|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 7:09:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žmož)
  Neposredna povezava do sporočila: 4201
   RE: Male majčice in majčki (2006)
5.6.2007 7:17:46   
puncica
Dobro jutro punce
Pa kaj ste tako firbčne nooooo, sej bosta povedale ko bo čas, tud Mari je povedala, BTW, kako si kaj Mari kako nosečnost, nič se ne javiš.

NO mi smo po starem, danes se je tamali zbudil šele ob pol treh, po moje ga mal vreme daje, pa zjutraj sva ga komaj gor spravla,bi se on kr po postli valal, tak zaspanček je bil.

Spanje naša tavečja je bila ful problem ponoči, ker se je tud zbujala kr naprej in zaspala samo pri nama, tako da se te je dotikala, sploh ušesa so bila zakon, v posteljici pa ne ni šans, da bi ona spala. Ampak tako je bilo že od vsega začetka. No spat je začela tam pri 2 letih, še bolje pa ko se je ati nazaj preselil k mamici. Sicer še ima kake probleme zvečer pa potem k nama prilomasti, pa včasih sploh ne veva da je prišla, zadnič je prikobacala pa vidla da je Vid noter, pa je kr čakala na robu postelje, potem jo je pa ati videl in ji rekel naj pride, da bo pri njemu spančkala, prav uboga se mi je zdela. Ta mali pa je zakon, ga daš v postlco in on zaspi, sploh zvečer, ko se vidi da je utrujen in zaspan, čist ok zaspi, spije flašo mleka se zavije v kovter in spi.

Ja nič mejte se. A ja Marija čestitke za skoraj 7. Ma vedno pozabim pogledat kolk je bla naša tak cajt težka sam se mi zdi da tam okol 8 kilc, pa tud bol pri tamalih. Kako je pa Eva velika?

Čao.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
5.6.2007 7:28:54   
žmož
Jutro!
Sem včeraj pozabla vprašat kar sem se namenla-so me te "ja ali ne" nosečke čist zmedle.
Zanima me, če ima mogoče katera izkušnje z prenosno posteljico. Termin dopusta se nam je spremenil, gremo še ta mesec, destinacija še vedno ni potrjena, problem je pa ta, da nimajo nikjer posteljice. Ta mala pa noče zaspat drugje kot v posteljici. Ne bi se pa rada mučila cel dopust vsak popoldan in zvečer, da mi zaspi na veliki postelji (preprosto se ji zdi preveč zanimivo se premetavat in se kotalit po postelji, da bi zaspala). Sem že brskala med RR oglasi in sem jih kar nekaj najdla, ma vseeno bi bilo dobrodošlo kakšno mnjenje oz. izkušnje (verjetno predvsem od 2 in več rodnic). Pri ta večjem sem imela srečo, saj smo do njegovega cca 3 leta vedno dobili zraven posteljico, potem pa je že sam spal na dodatni postelji, zdaj pa ne gre. Pomagajte!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
5.6.2007 7:32:09   
žmož
Pozabla- čestitke (za včeraj- sorry) še čist ta zadnji majčici Maji. user posted image

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 7:32:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 7:36:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu žmož)
  Neposredna povezava do sporočila: 4206
5.6.2007 7:50:34   
žmož
Hvala Aororaa -še neki me zanima- vem, da imajo te posteljice podlogo za spanje-pol verjetno ni potrebe po kakšnem kao jogiju al čem podobnem?  Pa je stabilna (se ne more prevrnit če otrok mal poskače  v njej)? Oprosti če te morim, ma informacije iz prve roke so le pomembne.

Neposredna povezava do sporočila: 4207
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 8:02:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu žmož)
  Neposredna povezava do sporočila: 4208
5.6.2007 8:25:37   
MarijaPo
prenosna posteljica - mi smo jo kupili pred prvomajskimi in smo bili pol en teden v apartmaju na morju in smo jo ful dobro uporabljali. Eva ni nic kaj prevec tezila, zgleda da je posteljica OK. Smo jo pa kupili v akciji v BCju in sicer za 29,9 evra. Podlogo imas sicer zraven, ampak je bl svoh, tako da smo mi v leclercu za 10 evrov se mi zdi kupili zlozljiv jogi (to je taka 8 cm debela pena, ki se zlozi na tri dele in je zelo v redu. Priporocam!

puncica - Eva je velika 73, 5 cm. Glede visine je na 25 percentili, glede teze pa 700 pod tretjo, tako da zgleda se kar suha. :)

< Sporočilo je popravil MarijaPo -- 5.6.2007 8:26:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 4209
5.6.2007 9:22:06   
pikicaa
Ojla

Najprej hvala za čestitke za prvo svečko. Praznovanje je uspelo. Maja se je zavedala, da se dogaja vse okoli nje. Je bila cel popoldan naspidirana kot petarda. Je imela pokaži kaj znaš. Sorodniki pa so tudi izvedeli najnovejšo novico. So bili zelo presenečeni.

