|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.6.2007 20:48:49   
tejči77
Ja, kilce bodo morale vstran. Če bomo imele srečo kar same od sebe.
Mene pa zdajle moja tamala tako v mehur brca, da imam tak občutek kot bi imela vnet mehur. Verjetno ji ne paše več moj sedeč položaj. Se bom morala malo sprehodit. Škoda da ne delajo že takih prenosnikov, ki bi s tabo hodili.
Kapica, če ti je všeč ticker, pejd na njihovo stran in si ustvari svojega. Kopirat moraš pa tisti link s HTML kodo (začne se z >a hres - nekaj takšnega)

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
4.6.2007 20:49:57   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Freycha... daj mi povej recept kako nardiš te tvoje shakeje... kaj daš vse noter?

zelo preprosto...... domače jagode (te so bile kupljene, pa so čisto zanič, zato sem dodala še borovnice, da izboljša okus), pa malo cukra (sem pač sladkosned - to je po izbiri), malo mleka, da se lažje s paličnim mešalnikom razbije jagode, potem pa dam vanilijev sladoled notri in ga zmiksam. Torej to v bistvu ni milk shake (ker mleka ni veliko), je bolj jagodni vanilla ice-cream shake... dober je pa, da bi ga še angelčki jedli, če bi ritke imeli user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
4.6.2007 20:50:01   
Anonimen
No, jaz sem si privoščla sedaj sladoled.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3703
4.6.2007 20:50:44   
kapica
Freycha, tocno to kot pravis, ni treba trebuha noter vlectuser posted image . To je res najboljsa stvar v nasem stanjuuser posted image .
A mislis it stat na pisto, al zakaj bi rabila osebnega trenerjauser posted image ? Bo Dita tvoj osebni treneruser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
4.6.2007 20:51:34   
Anonimen
No, to me je zanimalo... če daš sladoled... Ali če daš smetano...

Bom jutri nardila, ko mi grejo jagode na nič....

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3705
4.6.2007 20:53:26   
Freycha
mmmm marelic sicer nimam, imam pa čepšnje, ki so za pojesti.... ne bi bilo slabo, če se spravim nanje user posted image  Ob čveku na RR seveda.....user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
4.6.2007 20:54:40   
kapica
Ja super punce no, se luste mi delateuser posted image .
tejci, saj tako sem naredila, bom mogla se enkrat poskusit.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
4.6.2007 20:55:22   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Ja, kilce bodo morale vstran. Če bomo imele srečo kar same od sebe.
Mene pa zdajle moja tamala tako v mehur brca, da imam tak občutek kot bi imela vnet mehur. Verjetno ji ne paše več moj sedeč položaj.

Jaz nisem pod to srečno zvezdo rojena, da bi šle kile same od sebe stran.... se mi pa same od sebe nabirajo. S tem pa nimajo problemov user posted image user posted image

Meni ponavadi pomaga, da grem lulat, če me nabija v mehur. me nekako opomne, da je poln in da jo moti.... potem je pa spet mir...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
4.6.2007 20:57:32   
Afnica
Kapica, ne nisem imela popadkov. Jaz sem popadke dobila komaj po eni urci bivanja v porodni. Tako dolgo je trajalo, ker sta dva in so merili najprej vsakega posebej, nato pa še oba skupaj. V tem času so se na ostalih ctgjih zamenjale po 3 nosečke. Torej več kot pol ure ga ne delajo, po moje.
So pa tiste, ki so prišle na pregled in je mali bil miren , morale naredit 10 počepov. user posted image  Pa sestra jim je rekla, da, ko pridejo naslednjič naj doma jedo prej.

Rumba, bom kr zdle dala 2 gor. Zaenkrat sam tolk, da si lušte potešite.

Naj še povem, da ima naša štrumfeta danes 1270g, štrumf pa 1850g. Njej so umaknili tudi napravico za merjenje pritiska in ima zdej samo še baby sense podlago za nadzor dihanja. Oba sta zelo pridna.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
4.6.2007 20:58:26   
kapica
Freycha, jaz mam isti problem kot ti, da se kile same nabiraje, ne grejo pa same vstran. Bomo o tem cvekale na forumu o  hujsanju, cez nekaj mesecevuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
4.6.2007 20:58:50   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Freycha, tocno to kot pravis, ni treba trebuha noter vlectuser posted image . To je res najboljsa stvar v nasem stanjuuser posted image .
A mislis it stat na pisto, al zakaj bi rabila osebnega trenerjauser posted image ? Bo Dita tvoj osebni treneruser posted image .

