|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
5.5.2007 18:00:42   
Vilma
Hvala za čestitke user posted image  In istočasno čestitam Lovrotu in Frufru za pet mesecev user posted image

Manetka Alja je prava lepotica. Pa tista fotka s kukžkom je takoooo lepa user posted image

Ja Tintara, naš malček se še kar noče vozičkat user posted image  Čakam da pridejo boljši časi user posted image  Frufru tisto z zimsko vrečo ni pomagalo, sem poskusila.

Kar se tiče ziz, mene dostikrat boli desna. Dominik ne mara preveč z nje jest, pa jo potem vleče sem in tja. Se mi dostikrat naredijo vozlički in take trde obloge. No tri dni nazaj je bilo opazit na bradavički eno tako belo piko. Kot da bi bila zagnojena. Pa bolelo je 100 na uro, kot da bi mi igle zabadali tja! No pomaga res nič drugega kot da se malček iz nje doji.

Za avtosedež zaenkrat še nimam pojma! Po mojem bom počakala na vas in vaše izbore user posted image  Torej maxi cosi tobi je v ožjem izboru. Mi imamo trenutno Romer lupinico in smo super zadovoljni! Verjetno bomo tudi od te znamke kaj pogledali.

Jutri pa odhajamo v Atomske user posted image  user posted image  user posted image  Pa še lepo vreme bomo menda imeli, se prav veselim. Moram vzet še cvirn, ker mi ni čisto jasno, kako je Vampirka tiste kopalke pritrdila na obroč, ampak s tem se bom v toplicah ubadala.

Nič bejbe, mejte se, veliko napišite v teh petih dneh, v petek se pa spet beremo. user posted image

Uf še nekaj sem se spomnila! Dans zjutraj, ko se je Dominik pokakal, se bil v kakcu košček nitke user posted image  user posted image  user posted image  Ni čudno, ko pa vse tlači v usta. Od slinčkov, krpic, na previjalni mi prov na hitro sune svoje hlače al pa štunfe in hop v usta! Sprva sem se ful ustrašila, da niso gliste, pa na srečo niso. user posted image  
Zdaj pa grem večerjat.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 5.5.2007 18:03:56 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
5.5.2007 18:16:14   
crci06
kaj sem si najbolj zapomnila od vseh postov: "oves user posted image s hruško" - a to je kašica za naše malčke ali kaj?
Oh, joj...user posted image

Pa dež od London_parisuser posted image . Jaz sem letela po cunje, ko je začelo deževati, pa smo bili po 1 minuti čisto mokri tako jaz, kot cunje user posted image  

Nejc ima res že blizu 8 kg. Bomo videli, ko gremo kaj k zdravnici. Mogoče na cepljenju, čeprav ne vem, kdaj bo to.

Pa Lovrotu in Dominiku česitke user posted image  !!!  Že SKORAJ pol leta! V bistvu 0,42 leta.user posted image
Zadnjič smo mal opravljali ene otroke, pa je kolega rekel, da ima otrok 0,60 metra user posted image user posted image user posted image  OK, naj mu bo, ker je moški, ampak sem pa skoraj dol padla od smeha...

Midva sva pa pokonci od 5.40. Ne vem, zakaj mi to počne zadnje čase. Moj se heca, da me na šiht navaja. Samo ne vem točno, na katerega.

Kako pa ve že kaj prakticirate dnevno spanje ob točno isti uri vsak dan? Jaz sem se odločila, da bom malo razmišljala o mojem urniku, potem ga bom pa skušala navadit, da gre ob isti uri spat. Če sploh bo šel kaj spat. Največji problem imam, ker mi v vozičku vedno zaspi, ampak zdaj če bo poletn vročita tako ali tako ne bom več hodila od 11-13h ven. Takrat bi imela malo časa zase. Pa okrog 15h, da kaj skuham, samo oboje pa vem, da ne bo šlo, zato pravim, da še "opazujem" moj "urnik"

Sedežke Maxi-Cosi Tobi so imeli pred kakšnim tednom nazaj v BC dnevni akciji. Sem opazila ob 10.45 zvečer, pa je bil moj preveč utrujen, da bi se malo pogovorila, kaj bi kupila in ga eventuelno še naročila (24/dan) Pa 15.000 je bil znižan. Sem bila kar fajn huda, sama ga pa nisem upala na hitrco kupit le zaradi popusta. Tudi jaz bom še počakala na vaše komentarje. Sem slišala, da so Romer še boljši, seveda tudi dražji. No, za varnost midva vedno imava denar.
Kdaj pa gredo v sedež? A ni tako, da morajo biti do 1 leta v lupinici, oz. buksoti so potem do cca 9m?

