|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
12.5.2007 11:16:24   
Pandica
Zdravo punce!

Kako ste kaj? Danes pa imamo tak turoben dan upam samo, da nebo dežja, ker imamo popoldne piknik. Praznuje od mojega ata, bodoči dedek user posted image  svoj rojstni dan.

skuštrana to pa je res super, da ti naredi na vsakem pregledu uz, super G, vredna vse pohvale user posted image  
Moj G mi je naredil uz na začetku nosečnosti, da je potrdil nosečnost, potem sem tako bila samoplačniško na NS in to je tudi vse do zdaj user posted image
Na prejšnjem pregledu smo poslušali samo srčka, zdaj pa imam pregled v sredo samo sem skoraj ziher, da mi nebo delal uz, ker sem ga vprašala, če bom imela že takrat morfologijo, pa je rekel, da ne, da se bomo to zmenili zdaj v sredo. Tako, da še bom čakala nekaj časa, da bom videla spet najino user posted image  .
Pa še za spol sem že tako radovedna kaj bo, čeprav mi je rekla G na NS, da, če bi se mogla odločit za spol bi rekla, da je user posted image  samo jaz ne verjamem najbolj, ker je bilo to tako hitro povedano. Mi je prav vseeno kaj bo samo, da bo zdravo in vse ok. Sicer pa tako imam vse stvari v unisex oz.neutralni barvi user posted image

Ena je spraševala par strani nazaj, če še je katera, ki ne čuti metuljčkov oz.brcik. Ja, jaz sem še tudi ta, ki še vedno nič ne čutim user posted image   Čeprav sem po PDP med prvimi na seznamu metulčkov še kar ni in ni....
Kdaj bom tudi jaz med tistimi srečnicami, ki že čutite svoje user posted image  ?

Kaj pa ostale user posted image  že veste kaj za spol? Bi lahko dodale na seznam še kaj bo katera imela, če bo user posted image  ali user posted image  ali user posted image  . No, samo predlog...

Lepo bodite, grem še malo stanovanje sčistit, pol pa z user posted image  na sprehod

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
12.5.2007 11:48:57   
mišk
Ja, jst sem tud zadnjič spraševala, če še katera ne čuti brcik. Jst jih še vedno ne, čeprav sem že konec 19. tedna!user posted image
Naslednji pregled imam 22. in ga koomaj čakam!
Za spol se bova midva z mojm pustila presenetit. Dost cotk bova dobila (pojerbala) od sorodstva, ostalo bomo pa že dokupil, ko bomo vedli kaj bo!user posted image
Zdej grem pa na teren, ker popisujem nepremičnine. Joj, kako sem zaželjena kot popisovalka!!user posted image  Dobro, da gre ta popis proti koncu, čeprav ni nič strašnega.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
12.5.2007 13:47:04   
2ursae
moj G sicer tud ne skopari z UZ, sam ga ne naredi vsakič, ker je mnenja, da preveč UZ ni dobro za user posted image  ... zdaj pa, a je to res, al sam tko pravi, da mu ga ne bi bilo treba delat user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Kaj pa ostale user posted image  že veste kaj za spol? Bi lahko dodale na seznam še kaj bo katera imela, če bo user posted image  ali user posted image  ali user posted image  . No, samo predlog...

jaz upam, da bom za spol izvedela na morfologiji, drgač sem pa čist ZA predlog, da se to dopiše na sezam - če se bo seveda Klaudiji dalo user posted image . Lahk pa naredimo en seznam, kje napišemo, kaj se nam zdi, da nosimo, pol pa primerjamo z ugotovitvami na UZ ... bom kar jaz začela:

2ursae se zdi, da bo user posted image

lepo se imejte

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
12.5.2007 15:22:10   
valči
Tudi jaz sem med tistimi,ki še ne čuti nič.V petek se mi je zelo,da se je nekaj premaknilo,do danes pa še ničuser posted image Kar ne morem tega včakat,bom pol bolj mirna,ko  bom čutilauser posted image ,ker težave še imam,otrdevanje,krči,krvavim še vedno vsak danuser posted image .Groza,kako si želim,da en dan ne bi bilo nič,ne vem,kdaj bom včakala.

Večinoma strogo mirujem,niti se ne počutim fajn,ko stojim,tako da telo samo ve.

Tista,ki gre v kratkem na sprehod,ali morda na plavanje,naj še namesto mene en krog naredi,prosim.Mogoče se bom boljše počutila imela več energije.

