|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
1.6.2007 20:42:01   
mojca75
sam tolk da mal pojamram... ni šlo vse tko gladko. Danes smo pokasirali vročino, je bla že zjutraj nekaj topla v glavo, pol mi je pa spala od 9-10h, pa od 13-15 in potem ob 16h fuuuul zakuhala, pa smo dal Calpol, pa je blo po eni uri bolje (vmes sem jo pa spet nosila - Auroraa sory ne mislim nič slabega sam še dobr da naša nima več kil, k bi mi pa res hrbet in roke odpadle.)
Pol smo se vračali iz Ribnice in je slabo urco spala v avtu (do 18.15) če bi bilo normalno je do pol desetih ne bi spravila spat, tko pa mi je že za mizo skor zaspala, in smo jo skopala, vzamem ven in se je revca prav tresla, hitr v pidžamco in spalno vreči in Calpol in ob 20.15 je že spala!
Ma bogica moja..user posted image .

Marija - ne nisem mela ne vozka (ker ga kao ne smeš met, pa vsi hodjo z njimi do ambulant tam v pritličju, sam jest trapa zmešana ne) lupince pa tud ne (sej ne gre več not s svojimi 78cm). mela sem jo tam pri kartoteki na unih klopcah mal je sedela, mal je stala in racala okol - spala mi je 1h na rokah, ja sm misla da bodo odpadle!

Mayči - max uživajte.

Zasavke - nič niste poročalo kako je blo na "moških"user posted image

PS: držte pesti za mirno noč - vsaj to

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 1.6.2007 20:46:26 >

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
1.6.2007 20:53:03   
mojsoncek
hej hej!

maya2 - uzivajte na morju!!! Mi se vam "pridruzimo" naslednji torek. Sploh si ne predstavljam, da gremo ze cez deset dni na dopust, ker je tako bogo vreme user posted image . Upam, da se ciprej otopli in da bo od jutra do vesera samo sooooooooonce!!!

mojca75 - upam, da boste imeli mirno noc in da bo Mojca zjutraj ze kot nova user posted image .

kalina - lepo, da si se oglasila po dolgem casu. Le oglasi se se kaj...

Drugace pa pri nas nic novega. Anzeta razganja 100/h in na trenutke je pravi mali "mad max". Se mi zdi, da je ratal pravi barabin odkar je v vrtcu.

Bodite lepo...

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
2.6.2007 23:30:49   
Barbs
Khm..... a ima katera clearblue za posodit?user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
3.6.2007 8:47:15   
F*S*M
Jutro

Barbs zdele si me pa presenetla, na žalost ga nimam, ker ga ne bomo rabl več, drugače pa čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image pa upam, da boš uzrla user posted image , pol te pa sploh ne bo več nič na RR.

Drugače pa se nisem nič javla, no 5. moških je bilo super še bolje kot prvič ko sem bila je bil Javšnik namesto tastarga Cavazzata in je bilo orto noro. Drugače pa ostali liki niso bili nič drugačni, ker je to delano na scenarji.

Sam Seba je pa tolk dober 

a ni men je dec za pojest. Sam kaj ko je že srečno oddanuser posted image user posted image user posted image

ok drugač pa smo mi bol tko tko neki noče spat zadnje dni.

Ok dost je za dons

gremo vn
čao

< Sporočilo je popravil katrin -- 4.6.2007 9:24:25 >

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
   [Brisano sporočilo]
3.6.2007 9:20:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 4180
3.6.2007 11:26:24   
pikicaa
Barbs jaz imam tu di en baby check viška in mu ni potekel rok, ker jsem ga kupila en mesec nazaj.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
3.6.2007 12:36:15   
lenika
Barbs uauuuu, si me pa pošteno presenetila. Clearblueja nimam, ker ga zaenkrat ne potrebujem, tebi pa želim, da se ti izteče po tvojih željah. Pa veš kaj Barbs nam nisi še povedala. Kdo je druga majčica, ki je drugič noseča. Sedaj je minilo že toliko časa od kar si to naznanila, da bo punca prej rodila, kot bomo mi izvedeli, da je noseča.user posted image

Puncica, upam, da ste imeli lepo praznovanje.

