|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
30.5.2007 16:04:19   
žmož
No, da se po 2 dneh premora (ni delal internet) mal javim. Vidim, da vas mučijo lulčki . Moj tavečji je imel s tem probleme-že kot dojenček je imel popocano kožico na lulčku (do krvi) in pediatrinja je rekla, naj mu nežno probam potisnit kožico dol, na silo pa absolutno nič. No, problemi so bili tudi vnaprej, tako da je šel na operacijo pri starosticca 3,5 let. No, zdaj pa imamo končno mir. Držite pa se navodil, da na silo nikakor ne vlečt, ker boste naredile več škode, kot koristi.
No, ta mala je drgač ok, hodi še ne in tudi mislim, da še en lep čas ne bo shodila-bo kar med ta zadnjimi majčki. Pa tudi po kilaži smo med lahkokategorniki-se skoraj ne premaknemo čez 8 kg. Ma sam da je naš mali sonček, ki nas razveseljuje z svojimi nasmeški in vsakodnevno novimi vragolijami. Bo že imela čas se zredit, pa tudi hodit. Aja, sobotna fešta je uspela 100 na uro, po pravici povedano sem si odahnila, da je končno konec teh zabav, saj jih imamo od začetka aprila. Zdaj me pa še čaka, da si rezerviram dopust (ja, še zdaj nisem uspela, pol bom pa jamrala, da spet ni nič pametnega za dobit), pa da se prepustimo lenarjenju, pol pa v nove boje. A ima mogoče katera kakšno idejo glede tega. Zahteve niso  previsoke-apartma za 4 osebe, pa da je lepa plaža v bližini. Povejte, če kaj veste.
Čao, čao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
30.5.2007 16:32:17   
MarijaPo
zmoz - mi smo bili za prvi maj v apartmajih na koversadi in je bilo fuuullll lepo (kot je tam vedno ful lepo). Je pa res, da gre za nudisticen kemp. Ce vas to ne moti.

zobki in fluor - mi kupujemo sol v svici, ki je florirana, torej Eva dobi dovolj flora cez sol. Tako nam je svetoval zobar v materinski soli. Sicer pa tudi mi pucamo s krtacko, Eva z navdusenjem odpre usta in cim je krtacka v ustih, takoj ugrizne vanjo in potem kot pitbul ne spusti vec.

V ponedeljek imamo spet kliniko na sporedu. Sem kar malo tecna zaradi tega. user posted image
Si kar predstavljam kako nas bodo spet napiz*** zaradi te evine teze, ko bi vsaj ze bila 7 kg, pol bi tko rekli lahko: pa sej ni panike, sej je ze cez sedem kil!

< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 30.5.2007 16:33:24 >

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
30.5.2007 19:04:45   
maya2
Evo vas samo obvestim, da mi je končno ratal dat slikce s piknika v albumuser posted image  user posted image

LP

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
30.5.2007 20:04:03   
mojca75
Marija user posted image  in user posted image  za kliniko, mene to jutr čaka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , sm že "vse" spakia¨rla,... držte pesti da bo tokrat vse Ok s tem cepljenjem!

Se beremo

Maya - jest spet ne morem do tvojga albumauser posted image  

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 30.5.2007 20:07:08 >

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
31.5.2007 7:10:34   
puncica
Dobro jutro punce
mojca drži se upam da bost z mojco čim prej doma

marija:upam da te ne bodo preveč nap.... pa sej nisi ti kriva, pa zakaj sploh tako paniko pelejo mater, mogoč majo pa vage pokvarjene user posted image

zobki pri nas jih še nič ne čistimo, ma se spravljam kupit kakšno krtačko al pa kaj, pa zmer pozabim, tud tavečji moram novo kupituser posted image

fluorove tabletke pri nas jih pediatrinja sploh ni predpisala, tako jih ne dajemo, pri tavečji smo jih dobil pa jih tud nisem dajala, sicer so pa mnenja različna eni so za eni nit, tako da sej potem ne veš kaj bi.

zobozdravnik smo v odročni vasici doma in pri nas nimajo časa pošilat vabil da bi prišli zobke pokazat, tako sem jaz našo tavečjo pred pol leta ko je bla stara tam 2,5 leta sama peljala, ker se mi je zdel da bi bilo fajn če bi se šli vsaj pokazat, ker mi je prav čudno eni že pri 7 mescih strašjo pri zobarjih pri nas pa šele pri 3 letih prvič dobiš kao vabilo se mi zdi. Takrat je pridno odprla usteka in to je bilo to in rekla naj pridemo ko bo stara 3 leta ponovno. Mah sem se tolk presekirala zarad tega ker drugje pač dobijo vabilo pri nas pa kod da jih ne briga če otroku do 3 leta zgnijejo zobkiuser posted image
Tako pri našmu tamalmu tud ni nobenga vabila in ga bom peljala k zobarju ko mu bodo vsi zobki zrasl, zdej jih ima 5.

