|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
14.5.2007 9:15:28   
Daschi
Klaudia, prosim, če lahko popraviš. Jaz ne grem rodit v Postojno ampak v Ljubljano. Premislila sem se zaradi grozne novice. Pred nekaj dnevi je 24 letna mamica iz sosednjega kraja, 24 ur po rojstvu sinčka v PO porodnišnici umrla, zaradi notranjih krvavitev. ves čas premišljujem nanjo, na njenega sinčka in mladega očka, ki sta ostala samauser posted image user posted image user posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
14.5.2007 10:55:50   
pikceva
Ojla,

Neža, Jaz imam tudi danes pregled, toda pozno popoldne. Bomo videli, če bo kaj novega....

Daschi, to je pa huda novica. Enkrat je bil tudi tukaj okoli nas tak podoben dogodek.
Ne vem pa če je potrebno zaradi tega menjavti porodnišnico, ker to se ne bo kar tako nadaljevalo. Ne vem no, če sem jaz prevelik optimist. Če se ti tako bolje počutiš, je to prava odločtev.

Lp

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
14.5.2007 11:03:09   
Daschi
pikceva, ma saj vem.  Ampak me je kar groza, ker sama težko rojevam. zato se mi zdi še najbolje, da grem kar v Ljubljano.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
14.5.2007 11:27:10   
valči
user posted image jaz se ne grem več!Trtjič pišem,ven me meče!

Upam,da mi rata

Klaudia,prosim,da mi iz seznama brišešuser posted image ,ker to nisem sigurna,ampak se mi samo zdi,drugače pa za spol ne bom vprašala,ker hočem presenečenje.Ena in edina želja mi je,da bo otrok zdrav!,zati prosi,da user posted image  zbrišeš in daš presenečenje.Hvala.

Neža 81 mislila bom na tebe,da boš vredu zrihtala na pregledu in javi se potem.

Ali mi lahko katera pomaga in mi napiše rezultate nuhalne,ker mene malo skrbi moj rezultat?Takrat sem bila v bolnici,ko ste opravljale nuhalne,prosim,če si lahko katera vzame čas!

Nuhalna je bila 2.3 mm.

Bacground risk of Trisomy 21  1:690
Adjusted risk of Trisomy 21     1:1178
Background risk of Trisomy 13+18    1:1362
Adjusted risk of Trisomy 13+18         1:4816

Kot vidite,niso bleščeči rezultati,prejšnjič,ko sem bila noseča,je bila nuhalna 1.2 mm,sedaj pa 2.3 mm.Kake rezultate ste imele,naj mi katera odgovori,prosim.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
14.5.2007 11:43:48   
pikceva
Ojla Valči,

Tudi jaz sem imela pri enemu user posted image  2,3 pri drugemu pa 2. Zdravnica mi je rekla, da ni panike, ker je bila pri obeh vidna nosna kost. Tebi so kaj rekli glede nosne kosti?

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
14.5.2007 12:05:52   
valči
Ja,pikčeva,nosna kost je bila vidna,ginekologa ni skrbelo.
Se vidi,da imam preveč časa,ker nič ne delam.

Že čutiš otroka?

Jaz še ne,pa sem že 17 t.2 dni,pa me tudi to skrbiuser posted image

Joj,kako sem čudna,same skrbi imam,še je katera takšna?

Treba me je k pameti spravituser posted image user posted image

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
14.5.2007 12:09:20   
jasna
Valči, širina nuhalne svetline je odvisna tudi od starosti ploda. Sicer se pa za patološko šteje vse kar je nad 4. Pomembno je skupno tveganje, ki je pa pri tebi nizkouser posted image .

Naša pupa user posted image  pa že kar konkretno brca. Sem tokrat dočakala malo prejuser posted image . Prej sem obakrat začutila metuljčke pri polnih 20ih tednih. No, UZ je že 2x potrdil user posted image , čakam še na morfologijo. Smo pa pri prvem celo nosečnost mislili da je punčka (tudi po UZ), 4 tedne pred porodom mu je pa med nogicami nekaj zraslouser posted image .

