|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
28.5.2007 12:57:34   
janja
Pa še jaz, da vam prenesem še malo morskih pozdravov. Ja, čez vikend smo bili na morju. Sobota je bila še kar lepa, smo bli na plaži, Andraž je grozno užival, mali je pa tudi dal mir. Očitno mu je morski zrak dobro del. Zdaj me pa spet vse dopoldne brca. Kar naj. Vsaj vem, da mu je dobro in sem pomirjena. Je pa tudi tako, da se potuhne, če dam roko na trebuh. Pravijo, da dotik otroka pomirja. Bo že res.

Daschi se strinjam, da čas hitro beži. Zdaj ko prestopamo v drugo polovico pa nam bo še hitreje. Mene je edino groza, da ne bom imela kakih težav (dihanje, mrtvičenje prstov, hrbtenica...) sicer pa bom o  tem razmišljala kasneje. Uživajmo dokler se še dobro počutimo. user posted image

Mi lupinice tudi še nismo kupili. Voziček imamo PP Pramette, pa se nagibamo v nakupu lupinice PP Primo Viaggio. Me pa mika tudi Maxi Cosi cabrio, ker itak ne mislim otroka v vozičku prevažati v lupinici.

Spark - dobrodošla user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
28.5.2007 14:40:08   
pony
Lepo pozdravljene!
Tudi jaz sem ena tistih, ki vas raje berem, kot pa pišem.
Naš dojenček brca še od konca aprila in sedaj ga občutim iz dneva v dan bolj. Ostali otroci me pogledujejo v trebuh in sprašujejo kako je že velik. Potem llistamo knjige in gledamo kakšen je.
V četrtek imam pregled in verjetno bomo vprašali za spol saj smo vsi fuuuul radovedni.
Dasch- tudi mi smo našo najmlajšo 2.5letnico preselili v veliko posteljo. najprej je bila zelo navdušena potem pa je dobila virozo in je 6 dni kuhala 40 vročine in je šla nazaj v posteljico. Sedaj pa je že spet v veliki postelji in vsem veselo razlaga da v mali bo dojenček. Spi pa že od jeseni sama v sobi, ko so se ta veči trije preselili v mansardo in s tem nima nobenih težav.
Sedaj pa šibam po tamalo v varstvo. Drugače še delam in upam da bo vse OK in bom lahko v službi do začetka julija potem pa dopust. Delam v šolstvu.

Lepo se imejte.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
28.5.2007 15:19:56   
bambi
Pozdrav od še ene večno lačne.....

Mi smo vikend preživeli zopet v urejanju naše hiške, naročila sva spalnico, v Avstriji, gledala sva tudi sobice za našo malo in bi ji rada kupila veliko posteljo, pa imajo tako različne, da ne vem katero naj vzamem, ali tisto ki je res že prav mladinska, torej dolga 200 cm ali pa naj vzamema tisto, ki je dolga samo 160 cm??? Katere sta kupile ve, ki že imate enega otroka in je začel spati v svoji posteljici????

Danes, ko ni tako zelo vroče, se prav bolje počutim. KOmaj čakam sredo, ko imam morfologijo user posted image user posted image user posted image

Kako pa kaj trebuščki??? Ste si jih zadnje dni kaj merile???? MOj trenutno meri 85 cm, zdaj je že prava okrogla žogica user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu pony)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
28.5.2007 18:37:32   
altati
Prodam goro oblačil našega user posted image , fantka. Kupljene lani, bil je oktobrček.
So velikosti  56, 62,68,74, blagovne znamke benetton, h&m, c&a, kanz, osh gosh.
Vse so super ohranjene.
So bodiji, žabice, jakne, jopice, hlačke, pižamice, pajacki, trenirke, kapice.
Dam vse v kompletu (cca 120 kosov) za 70 Eur-ov.
Če katero zanima naj mi pošlje zs.
Lahko vse poslikam, ali pridete gledat!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
28.5.2007 22:55:07   
pot
Kako ste sprehajalke do hladilnika? Tudi mene grabi čedalje večja lakota in imam občutek, da sem skozi lačna, pa četudi sem ravnokar jedla. user posted image
Punce hvala vam za vse podatke o vozičkih in lupinicah. user posted image
Saj vozičkov še resno ne kupujeva, bolj se zanimava zanje, ker res nimava pojma o njih in o lupinicah, če bi bila pa res dobra priložnost in primeren voziček, pa bi mogoče tudi malo prej se podvizala in celo kaj kupila.
Nama so bolj všeč vozički z velikimi kolesi (če drži, da so bolj primerni...), ker se je tukaj okoli bolje sprehajat po makedamu kot po ozki asfaltirani cesti z dokaj gostim prometom. Zato rabiva terensko prilagodljiv voziček, če se temu tako reče.
Lupinico ste me pa zdaj naučile, da je dobro, da je posebaj in boljše kvalitete, čeprav nobena nima ravno ++ ocene. Ali imajo v Avstriji bolje ocenjene lupinice? No, tudi za vozičke se bo treba pozanimati tam. Še dobro, da imate ve toliko izkušenj in nam začetnicam lahko svetujete. user posted image

