|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
6.5.2007 11:50:19   
TanjaS
Frufru, super. Hvala, zdaj se bomo pa še mi malo igrali user posted image

user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
6.5.2007 11:54:55   
frufru
Tanjas se vidi, da grete na kosilouser posted image , jaz sem pa sama (R na kolesu Lovro v postelji), pa tle visiva.user posted image user posted image user posted image . Lepo so ti ratal smajlii

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
6.5.2007 13:23:34   
TanjaS
ZDaj smo malo špancirali user posted image user posted image user posted image . gremo šele ob 14.30 (bo malo pozno kosilo), pa nič zato.

Upam, da vaši zobki čim prej ven pokukajo, pa katerikoli že. To bomo potem grizli user posted image user posted image  Samo upam, da ne bradavic user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
6.5.2007 14:15:17   
Strawberrie Cherrie
Sam na hitro -
Frufru, men na gengigel piše baby in je narisan tak smijli otroški. Zanimivo, ker jaz sem ga kupila zato, ker mi je zdravnica rekla pri pregledu pri 3mesecih, da je ok???
madona ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
6.5.2007 18:10:43   
frufru
Dan!
Sva šla z Lovrom user posted image v mesto na zaključek maratona. Pol smo šli pa skupaj domov. R je vozičkal, jaz pa na R kolesu. Je pasal, ko 100 matr user posted image user posted image user posted image baterije so pa tudi nafilane.user posted image user posted image user posted image Smo šli še na Loko na tiramisu in na sok, da smo se shladil, ko sonce tako žge (še zdaj). Pol sem še Lovra previla in podojila, pol smo šli pa počasi proti domu. In se je mali pokakal, da sem ga na kolesu zavohala. Pol smo ga pa kar na eni klopci ob Krki previl. So ljudje user posted image gledal, sam je pa že boljš da ma rito previto ne?
London-Paris, ne vem ta naš lekarnar je zgleda malo čuden. Mogoče obstaja varianta za otroke in varianta za odrasle, pa ne veuser posted image Če so ti pri P svetovali pol že vejo. Bom šla v privat lekarno, oni so bolj na nivoju.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
6.5.2007 20:39:43   
Strawberrie Cherrie
Poizkusi - upam, da vam bo pomagal, ker tale zadevca ni tako poceni - nekaj preko 8€!

R1ta -> evo, grem skupaj nekaj napisat user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
6.5.2007 22:03:10   
Strawberrie Cherrie
BBBBBBBBBBAAAAAAAABBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBEEEEEE

Kaj sem jaz znjuškala (ZASANJANA ČESTITKE user posted image user posted image user posted image Jaz sem tako vesela, so mi kar solze pritekle user posted image user posted image user posted image )

Pozdravljene!

Jaz sem tudi med vami... PDP je pomojem izračunu 2.1.

Sem pa trenutno še zmeraj ful v šoku, ker je bilo to povsem nepričakovano, saj smo pred kratkim ostali brez 6 mesečnega fantka.
Kljub vsemu se potihem zelo veselim in upam, da bo tokrat KONČNO vse ok.

Nosečniških znakov zaenkrat še ni in fizično se počutim ok.

Lep večer vam želim

tole je post od Zasanjane na januarčicah 2008. user posted image user posted image user posted image user posted image

Srćno upam, da bo vse OK user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1782
6.5.2007 22:29:22   
vampirka
London_Paris, ti si en detektiv (obvladaš celotono RR sceno user posted image )... Zasanjana: user posted image user posted image user posted image !

Sem vas prebrala, ampak pisat se mi pa zdaj ne da...user posted image ...vam jutri kaj napišem. Lahko nočko!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

Neposredna povezava do sporočila: 1783
6.5.2007 23:27:59   
r1ta
Juhuuuuuuu za našo Zasanjano in seveda za našo detektivko London_paris!user posted image

Zdaj pa še cvetka moje tašče. Jutri imamo rahlo gužvo. Namreč po dvanajsti uri nam pripeljejo stole (po osmih ali devetih mescih čakanjauser posted image ) hkrati s tem pa moram v posvetovalnico ki je odprta za merjenje otrok le od 12.30 do 13.30. Zdaj smo se dogovorili tako, da pride moj dragi iz službe prej domov in doma dežura, mene pa peljeta v posvetovalnico nona (tašča) in nono. In s kakšno cvstko je danes prišla ven? Zakaj bi se Renata mučila z vozičkom in lupinico, otroka naj kar v rokah prinese v avto in bo Ana pač brez lupinice. Ja pa veš da! Tojnk....mi je pokrov vrglo ven... Pa kje živi ta ženska? Ni šans... Verjetno se pa boji da ji bom z vozičkom umazala avto... Tu ti res pamet počaka no...