Prenosna posteljica mi imamao kar dve. Eno pri eni babici druga pa pri drugi babici. Kupila sva še dodaten jogi zraven, ker tista originalna podloga ni ne vem kaj. Maja brez problema zaspi v njej.

Zdaj pa še, da potešim vaše babje firbce.
10. januarja pričakujemo novega člana. Malo sem v skrbeh kako bom vse zmogla in zaradi službe. Zdaj ko meje vzel nazaj sem pa noseča. Pogodbo mi je dal do decembra, takrat pa grem v porodniško, tako, da se mi obeta spet knjiga. Povedala mu pa še nisem. Ampak bo že.

Marija user posted image user posted image user posted image  za Evico in njene kilograme. Sem zelo vesela, da napredujete user posted image

Se pišemo. Moram še pripravit kosilo potem pa šibam v službo.

< Sporočilo je popravil pikicaa -- 5.6.2007 9:23:04 >

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
5.6.2007 9:28:30   
žmož
user posted image  Pikicaa To je pa res super novička. Želim ti lepo user posted image  in obilo veselja v pričakovanju novega člana.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
5.6.2007 9:30:49   
marsovka
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image pa je že torek...hihihi

kako in kaj te percentile?? saj vem, jaz in matematika...naj počiva v miru...user posted image user posted image ...ampak me pa res zanima, od kje to pobirate? a obstaja kakšna formula?

marija, drugič kak dan prej omeni, da boš v naših krajih, pa se bomo videli! kot zanalašč smo to soboto mi ružili po Lj, v nedeljo smo bili pa na vikendu...

no, včeraj smo sprobali sedež za na kolo, se je tamali držal ko kak predsednik, nič bal, mooj junačekuser posted image user posted image

sem pa precej povožena, se tudi počutim, kot da mi je odteklo ene par litrov krvi (čeprav vem...) prav res je nisem pogrešala!!!

pa še kasneje malo

p.s. včeraj je bila nad našo kotlinico taaaaka lepa mavrica!! zadnja leta jo le bolj poredko vidim in me spomni na otroštvo, ne vem, zakaj, se kar raznežimuser posted image  ja, res, tudi iz dežja pride nekaj lepega (da seveda ne pozabimo bujne, dišeče, zelene narave)..eh, očitno sem kar dobre volje danes, bravo zame!!!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
5.6.2007 9:34:37   
marsovka
o, pikicaa, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pogum!!! res ste dobre!! naj ti nosečnost mine čim lepše, s čim manj stranskimi krucefiksi!!!

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
5.6.2007 9:37:09   
mojca75
user posted image  pikicaa! ma to je najlepša novica!!!!!!! danes! Čakamo še kakšno, ane punce!!!!!!

Nimam kej pametnega za napisat, o posteljcah se strinjam z Marijo, za uspavanje je pa tud pri nas cel projekt, včasih pa gre gladko. Mi baje dobivamo spodnje trojke (dvojk še nimamouser posted image ) zato smo mal bl sitni in jokcamo ponoči, ampak je vsaka noč boljšauser posted image

PS: sm mislila da bom prva, pa evo že dve priletita po levi

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 5.6.2007 9:40:58 >

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 9:48:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4215
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 9:56:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4216
5.6.2007 9:59:16   
puncica
pikicaa tudi jaz ti želim lepo nosečnost, pa čim bol pridnega otročka, oba user posted image user posted image

prensne posteljice  mi je nimamo tako nimam izkušenj z njo, spi pa naš mali v stajci v varstvu in čist ok spi, na podnu ima en kovterček pa penco, pa z dekco je pokrit, pa še ven vidi user posted image ja pa še stabilna je.

Marija  pa kaj hudiča so to percentile user posted image user posted image No naš je pa velik 71,5 cm, je verjetno en bol majhnih majčkov, pol je pa mala Evica res prava manekenka, pri teh merah manj kot 7 kilc. UAU user posted image Sej bo sej bo, pa sej ne more bit ne vem kakšna bajsika če ma pa tako šlang mamo, tud ati ni ne vem kakšen debeluh.user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 4217
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 10:03:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4218
5.6.2007 10:25:21   
mojsoncek
pikicaa - cestitke!!! user posted image user posted image user posted image Zelim ti lepo in mirno nosecnost... user posted image

auroraa - vstavis hiperlink. Najdes ga pa v zgornji vrstici (predzadnja igonca z desne).

se javim se kasneje, ker je mali ratal nekaj siten...

