jo tako vedno in mi noče objavit.
Freycha, ja saj pravim, da si to zafrkancijo z očetovstvom lahko privoščiš res samo takrat ko veš pri čem si. Tukaj smo tako same take načrtovane nosečke, in tu ni debate o očetovstvu. Da ne bi katera zamerila.
Fraycha, si pa stručko s temi slikicami bušija. Je pa tvoj buši vedno lepši. Važička.user posted image
Jaz še ene slikce nisem znala gor prpopat. Je iz telefona in mi je ves čas javljalo da je prevelika. Potem sem jo pa tako zmanjšala, da so nastale kockice.

Baja, zgleda, da se jim je res mudilo domov. Al je pa politika taka, da nes tako, jutri drugače.
lp

Slikice naše Larise

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
4.6.2007 19:10:27   
rumba
Jao, jaz se pa sploh ne veselim CTG-ja. Sem v petek v Leonišču sedela s puncami, ki so čakale na CTG od 8-ih zjutraj pa tja do 13-ih.user posted image user posted image  (ok vmes so šle še v laboratorij) Pa saj se ti sfuzla. Tu pa traja menda 20min.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
4.6.2007 19:21:14   
kapica
Vau, Rumba, za dober nakup in podroben opisuser posted image . Je bilo prav lusno prebrati. Da tako dolgo cakas na ctg, groza, pa saj se ti res zmesauser posted image . Pa se nosecke, ko je ze tako tezko sedeti, kaj sele toliko ur. Res za znoretuser posted image .
Freycha, sele sedaj sem videla tvojo lusno slikico, ki se spreminja. Sploh nisem registrirala. Mogoce sem pa res se prevec zaspanauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
4.6.2007 19:21:55   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Fraycha, si pa stručko s temi slikicami bušija. Je pa tvoj buši vedno lepši. Važička.user posted image
Jaz še ene slikce nisem znala gor prpopat. Je iz telefona in mi je ves čas javljalo da je prevelika. Potem sem jo pa tako zmanjšala, da so nastale kockice.

to se imam jaz mojemu za zahvaliti, ker me je pofotkal in vse to uredil. Jaz nisem tak stručko za te zadeve..... Se mi pa zdi, da je v živo trebuh večji videti, kot pa na teh fotkah - kaj praviš Zvesta?user posted image  No, saj je vseeno, malo je že težak rataluser posted image

Mogoče pa moja G misli, da bi morali delati eno uro CTG-ja, delajo ga pa dejansko 20. minut user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
4.6.2007 19:24:05   
baja*
Freycha, odkar mi je G zabičala naj mirujem, ker se sicer lahko zgodi prezgodnji porod, sem zelo pridna in se gibljem samo na dosegu 1-2km od bajteuser posted image . Tiste prve dni sem bila celo tako pridna, da niti na rr nisem prišla, a me je to hitro minilouser posted image . No, če nazadnje vendarle ne boš rodila v Feldbachu, ampak v MB (BTW si se že odločla?), se pa morda le vidiva - imava le 2 dni narazen PDP:)

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
4.6.2007 19:25:40   
Anonimen
Hmmm... freycha....Mogoče je v živo res večji. Sploh pa zdaj, ko te nisem že skor cel teden videla. Pogrešam te.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni se pa danes tak nič ne da... Zdaj sem se navečerjala, pa se grem malo k mojemu stiskat. Dokler me ne pobere od utrujenosti...

Mogoče bo pa jutri kaj več od mene....

Aja, meni je moj tudi po naročilu bušija slikal, pa sem na sliki zgledala kot nasedel kit. Tega ne objavim za nič na svetu, bom vsem, ki načrtujejo nosčenost, vzela apetit in ne bodo več hotle zanosit. Moram se jutri sama zraven spravit in se poslikat kot je treba. Estetsko... Mojmu se pač ne da...

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.