mehurčica
|
Tave, lep buši! Jaz sem bom v 20.tednu spet slikala. Zdaj mi je v enem mesecu zrasel za cca.2cm. Saj ne vem a je to dosti al malo, vem pa, da je ogromen bauh proti prvi nosečnosti. Ravnokar sem pojedla zajtrk-buhtelj s čokolado in 2 polnozrnata keksa s kapučinom. Si privoščim na vsake toliko, ker drugače se bolj zdravo prehranjujem-enostavno mi bolj paše ržen kruh, malo masten sir, liptauer, jabolka, solate, zelenjava, meso. Sladkarije še vedno ne, čeprav se mi je zvečer mešalo. Moj me je samo gledal. Naštela sem mu namreč želje, kaj vse bi pojedla: jufka, kebap, Domačica kekse, 2 kepici sladoleda od Lastovke in čokoladni marzipan z nougatovo ali marmeladno filungo. Seveda nobena izmed želja ni bila uresničena, ker doma pač nismo imeli nič od tega. Zatekla sem se k petim polžkom iz želeja(žele bonboni), ki jih David ni hotel pojest. Jah, nekdo jih more, ne? Potem sem pa šla raje spat in počakala na današnji svež buhtelj. Lana, mi bomo šli na en vikend od prijateljev, ker drugače si letos nekak ne bi mogli privoščit morja. Razen sama grem v nedeljo pa do četrtka z zvezo Sonček v Elerje, kjer imajo obnovitveno rehabilitacijo. Oni ostanejo do nedelje, jaz pa imam v petek že pregled pri G in morem nazaj. Ahh, morje, kak bo pasalo! Mi pa paše malo prej it domov, ker bom verjetno že pogrešala Davida. Glede hitre utrujenosti: sem šla v ponedeljek na Pohorje in so me neki šolarji prehitevali!!! Sploh nisem mogla verjet. No, zmogla bi že kondicijsko, ampak me je nekaj vezalo v spodnjem delu trebuha in špikalo. Ko sem prišla do trikotne je že bilo ok, potem ko sem se pa obrnila da grem dol, me je pa še bolj začelo bolet. Tako da se očitno morem malce umirit z mojimi podvigi. Drugače pa sem doma v 3.nadstropju in grem vsak dan vsaj ene 3x dol in gor...pa ne z liftom. A še katero tako fejst doli tišči, pritiska??? Meni se zdi, da mi čisto spodaj na venerinem gričku pritiska. Včasih pa, če se želim malo bolj hitro vstat, mi kar slabo postane od tega pritiska. A je to vse normalno? Ker 1. se mi to ni dogajalo. V takem času sem 1. še normalno šotorila na morju in spala na trdi podlagi na trebuhu. No, naklofala sem še za nazaj. Pa da ne boste mislile, da vas ne berem. Čisto vsak dan. Ampak lenobni pisarniški prsti se ne zmigajo. Lepo bodite in pazite nase!
|