Ajd babike, grem aja tutaja...

Pa še ena pesmica, ki sem si jo izmislila in jo povem Ani vsak večer ob zadnjem objemu:

Nočka je pozna
in trda tema je
Ana mora spančkat
so trudne očke že...

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
7.5.2007 6:33:19   
crci06
Dobro jutro!!!!!!!!!

o, r1ta, kakšen prisrčen avatar! Pa kakšna "odsrčna" tašča...  čeprav to verjetno je razmišljala s tisto staro logiko, ko so nas še po enih torbah vlačili in imeli v avtu v naročju... si že prav odreagirala  - Ana bo v lupinici in pika. Tako je to dandanes.

Pa še ena lepa cvetka dveh naših cvetk: detektivke user posted image user posted image  (da nisi falila poklica?? user posted image ) in naše Zasanjane...
user posted image user posted image  jaz sem zelo vesela in ti zelo privoščim. Seveda dojenček ne bo nadomestilo, ti bo pa pomagalo, da se boš prisiljena spet biti vsako minuto dobre volje in iz vsake reči pobrati ven dobro...  Če si prej verjela, da je usoda z razlogom vzela Aleksejčka, te je zdaj še izdatno nagradila in ti naložila novo nalogo  in prav gotovo bo zdaj vse OK. Meni je moja mamica rekla, da je največ, kar lahko daš otroku, da se poskusiš dobro počutit takrat, ko kampira v tebi (no, tega izraza seveda ni uporabila user posted image ). Pa saj ti ne bo težko! Jaz se spomnim, da sem s trebuhom kar blestela. Sploh takoj po 3m. Sem lahko sedela in ga božala in mi je šlo kar na smeh...  Joj, kako je bilo lepo...

Pa če malo kalkuliramo, da gre Zasanjanjana rodi 2 dni pred rokom - bo spet Decembrčica!!!!  Punčka mislim. Ne vem zakaj sem prvo sekundo pomislila na to. Bomo videli, če sem kaj čarovnica.

Joj, mi smo spet pokonc od 5.15 in je bil do zdajle noro dobre volje - seveda se je treba igrat in ne spat... Zadaj se je pa začel jok in mogoče mi uspe, da ga še malo spet uspavam... In jaz z njim.

Pa ravno kavico sem spila (po 100 letih?!?)..

Fru_fru, kadarkoli naš ne spi kadar jaz hočem spati se spomnim nate (no, in na ostale..)... svaka vam čast!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
7.5.2007 7:04:20   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

Fru_fru, kadarkoli naš ne spi kadar jaz hočem spati se spomnim nate (no, in na ostale..)... svaka vam čast!

Jaz bi se tudi rada na koga spomnila, da bi mi bilo lažjeuser posted image  Smo se danes ponoči spet zbujali na 2h. user posted image Ni pomagala ne duda, ne čajček, ne rižolino, ne sprememba položaja. Zezlja kako minuto pa jok

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
7.5.2007 7:04:22   
TanjaS
Jutro,

Zasanjana res super, smo vse vesele zate. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš Maks pa še spi, je očitno ugotovol, da je mami boljše volje, če zjutraj ob 6 ni pokonci in lepo spančka user posted image  Je jedel ob 4. Priden, ni kaj. Samo preveč ga ne bom hvalila, se tako pokvari.

me je pa včeraj ene 5x med dojenjem ugriznil, in to zelo močno, je bolelo kot user posted image user posted image

Ampak njemu se je to zdelo blazno smešno user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
7.5.2007 7:19:24   
frufru
Zasanjanauser posted image  za user posted image mogoče bo pa user posted image  decembrski

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
7.5.2007 7:25:04   
emaa
Zasanjana super user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
7.5.2007 12:07:45   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

BBBBBBBBBBAAAAAAAABBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBEEEEEE

Kaj sem jaz znjuškala (ZASANJANA ČESTITKE user posted image user posted image user posted image Jaz sem tako vesela, so mi kar solze pritekle user posted image user posted image user posted image )

Pozdravljene!