Danes začnem 17. teden,ko začutim brcike,javim.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
12.5.2007 15:23:32   
valči
Aja,sem videla na zgornji temi,da sem pozabila napisat

Valči se zdi,da nosiuser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
12.5.2007 18:53:19   
kasija78
Premiki, premiki premiki!!! Ja, končno sem prepričana, da sem začutila user posted image . Vsem, ki se sekirate, ker še niste - meni je uspelo prepoznati gibe šele zdaj, ko sem že v 20. tednu. Sem pa prvič user posted image , tako da je to težje.

Nakupi za otroka - Hmmm, jaz sem že klonila pod težo želje po nabavah in sem kupila dva bodija in kapico na znižanju. Tolažim se, da je bila ugodna ponudba in je potem ne bi bilo. Ali bo katera šivala za otroke? Jaz sem si nabavila tudi nekaj materiala za ta namen in se zdaj ukvarjam z njim. To mi tudi pomaga, da se manj obremenjujem s strahom in mislimi, kaj če bo šlo kaj narobe...

Neža1¸- Meni tudi zatekajo noge po malem. V loccitain trgovini mi je dala testerčke grozdnega namaza, ki naj bi pomagal, ampak še nisem poskusila. Lahko jih prosiš za testerček, če imaš trgovino v bližini, ker so sicer kar drage kreme in da jo vsaj prej preizkusiš, če ti pomaga.

Lakota - Trenutno so napadi lakote so res hudi. Nekaj mi zapaše in potem grem v akcijo. Trenutno je na meniju sadje. Včeraj sem pojedla polovico ogromnega ananasa, pred tem en dan kar 500 g jagod... (seveda ne samo to user posted image )  Tudi dan kruha mi ni neznan. Pa pivo me muči in privlači. Večinoma se sploh ne sekiram in si mirno privoščim. Mislim si, da mi že česa primankuje, da me vleče k določeni hrani.

Lepo se imejte. Želim vam čimprejšnje brcike! Pa zelo se bom potrudila, da pridem 19ega. Zdaj vidim da nas je že kar nekaj na seznamu za tivoli.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
12.5.2007 21:11:12   
mama06
2ursae pri moji G so samo redni UZ in ne na vsakem pregledu. Ker pa poznam kar nekaj ljudi, sem v petek imela tudi izvenserijski UZ, ki mi ga je naredila kolegica. Mi je pa dejala, da preveč UZ ni dobro, ker škodi otroku v tem smislu, da mu pregreva glavico, kar pa v času razvoja sploh ni dobro.

No poskušali smo preverit še spol in če so napovedi točne, dobimo oktobra user posted image user posted image

LP

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
12.5.2007 21:30:26   
2ursae
do sedaj pofočkane jasnovidke user posted image :

2ursae se zdi, da nosi user posted image
Valči se zdi,da nosi user posted image
mami06 se zdi, da nosi user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
13.5.2007 0:52:13   
Jenny Anny
Vsem se zdi, da nosite user posted image ?? Čudno, ampak tud men se tako dozdeva (user posted image ), pa ne vem zakaj, kar en čuden feeling pač??

Telovadba: končno sem se pozanimala za telovadbo v Otelu (Domžale). Imajo dva termina in sicer ponedeljek 19.30 in četrtek 20.30. Cena je pa mislim da okol 50€ za 12 obiskov. No jaz bom skoraj 100% šla, da se mal razmigam.
A je še katera zainteresirana??

No pa lepo pančkajte.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
13.5.2007 10:20:14   
metkica1
Meni pa se zdi , da nosim user posted image  in tudi ginekologinja mi je tako potrdila. Naslednji pregled imam 22.5. im spet vprašam za spol.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
13.5.2007 11:37:00   
Jenny Anny
Se opravučujem punce, da bluzim s telovadbo (je blo res že pozno, ko sem pisala), sem falila rubriko:((
Sem hotla pisat nosečkam iz Mengša in okolice, jasno da ne bojo iz vse slovenije hodile na en kraj:))))

Se opravičujem še enkrat!

LP in lep sončen dan vsemuser posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
13.5.2007 12:07:02   
Pandica
Ojla user posted image  

Včerajšnji piknik preživeli, sem se tako najedla, da sem zgledala tak kot da še mi manjka par dni do odhoda v Rim user posted image

Za seznam: meni je rekla na NS, da bo user posted image  in tudi meni se zdi, da bo user posted image .
Včeraj zvečer, ko sem gledala Beg iz zapora sem imela roko na trebuščku in zazdelo se mi je, da me je dete brcnilo user posted image  Sicer nisem ziher, če je bilo to res to, mogoče sem si samo že domišljala, ker si že tako želim čutiti te prve metuljčke. Bomo videli, če bo danes user posted image   spet kaj telovadil....