Nič mejte se. LP

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
   [Brisano sporočilo]
31.5.2007 7:11:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4156
31.5.2007 9:19:32   
MarijaPo
Hvala punce, zdaj sem ze bolj ohrabrena in bom vsem pokazala, da z mano ni dobro cesenj zobat, tako da mi bodo rajsi ponudili jagode. :) Jah, Eva je pac bolj drobizek. Mogoce ji pa lahko dam v plenico kak kamen, al pa ful vode vlijem. Ceprav, zadnjic so jo tehtali brez plenice, tako da bols, da ji kaj v lase zamestram. Kaj je nevidno in tezko?

maya - jaz pa vidim tvoj album in je super! :)

Neposredna povezava do sporočila: 4157
31.5.2007 9:29:39   
mojsoncek
marija - naredi ji eno lustno frizurco s pomocjo pol kile zeleja :-)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
   [Brisano sporočilo]
31.5.2007 10:36:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4159
31.5.2007 12:01:52   
mojsoncek
Anze spi ze eno uro, jaz sem skuhala kosilo in malo pospravila, pa imam sedaj malo casa, da se kaj napisem.

Moram priznati, da je prav lustno spet biti malo doma s tamalim. Vidimi, da mi kar malo manjka, kljub temu, da mi v sluzbi nic ne manjka in ful uzivam. Sem si celo prinesla domov malo za delat, pa se mi po pravici povedano ne lusta. Raje malega gledam kako siba sem in tja in se igra ali pa se skupaj kaj igrava (ce me sploh spisti zraven).

Nekaj dni nazaj ste pisale o hrani. Mi nic vec posebej ne kuhamo in Anze prav lepo poje vse kar dobi. Razen vcasih, ko midva jeva kaksno zadevico, ki za nase piscancke se ni najbolj priporocljiva, mu skuham kaj drugega. Ponavadi je pa tako, ce vidi, da imamo isto na krozniku, bo lepo jedel iz svojega kroznika. Ce pa vidi, da imava midva z mozekom kaj drugega, pa non stop kaze na najine kroznike in hoce jesti tisto kar midva. In v cemu je potem smisel, da mu kuham posebej, ce potem on je iz najihnih kroznikov, midva pa iz njegovega user posted image . Obozuje pa kislo... grska solata in kisle kumarice so zakon user posted image .

mojca - upam, da sta danes dobro opravili
marija - zate in za Evico pa se vedno navijam in drzim pesti, da bo vaga pokazala 7+

zdej grem pa se malo gledat katalog od Kolpe, da malo precekiram, kaksno opremo za kopalnice bomo dali delat...

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4160
31.5.2007 12:28:49   
maya2
Ja kaj čem, Karin si je izbrala svojega majčkauser posted image user posted image user posted image , a ne Mari?

MarijaPo: kilo želeja??user posted image ... upam da v redu zrihtate, drugače pa jim povej kako srčkana je mala, kako nas je vse mamice majčice osvojila s svojimi očkami in da pač ne morejo bit vsi enaki!! ti jim kar povej!!!user posted image user posted image

F*S*M, Cofek: kje ste? vaju še vedno čeljust boli? se zato ne javita??user posted image user posted image

Mojca75: že kaj vidiš?? nimam pojma kaj bi blo.... da ne boš misla da sem ga sam ekstra zate zaklenila user posted image user posted image

jaz sem pa sredi priprav na morjeuser posted image user posted image komi čakam.... soboto!! čeprav me pa mal skrbi Karin, sem včeraj opazila da ima mal tko rdečo (skor krvavo) lulikouser posted image user posted image user posted image kaj neki bi to blo? dons je že mal bolš, jo mažem z bepanthenom, pa skoz mi nogice skup tišči k ji hočem namazat al pa pogledat, kot da jo motiuser posted image user posted image ... kaj mislite kaj bi blo lahko? al je mogoče samo vnetje od zunaj al je lahko kaj drugega?.... tretjega???

lp

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
31.5.2007 14:51:49   
maya2
Mari71:  user posted image   hvala za slikce.... kako si kaj? pa svak/svakinja od Karin??user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
31.5.2007 15:59:00   
mojca75
smo doma, so far - so good.