Lulček, nam je pediatrinja rekla, da je potrebno sedaj začet po kopanju kožico vleči dol, seveda dokler gre in nič na silo.

Maya2 uživajte na morju. Mi gremo čez 3 tedne, najprej samo za 3 dni, pa vseeno že komaj čakam.

Kalina, prava baba je že tvoja Kalinca.  Sedaj ti pa gotovo ne bo nobeden več rekel, da je presuha.

Mojca75 user posted image user posted image user posted image  za Mojčiko.

No, pa sem si vzela malo časa in po dolgem času kaj napisala. Drugače pa pri nas ni nič novega. Imamo pa precej pestro, ker Matic sedaj ne več samo hodi, ampak že tudi teče in tako nonstop tečem za njim in mu govorim, Matic pridi nazaj, ne na cesto, tega ne smeš,...user posted image user posted image
Uživajte.

< Sporočilo je popravil lenika -- 3.6.2007 12:37:26 >

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
3.6.2007 16:19:07   
TiaSara
Ojla punce!

Sedaj pa vas že toliko hodi... naš Andraž pa še nič. No, svoj novi tricikel veselo vozi naokoli, pa bratrančev bager tudi, sicer pa kar po kolenčkih šiba.  Sicer smo mi bolj pri tamalih, 9250 in 74cm - čeprav se mi zdi, da so nam tele cm mal narobe zmerili, ker je imel 74 že nazadnje ko smo bili gor, ko je še normalno pod mizo hodil, sedaj se pa že z glavo ob rob zadeva - zdaj pa ne vem, ali je Andraž zrasel, ali se je pa miza zmanjšala user posted image .

Mojca75 - CD že veselo čakam (čeprav se mi zdi, da bi še počasi moral priti). Sta bile pa boge z Mojco. Vem kako je tečno čakat z otročkom v čakalnici, vročino smo pa tudi mi fasali po vsakem cepljenju. Sedaj me pa skrbi, kako bo sedaj. Cepljen je bil v torek, torej se lahko reakcija že kmalu pojavu (upam, da je vsaj tokrat ne bo). Kako pa ostali, so imeli kaj reakcije ob zadnjem cepljenju?

Barbs, Pikicaa -  kaj so pokazali testi? Pri nas se še čuvamo, čeprav me že kar nekaj daje... No, zaenkrat je pamet še vedno premagala čustva.

Mojsonček
- se mi zdi, da je tvoj Anže endini majček v vrtcu zaenkrat. Povej, kako se kaj počuti v vrtcu. Naš gre septembra, pa me je že sedaj strah, ker me že sedaj takooo pogreša, ko grem v službo, čeprav je pri babici, ki jo ima rad.

Lep pozdrav vsem - naj bodo vaši majčki veseli in zdravi.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
3.6.2007 16:25:57   
žmož
ohoho!
Par dni nič ne pogledam- in glej ga zlomka, kakšne novičke!
user posted image  punce tako se dela. Akcija mora bit, da bo več otročkov.
No, Pikicaa in Barbs, pa le javite kakšen rezultatek je. Pikicaa ti že veš, pa nisi nič omenila-daj povej, saj veš da smo babji firbci.user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
3.6.2007 17:14:13   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Zasavke - nič niste poročalo kako je blo na "moških"user posted image

no, tko po dolgem času... meni je blo veliiiiko bolj všeč 5žensk.com, tile moški so bli skor tko kot če bi poslušala frende, sam da tile niso govorili štorij iz vojske, frendi se pa ne ukvarjajo s tem koliko after shave-a morajo dat nase, pa še vživela se nisem glih - sicer nisem uspela videt cele predstave, ker sem mogla vmes domov - ja, Ažbe ni hotel nazaj zaspat, tko da sem cavazzata zamudila, pa nič hudega, sam da sem videla Zrneca, ker ta pa je RES faca user posted image

no, mi smo s šopinga- smo šli v Celje SAM po pidžamce za Ažbeta, pa sm pol Cityja pokupil user posted image . Jaz sem dobila prvi kostim - zdaj sem pa res že stara user posted image , sam je blo treba, ker sem se zadnjič na enem seminarju počutila kot zadnji klošar, ko so ble vse tko uštimane...Ažbe pa poleg pidžame še kavbojke (mali panker user posted image ), srajčko mali karo,...