Tako, zdaj pa grem spet na vikend počasi na kosilo.

Lepo nedeljo in pobožajte bušije

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
13.5.2007 12:11:48   
Klaudia
 user posted image     user posted image      OKTOBERKE   user posted image    user posted image     user posted image   

( 59 user posted image  nas je)

01.10.
- bambi                    (user posted image 73)   3.user posted image        MB
- picola1                  (user posted image 80)   1.user posted image        NM

02.10. 
- Pandica                 (user posted image 79)   1.user posted image        MB
- MissLady                              1.user posted image

04.10.
- pingi                      (user posted image 79)   1.user posted image        LJ
- inja2                      (user posted image 84)                 LJ
- Solero                   (user posted image 78)   1.user posted image        KP

05.10. 
- Ursikazala             (user posted image 70)    1.user posted image  
- Kasija 78              (user posted image 78)    1.user posted image        LJ
- Miško
- kovanec
- pony                     (user posted image 74)     5.user posted image

06.10. 
- mišk                     (user posted image 82)     1.user posted image        KK

07.10.
- kala10                  (user posted image 79)     1.user posted image        LJ

09.10.
- janja                     (user posted image 73)     3.user posted image (2.user posted image )   LJ
- Klaudia                (user posted image 86)     1.user posted image        LJ        user posted image
- Tinki_winki           (user posted image 82)    1.user posted image        KP
- sanwebdra            (user posted image 79)    1.user posted image        MB 

10.10.
- tave                       (user posted image 74)

11.10. 
- Micla                     (user posted image 77)    3.user posted image (1.user posted image )   GO
- Lillylilly                  (user posted image 79)     3.user posted image (2.user posted image )   Jesenice
- 2ursae                   (user posted image 77)     2.user posted image        LJ        user posted image

13.10.
- oktoberka             (user posted image 85)     1.user posted image        LJ
- AnaB.                    (user posted image 79)     1.user posted image  

14.10.
- Jasna                     (user posted image 76)     4.user posted image (3.user posted image )   LJ
- skuštrana               (user posted image 77)     2.user posted image        CE

15.10.

- bonci user posted image  user posted image            (user posted image 77)    1.user posted image

16.10.
- Jan@
- JennyAnny             (user posted image 79)     1.user posted image        Domžale        user posted image

17.10.
- prymorka               (user posted image 84)     1.user posted image        KP

18.10.
- sončnica5

19.10.
- MB*TANJA*   
- domennatalija

20.10.
- valči                       (user posted image 79)     3.user posted image        Brežice        user posted image

21.10.
- Daschi                   (user posted image 76)     4.user posted image         PO

22.10.
- inibini
- metkica1                (user posted image 80)     2.user posted image  (1.user posted image )   CE        user posted image

23.10. 
- Janice

- pikcevauser posted image user posted image           (user posted image 78)    1.user posted image        NG

24.10.
- Natasa-6                (user posted image 74)    3.user posted image         LJ
- Neža81user posted image user posted image          (user posted image 81)    1.user posted image        MB

- mala                       (user posted image 83)     3.user posted image        LJ

25.10.
- *Lana*                  (user posted image 78)     1.user posted image
- pot                                           1.user posted image        LJ

- nana84                                     1.user posted image

26.10.
- Dari
- mama06                                                                 user posted image
- Jejica                                        1. user posted image

28.10. 
- mehurčica              (user posted image 78)       2.user posted image       MB
- pimkie                   (user posted image 71)       1.user posted image        KP
- noa1                      (user posted image 75)       1.user posted image       MB

29.10.
- zivepo                    (user posted image 86)       1.user posted image       CE
- Pikapokca              (user posted image 78)       1.user posted image       NG

30.10.
- soraja
- orka**
- lane31                    (user posted image 76)       1.user posted image       MB
- ninka 80                 (user posted image 80)       1.user posted image       KK

31.10.
- živa

- Ulaa

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
13.5.2007 13:53:32   
2ursae
še kar vodimo fantje user posted image :

Jenny Anny se zdi, da nosi user posted image
metkici1 se zdi, da nosi user posted image  
Pandici se zdi, da nosi user posted image
Klaudiji se zdi, da nosi user posted image

Klaudija, komot jaz skrbim za ta seznam, da ne boš imela še tega na grbi user posted image . Če ti pa ni odveč, ti pa z veseljem prepustim posle user posted image . Nočem, da misliš, da sem ti še dodatno delo nakopala.