Jaz sem tudi med vami... PDP je pomojem izračunu 2.1.

Sem pa trenutno še zmeraj ful v šoku, ker je bilo to povsem nepričakovano, saj smo pred kratkim ostali brez 6 mesečnega fantka.
Kljub vsemu se potihem zelo veselim in upam, da bo tokrat KONČNO vse ok.

Nosečniških znakov zaenkrat še ni in fizično se počutim ok.

Lep večer vam želim

tole je post od Zasanjane na januarčicah 2008. user posted image user posted image user posted image user posted image

Srćno upam, da bo vse OK user posted image user posted image user posted image

Zasanjana user posted image user posted image user posted image  to je pa zelo vesela novica. user posted image

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

Neposredna povezava do sporočila: 1790
7.5.2007 13:47:44   
Zasanjana
Ve pa ste face! Sem vam hotla glih povedat, pa vidim, da ste me že kar razkrinkale.

R1ta, luštkana pesmica in avatar! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
7.5.2007 14:25:19   
r1ta
Oj dekleta!

Hvala za pohvale. Sem zrastla za 2 centimetra in jih imam končno 160!user posted image

Hja, drugače sem pa malo žalostna, ker se moja japkica ne redi tako kot bi se morala. V bistvu je po tisti krivulji počakala v težiuser posted image . Zdaj ji moram začet dajati umetnega mlekeca, najprej 60ml zvačer po dozi joškanja in če ne bo zbruhala potem je lačna, če pa zbruha pa vemo da dobi dovolj mleka, potem pa ne vem kaj bo. Obstaja možnost da moje mleko ni dovolj mastno iz česar spet sledi da bomo prešaltali na umetnouser posted image . Zdaj imamo kontrolo 21.5, torej čez 14 dni. Upam da se stanje uredi vsaj malo. Imam pa eno vprašanje za vse tiste ki imate naštudirano koliko vaše detece popije na obrok. Torej koliko spije vaš otrok v enem obroku?
Hvala vnaprej za odgovore!

P.S. Stole sem dobilaaaaa!

(A. Einstein)

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
7.5.2007 14:35:27   
frufru
R1ta 160user posted image A si mislila 60???. user posted image user posted image user posted image za stole. Jaz sem si pred kakimi 2 dnevi joško spumpala, pa je mali pojedel okol 110-120 ml. Je pol malo ven bruhnil, tako da še vedno poje enako količino kot januarjauser posted image user posted image user posted image . Edino je večkrat (ponočiuser posted image ) pa podnevi čajčka pije.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
7.5.2007 15:01:43   
crci06
Ah ne fru_fru, tele mere niso z v tabelico: r1ta je mislila, da je ona zrasla na 160 in ne Ana user posted image  Lahko pa dodamo v tabelico še eno vrstico za R1to, kadar bo UPRAVIČENO spet rastla od ponosa. user posted image
No, malo šale, verjetno pa ti bo sama isto povedala.

Res pa bomo lahko konec leta dodale eno vrstico: jaz sem prepričana, da Zasanjana (p)ostane spet decembrčica...user posted image user posted image

Kolk poje? Pojma nimam. Se pa bojim, kam bodo šle moje kile, ko se nehava dojit??user posted image Bom skušala še malo vztrajat. R1ta, če so pa tebi priporočili dodatek se pa nikar ne sekiraj! Bisteno je, da se otrok doji prvi mesec ali prve mesece ali kako že... Mislim, da smo bi le me ČISTO VSE pridne, mar ne? Je sploh med nami katera, ki ni mogla čisto nič dojit? Mislim, da ne.

končno enkrat moje dete spi par minutk več, kot jaz. Tile prazniki so me totalno iz forme spravili, ko nas je bilo non-stop več hkrati okrog Nejca... Se bom morala spet malo v red spravit....

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
7.5.2007 15:28:14   
r1ta
Jaaaa frufru, za mene se gre, ne za Ano! Ane danes nismo merili ker je to bil pregled kar tako. Tu imamo možnost iti v posvetovalnico vsak ponedeljek na merjenje, če smo pač v skrbeh, da se dete ne redi dovolj ali pa raste. In danes smo samo stehtali Ano, ker je rekel pediater, da boljše da je ne merimo ker baje da ob merjenju lahko pride do izpaha kolka pri takšnih malčkih in da se merjenje izvaja samo ob zaukazanih terminih. Tako da ne rabiš nič dodajati v tabelo zaenkrat. 21.5. imamo tisti ta ornk pregled in tretje cepljenje in bomo takrat dodale v našo tabelo.