So nas kar "ambulantno obdelali" kar pomeni da so jo cepili, potem pa smo bile od 10-15h v čakalnici. Ne me prašat  kako smo preživele, čeprav mam občutek da je blo men najtežje. user posted image
mal pred 12 mi je zaspala na rokah in sm jo eno uro držala. No ja, zdej spi popoldansko rundo, kuham ji kosilo, tko da...

Upam na mirno noč.

Aja - slike zdej vidim user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
31.5.2007 17:53:22   
Barbs
user posted image Mi pa hodimo.user posted image

Se mi zdi.user posted image

A šest korakov šteje?user posted image

Kaj pa vem...user posted image

No, bom poročala jutri. Ni panike.user posted image

p.s.
Marija, je že prav da ni panike oz. upam, da je ne boš delala...., (tele)bajski so potem ful bogi - težko dihajo (ponavadi skozi nos), se bolj počasi gibljejo, imajo podbradke, se jim ne vidi kolenčkov, komolcev.... itd... user posted image
Ampak, ne pravim, da niso lepi.user posted image Samo natolcujem, ker ima naš Aleks tudi (komaj) 8.700 g pri enem letu (ok, pri skoraj 13-tih mesecih - bogi otrok, nič mu ne damo za jestuser posted image  ) ...

p.p.s.
Mojca - kako hudiča si bila lahko toooooolikoooo časa tam? Men bi seuser posted image ...ok, jaaa, taka sem - svaka čast tebi in Mojčki. Zgleda, da je deklica taprava Kekčeva.user posted image

Grem še malo do Kolpe in nazaj. Se dere tamaw jesihar, kot da bi mu šesti zob ven rinil.
Aja, morda pa mu?!!!user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 31.5.2007 18:01:19 >

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
31.5.2007 18:04:42   
zungi
Dober dan mlade dame!

Midva z Galom sva se danes srečno vrnila z mini dopusta. Imela sva se lušno, le vreme ga je malo sračkalo po svoje.
Teden je šel hitro naokoli, moram pa vam povedati, da se je Gal na morju začel postavljati na nogice v posteljici user posted image .

Vidim, da ste veliko pisale o različnih stvareh (sem malo "prečekirala") pa vam bom še jaz napisala naše stališče.

LULČEK: ja, nas čaka 20.12 operacija desnega testisa in fimoze (kožica ne gre čez glavico). Že pred časom smo bili na pregledu pri urologu in je ugotovil, da našemu Galu operacija žal ne uide.
Malo sem se pozanimala o teh stvareh - pa mislim, da ni potrebno delati paniko, vsaj do 20.12 ne user posted image .

Marija: tudi mi imamo v pon. kontrolni pregled na kliniki - ker je bil Gal rojen z nizko porodno težo.
Me že danes "črviči" kaj bodo rekli in kaj nas čaka.
Upajmo na najboljše ne.

Imamo pa drugi teden kar naporen, poleg ponedeljkovega pregleda na kliniki, imava v torek NFTH, v sredo pa še posvetovalnico in cepljenje.
Uhh, bo pestro ni kej.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
31.5.2007 18:21:17   
lenika
Pozdravljene. Nimam časa pisat, samo berem vas pa redno.

Naše mere so pa 10240g in 80cm.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
31.5.2007 19:25:10   
mojca75
user posted image  lenika - mislim da Matic trenutno vodi po velikosti (popravite me če se motim)

Barbs - ne vem, res ne vem kako smo preživeli, ne bi še enrat. mislim pa da je Mojči lažje k jest!user posted image
user posted image  za korake!!!!