Tole boldanje je odlična idejauser posted image  Samo smešn zgleda, da je od 3/4 strani dolgega posta pametnih le 10 besed user posted image

London_paris:
* ne vem zakaj, ampak izmed alergenih jedi se jaz najbolj bojim jagod? Možno je, da sta to kaj fasala... Boš moj testni zajček. Če bo pri tebi vse OK, me težko kaj zaustavi, da jih poleti ne bi jedla, ker je to ena izmed mojih najljubših zelenjav. Me je tašča vprašala, kaj sploh maram od zelenjave, pa sem ji naštela, da rdečo peso, zeleno solato, krompir in jagode user posted image  
* kako si mu poglobila lupinico? Pa ja nisi takemu buksotu šele zdaj vzela ven povštrčka pod ritko?

Alja in kuža user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc je res malo podoben meni - ker je okrogel.  Fru_fru, če imaš tako željo, bom res dodala še kakšno slikco v album. Vam pokažem še mojga, samo ga bom potem "vrgla ven", da ne bo hud.

No, jih grem izbrat enih par...

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
5.5.2007 18:28:35   
Strawberrie Cherrie
JAAA kak se pa potem reče ovsu? :-) madona, če je pa res! Milupa ovseni kosmiči s hruško user posted image - a je tak ok user posted image user posted image user posted image user posted image

moj_moj, tisto sem mu vzela kak mesec nazaj že ven user posted image - spodaj pod lupinico je en hakelček, ki drži trak - tistega 'odhakljaš' in se lupinica poglobi -> če razumeš user posted image Rotiraj lupinico in boš videla. Potem pa premikaj tisti roč, zdaj ne vem, gor ali dol, pač, ko boš blago odstranila na vrhni strani, boš videla kdaj je poglobljena, kdaj pa normalno nastavljena user posted image

Upam, da razumeš, ker jaz ne user posted image user posted image user posted image

Evo jaz sem dodala še slikce od 3-4meseca, sedaj moram pa še razsortirat od 4meseca dalje.
Mali že čudežno spi.

Še zdaj ne vem, kje se dobi riževa zadevca od milupe user posted image
Moj_moj, jaz sem jih tudi gledala, pa so bile zvečer še samo neke roza barve na voljo user posted image ... bom pa malo bolj pozorna zdaj na avtosedeže.
Kdaj grejo v avtosedež? Zato mene mika še en Romer - nevemkak se mu reče, jaz sem ga samo videla v enem avtomobilu (verjetno pasje drag), ki se poleže in ga lahko pritrdiš v avto tudi v obratni smeri, tako kot lupinico. Maxi cosi lupinica je do 13kg, nekatere pa so samo do 9kg. Jaz ga bom verjetno prestavila v avtosedež tam nekje pri 7,8 mesecu, ko bo imel res fiksno glavico. Bilo bi pa noro fajn, da bi nekje našla tegale Romerja, pa za normalno ceno.

No, jagod se kar izogibajte, ker naš je fasal alergijo na jagode - in to preko mojega mleka pri 4,5m user posted image Sicer sem samo klicala dežurnega 8zopet bil pediater), pa je rekel, da je verjetno to to, in naj se izogibam alergeni hrani. Če pa do ponedeljka ne bo izginilo greva pa k najini izbrani pediatrinji, da doreče zadeve.user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
5.5.2007 18:31:50   
Strawberrie Cherrie
Zdajle sem še malo razmišljala user posted image (super zame user posted image user posted image user posted image user posted image ) - Maxi Cosi Tobi je od 9 - 18kg, naš fant pa je težko kategornik. Nekaterim se pri 1letu ustali teža in lahko imajo od 1-2leta kar konstantno težo 12,13kg; nekaterim pa ne, in imajo pri 2letih že 16,17kg ??? A potem bom pa kupovala tistega do 36kg da ga bo laho imel do 5leta ali kako?

