valči
|
Pozdravljene! Tiste,ki greste na morje uživajte sto na uro in še zame se skopajte eno rundo,ki letos morja videla ne bom Ampak bo drugo leto boljše. Glede kil,ne vem kaj se dogaja,ampak tudi jaz kipim,v enem dnevu sem se sposobna zrediti tudi več kot kilo ,kaj se to dogaja? Bom res mogla malo pazit,ker če bom nekontrolirano jedla do konca,bom prišla na sto kil.Vem,kako to gre,malo zabredeš,začneš jest vse po vrsti in vedno več,kile pa veselo rastejo.Pri Lari sem jih na tak način pridobila 22,s tem,da se do 16. tedna nisem zredila nič! Pa sem si govorila,da mi je vseeno,koliko se zredim,samo da je dete zdravo ampak v resnici je to slaba tolažba.Ker se človek boljše počuti,če ni vedno napokan in če vedno ne je. Ja,vem,da filozofiram,samo žal je vse res.Lažje bomo prenašale vročino,če ne bomo,kot bombe,ker jaz bom kmalu.Trebuh vidno raste,strije tudi,kljub mazanju,brc še ni Čeprav se mi je včasih zazdelo čisto malo,kot da se je obrnil pikec,a kaj konkretnega pa še ni.Bom že dočakala,ko bo čas. Klaudia,mislim nate,drži mi se in počivaj,pa mirne živčke Ostale so ,čestitam za opravljeno morfologijo in da je vse ok,tiste,ki boste imele v kratkem,pa držim pesti,da bo vse krasno potekalo. Pa ne preveč sladoleda jest,da ne bote,kot jaz-kila na dan
|