Ne veš v čem je problem. Jaz nisem bila nikoli suha. Ampak sem imela dokaj toliko izklesano postavo (treningi in borbe na dnevni bazi naredijo svoje...). Potem sem nehala trenirati in so se kile malo začele nabirati (to je slaba stran bivših športnikov, ki čisto opustijo rekreacijo, ko nehajo trenirati), ker sem jedla isto kot prej, migala pa skoraj nič. Ampak je bilo še v mejah normale, ko sem pa nehala kaditi, sem šla pa še nekih 10+ kg gor.... in te kile so me pa že motiti začele. In ko sem ravno začela malo delati na sebi, sem pa zanosila...... In bi rada prišla na tisto, da okoli bušija ni oblogic, pa da je rit bolj čvsta, pa da se malo znebim oblog po hrbtu itd...... Saj nočem biti neka suhica - to tudi ne morem biti, samo da sem spet malo bolj v formi.....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
4.6.2007 21:00:40   
kapica
Afnica, saj pravim, da normalno to ne traja vec kot pol urce. Pri tebi je bila pa situacija drugacna. Ampak zgleda da ni v redu, ce so otrocki prevec mirni ali ce so prevec aktivniuser posted image .
Bravo za tvoja dva strumfa, kako je to lepo, samo dobre novickeuser posted image user posted image . Kr tako naprejuser posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
4.6.2007 21:03:47   
kapica
Freycha,saj razumem kaj mislis. Jaz sem imela pa pravzaprav fajn postavo zadnja tri leta al stiri, ne vem vec. In na zacetku nosecnosti me je bilo res strah, kaj se bo zgodilo in kaksna bom. Sedaj cez mesece pa sem se nehala s tem obremenjevat. Se bom spet po porodu, samo upam, da bom dovolj pametna, da ne bom vzganjala stresa ze kr prvi tedenuser posted image .
Saj me boste ve nazaj drzaleuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
4.6.2007 21:05:53   
tejči77
Punce, jaz se za danes poslavljam. Me moj že pogreša. Že tko se vidva samo zvečer, potem pa jaz še tle gor veselo čvekam.
Freycha, mehur imam prazen ker kar naprej hodim lulat, pa vseeno svinsko boli, ko se spravi na mehur. Ni druge, kot da se malo sprehodim, pa bo.
Torej veselo še naprej čvekajte, bom vse jutri zjutraj prebrala.
In lepo lahko nočko. Da bi vse dobro spale.

Slikice naše Larise

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
4.6.2007 21:06:01   
Freycha
Valda..... bomo kar čarter najele, pa do tebe prišle, pa te bomo stresle iz hlač, če boš preveč komplicirala user posted image user posted image user posted image

Afnica, ko bodo slikice sporoči, da ne bom stalno kukala, če so že ali ne..... Sta pa pridna tvoje dva. Lepo dobivata na teži user posted image user posted image user posted image  Še malo, pa boste lahko vsi štirje doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
4.6.2007 21:07:30   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

Punce, jaz se za danes poslavljam. Me moj že pogreša. Že tko se vidva samo zvečer, potem pa jaz še tle gor veselo čvekam.
Freycha, mehur imam prazen ker kar naprej hodim lulat, pa vseeno svinsko boli, ko se spravi na mehur. Ni druge, kot da se malo sprehodim, pa bo.
Torej veselo še naprej čvekajte, bom vse jutri zjutraj prebrala.
In lepo lahko nočko. Da bi vse dobro spale.

vidva se kar pocartajta.... boš lahko vse jutri prebrala, kaj smo te opravljale user posted image user posted image user posted image  Možeka pozdravi, pa uživajta v večeruuser posted image