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
5.5.2007 19:15:51   
crci06
Uspelo. Geslo je RR

Glede sedežkov sem slišala priporočila, da naj ne bi imeli velikih razponov pri teži - npr. 0-36 kg. MAnjpi kotje razpon, bolji je. Torej več jih moraš kupit. NIč čudnega, da sem to priporočilo slišala od trgovke, je  pa tudi res, da mu verjamem. Naslednji, po -18 kg bo verjetno bil že tak, da mu kasneje odvzameš oklep in ostane jahač oz. če bo med otroci prava starostna razlika je pa itak najbolje imeti več dobrih sedežev.

No, če so bili Tobiji na BC zveče le še rozasti, se bom mogoče glede tega nehala jezit na mojga. Ne vem pa, če mu bom povedala? Ja, itak, sicer bo pa sam prebral oz. bo "prišlo do njega".

London_paris - očitno nimava enake lupinice, pa sme mislila, da jo imava...
Pri nas ni nič takega, kar opisuješ, spodaj je le predalček za slinčekuser posted image

< Sporočilo je popravil moj_moj -- 5.5.2007 19:26:45 >

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
5.5.2007 19:57:47   
Strawberrie Cherrie
Zdaj ti grem slikat!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
5.5.2007 20:01:08   
ELA06
Hej, en dopustnik se je vrnil!

Ste ful napisale, sem samo malo preletela zadeve, boleče zizike, nekdo nekaj hud, avtosedeži,...... Bom enkrat mogoče uspela za nazaj prebrat.

Mi smo se imel ful luštno na mini dopustu. Ela je bila navdušena nad 100%pozornostjo očka in mamice...bomo vidl kako bo naslednji teden, ko bo samo mamica, ki bo mogla še kaj drugega naredit kot se z Elo igrat.

Naša žaba se je 2 dni na dopustu zbujala ob 05.15 halo, jaz do sedaj nisem vedla, da je ob tem času zunaj že kar svetlo, ampak zame veeeeeeeeeeeliko prezgodaj. Nazaj je nisem mogla silt spat, ker se je drla in bi seveda cel penzion ljudi zbudil, tako da sva se igrale ene 2 ure potem je pa zaspala še za ene pol ure. Kr neki!!! Jaz sem se tudi naspala, ker smo vsi hodil skup spat, ko je Ela spala sva midva spala. Pol ure pa pol ure! Pa tut zvečer sem zgodaj zaspala.
Slaba stran dopusta + 5kg, no ne glih tolk ampak ne veliko manj. Komaj sem prišla pod 60 kg, sem že čez..nisem se še vagala, ker me je groza. V glavnem jedli smo kot mladi pujski.

Ne morem verjet, kaj je naš akrobat naredil danes zjutraj pri zajtrku. Imela sva jo v lupinci na mizi, tako da je ona lahko vse počekirala naokrog in kar na enkrat se začne nekaj zvijat in HOOOP RITO VEN IZ LUPINCE. Glih tolk, da ni skočila ven. Nekako se je zvijala in odrinla, ...sem tako skočila in jo hitro prijela. Sedaj nikamor v lupinci, da ne bi bila privezana.

Sem pa ugotovila, da če imaš malega otroka se ljudje ful hitro začnejo kar s tabo pogovarjat in obgovarjat otroka....Zanimivo kako otroci povežejo ljudi, tako da smo na dopustu spoznal američane, par iz Izraela, Itaijane... Ela se je samo smejala in šarmirala vse naokrog.

Tako grem gledat bb, pa se še kaj javim.  Drugače je pa naša žaba včeraj praznovala mini rd 5 mesecev, očka ima pa jutri rojstni dan, Spet bo fešta.

lp

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
5.5.2007 20:03:02   
Strawberrie Cherrie
Evo moj_moj - pod tistim sivim pasom je narisana taka otroška glava - 5kg, pa + 5kg user posted image (nema veze, da sem to jaz naredila pri 8kg user posted image )

user posted image

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
5.5.2007 20:04:08   
Strawberrie Cherrie
Anyway, imava obe enake lupinice, sam ti imaš rdečo, jaz pa sivo - edinole če imaš ti letnik 2007, ker jaz imam 2066??

