skuštrana
|
Jaz sem pa zadnje čase takoo zeloo lena, se mi ne da pisat. Včeraj sem vas malo preletela kaj se dogaja in to je to. Smo pa bili par dni na morju - da se pozdravi Lizin prehlad, pa malo je boljše, no. Jaz sem v redu, novega ni praktično nič, razen, da je moj trebuh vse večji in večji Klaudia, upam in držim pesti, da bo vse v redu Pujsek za srečo.. Glede spanja - jaz še kar dobro spim, ampak samo do 5.30 zjutraj ..Kot bi odrezal se takrat zbudim in potem se samo še premetavam po postelji. Za crknit. Upam, da to ne pomeni, da bo naš newborn bolj zgodenj tip, kajti naša prvorojenka je taka zaspanka in meni (nama) to čisto paše. vALČI, pri nas pa nemorem niti deke zatajit..Takoj ko pridem not moram na vago, kar oblečena in obuta , da imam še več Je pa pri meni tako kot je Dashi napisala - pred tem tehtanjem imam kar malo treme, ma boljše da je tako, ker potem se cel teden pred pregledom malo brzdam Glede vročine - meni še vedno paše. Ma, moj moć pravi. da sem kot kača, samo da lahko ležim na soncu pa je vse ok. Sem pa opazila, da ne smem več spušat zajtrka, ker se mi pritisk toliko spusti, da je joj. Se začnem kar trest in samo meglo vidim pred očmi, tako da se seadj zjutraj silim h kraljevskim zajtrkom ..Samo mi ne pače glih jest, ampak kaj čmo. Se potrudim. S kremo proti strijam se pa jaz občasno mažem. Imam pa kar od DM babylove. Na obazu pa imam takoo lepoo kožo, joj o bi tako ostalo..Je pa tako, da če imaš prej bolj nečisto kožo, potem se ponavadi v nosečnosti full popravi in obratno. Jz sem bila vsa v mozoljih prva 2 meseca - groza, sedaj je pa tipi topi. Super, da ste se fajn mele na srečnanju, drugič pa pridem..Upam. MI je vseeno kdaj, kadar lahko večina. Lahko v Lj, ni blema... Celjanke, koliko je pa kaj nas? Kaj če se pa malo organiziramo in se dobimo kje v Celju, za tiste, ki ne morejo v Ljubjlano? Mehurčica, mene tudi full išijas daje, sploh popoldan oz. zvečer ko sem že utrujena. Katere tablete proti bolečinam pa lahko jemlješ. Saj jaz jih verjetno ne bom, ampak za vsak slučaj je dobro vedet. Lekadol ali kaj drugega. Je pa pri meni isto, da me manj boli, ko se gibam. Če samo sedim doma na kavču je najhuje. Smešno, ne. Me pa res full boli, v prvi nosečnosti me je pol manj, pa še kasnje se je začelo.