Lahko pa vsaka, ki se želi dopisat, skopira seznam od tazadnje, ki se je vpisala in se preprosto dopiše user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
13.5.2007 16:58:36   
metkica1
Skoraj me je kap, ravno sem stopla na vago in 61 kg. V 13. tednu sem jih imela 58,5 kg, sedaj sem v 17. pa že 61.  Me je strah spet kaj bo z mojimi kilami, v prvi user posted image  sem se zredila +30kg, upam da tokrat ne bo toliko.  Vem da je največ, da nosečnost poteka bp, in da jo otroček zdrav, pa vsseno, ko pa je potem potrebno toliko truda in boji s kilami.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
13.5.2007 17:06:08   
pikceva
OJla,

Pa smo spet nazaj doma. Mene je pograbil neobičajen apetit. Že tako jem cele dneve, zdaj se mi pa še dozdeva, da nikoli nisem sita...Kaj čmo?!?Izgleda, da je prišel tisti čas...
Kako kaj z vami?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
13.5.2007 17:09:04   
pikceva
Ej, Metkica, meni se sploh ne zdi toliko hudo. Tudi jaz sem se od 12. tedna do konca 17. tedna zredila 2,5 kg.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
13.5.2007 17:59:44   
mehurčica
No, jaz sem že povedala, da so vsi okoli mene jasnovidci, samo jaz ne.user posted image Torej vsi pravijo, da bo user posted image , jaz pa mislim, da bo user posted image . Mogoče pač zaradi malo večje želje po punčki...kaj pa vem. Saj na koncu je itak vseeno, samo da je user posted image zdrav!

Jaz pa še vedno nimam nekega apetita, sladko mi ne paše, ampak sem vseeno dobila še 1kg dodatno gor. Imam zdaj +2.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
13.5.2007 20:39:18   
kala10
Tudi jaz sem vedno bolj prepričana, da imamo res user posted image ... A se je mogoče kateri že pripetilo, da je do poroda mislila, da ima fantka/punčko in potem rodila nasprotno?

Pozdravček vsem... Nekaj sem zasledila o srečanju v Tivoliju, mi lahko katera pove kaj več.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1169
13.5.2007 21:28:03   
oktoberka
no, da se vam se jaz malo javim!! lena sem kot ****s, pisat se mi sploh ne da. skoz vas berem in spremljam, ampak da bi pa kej napisala.....uf, to je pa ze prevec.user posted image
js mislm da tud ze cutm rahle brcike oz metuljcke oz utripanje zivca. ampak to vecino na desni strani. a je to mozno, da skoz na isti strani cuts? aja, js mislm da bo user posted image , ceprav vsi govorijo da bo fantek, tko da ze komi cakam morfologijo, ker sem ze ful firbcna. upam da bomo kej uspel vidt. na zadnje na 4.UZ nismo mogl nc vidt.
zadne case se pocutm dobr, ni mi niti vec slabo, razn ko sm lacna mi gre na bruhanjeuser posted image , energije mam tud kr dost, tko da sm po 2,5 mescih bolniske spet zacela delat.. juhu, sm bla ful vesela da sm vidla vse moje male pikice v vrtcu!!user posted image

js se ze ful veselim srecanja v tivoliju. dejte punce pridt no!!!

aja, a bi sla katera iz lj na telovadbo v zd fuzine baje je ful fino, pa se zastonj. js grem jutr prvic.

no, dost cvekanja za dons, bom probala bit bl pridna pa se veckrat javt, ve pa tud se na prej pridno pisite, pa pridne bodite.

lp

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu kala10)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
13.5.2007 21:30:18   
oktoberka
aja, ptrisla sm na svojo zacetno tezo, ki sem jo imela pred nosecnostjo, to je pravi da sem 3 kg pridobila(ker sm prej shujsala). obseg mam pa 97cm. se mi zdi da je to kr velik. user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
13.5.2007 21:33:53   
2ursae

mehurčici se zdi, da nosi user posted image
kali10 se zdi, da nosi user posted image
oktoberki se zdi, da nosi user posted image

kala10, evo, o srečanju sem skopirala od pot: Srečanje: v soboto 19. maja od 15-ih naprej v Čolnarni v Tivoliju (˝skriti˝ znak na mizi: številka 10)

punce, dejte me popravit, a sem si jaz prav zapomnila, da se je ursikazala nameravala poročit v NYC za prvomajske? Najbrž je že nazaj, vsa v user posted image

lepo se mejte, nočko user posted image

(odgovor članu kala10)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
14.5.2007 0:16:21   
pot
Srečanje: v soboto 19. maja od 15-ih naprej v Čolnarni v Tivoliju (˝skriti˝ znak na mizi: kartonček s številko 10) ste potrdile:

