žmož
|
No, da se po 2 dneh premora (ni delal internet) mal javim. Vidim, da vas mučijo lulčki . Moj tavečji je imel s tem probleme-že kot dojenček je imel popocano kožico na lulčku (do krvi) in pediatrinja je rekla, naj mu nežno probam potisnit kožico dol, na silo pa absolutno nič. No, problemi so bili tudi vnaprej, tako da je šel na operacijo pri starosticca 3,5 let. No, zdaj pa imamo končno mir. Držite pa se navodil, da na silo nikakor ne vlečt, ker boste naredile več škode, kot koristi. No, ta mala je drgač ok, hodi še ne in tudi mislim, da še en lep čas ne bo shodila-bo kar med ta zadnjimi majčki. Pa tudi po kilaži smo med lahkokategorniki-se skoraj ne premaknemo čez 8 kg. Ma sam da je naš mali sonček, ki nas razveseljuje z svojimi nasmeški in vsakodnevno novimi vragolijami. Bo že imela čas se zredit, pa tudi hodit. Aja, sobotna fešta je uspela 100 na uro, po pravici povedano sem si odahnila, da je končno konec teh zabav, saj jih imamo od začetka aprila. Zdaj me pa še čaka, da si rezerviram dopust (ja, še zdaj nisem uspela, pol bom pa jamrala, da spet ni nič pametnega za dobit), pa da se prepustimo lenarjenju, pol pa v nove boje. A ima mogoče katera kakšno idejo glede tega. Zahteve niso previsoke-apartma za 4 osebe, pa da je lepa plaža v bližini. Povejte, če kaj veste. Čao, čao
|