Danes sem šla malo po trgovinah za spodnje perilo po centru LJ in na ogled bodočih nosečniških, pa tudi navadnih oblačil. Če primerjam oblačila v trgovini  za nosečnice in v navadnih trgovinah z modo za nenosečnice, primerno tudi za nas... Cene so tudi do pol nižje in se splača it vsaj pogledat, če vam ustreza taka moda. Veliko je elastičnih materialov, tunik, ohlapnih oblačil - nabranih krojev primernih za nas, tudi na hlačah so patenti. Se splača vsaj preveriti. No, pa saj ne delam reklame. user posted image Sem pa res čisto navdušena, čeprav je tudi nekaj takih umetnih materialov vmes, nad katerimi jaz nisem preveč navdušena.

Moje mere okoli popka in kg bom raje skrivala, dokler ne bodo podobne vašim, da ne bom spet kakšne opazke dobila, če sem sploh noseča. Čeprav se trebušek trudi zrasti, sicer je pa še čas. user posted image

Spark pozdravljena med nami. user posted image

3D UZ naju najbrž ne bo videl, ker se nama trenutno zdi škoda denarja. Saj bomo otroka lahko slikali tudi potem ko bo zunaj cele dneve in snemali prav tako.

Klaudia, bomo držali pesti zate. user posted image

Lepe pozdrave od mene in user posted image , ki me vsake toliko malo pobrca, ko se preteguje (ali karkoli pač počne notri). Gibov je čedalje več. user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
29.5.2007 7:27:46   
*bubi*
Lupinico ste me pa zdaj naučile, da je dobro, da je posebaj in boljše kvalitete, čeprav nobena nima ravno ++ ocene. Ali imajo v Avstriji bolje ocenjene lupinice?

Po mojih izkušnjah se v Avstriji dobijo iste znamke (MaxiCosi, Romer, PP, Hauck) + kup "domačih", ampak močno dvomim, da se dobi katera, ki ima ++. Če tele nimajo.... Moramo se zavedat, da so ti testi zastavljeni res ekstremno, bog ne daj, da se ti taka nesreča v resnici zgodi.

Cene v Avstriji pa so različne.... Toys zna imeti kdaj kako akcijo in so potem te lupinice (in večji avtosedeži) cenejše. Spremljajte njihove akcije in kataloge na www.toysrus.at Tisti veliki baby katalog bo potekel avgusta, tako da lahko pričakujemo konec poletja novega. S tem, da so v katalogu redne cene.
Splača se kupiti preko ebay-a, ampak obvezno novo, original zapakirano. Pri nas si v trgovinah nagledaš, potem pa naročiš...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
29.5.2007 7:35:13   
skuštrana
Glede vozičkov se splača tudi na Hrvaškem, ker dobiš še vračilo davka na meji, kar ni zanemarljivo.

Jaz tudi ne bom šla na 3D UZ, kaj pa vem, nekako se mi zdi metanje denarja stran. Saj tega CD potem v življenju več ne bom pogledala, imam pa tudi toliko slikic iz navadnih UZ - jev, da glava boli.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
29.5.2007 7:41:26   
2ursae
mi2 z možem sva bila v petek v toysu, sva iskala tricikel za malega, pa sva bila ful razočarana nad ponudbo ... lupinc pa vozičkov sicer nisva gledala, dam se mi ne zdi, da bi bila neka široka izbira. Se pa spomnim, da so imeli pred dvemi leti veliko vozičkov v Kiki, tko da, če katero zanima, gre lahko tudi tja pogledat.