Lepo se imejte v Tivoliju. Mi je kar žal, da vas ne bom spoznala. Verjetno pa to ne bo zadnje srečanje?

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
14.5.2007 12:41:55   
Neža81
Sem že nazaj od pregleda. Se vidi da mam veze v zdravstvenem domu user posted image .  Zelooooooo sem srečna, ker mi je G rekla, da je vse OK!!! Maternični vrat imam zelo visoko, kar je zelo dobro. Oba sta enako velika in enako se razvijata user posted image user posted image user posted image  - to so solze sreče.  Ko pa sem za spol izvedela, pa sem od veselja pozabila, koliko sta velika.  PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR BOMO IMELI!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jooooj, kak sem dobre volje. Kljub vsem težavam, se je zaenkrat vse dobro izšlo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
14.5.2007 12:43:30   
Neža81
Od sreče bom napisala še kar imena: jih imava izbrani že 3 leta:

MAŠA IN MAJ M

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
14.5.2007 12:48:03   
mehurčica
Neža81, čestitke!user posted image

Jaz pa se že eno uro spravljam pospravljat. Sem bila na Pohorju, polna energije, zdaj pa sem se kar zasedela tukaj za računalnikom. Kriza. Ampak zdaj pa bom res mogla it. Debelo rito gor in akcija. Če ne mi bo rit raztegnilo na tem udobnem stolu.user posted image user posted image user posted image

Aja, ena je spraševala, če je še katero kaj strah, če je vse ok. Ma ja, tudi jaz si (upam!) delam nepotrebne strahove. V petek imam pregled in bom kar takoj, ko pridem not rekla, naj mi takoj da ono napravico za poslušanje srčka na trebuh. Potem bom pa spet pomirjena za naslednji mesec.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
14.5.2007 13:05:52   
bonci
Neža81 - dobro si zrihtala. Vse čestitke!!!! No, ko se boš pa spomnila koliko sta velika tvoja otročka, pa prosim napiši - bom v ponedeljek lahko malo primerjala.

Moj mož pravi, da bova imela tudi midva par. Bomo videli!? Samo, da bosta zdrava in da bo z menoj vse OK.

Čestitke še enkrat; tudi drugim user posted image !!!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1186
14.5.2007 14:24:34   
skuštrana
Mi je pa dejala, da preveč UZ ni dobro, ker škodi otroku v tem smislu, da mu pregreva glavico, kar pa v času razvoja sploh ni dobro.

Mama06, ko si tole napisala me je kar malo zaskrbelo, ampak sem vprašala Pušenjaka in je napisal, da to ni res. Da je UZ čisto brez vsakih posledic. Evo njegov odgovor http://med.over.net/forum5/read.php?19,4071529

Glede taga kaj nosim - nimam pojmauser posted image Karkoli že je, samo da bo vse ok, ker ko preberem kaj takšnega kot je Dashi napisala me kar stisne pri srcu. user posted image

Neža
, super za paruser posted image E, kak fajn,....Jaz bi tudi. Pa me žal dvojčki nočejouser posted image

Valči, jaz sem gibe že utila, sedaj pa jih že par dni ne in to je normalno. Je pa meni moja G rekla, da sem full kmalu začutila prve gibe, da ponavadi jih začutiš kakšen teden, morda dva prej kot v prvi nosečnosti. Takrat sem jih začutila v 20 tednu. Saj bo, še kak dan počakaj.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
14.5.2007 15:13:29   
Klaudia
 user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image   

( 59 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                    (user posted image 73)   3.user posted image        MB
- picola1                  (user posted image 80)   1.user posted image        NM

02.10. 
- Pandica                 (user posted image 79)   1.user posted image        MB
- MissLady                              1.user posted image

04.10.
- pingi                      (user posted image 79)   1.user posted image        LJ
- inja2                      (user posted image 84)                 LJ
- Solero                   (user posted image 78)   1.user posted image        KP

