Pandica
|
Zdravo punce! Kako ste kaj? Danes pa imamo tak turoben dan upam samo, da nebo dežja, ker imamo popoldne piknik. Praznuje od mojega ata, bodoči dedek svoj rojstni dan. skuštrana to pa je res super, da ti naredi na vsakem pregledu uz, super G, vredna vse pohvale Moj G mi je naredil uz na začetku nosečnosti, da je potrdil nosečnost, potem sem tako bila samoplačniško na NS in to je tudi vse do zdaj Na prejšnjem pregledu smo poslušali samo srčka, zdaj pa imam pregled v sredo samo sem skoraj ziher, da mi nebo delal uz, ker sem ga vprašala, če bom imela že takrat morfologijo, pa je rekel, da ne, da se bomo to zmenili zdaj v sredo. Tako, da še bom čakala nekaj časa, da bom videla spet najino . Pa še za spol sem že tako radovedna kaj bo, čeprav mi je rekla G na NS, da, če bi se mogla odločit za spol bi rekla, da je samo jaz ne verjamem najbolj, ker je bilo to tako hitro povedano. Mi je prav vseeno kaj bo samo, da bo zdravo in vse ok. Sicer pa tako imam vse stvari v unisex oz.neutralni barvi Ena je spraševala par strani nazaj, če še je katera, ki ne čuti metuljčkov oz.brcik. Ja, jaz sem še tudi ta, ki še vedno nič ne čutim Čeprav sem po PDP med prvimi na seznamu metulčkov še kar ni in ni.... Kdaj bom tudi jaz med tistimi srečnicami, ki že čutite svoje ? Kaj pa ostale že veste kaj za spol? Bi lahko dodale na seznam še kaj bo katera imela, če bo ali ali . No, samo predlog... Lepo bodite, grem še malo stanovanje sčistit, pol pa z na sprehod
|