Klaudija, nič ti ne zavidam, da moraš čakat na izvide user posted image . Je pa junij en tak ful prijeten mesec (vsaj meni user posted image ) in bo itak en dva tri mimo - tako kot vedno - tako da ti najbrž ne bo pretežko.

jaz bi spet odprla temo srečanja - prvi vikend, za katerega se nas je kar nekaj prijavilo je tu, se mi pa zdi, da vremenska napoved ni najbolj ugodna ... a čmo rečt naslednji vikend, morda nedelja?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
29.5.2007 7:56:42   
janja
bambi - mi smo kupili kar veliko posteljo za našega tavelkega (200x90) in je zelo navdušen. Pa obvezno ograjico, ker bi sicer vsako noč padel s postelje. Zdaj spi v njej že kako leto in pol.

Mi tudi ne bomo šli na 3D UZ. Raje bom šla okrog 30. tedna na samoplačniški navaden UZ. Tako sem naredila že v prvi nosečnosti. Me pa zanima, ali lahko zahtevam UZ v zadnjem mesecu, ker je imel moj 1. user posted image  ob rojstvu čisto posušeno kožo na rokicah in nogicah, pa tudi ko mi je v porodni G predrl mehur, skoraj nisem čutila, da bi odtekla kakšna voda. Očitno mi je na koncu že primanjkovalo plodovnice.

A je še kateri že bolj vroče kot ponavadi? Jaz sem opazila, da se mi je očitno telesna temperatura že dvignila, zato mi je prej vroče, kot da bi me zeblo. Ponoči že spim odkrita, medtem ko sem bila prej vedno pokrita. Opažam pa tudi, da ob manjšem naporu prej postanem zadihana.

Božajte trebuščke user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
29.5.2007 8:13:19   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Opažam pa tudi, da ob manjšem naporu prej postanem zadihana.

ej, sem šla včeraj peš v tretje nadstropje in prišla gor čist hin user posted image

bambi, mi bomo našemu najbrž kupili kar 70x140 jogi in iz lesa naredili stranici spredaj in zadaj, pa malo nižjo še ob strani, a ne po celi ta dolgi stranici, ampak le tam, kjer bo imel glavico, vse skupaj bo ob steni, pa kar na tleh, brez nog.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
29.5.2007 8:54:44   
Daschi
Ojla!

Mah, ta dež! Hočem sonceuser posted image

bambi, tudi naš 1,8 letnik spi že nekaj dni v postelji 200x90, je 'zazidana', da ne more pasti dol. Odkar je v njej, spi veliko boljše, kot v 'gajtru'. Ponoči se ne zbuja. ma, saj pišem že skoraj kot v reklami za dormeo (pa ga nimauser posted image ).

janja, mene še kar zebeuser posted image
Danes ponoči je bil dragi odkrit, samo v spodnjih, jaz pa pokrita s kovtrom in odejo, pa me je zeblo. pa je kar fino tako. kasneje, ko me vročina ulovi, bolje bouser posted image .

Glede zadihanosti pa nimam besed. Včasih sem zadihana že, če nekaj z veliko vnemo razlagam. Moram kar mal počivat vmes.user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
29.5.2007 10:19:09   
micla
Dobro jutro,

brrrrrrrr...... kako je mraz! Samo 17 mi kaže na terasi. Tele ekstremne razlike pa tudi niso čisto OK.

Kaludia......držim pesti in mislim nate. Vse bo OK.
user posted image    Kar strah me postaja moje morfologije, ki jo imam drugi teden.

Brcike so tudi pri meni vsak dan, ampak čisto narahlo. Kot nežno božanje.

Ne vem, če sem vam že poedala, sem že začela hodit v materinsko šolo, ker je čez poletje tu pri nas ni, septembra bo pa malo (pre)pozno. Včeraj smo imeli predavanje na temo starševstvo in je predavatalej vprašal, kdo že misli, da je že sedaj starš. Pa so se samo 2 javile, da tako mislijo, ostalih cca. 40 pa nas je bilo tiho. No in pol nam je rekel, da dejansko smo že sedaj starši (velja za tiste, ki še nimajo nobenega otroka), saj že sedaj v trebuhu nekako oblikujemo osebnost naših user posted image .

Midva z user posted image  pa sva mislila it na 3D v Postojno. Res, da stane cca. 60 EUR,...... ma sej ne vem. Po eni strani ti je mal škoda denarja, po drugi pa bi zelo rada. Seveda, če si ne bi mogla privoščit, ziher ne bi šla.
A je sploh še katera, ki razmišlja it na to?