05.10. 
- Ursikazala             (user posted image 70)    1.user posted image  
- Kasija 78              (user posted image 78)    1.user posted image        LJ
- Miško
- kovanec
- pony                     (user posted image 74)     5.user posted image

06.10. 
- mišk                     (user posted image 82)     1.user posted image        KK

07.10.
- kala10                  (user posted image 79)     1.user posted image        LJ

09.10.
- janja                     (user posted image 73)     3.user posted image (2.user posted image )   LJ
- Klaudia                (user posted image 86)     1.user posted image        LJ 

- Tinki_winki           (user posted image 82)    1.user posted image        KP
- sanwebdra            (user posted image 79)    1.user posted image        MB 

10.10.
- tave                       (user posted image 74)

11.10. 
- Micla                     (user posted image 77)    3.user posted image (1.user posted image )   GO
- Lillylilly                  (user posted image 79)     3.user posted image (2.user posted image )   Jesenice
- 2ursae                   (user posted image 77)     2.user posted image        LJ  

13.10.
- oktoberka             (user posted image 85)     1.user posted image        LJ
- AnaB.                    (user posted image 79)     1.user posted image  

14.10.
- Jasna                     (user posted image 76)     4.user posted image (3.user posted image )   LJ
- skuštrana               (user posted image 77)     2.user posted image        CE

15.10.

- bonci user posted image  user posted image            (user posted image 77)    1.user posted image

16.10.
- Jan@
- JennyAnny             (user posted image 79)     1.user posted image        Domžale
17.10.
- prymorka               (user posted image 84)     1.user posted image        KP

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                       (user posted image 79)     3.user posted image        Brežice        user posted image

21.10.
- Daschi                   (user posted image 76)     4.user posted image          LJ

22.10.
- inibini
- metkica1                (user posted image 80)     2.user posted image  (1.user posted image )   CE   

23.10. 
- Janice

- pikcevauser posted image user posted image           (user posted image 78)    1.user posted image        NG

24.10.
- Natasa-6                (user posted image 74)    3.user posted image         LJ
- Neža81user posted image user posted image          (user posted image 81)    1.user posted image        MB      user posted image inuser posted image  (Maša&Maj)

- mala                       (user posted image 83)     3.user posted image        LJ

25.10.
- *Lana*                  (user posted image 78)     1.user posted image
- pot                                           1.user posted image        LJ

- nana84                                     1.user posted image

26.10.
- Dari
- mama06                                                                 
- Jejica                                        1. user posted image

28.10. 
- mehurčica              (user posted image 78)       2.user posted image       MB
- pimkie                   (user posted image 71)       1.user posted image        KP
- noa1                      (user posted image 75)       1.user posted image       MB

29.10.
- zivepo                    (user posted image 86)       1.user posted image       CE
- Pikapokca              (user posted image 78)       1.user posted image       NG

30.10.
- soraja
- orka**
- lane31                    (user posted image 76)       1.user posted image       MB
- ninka 80                 (user posted image 80)       1.user posted image       KK

31.10.
- živa

- Ulaa

2ursae - ti kar urejaj seznam slutenj... jaz bom pa potem, ko bomo vedl za 99% (nič ni 100% user posted image )
po morfologiji posameznice dodala...

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
14.5.2007 15:42:07   
sanwebdra
Ne morem verjet - ven me je vrglouser posted image , pa sem že cel odgovor imela napisan!!

Valči, tudi jaz sem imela nuhalno 2,3 mm, pa me je G pomirila, ko me je poslala na dodatni tri hormonski test (doadten UZ in odvzem krvi - test se dela do 18t); ravno v petek sem dobila rezultate in je vse OK. Uf, sem si oddahnila.

Sicer pa, kar se gibov tiče, sem bla tudi jaz zelo neučakana, pa od začetka sploh nisem bla ziher, al je to kar čutim user posted image  al prebava. Pa smo šli na koncert in plesali, dete pa se je odločilo, da bo plesalo po koncertu. In je blo fajn. Malo še počakaj - jaz sem ene 3t pred tabo.

