mojčika
|
Grem spat. Jutri vas še malo prečekiram, potem pa šele čez 14 dni? Ste mi kaj fovš? Smo smo, a privoščimo tudi No za mano je jutranja burleska, moj vestni mož, bi me moral zbuditi ob 5.00, saj takrat vstaja tudi on, no ker je tako priden, je pospravil celo stanovanje in mene zbudil šele 5.25, v službi moram biti pa ob 5.30, kakšna sem danes zgledala v službi, ne bi, sem pa uspela priti do časa, še sreča, da je šola 200m stran Kakšne besede sem mu sedaj po telefonu namenila, si lahko samo mislite Pokora vabilo sprejeto, ko se vrnete, v kratkem... A ja včeraj smo torej merili sladkor, sva jo piknila z moževim aparatkom, sploh ni vedela, da se je kaj zgodilo, tako sem se odločila, da naslednjič v laboratorij vzamem kar ta aparatek, ne bom gledala, kako se dere, ko jo oni piknejo... Smo pa včeraj spet imeli boleče zobe, se je kar sama tepla po licih, mencala roke po ustih, meni se je tako smilila, a ja, to sem že povedala, ne vem, štirice menda pridejo vedno pred trojkami, zobozdravnica nam je to potrdila... Marelica stava ni čist zaresna, me pa jezi, ker vsi stari starši govorijo, lih zdaj bo, pa hodijo z njo naokrog, jaz pa vidim, da ji dosti manjka, ko se spusti, stoji pol minute, a potem od strahu nogice postanejo čist mehke in mlahave, res nam manjka več kot mesec, bi si upala reči, no mogoče me pa res preseneti... Zdaj pa me čaka izrezovanje kartona, delam z otroki v šoli okvirje za sliko, sem zadnje čase dokaj ustvarjalna, naredimo vsaj en izdelek na teden: smo delali aviončke iz jogurtovih lončkov, pa škatlice, pa s servetno tehniko....barvamo, rišemo... samo da mine čas... Punce in fant , lep dan
< Sporočilo je popravil mojčika -- 31.5.2007 8:05:10 >