Punce vas zapuščam za sedaj. Imam neke opravke. Se beremo kasneje. 
user posted image

micla

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
29.5.2007 10:44:29   
prymorka
no da se še jaz mal oglasim...
jaz imam morfologijo 11.6. v 22T ;)
komaj čakam, da vidimo organčke user posted image ,... upam da bo vse ok...
drugače brce pa čutim vsake 3-4 ure... najhujše je zvečer ob 23:30 začne in to zelo močno brca....
drugače čez dan je pa kar nežna bebica... žal spola še ne vemo... upajmo da bo na morfologiji vidno, če ne pa vsaj na 3D ko grem v Postojno 16.07. komaj,... takrat bom pa že v 27T user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
29.5.2007 11:16:00   
micla
Prymorka  a slučajno veš, a je ful gužva za 3D v Postojni - glede na to, da si se že zdej naročila? Prosim, sporoči če veš kako to gre. Jst imam v ponedeljek morfologijo, pa sem mislila po tistem poklicat v Postojno. Če se ne motim je idealno za 3D od 25 do 28 tedna al neki takega.
Skratka, če imaš kake info, pa kam se pokliče, se priporočam.

Hvala. 

micla

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
29.5.2007 11:26:12   
*bubi*
Jaz sem že napisala, da ne bom šla na 3D, pa vam bom povedala še, zakaj ne. Ko sem bila 1. user posted image  sem bila na NS pri Pušenjaku, ki je ravno takrat dobil nov 3D. In sem ga malo nahecala, da mi je pokazal (ok, saj vem, da je takrat user posted image  še premajhen, videla pa sem poanto). No, ta 3D v bistvu ni bil to, kar vsi pričakujemo. Jaz sem imela idejo o 4D UZ-ju, ki bi pokazal tako, kot recimo v tisti oddaji In the womb. Da bi se dejansko cel čas videla 3D slika, ko bi vlekel čez trebuh. NE. Posnel je navadno sliko, sondo je nekaj trenutkov držal na mestu, da je posnela različne globine. Potem pa je računalnik te slike sestavil v eno 3D slikico, trajalo je kar nekaj časa, treba je bilo veliko popravljat in rezat, da je na koncu nastala ena slika.

Ne trdim, da je povsod tako, verjetno dr. še ni imel izkušenj s tistim UZjem. Zdaj vidim, da ponekod dejansko reklamirajo 4D UZ. To bi naj bilo tisto ta pravo. Malo poglejte po albumih drugih user posted image  ali že mamic, kakšne so te 3D slike.

In če pomislim, meni slika na zaslonu pri navadnem UZju predstavlja isto, ker se da s pritiskanjem sonde prav tako dobiti 3D efekt. Seveda mora biti potem posnet filmček. Zato pa bom šla okoli 30t k dr. Pelkič, da bo naredila tiste pomembne meritve in mi spet vse posnela na DVD.

Vsem, ki ste se odločile za 3D, želim lepo izkušnjo, predvsem, da bi se pokazalo, da je vse OK. Prosim, ne tega vzet kot antireklamo.

(odgovor članu prymorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
29.5.2007 11:37:14   
prymorka
micla... jaz sem klicala prejšnji ponedeljek in so me komaj komaj naročili, ker je baje vse zasedeno do konc julija potem so pa dopusti... težko se še da priti na vrsto,... če pa želiš poskusi še danes poklicat itak pred julijem te ne bodo naročili,... tel.je:05/7204008... srečno user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
29.5.2007 11:48:39   
Anonimen
Kar se tiče 3D oz. 4D UZ... Pa ne delam zdaj reklame...

Midva sva šla v 12t na NS k Pušenjaku in nama je naredil tudi 3D oz. 4D UZ. Imava dva filmčka. Na prvem se lepo vidi kako naredi preval, na drugem pa se lepo vidi, ko se skrije, kako se steguje in kako se obrne iz trebuha na hrbet. Pri tem se lepo vidi hrbtenička in pa celo lopatica. Če ustavim sliko na določeni stopnji lahko opazim obrazek (oči, nos, ustka).

V 28t pa sva šla na 3D UZ v PO in imava full lepe slikce - kar pomeni, da se popolnoma vidi obrazek, nosek, ustka... Ko danes pogledam ta UZ in otročka v živo mi je tako fascinantno... Pa tudi filmčke imava, na katerem se lepo vidi kako odpira in zapira ustka.