Mi je G PDP sicer uradno napisala po zadnjem perilu, vendar jaz mislim (in vsi UZ-ji tako kažejo), da bo prej (UPAM, DA BOM OSTALA OKTOBRKA) - sam G noče spreminjat PDP do 2t. Pa kaj naj - bom pred porodom bistveno manj doma kot pa druge nosečkeuser posted image .

do naslednjič...user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
14.5.2007 16:43:11   
tave
Hoj user posted image !
No po dolgem času, da se še jaz oglasim. Redno vas prebiram, pišem pa bolj malo ker se mi ne da. Danes sem bila na pregledu in vse je uredu. Zredila sem se v 1 mesecu za 2 kg, kar ni ravno pohvalno. G sem takoj  rekla naj me ne krega, pa je rekla da ni panike, ker sem se do zadnjega pregleda zredila samo    za 35 dag. V naprej pa naj malo merkam pri hrani. Poslušali sva tudi srček. Na začetku ga kar ni in ni našla, ko pa ga končno je, je bilo takšno olajšanje zame. Slišati pa je bilo kot da se sliši iz sosednje sobe. Potem pa je rekla da je zelo živahen ta naš user posted image . Naslednji pregled oz. UZ imam 7.6. in upam da se bo takrat videlo  kaj imamo. Upam da user posted image , če pa bo user posted image , pa tudi nič narobe. Bomo pa imeli parček.
Neža 81, čestitke!!!! Ko sem prebrala da boš imela parček sem dobila kar kurjo polt in kar smejat sem se začela. Blagor.
No user posted image  se vidimo v soboto, če bo vse posreči.

Čauči, Tave

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
14.5.2007 19:15:37   
pikceva
Halo,

Jaz sem pravkar iz pregleda. Ker izgleda stanje vse ok, mi G ni naredila UZ. Sem komaj v 17. tednu in je še prezgodaj za morfologijo,  ki bo 11.6.

Ti Neža si pa zgodnja za odkrivanje spola. Čestitke za parček! Izgleda, da se ti ne skrivata user posted image .Bomo videli kako bo pri mojih. Že na NS je eden pošteno protestiral pri pregledu.

Lp

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
14.5.2007 19:57:43   
miska1
Zivjo punce!

Kot vidim se ze kar poznate, se vam pa dons tud jz pridruzujem. Sem oktoberka, sicer imam rok zadnji dan 31.10. Sem v 16. tednu in se kar skacem naokoli, kar prevec se mi zdi, ker ne morem biti nikakor pri miru. Seveda me pol mal opozarja in me uscipne. UZ sem imela dvakrat, je blo vse v redu. Zdej imam spet v pon. pregled in upam, da bo z user posted image tud tokrat ok. Se kaj se oglasim, čestitke vsem!

Lp.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
14.5.2007 20:06:17   
Klaudia
 user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image   

( 60 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                (user posted image 73)   3.user posted image        MB
- picola1              (user posted image 80)   1.user posted image        NM

02.10. 
- Pandica             (user posted image 79)   1.user posted image        MB
- MissLady                           1.user posted image

04.10.
- pingi                  (user posted image 79)   1.user posted image        LJ
- inja2                  (user posted image 84)                 LJ
- Solero               (user posted image 78)   1.user posted image        KP

05.10. 
- Ursikazala         (user posted image 70)    1.user posted image  
- Kasija 78          (user posted image 78)    1.user posted image        LJ
- Miško
- kovanec
- pony                (user posted image 74)     5.user posted image

06.10. 
- mišk                 (user posted image 82)     1.user posted image        KK

07.10.
- kala10              (user posted image 79)     1.user posted image        LJ

09.10.
- janja                 (user posted image 73)     3.user posted image (2.user posted image )   LJ
- Klaudia            (user posted image 86)     1.user posted image        LJ 

- Tinki_winki       (user posted image 82)    1.user posted image        KP
- sanwebdra        (user posted image 79)    1.user posted image        MB 

10.10.
- tave                   (user posted image 74)

11.10. 
- Micla                 (user posted image 77)    3.user posted image (1.user posted image )   GO
- Lillylilly              (user posted image 79)     3.user posted image (2.user posted image )   Jesenice
- 2ursae               (user posted image 77)     2.user posted image        LJ  

13.10.
- oktoberka         (user posted image 85)     1.user posted image        LJ
- AnaB.                (user posted image 79)     1.user posted image  

14.10.
- Jasna                 (user posted image 76)     4.user posted image (3.user posted image )   LJ
- skuštrana           (user posted image 77)     2.user posted image        CE

15.10.