Zungi - srečno prihodnji teden

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 31.5.2007 19:26:38 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
1.6.2007 7:11:23   
puncica
Pa kaj tolk paniko glede teh kilc peljete, sej naš je tud mel pri dobrem letu (1 teden čez) 8600 g, velik pa je bil okol 71, ne vem točno, tako da smo bol pri tamalih, pa kaj, tud tavečja je med manjšimi pri 3 letih ima še vedno 12 kilc (oblečena) pa velika je 90, ko so eni že pri letu in pol, pa se ne sekiram, glavno da je živa in zdrava. Pa ti dohtarji, mah poln kufer jih imam kako se držijo teh tabelc, sicer pa naša ni nič komplicirala, pa bi po vaših merilih bil tud naš podhranjen, pač je rekla  da če je mami bol mala in jo je tako normalno skupi, otroc ne morjo bit ne vem kakšni velikani in debeluhi user posted image

Tako da nič sekirat, pa marija pri enmu ušesu noter pa pri drugmu ven, sploh pa ko kr neki iščejo in nič ne najdejo, pol pa starše sekirajouser posted image user posted image user posted image

A ja dobro jutro punce user posted image user posted image Še danes pa vikend, jutri ima pa naša velika punca rojstni dan, že 3 bo obrnila, kr ne morem verjet kako čas hitro leti, pa še pred kratkim je bila stara 3m user posted image Zdej pa ima že take da sam debel gledaš od kod.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
1.6.2007 10:03:10   
MarijaPo
puncica - tvoji podpisi so res zakon. Igor gre vcasih na ringarajo samo zato, da prebere najnovejsi podpis.

mojca - a si imela sabo vsaj vozeka, al pa lupinico? Al si jo 5 ur v rokah drzala? Kako si to sfurala s hrbtom? A ti ni odpadu? A so ti ga menjal na vsake pol ure? :)

zungi - ob kolkih ste pa naroceni? Mi bomo tam od ene pol dvanajstih, naroceni smo 11.45, sli bomo pa v un hodnik, k so ambulante.

barbs - a da mali ze hodi? Bravo! Zdaj se zdi Evi se vecji frajer, ker ona se ne hodi in pol je on res ze velik. :)

lenika - odlicno, celi veliki fantek je ze ta tvoj Matic!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
1.6.2007 11:34:55   
marsovka
drage mamice,

želim vam vsem skupaj en lep, umirjen vikend, čim lepše vremeuser posted image user posted image

mi gremo jutri verjetno malo pošpegat tale lunin festival v Lj, samo imamo tolk enih opravkov, da nevem, če bomo sfolgal, upajmo.

no, nič, toliko za danes, jo bom malo prej "ribnila" domov, ker nas je ponoči fejst luna trkalauser posted image  in sem povožena ko...

se berjamo naprej v pondelk!!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
1.6.2007 16:51:46   
zungi
Marija: mi smo naročeni ob 14 uri, vendar na ul. Stare Pravde - tam nekje pod Lj. gradom naj bi se to nahajalo (tudi tam imajo ambulantne preglede).
A vi ste na Vrazovem?

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
1.6.2007 17:19:31   
Mari71
LULČEK: ja, nas čaka 20.12 operacija desnega testisa in fimoze (kožica ne gre čez glavico).

Hojla,
mi smo tudi iz sistematskega in tudi Gašper ima fimozo, kar sva s user posted image  že sumila, a sva upala, da ne bo treba na operacijo. No, menda se čaka 1 leto na datum operacijeuser posted image . Drugače pa so Gašperju namerili 9.200 gr in 78 cm. Lep weekend!

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
1.6.2007 18:43:52   
maya2
Tako imamo približno vse v kufrih, naložimo še v avto (če bo šlo user posted image ), opravimo še nekatere malenkosti in smo 'ready'! user posted image

Jutri gremo na mooooooorjeeeeeee.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Mojca75:
dej prosiiiiiiiim vreme zrihti

Lani je bilo super, Karin ni niti opazila spremembe (vsaj ne v negativnem smislu), letos je že toliko večja, da najbrž bo že kaj opazila, upam da ne bomo v nedeljo že nazajuser posted image user posted image

lepo se imejte in se javim ko pridemo...
user posted image
LP

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
   [Brisano sporočilo]
1.6.2007 18:52:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4174
1.6.2007 19:51:36   
Kalina
Oj bejbe, reeees nimam nc cajta, fuuul mamo zbrko, skoz nekej, pa nc dobrga, same bomo 14 dni, pol greve na morje same za 5 dni v Porec pa tko...sam tolk da javim nase mere, 9900g in 77cm. user posted image Drugic kaj vec napisem. Pozdravcek prav vsakiuser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.