Kar se tiče teh UZ naj povem, da sem jaz šla na njih zato, ker sem imela pri svojem G samo dva oz. tri UZ v celi nosečnosti in sem hotela otročka videti še kdaj vmes, pa tudi slikic nimam veliko. Šlasem izključno zaradi firbca in ne zato, da bi delala iz tega kakšno znanost (ok, razen NS). Je pa to - za nekatere - kar drag špas (vse skupaj 100 €).

(odgovor članu *bubi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
29.5.2007 12:44:57   
micla
Prymorka - sem klicala in mi je rekla, da je vse zasedeno v juliju. Sem kar malo user posted image . Zdej pa ne vem, kam naj se še obrnem. Pa tako sem si želela it na to.

A katera ve, kaj pa če grem kasneje (v avgustu recimo-v začetku meseca bom 30t)?

Mah sranje..... res si nisem mislila, da je taka gužva. Najbrž zato, ker je v Postojni cena okrog 50€, pri Pušenjaku okol 80€, pri dr. Strahovi pa kar 110€.
Zakaj take razlike za isto stvar mi ni prav jasno. user posted image   Al je mogoče res kako drugače?

micla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
29.5.2007 13:31:03   
prymorka
MICLA.... glej tko ti bom povedala... jaz sem klicala 2tedna nazaj in mi je rekla da je vse zasedeno, pol sem pa poklicala 5dni kasneje in se je oglasla neka druga sestra in me je naročila julija...
tko da ti predlagam da pokličeš še enkrat naslednji teden al pa jutri drugo smeno... ;))

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
29.5.2007 20:16:51   
*Lana*
Da se vam malo javim. Počutim se vredu, mal me matra utrujenost in velika lenoba - vreme je krivo user posted image . Vsak izgovor je dober, kajne?

Js še vedno nič ne čutim - zanimivo! Tako da sploh še nimam pravega občutka, da sem user posted image . Bo že.

A imate že splaniran dopust? Mi2 še ne, ker jaz čakam na datum za strokovni izpit. Šla pa bova nekam blizu, mogoče na krk. Pozna katera kak fajn poceni apartma?

Za user posted image  še nisva nč nabavla, bova poleti. Zadnjič sva v Mb gledala vozičke v Rutarju - od hoco - ta. So mi kar všeč. Bomo še vidli, kak in kaj.

Pridna bodite, js se grem poskusit mal učit.

Lahko noč :)

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
29.5.2007 20:26:33   
tave
Hoj user posted image !
Vidim da imamo  vse iste teževe, kar se tiče zadihanosti in ostalih stvari. Jaz imam tak občutek da mi trebuh že ful gor pritiska, da včasih ko sedim komaj diham in moram spremeniti položaj.
Tudi jaz sem prispevala sliko v album kako rastemo.
Zaenkrat toliko od mene.

Se tipkamo, tave

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
30.5.2007 7:12:10   
skuštrana
Janja, jaz sem kot stara lokomotiva. Sem šla v soboto na en hrib tu blizu, za pot sem ponavadi potrebovala slabe pol ure, sedaj pa potrebujem že dobrih 45 minut...Vroče mi pa ni, prej hladno (morda zaradi nizkega pritiska).

Sovražim dež...Kdaj bo že sonce?user posted image

Pri nas se nič ne dogaja, vsaj kar se tiče nosečnosti ne, drugače je pa pestro user posted image Mamo nekakšno odvajanje od plenicuser posted image , nič pozitivnega za povedatuser posted image Saj bo, saj bo..Če so vsi, bo pa še naša. No, upam, da v šolo ne bo šla s plenico na riti...

Srečanje, jaz ne morem 9. oz.10, lahko pa potem naslednji vikend, milslim, da je 15. oz.16....Pa ne na mene gledat, pač zmente se.

No, lep dan želim. se pišemo..Uživajteuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
30.5.2007 9:25:06   
sanwebdra
Hej, še od mene!

Pravzaprav od naju user posted image  - sem v službi, beba pa mi ne da miru in samo brca user posted image - bomo čez 9 dni; upam, da videli ali bo punčka ali punček. Se mi sliši, kaj si malo bolj želim user posted image ?? No, itak samo, da bo vse ok in da bo bebica zdrava.

