marsovka
|
dobro jutro tut od mene. včeri sem imela v LJ neki, je blo vroče ko , na srečo so nas vlekli na kosilo, tam v župančičevi jami je ena tko fletna oštarija, neki na P....., si nisem zapomnila. ja, očitno se tam nekje zunaj dogaja lajf ste se razpisale na temo varstva...kaj pa porečete na to, da jaz mojega še NISEM NIKOLI IN NIKDAR PUSTILA NITI ZA DVE URI, preden sem pač začela delat in se sedaj varva po osem ur na dan...po sili razmer. MOji starši so še prilično mladi (po srcu pa sploh) in svoj prosti čas porabijo zase, pa pri nas velja, da so otroci naši in da si moramo skupaj z njimi znati organizirati življenje, če smo si jih že izmislili. saj po pravici jim dam čisto prav, ne vem, zakaj bi hotela prosti čas zase, se pravi, zakaj naj bi bilo samo po sebi umevno, da rabim čas proč od otroka??!! ne me narobe razumet, sem kot vi, bi tako šla kam sama z dragim, kaj kupit, mal si odpočit, samo globoko v sebi pa vem, da je otrok MOJ, da nimam kaj! saj moji starši ga imajo ful radi, da ne bo pomote. torej odkar je tu, nisem bila še popolnoma nikjer, razen kar je bilo pač nujno. po drugi strani te pa to prisili, da se organiziraš, da sprejmeš dejstvo, da smo zdaj trije in da gremo povsod skupaj....to smo se pa res fajn navadili in je tamali pravi pohajalček... moj miško je pa včeri laufal po dnevni in se namenil na balkon (pazi, stopnička) in telebnil direkt na arkado na ploščice. jooj, je zatulil (ko je končno zadihal). sedaj ima pa takoooo buško risanke...ma ne vem, ni neki zaintersiran za TV, vsak dan mu šopam CDje z musko, to ima rad, dam notr kar vse, tut kešne rammstein-e, pa se mu ful dopade, samo da je velik basov in bobnov, začne ful "šejkat"... tolk zdej, pa še pol...
|