- bonci user posted image  user posted image        (user posted image 77)    1.user posted image

16.10.
- Jan@
- JennyAnny         (user posted image 79)     1.user posted image        Domžale
17.10.
- prymorka           (user posted image 84)     1.user posted image        KP

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                   (user posted image 79)     3.user posted image        Brežice        user posted image

21.10.
- Daschi               (user posted image 76)     4.user posted image          LJ   

22.10.
- inibini
- metkica1            (user posted image 80)     2.user posted image  (1.user posted image )   CE   

23.10. 
- Janice

- pikcevauser posted image user posted image       (user posted image 78)    1.user posted image        NG

24.10.
- Natasa-6           (user posted image 74)    3.user posted image         LJ
- Neža81             (user posted image 81)    1.user posted image      MB  user posted image inuser posted image  (Maša&Maj)

- mala                  (user posted image 83)     3.user posted image        LJ

25.10.
- *Lana*              (user posted image 78)     1.user posted image
- pot                                       1.user posted image        LJ

- nana84                                 1.user posted image

26.10.
- Dari
- mama06                                                                 
- Jejica                                    1. user posted image

28.10. 
- mehurčica         (user posted image 78)       2.user posted image       MB
- pimkie              (user posted image 71)       1.user posted image        KP
- noa1                (user posted image 75)       1.user posted image       MB

29.10.
- zivepo              (user posted image 86)       1.user posted image       CE
- Pikapokca        (user posted image 78)       1.user posted image       NG

30.10.
- soraja
- orka**
- lane31               (user posted image 76)       1.user posted image       MB
- ninka 80            (user posted image 80)       1.user posted image       KK

31.10.
- živa

- Ulaa
- miska1

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
14.5.2007 23:54:19   
pot
Srečanje: naslednjo soboto 19. maja od 15-ih naprej v Čolnarni v Tivoliju (˝skriti - prepoznavni znak˝ na mizi: kartonček s številko 10) ste potrdile:

1. skuštrana
2. pot
3. 2ursae & Co
4. tave
5. janja & Co
6. oktoberka
7. MissLady
8. kasija78 (se bo zelo potrudila, da pride)

Pod vprašajemuser posted image (držimo pesti, da utegnete):
Klaudia (še ni 100%, zaradi krčev)
živa & Co
skuštranina (oktobrska user posted image ) prijateljica
Daschi

Če se želi še katera pridružiti srečanju pa le korajžno. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
15.5.2007 0:02:18   
pot
Mene pa zanima, če ta nosečniški koledar na RR še kateri prehiteva? Meni laže za 3 dni. Vem da ni veliko, ampak me pa moti. user posted image

No, da vam, ki še ne čutite gibov prekopiram kar piše na začetku 16. tedna v tem nosečniškem koledarju na RR:
˝Vas kaj zgečka v trebuščku, občutite metuljčke? Ste morda pomislili, da so to prvi gibi vašega otročička. Nekatere bodoče mamice, predvsem tiste, ki niso noseče prvič, lahko zdaj že začutijo gibe ploda. Kako neverjeten občutek je to! Da pa vas ne bi prestrašili, povemo predvsem prvorodkam, da večina mamic prve gibe občuti okoli 20. tedna nosečnosti, povsem normalno pa je tudi, če prve gibe začutite šele kasneje, po 22.  tednu nosečnosti. To velja predvsem za tiste mamice, ki imate kar nekaj kilogramov svoje zaloge. Zato kar mirno, tudi zato, ker boste prvi nežni gib zagotovo občutili med mirovanjem. Oborožite se z veliko mero potrpljenja! Verjemite! Vredno bo!˝

Tako, da imate še čas, da začutite prve gibe. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
   [Brisano sporočilo]
15.5.2007 7:57:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1196
15.5.2007 8:43:27   
tave
Hoj user posted image !
Živepo, po moje glede na to  da si noseča 16t1d ti verjetno noseč. koledar kaže da si sedaj v 17t. Tako si jaz razlagam ta koledar. Naj me kakšna popravi , če se motim.