Hmmm potem se mi pa smiliš, če te gnjavi kljub temu, da imaš prazen mehur user posted image  No sej... še en mesec, pa bo boljše user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
4.6.2007 21:08:14   
Ajvy
jst pa nikoli nisem imela ne vem kakšne postave, smo se vedno zafrkavali, da sem elegantno popolnjena.. user posted image , tak da se zdej sploh ne sekiram... res pa je, da sedaj v user posted image  prvič v življenju nosin oprijete obleke, tako sem ponosna na svoj trebušček...
Mi je kar malo bolje, smo šli na sprehod s kužkom... smo prišli čisto umazani domov, tako se je lepo igral... oh, kaj bi mi brez našega Neota.. komaj čakam, da vidim kaj bo porekel na novega člana

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
4.6.2007 21:09:29   
tejči77

Afnica, jaz skoraj tako težko kot ti čakam kdaj bosta šla domov. Ampak ker tako lepo napredujeta bo to očitno že kmalu. Po tvoji zaslugi, ker ju tako pridno hraniš s svojim mlekom. Kar tako naprej.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
4.6.2007 21:11:15   
Freycha
joj, jaz sem pa nesla kozarec od shake-a v kuhinjo, pa sem zagledala pehtranovo potico, pa sem en kos že uničila, pa še enega imam tu na lagerju...... potem se pa čudim, od kod mi kile gor bežijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
4.6.2007 21:17:33   
kapica
Jooj, kaj je zdaj to z ringarajo, da me zajebava? Tako pocasi gre, pa ne morem odgovora poslat in nic.
tejci, lep vecer in lahko nocko, pa cimmanj vstajanja ponoci.
freycha, hvala da porocas kaj si pojedla, jaz imam ze cel popoldan v kuhinji nastavljen en cokoladni zavitek. In ce bos se tako naprej o hrani govorila, ga bom morala se pojestuser posted image user posted image .
Sem pa sedaj ananas do konca pojedla, tako da bom se bolj na wc hodla ponoci.
Ajvy, user posted image user posted image  za vse nase trebusckeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
4.6.2007 21:18:01   
Afnica
Evo slike so. v naslednjem vrstnem redu:

Lan, Lana, Lana

Lan, Lan, Lana

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
4.6.2007 21:26:43   
Freycha
Afnica, sem si pogledala slikice..... jooojj kako sta mičkenauser posted image  pa luštna user posted image ........ pa še malo, pa bosta res lahko doma.....user posted image user posted image user posted image  Ti nas kar pitaj s temi slikicami, da bomo še bolj komaj čakale, da jih cartamo...

Joj puce, jaz vas bom mogla zapustiti. Mene že par dni roka boli in je vedno slabše, sedaj se mi je pa še ena bula naredila v roki in mi je že malo čudno postalo. Zato se grem zdej oblečt, pa na urgenco, pa saj verjetno ni nič, samo me pa vseeno skrbi, da ni kaka zamašena žila, ker imam tudi roke spet bolj omrtvičene....
Kapica, pa vseeno ne it likat, prosim..... da ne bom imela slabe vesti, da si zaradi mene zdej likat šla, ker sem kar tako na hitro šla.... user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
4.6.2007 21:28:46   
GabiW
Afnica, 5x sem si zavrtela slide show. Ne morem se nagledat tvojih angelčkov. Še enkrat ISKRENE ČESTITKE, želim vam da še naprej tako lepo napredujeta in da kmalu prideta domov.

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
4.6.2007 21:29:09   
kapica
Ojej, freycha, upam, d ane bo kaj hudega. Mogoce si pa prevec na RR-uuser posted image ? Pa kr brez slabe vesti pejd, jaz se bom ze znaslauser posted image .

Afnica, hvala za slikice, res so lepe. Kako sta drobckena, ceprav to se verjento nam samo zdi, a ne? Za vaju z mozekom sta ze velikana, ko jih vsak dan opazujeta. Cestitke, res bomo vsake slikice veseleuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
4.6.2007 22:03:44   
Ajvy
Freycha, upam da ni nič resnega... takoj nas obvesti
Afnica, to sta pa res dva user posted image , pa tako lepo da sta pridna, še malo pa boste vsi doma... jupi

Mi imamo pa brcalne vaje, sem spila en magnesol (mi je ful rebuh otrdeval), zdej pa je user posted image  čist preveč živahen, me že kar boli user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.