1. skuštrana
2. pot
3. 2ursae & Co
4. tave
5. janja & Co
6. oktoberka
7. MissLady
8. kasija78 (se bo zelo potrudila, da pride)

Pod vprašajemuser posted image (držimo pesti, da utegnete):
Klaudia (še ni 100%, zaradi krčev)
živa & Co
skuštranina (oktobrska user posted image ) prijateljica
Daschi

Če se želi še katera pridružiti srečanju pa le korajžno.

kala10, kaj te pa zanima? Dobimo se v Čolnarni, ker vse ne morejo ob 15ih, je to začetna ura prihajanja na srečanje. Nekatere pridejo s svojimi malčki, ostale pa pridemo s svojimi trebuščki. Na eno od miz, bomo prinesle kartonček s št. 10 (upam, da ne bodo vse mize zasedene), da bomo vedele kam prisesti in ne spraševat vseh nosečnic, če so tudi one Oktoberke iz RR. user posted image No in potem se bo pričel čvek v živo. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
14.5.2007 0:31:08   
pot
Seznam ˝jasnovidnih˝ napovedi nas nosečk:

mehurčici se zdi, da nosi user posted image
kali10 se zdi, da nosi user posted image
oktoberki se zdi, da nosi user posted image

Trenutno zelo težko rečem katerega spola se mi zdi, da je moj otrok. Pred nosečnostjo, sem pa kar nekaj let trdila, da bo prvi otrok zagotovo fantek. Vse do nuhalne svetline sem bila tudi prepričana, da je moj otrok fantek. Na dan NS, pa me je prešinilo; kaj pa če je punčka? Tako, da bom mogla kar lepo počakat na morfologijo v sredini junija, da izvem za spol, če otrok seveda ne bo spet spal ali se delal skrivnostnega in sramežljivega. user posted image user posted image user posted image Tako, da žal ne morem biti na tem seznamu, ker res nisem odločena katerega spola je otrok. user posted image Mi pa skoraj vsi okoli mene napovedujejo punčko, tudi bodoča babica in njena prijateljica. Jaz sem trenutno zadovoljna že s tem, da sem končno noseča in upam, da je otrok res zdrav.  Sem pa radovedna ali so se moji ˝6. čuti˝ izpred več kot 10ih let uresničili in je fantek ali pa drži ˝6. čut˝ na dan NS. user posted image Ena velika zmeda kaj? user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
14.5.2007 8:36:56   
Neža81
Morgen!

Evo, pa je spet ponedeljek, jaz pa sem tak hudo prehlajena, kot da je zunaj -15C. Mater milo ko sem jezna .... polni sinusi, boleče grlo, kihanje (da ne govorim o uhajanju vode meds kihanjem), ...

Jaz imam pa danes pregleeeeeeeed in bom spet videla svoji user posted image user posted image  na ultrazvoku user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislite, da bi se že lahko videl spol? Noseča se  16t5d. Mislim pa da nosim ......... ka te vem .......POJMA NIMAM. Mi je čisto vseeno! Po tako dolgem čakanju na user posted image , mi je pa res vseeno.  Stave so sicer že padale doma in veliko jih pravi, da imam par user posted image .  Bomo videli danes. Ob 12 imam pregled, tako da bom doma okrog pol dveh, dveh in vam javim.

Kako ste preživele vikend? Mi smo imeli v petek piknik in nam je pel Rudi Šantl. Madonca ko ima lep glas. Potem pa je za mene zapel pesem Pesem za mamo in sem kr kurjo kožo dobla po vsem telesu. Res je blo fajn. Samo ne vprašajte me, kake noge sem imela zvečer - kot da imam oba gležnja polamana - vse zatečeno. V soboto sem bila spet na nekem pikniku, včeraj pa sma se z mojim user posted image  odpravila kar v Portorož na Internautiku. Jooooooj kak je blo vroče, pa kak mi je dekolte sonce vžgalo!!! Sma se hecala,  da boma kupila tisto jahto, pri kateri bota mala dva začela migati. Šla sma imo svetovnih jaht - brcanja pa od nikoder user posted image user posted image . Ko pa sma šla kr tak malo ob obali, pa sta začela migati ob najbolj starem, polomljenem, grdem čolnu na veslauser posted image user posted image user posted image .  

Mate ostale gužvo v službi? Jaz sem itak v bolniški, ampak vseeno skačem non stop v pisarno (pisarno imam 5 m od stanovanja, na dvorišču user posted image )

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?