Tave

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
15.5.2007 8:58:49   
janja
čau,

jaz kar ne utegnem kaj napisati. Imam v službi toliko dela, da komaj utegnem sproti brati vaše poste, tu pa se potem vse konča. Počutim se v redu, le občasno me še malo zvije. Takrat mi pomaga Magnesol. Deluje pa Magnesol pri meni tudi kot odvajalo, tako da se ne upam vzeti več kot enega na dan (pa še to ne vsak dan).

Glede nosečniškega koledarja na RR - mislim, da prikazuje v katerem tednu smo in ne koliko smo dejansko noseče. Npr. jaz imam danes točno 19 tednov in mi kaže, da sem noseča 19 tednov. Jutri bom 19t in 1d, pa mi bo kazalo, da sem noseča 20 tednov (=dejansko sem v 20. tednu nisem pa še toliko noseča!). To je moje mnenje, pa povejte še ostale.

Nuhalna - meni so izračunali tveganje za NS=1,4 mm. Je pa nosna kost lepo vidna, tako da je tveganje za Downow sindrom nizko.

Čuvajte svoje trebuščke in jih nežno božajte user posted image .

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
15.5.2007 9:27:44   
2ursae
čau user posted image

miska1, dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se pri računanju, kolk sem že noseča, najbolj zanašam na svoj Lilypie trakec user posted image . A tistega okroglega vrtečega koledarja nimate? Jaz občasno tudi tja pogledam, na nosečniški koledar grem pa redko, čeprav sem se tja prijavila user posted image  - se bom morala mal poboljšat. Se pa sicer s tem, kako daleč sem že, niti ne obremenjujem, ampak računam bolj tako preprosto: če imam rok 11.10., sem bila 11.5. noseča 4m in sem sedaj že par dni čez. Vem, da ni najbolj natančno, je pa tam nekje za orientacijo.

rezultat nuhalne: sploh se ne sekirat, če je nosek viden in je podkožje pod 3 mm, je ok. Meni je G, ki je delala NS rekla, da ima tko približno 2 nosečki na leto, ki imata res visoko tveganje, ti pa nisi med njimi. Sploh pa, če ti je G rekla, da nimaš kaj skrbet.

zivepo: mi smo, preden sem rodila Anžeta, tud kupili kaj rumenega, pa mu pol sploh ni pasalo user posted image , je v njej izgledal kar mal bledikast piščanček user posted image . Poskusi z rdečo: se mi zdi primerna za user posted image  in za user posted image , pa prav čedni so v tej barvi, jim poudari ustka. No, to je le moje mnenje, tko mal, btw user posted image .

lepo se mejte, men je bilo včeraj tkooooo vroče, sem morala pešačit po Lj in mi je bilo na koncu že kar precej naporno. A si predstavljate, kakšno bo poleti, če bo res noro vroče? Bomo vse na bolniški user posted image  - kul, ne?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
15.5.2007 9:58:44   
valči
2ursae,hvala za odgovor o nuhalni in tudi ostalim,ki ste mi odgovorile in pomirile.Hvala.Te lahko vprašam,če ni skrivnost,kaj pomeni tvoj nick-2ursae?

Miška1,dobrodošla med nami,povej kaj več o sebi iz kod si,letnik...user posted image

Živepo držim pesti za fantka,sicer pa ti bo vseeno,ko se bo dete rodilo

Neža 81 čestitam za parčekuser posted image user posted image

Sedaj grem gledat Mein Baby na Rtl in počivat,se še vam kasneje kaj javim,čao.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?