Drugače pa Ana do zdaj ni nič kaj več popila kot Lovro. Tam nekje od 100ml do 125ml. Zdajle sem ji pa šibnila umetnega mlekca, je popila 130ml, potem sem ji pa še zizo ponudila in je tudi sesala kakšnih 5-10minut. Bomo videli...

Ja, saj je res da se ni za sekirat. Glavnino smo dojile, zdaj pa kako katera. Je pa zelo neprijeten občutek, ko ziza ni več dovolj. Sem kar nekako šokirana in mi ne gre v glavo, da Ana lahko živi brez moje zize. Takšni čudni prebliski mi šibajo po glavi. Pa ko sem drugače razumno bitje in mi je vse jasno ampak zdaj me pa kar nekaj nerazložljivega daje. Kar ne morem si predstavljati da svojemu otroku ne bi ponudila svojega mleka. Čudno...

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
7.5.2007 15:30:43   
manetka
Ooo zasanja čestitke še od meneuser posted image user posted image user posted image

sem videla, da ste se pogovarjale kok otrok poje v enem obroku, nekje sem zasledila da naj bi bilo to nekako 100ml + 10xtoliko čez kolikor ima mesecev ( npr 5 mesecev= 100+50)-150ml to sem enkrat nekje zasledila, gotovo pa je samo tako za približno oporo, jest težko vrjamem da je tako sploh pri dojenju.

Rita tud če boš mogla dodojat sta bili zelo pridni, ta prvo najbolj važno dojenje sta itak oddelali.

Je pa lepo, da so rekli, da jo pelješ čez 14 dni na kontrolo, poznam punco, ki ji je patronažna rekla po prvih 4 tednih rekla, kar nehat dojit, pa z umetnim mlekom začet. Je bila čisto paf.
meni drugače ni jasno, da mleko ni dosti kalorično, zakaj se to zgodi?
pri nas pa danes bolj spimo, včeraj notri prinašamouser posted image no pa frufru alja ma tudi pri trjkoah vse napihnjno

zele mi pa pomaga tipkat jap čist je živa bo računalničarka kokr očiuser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
7.5.2007 15:35:05   
manetka
 r1ta meni tudi zadnjič ni bilo jaasno , ko mi je kolegica rekla a že kaj jeste, sm rekla ne dojim samo, potem je pa rekla aja no sj še mal pa boste kaše jedl, sem potem kar malo razmišljala, tako sem se matrala od začetka da bom dojila, a pol bo pa enkrat treba kar nehat, jaooo tud men ne gre v glavo, da bo alja kar jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
7.5.2007 15:57:24   
emaa
r1ta otrok naj bi pojedel v enem dnevu med 120-180ml na kg telesne teže. Naša dva naj bi po tej logiki pojedla najmanj 960ml in največ 1440ml, ker imata po 8kg. In to kar drži, ker tako je meni povedala pediatrinja v porodnišnici, ko se Luka ni redil. So sicer okvirne ocene, lahko malo manj ali malo več, David poje nekje 1200ml na dan. 

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
7.5.2007 16:06:02   
tintara
Zivijo!
ZAsanjana, cestitke!!!! Tokrat bo vse v najlepsem redu!

Renata, pojma nimam kolk poje, glede na narascanje teze, ne prav veliko (tudi nasa). Je pa res cuden obcutek, ko neha jesti pri tebi. Se spomnim se od prvega. Midve sva vceraj po neuspesnih zacetkih z zelenjavo presaltali na banano, ta pa gre. Aja, ce ti pije po flaski, potem ze bo nekako, ce je mleko slucajno premalo redilno, potem ga obdrzita vsaj za crkljanje.  Nasa ne pije po flasi in ji tudi pod razno ne morem dodajat?

Mah, se neki sem hotla, pa me je moj predragi mal znerviral. Uf, zadnje dni se to kar pogosto dogaja. Cau, Zasanjana, se enkrat cestitke!!

Tina

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
7.5.2007 17:23:02   
pika30
R1ta moja poje 150ml na obrok po flaši,ker ni bilo več mleka user posted image  papca že tudi kašice vsak dan en cel hipp zmazne z užitkom.
Kolk sem slike tvoje lepotičke gledala se mi sploh ne zdi suha ravno taprava je.

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.