Neposredna povezava do sporočila: 4219
5.6.2007 10:35:28   
Barbs
Pikicaauser posted image user posted image user posted image   ful sem vesela zate....

no, pri nas smo se prepričali in NI pluska. Me je pa že orng metalo. Prvo menstruacijo po dveh letih sem dobila šele letos za prvi maj... potem sem nekak računala, da bi jo morala dobit proti koncu meseca maja - pa je nisem in je še danes nimamuser posted image  Ker sem vedno imela redno sem zapaničarla, da sem mogoče spet noseča (nisem še šla po zaščito, ker pač sploh nisem imela menstruacije....) in ker še vedno dojim Aleksa. No ja, kakorkoli že, mal me je skrbelo, ker res nismo načrtovali še enga; sva pa ravno včeraj zvečer z dragim premlevala vse skupaj in je rekel - ah, če nas je toliko, bo pa še za enga prostor (in sva se skoraj sprijaznila . no ja, on bolj kot jaz)... Danes zjutraj pa grem v lekarno in ...rezultate poznate. Meni se je (priznam) kar mal oddahnilo, ko pa sem povedalauser posted image  je bil pa kar mal razočaran, se mi zdi.Je rekel - pa lih navadil sem se misliti na še engauser posted image

Ok, gremo dalje. Mislim, da zdaj že lahko povem, da je Panda tudi v veselem pričakovanju, že krepko čez polovico ... Ker sva ravno zadnjič debatirali mi je zaupala, da se ji malo toži po čvekah na RR in da se zna zgodit, da pride mal pogledat. No ja, mislim, da ne bo huda, ker sem povedalauser posted image user posted image  Panda user posted image ... če boš prebrala to, preden ti pišem na mejl...user posted image

Grem kuhat ričet.user posted image

< Sporočilo je popravil Barbs -- 5.6.2007 10:36:57 >

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

Neposredna povezava do sporočila: 4220
5.6.2007 10:37:54   
mojca75
Auroraa - sosedova tamala ima trenutno sledečo "zobno formulo" (je pa mesec stari k naša)

zgoraj 2112 4
spodaj  112 4

tolk o zaporedju, sm mela tud jest to mnenje pa vedno več izjem vidim in slišim. Sej lahk pa da da bodo 4 pri nas, dvojke sigurno ne, ker je ful stran napeto in odebeljeno, pri 2 pa nič, al pa če bo mela pol metra med spodnjimi enkami in dvojkami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4221
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 10:41:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 4222
5.6.2007 10:42:12   
Mari71
Zdaj pa še, da potešim vaše babje firbce.
10. januarja pričakujemo novega člana. Malo sem v skrbeh kako bom vse zmogla in zaradi službe. Zdaj ko meje vzel nazaj sem pa noseča. Pogodbo mi je dal do decembra, takrat pa grem v porodniško, tako, da se mi obeta spet knjiga. Povedala mu pa še nisem. Ampak bo že.

Bravo user posted image Pikicaa! Čestitke od ene user posted image , ki bo čez 1,5 meseca že rodila. Da te potolažim: v teoriji izgleda hujše, kot je. No, vsaj kombinacija user posted image  in user posted image . Bomo videli, kako bo z dvema malima. Nama z malim Gašperjem sedaj še kar lepo ratuje (sem se celo odločila, da ga dam v varstvo šele julija). Zaenkrat nič ne obžalujem, da sva se s user posted image  tako odločila. Kar pogumno! Ti bo Tea napisala, kako fajn je met otroke z malo starostne razlike, a ne Tea?! Mene je kar opogumila,.........
Bravo tudi za Pando!! Pa smo "uradno" tri.
Barbs - škoda, pa drugičuser posted image .user posted image user posted image
Punčica - jaz sem OK. Lepo, da se spomniš in vprašaš. Bolj malo časa imam razmišljati o vsakem špikanju posebej, tako da tudi bistveno manj kompliciram kot v prejšnji user posted image . Sem pa v 33t, tako da finiširam,....sem pa še vedno zelo v elementu - je ni stvari, ki je ne bi počela (skorajuser posted image , ker seksat zaradi cerklaže ne smem od 13t dalje, ampak saj bo kmalu boljšeuser posted image ). Pozdravček!

< Sporočilo je popravil Mari71 -- 5.6.2007 10:44:50 >

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
   [Brisano sporočilo]
5.6.2007 10:43:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
5.6.2007 10:44:17   
mojca75
Barbs - in kaj je pol s štorkljami.... so bile taprave al te nosečniške?user posted image

Percentili - kle mate še en modernejši link

http://www.babycenter.com/growthchart/

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.