Jaz pa se še ne zadiham tako fejst, se mi zdi, da lahko še vse čisto normalno opravljam - tudi v hribe gremo radi. Čeprav me vsi opozarjajo, da naj se pazim ... kar je čisto Ok, vendar si ponavadi mislim, PA SAJ NISEM INVALIDuser posted image . In me prosim, že nehajte opozarjati - mene telo ali pa user posted image dovolj hitro opozori, česa ne zmorem.

Danes se končno dobim s prijateljico, ki je rodila v Ameriki - bo fajn za primerjat izkušnje.

lp iz MB

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
30.5.2007 9:50:50   
Daschi
Ojla!

danes imam spet dan, ko se mi nič ne ljubi. Bi bila čisto zadovoljna, če bi lahko kar ves dan preležala na kavču in z enim očesom vsake toliko malo poškilila.user posted image
Sedim tu za računalnikom in se trudim delat, pa zebe me, kot sredi najhujše zime! Hočem tisto sušno peklensko vroče poletje, ki so ga napovedovali vso zimo!

Končno so se moje slabosti popolnoma zaključile in spet lahko jem vse. Tudi meso že po malem.

maj se izteka, še dobre tri tedne in gremo že prvič na morje. Komaj čakam dopusta in upam, da na obali ne bomo v dolgih hlačah.user posted image

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
30.5.2007 9:53:18   
mehurčica
Tave, lep buši!user posted image Jaz sem bom v 20.tednu spet slikala. Zdaj mi je v enem mesecu zrasel za cca.2cm. Saj ne vem a je to dosti al malo, vem pa, da je ogromen bauh proti prvi nosečnosti.

Ravnokar sem pojedla zajtrk-buhtelj s čokolado in 2 polnozrnata keksa s kapučinom.user posted image Si privoščim na vsake toliko, ker drugače se bolj zdravo prehranjujem-enostavno mi bolj paše ržen kruh, malo masten sir, liptauer, jabolka, solate, zelenjava, meso. Sladkarije še vedno ne, čeprav se mi je zvečer mešalo.user posted image Moj me je samo gledal. Naštela sem mu namreč želje, kaj vse bi pojedla: jufka, kebap, Domačica kekse, 2 kepici sladoleda od Lastovke in čokoladni marzipan z nougatovo ali marmeladno filungo. Seveda nobena izmed želja ni bila uresničena, ker doma pač nismo imeli nič od tega. Zatekla sem se k petim polžkom iz želeja(žele bonboni), ki jih David ni hotel pojest. Jah, nekdo jih more, ne?user posted image Potem sem pa šla raje spat in počakala na današnji svež buhtelj.

Lana, mi bomo šli na en vikend od prijateljev, ker drugače si letos nekak ne bi mogli privoščit morja. Razen sama grem v nedeljo pa do četrtka z zvezo Sonček v Elerje, kjer imajo obnovitveno rehabilitacijo. Oni ostanejo do nedelje, jaz pa imam v petek že pregled pri G in morem nazaj. Ahh, morje, kak bo pasalo!user posted image Mi pa paše malo prej it domov, ker bom verjetno že pogrešala Davida.

Glede hitre utrujenosti: sem šla v ponedeljek na Pohorje in so me neki šolarji prehitevali!!! Sploh nisem mogla verjet. No, zmogla bi že kondicijsko, ampak me je nekaj vezalo v spodnjem delu trebuha in špikalo. Ko sem prišla do trikotne je že bilo ok, potem ko sem se pa obrnila da grem dol, me je pa še bolj začelo bolet. Tako da se očitno morem malce umirit z mojimi podvigi. Drugače pa sem doma v 3.nadstropju in grem vsak dan vsaj ene 3x dol in gor...pa ne z liftom.user posted image

A še katero tako fejst doli tišči, pritiska??? Meni se zdi, da mi čisto spodaj na venerinem gričku pritiska. Včasih pa, če se želim malo bolj hitro vstat, mi kar slabo postane od tega pritiska. A je to vse normalno? Ker 1. se mi to ni dogajalo. V takem času sem 1. še normalno šotorila na morju in spala na trdi podlagi na trebuhu.

No, naklofala sem še za nazaj. Pa da ne boste mislile, da vas ne berem. Čisto vsak dan. Ampak lenobni pisarniški prsti se ne zmigajo.user posted image

Lepo bodite in pazite nase!

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?