mojca - upam, da je danes že kaj boljš in nimate več vročine al kakih drugih stranski učinkov...
maya- ah, morje...ja, tudi nas še to čaka user posted image user posted image user posted image
opa, Barbs  user posted image user posted image user posted image user posted image

lenika - a niso smešni, ko si nekaj zapičijo v glavo, pol pa tolk letijo, da jih komaj dohitiš...sam Matic je pa res velik...

tko, zdaj so se pa vsi trije moški zbudili, pa gremo še mal v hribe.. a ni fajn, ko je tko dolg dan?!user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
3.6.2007 21:04:04   
F*S*M
Punce sam na hitro
naš fant hodi sam
prej je naredil rec piši
40 korakov in telebnili
na nos tako da imamo sedaj
opraskan nosek do krvi
in veliko buško na čelu,
upam, da gato ne bo ustavilo pri
samostojni hoji.
Nekaj mi rač. sračka tako da sori ker je v
veru

Nočko

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
3.6.2007 21:52:49   
Barbs
user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
3.6.2007 22:16:37   
nina64
Barbs - kaj pomeni ta user posted image , a je test pokazal user posted image  ?
Daj ne pusti nas še en dan v negotovosti, saj veš kako smo babe firbčne user posted image .

pikicaa - tud tvoj rezultat nas zanima, zastojn že nimaš testa doma user posted image .

< Sporočilo je popravil nina64 -- 3.6.2007 22:17:23 >

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
4.6.2007 7:08:23   
puncica
Dobro jutro punce
lenika ja veš nismo še imel slavja, je pa naša princeska kr ponosno ko račka hodila v soboto ko je imela r.d. Pa dobila je čelado, pa šotor s 100 žogicam, pa nove copatke, pa kiklco, pa še kej bo verjetno v soboto ko bo pa prava žurka, ker smo ta vikend mal cvikal pa še tašča je pekla za ohcet, tako da nismo mogl torte pri njej naročit, zdej pa res ne mormo več prestavljat, tako da imamo nasledn tedn žurko, sam še zmislist se mormo kakšno torto bomo imeli.

Barbs upam da je CB pokazal to kar si želiš, po moje negativno ali pač ne user posted image Pri nas še nismo začel s CB, bomo počakal še kakšno leto, če ne bo "slučajno" prej kej ratal, upam da ne.

Kaj pa Marija a ni govorila da začne ta mesec mogoč ma pa ona kak nov CB user posted image

vrtec ja tudi naš bo šel s septembrom, se mi zdi da nas je fuuuul ko bodo otroci začel septembra s vrtec, tako da bomo skup jokale in se tolažile a ne user posted image sej malčki bodo pa tud ok. Naša tavečja je pa iz petka na soboto v vrtcu prespala, so vse skupine razen najmanjše in je bilo krasno doživetje, zjutraj pa so imel pol eno predstavo, prav fajn so se vzgojiteljice spomnile in potrudileuser posted image user posted image user posted image

Nič grem mal surfat user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
4.6.2007 9:39:10   
marsovka
pismo, kaj babe hitro zagrabimo kost, ane Barbs??? sem že pred časom tuhtala, ko sta se z eno nekaj menile o štorkljah gor in dol, da je mogoče to le khm khm metafora za....user posted image user posted image user posted image

nooooo, pa je spet pondelk, user posted image user posted image  za začetek tedna!!!!!! naj bo tako za spremembo, namreč to pomeni, da se naslednji KONEC TEDNA nezadržno bliža, hehehehuser posted image

po tanovem radi jemo surove paradižnike, samo posoljene, narezane na koščke, sam-sam-sam-sam z rokico, mjlašk!

v soboto smo se drenjali v cityparkuuser posted image , kakšna tuga, pa to ni res, samo na previjalnico sem čakala ene pol ure, pa da ne omenim, da se mu tam notri hoče vsakič kar stevčkat, saj je res tako smotano tista previjalna "miza" visi iz stene, si rajtam mali mislijo, da so na dobri poti, da pikirajo na tla, pa tako temačno je...nič kaj otrokom prijetna sobica ni.

nič druzga mi zdej en pade na pamet...aja, lahko bi šla na en user posted image , so  me že razpenili danes navsezgodaj

en magnifique pondelkuser posted image  to all

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
4.6.2007 11:45:46   
mojca75
user posted image jest, Barbs me sprašuje o štorkljah,...  ma user posted image  zdej vem kake štorkje so njo sekirale, jaz pa ji na ZS napišem celo dizertacijo in spišem en cel kup kontaktov. In pol mi še ni nč jasn k nič ne poroča kaj je, če je uštimala, valda ona pa rabi CBuser posted image . E mene teslo, a?

TiaSara user posted image  - nič bat CD je še pri meni! user posted image  sm ga nesla oddat, oddala pa ne! Bom ta teden, RES obljubim!!!Mea culpa maxima!!!!

Vglavnem, naša reakcija na cepljenje je mimo, nas pa očitno dajejo še zobki, ker po noč kr neki jokcamo, skoz rinemo kaj v usta,...Ah bo že. Se že "veselim" naslednjega cepljenja.user posted image

PS: Marija - cel dan že mislim na vaju z Evico in na Zungi... upam da vas ne sekirajo preveč - majčka sta itak prava cukra, ki jima nič ne fali!

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 4.6.2007 11:47:42 >

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
4.6.2007 15:03:27   
MarijaPo
Ohoj,

vikend je bil mega. Poroka od dveh prijateljev je totalno uspala, celo en novi par smo pridelali (zgleda nista samo mladoporocenca seksala :) ) in je bilo ful lustno. Igor je bil super prica. Meni je bil strasno seksi in zdaj, ko je tale menstra mimo, ze veselo izkoriscam to, da je Igor tak zrebec. Ko bom rabila kak CB, bom vsekakor vprasala Barbs zanj.

Ob desetih smo bili danes na fizioterapiji, ob 11.45 na kliniki in ob 13h v razvojni ambulanti. Evo je to cist zdelalo in se je skos drla.
Na kliniki smo najbols skos prisli, rekli so nam, da je Eva pac zgleda bolj suha, za zadnjo, 3. percentilo zaostajamo 700 g, tako da se ne sekiramo vec. (Eva tehta 6.920 g, skori 7 kg. Bravo Eva.)
Igor je kar skakal od veselja, da nam ne bo vec treba na kliniko hodit.

Hvala vsem za dobre misli, odzdaj imamo torej uradno dovoljenje, da se ne sekiramo vec. user posted image

Uzivajte! Barbs, ti pa le sporoci novico!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
4.6.2007 15:33:29   
F*S*M
Eva bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , punca se redi, drugače pa marija bodi srečan da jih nima 10 ali več, ker jaz našega komaj nosim.

Pa še to to je moj 500 post na RR

papa

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
4.6.2007 15:42:20   
marsovka
jest grem pa zdej počas "kuči"...sam šit, ker dežuje, upam, da bo hmal nehalo, da bom lohka šla na en trim

mene je danes sred dopoldneva presenetila menstra, user posted image user posted image user posted image , jaaaaa, tudi to se dogaja....jaz pa v BELIH HLAČAH.....in sem morala laufat se probleč domov..na srečo sem blizu doma. sem pa (kot predana gospodinjauser posted image ) na hitrco dala cunje sušit in nove nabasala v stroj...uf, prav preveč izkoriščam ta čas, mi bo še odveč hodil...hihiihuser posted image  se bojim ja!!

no, uglavneeeeeeem, nisem še "not padla" v ovulacijski oh in sploh cirkus, ker je to zdej šele drugič v zadnjih dveh letih...mogoče pa tamau zato včeri ni hotel "domačega" posladka pred spanjemuser posted image  Eni pravjo, da jim kao smrda?? No, bomo videli, lohk pa, da me počasi odstavlja...

MARIJA...čestitam, že samo če pomislim na kliniko, mi posmrdi po etru in podobnih gnusobah, zato me res veseli, da ste rešeniuser posted image user posted image user posted image  jaz mislim, da je važno, da je princess zdrava in živahna!!

Hja, danes pa niste bile neki posebej razčvekane??!!??!!

pa domani kaj več (upam)

lepo preživite preostanek dneva

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
4.6.2007 20:04:47   
MarijaPo
marsovka - v soboto je bila tista poroka v Kendovem dvorcu in sem se prav nate spomnila, da si verjetno kje blizu. :)  Lepi kraji,  ni kaj. :)

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
   [Brisano sporočilo]
4.6.2007 21:20:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4196
4.6.2007 21:48:12   
mojsoncek
Oj!

Mi smo pa se vedno na bolniski (dokonca tedna)... poleg tega, da je imel Anze ful slabo kri, je imel tudi uro-infekt user posted image . Smo se vedno na antibiotikih, v cetrtek morava se enkrat nesti urin na mikrobioloske preiskave... ni ne konca ne kraja... Mesec junij bo kot kaze za mene minil v znamenju bolniske in dopusta, ker bom zgleda v sluzbi cele 4 dni user posted image . Ma, vazno, da se nas piscancek pocajta.

Marijauser posted image sem ful vesela za Evico, tebe in seveda, da ne pozabim Igorja user posted image . Kar tako naprej!

TiaSara - nasemu Anzetu v vrtcu prav nic ne manjka. Je ful socialno bitje, ima rad druge otrocke, ful se je hitro vklopil, nic ni strajkal (ce izvzamem to, da me je prva dva tedna popoldan malo ignoriral). Vzgojiteljice ga imajo res rade in ga non stop crkljajo, ker je najmanjsi, najmlajsi in edini po kolenckih sibajoci otrocek v skupini. Pravijo, da ce prej ni bil scrkljan, bo pa sedaj user posted image . Ja, nasa izkusnja je kar pozitivna in sem po pravici povedano kar presenecena, ker je bilo prej samo mami mami mami...

barbs, pikicaa in mogoce se katera - kaj je pokazala tista carobna palcka???

mah, grem pocivat, da si naberem novih moci za se en dan bolniske user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
4.6.2007 21:54:03   
mojsoncek
auroraa - pri nas ni palilo nic drugega kot knjigica Spi, dete spi... kruto ali ne kruto. Ko smo se konec lanskega leta preselili, je trajajo nocno vstajanje na 10 minut cela dva meseca, pa je prej brez problema ze od drugega meseca spal celo noc. Jaz sem dobesedno ze hodila po svojih podocnjakih, ker nisem nic spala. No,  nic ne recem, se vedno pride kaksen dan, ko ga razganja sto na uro in se mu ne spi, ampak v generalu pa ni vec problem zaspat ali spat celo noc.

Neposredna povezava do sporočila: 4198
4.6.2007 23:24:30   
žmož
No ma lejte, kakšne ste! Ob tej skoraj zastrašujoči uri me firbec mantra, če se je mogoče katera od dveh glavnih akterk ojunačla, pa nam zaupala kaj je s temi magičnimi črticami-pa nič.
Mislim, da bom šla kar mal razočarana ali pa tudi nekako vsa v pričakovanju spat. Dejte, razkrijte nam že to skrivnost!

Neposredna povezava do sporočila: 4199
5.6.2007 6:24:16   
lenika
Maja vse najboljše za včerajšnji 1.rojstni dan.

(odgovor članu žmož)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.