Predalček za slinček je na zadnji strani spodaj, to je na sprednji strani odspodaj user posted image

< Sporočilo je popravil london_paris -- 5.5.2007 20:05:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 1759
5.5.2007 20:21:42   
Strawberrie Cherrie
2006 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1760
5.5.2007 20:32:24   
frufru
HVALA ZA ČESTITKE V LOVROVEM IMENU
Smo imeli fešto. Stric je imel RD, Lovro pa 5 mesecev. Mu je Lovro čestital tako, da ga je čisto poslinil in polil z mlekom.user posted image Pa ni bil nič hud. Je rekel, da je to njegov prvi sosed (stric je tudi sosed). Jaz sem se najedla čevapov, pa mi je že žal, ker se mi prav user posted image spahuje in v želodcu tiščiuser posted image . Samo jih je pa tako fino spekel in je dišalo. Lovro je pol ob pol7h začel sitnat, da je lačen, mal čez 7 je pa že mrknil. No, po pol ure se je zbudil, ker se je z glavo butnil v ograjco. Zdaj ma to foro, da se vrti kot urni kazalci. Pa čisto se razkrije. Sem ga z drugo dekico pokrila in spi dalje. Samo bo treba razmislit o spalnem žaklju.user posted image
Vilma in Dominik čestitke 5 tudi z najine straniuser posted image
TanjaS jaz sumim, da me zizilandija boli zaradi zobkov. Sem danes Lovru uspela pogledat dlesni (med njegovo arijo) in ma dve debeli beli bulci tam kjer naj bi prišli ven podočniki (3 ali 4)user posted image  A ne pridejo enke spodaj najprej ven?user posted image user posted image user posted image Upam, da se Kaja kmalu pocajta.
London-Paris mi mamo zaenkrat samo luupinco. Je baje do 13kg oz do 9 mesecev. Se pa že kunštvam, kateri sedež kupit. Sem gledala malo teste in se mi dopade Kiddy life pro (9-36kg), Maxi Cosi Pirori/Toby (9-18kg), Concord in Bebeconfort iseos. Samo so vsi precej dragi. Sem pa v isti dilemi. Če bomo še kakouser posted image  meli, pol je boljš 9-18kg. Samo Lovro je tako kot Ožbej izven kategorije, ko je že preko 8kg (merjeno danes)user posted image
Kašice, nimam pojma kaj bi človek kupil. Razumljivo je da vsak proizvajalec svoje najbolj hvali, samo kaj pa veš kaj not vtaknejo. Sem vidla enkrat eno oddajo, pa so za jabolčni sok taka gnila jabka not metal, da jih mi še za kis ne bi mel. Bomo kar domače kašice delal. Korenček, cvetača, špinača, bučke sem že v zemljo dala, jabolka in hruške so pa tud doma.
Moj-moj lepe slikice, fletne pobe maš, a jih zato tako skrivaš?user posted image
Spanje Lovro čez dan zaspi okoli 10h, 13.30, 17h gordol pol ure. Se pa probava z R držat, da gre okoli 8h spat. Načrtno, da mava malo časa zase in da bo tudi kasneje lažje. user posted image  Upam. Se mali kar dži te ure že od januarja. In to vsem zmedam ponoči navkljub. user posted image Edino 2-3 moramo zato ponoči vstat.user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 5.5.2007 20:45:27 >

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
5.5.2007 20:51:18   
TanjaS
London_Pariz, jaz sem našla ta rižolino v Mercatorju, imajo ga tudi v Mullerju, DM.

Avtosedež imamo mi od Kaje Maxi Cosy Tobi in je super, ga bomo kar obdrćali, samo prevleko bom novo kupila. Zdaj imamo tudi lupinico Maxi Cosy in bo še kaka dva meseca čisto ok. V lupinici so običajno nekje do 6, 7 meseca. Sem pa zadnjič v BTC videla eno gospodično z Mercedezom, ki je imela spredaj v lušini punčko staro ziher dve leti, ji je cela glava čez rop lupinice gledala. GROZAuser posted image user posted image

VIlma, uživajte v toplocah user posted image user posted image user posted image

Moj_moj, mi tudi vstajamo že ob 6. OBUP, se zjutraj komaj sestavim. Čez dan pa isto spi v vozičku, notri mogoče 15 minut. Pa tako bi šla z njim malo zaležt user posted image user posted image user posted image  Če najdeš kak recept mi ga hitro sporoči. Jaz upam, da bo ko bomo začeli uporablčjati športni voziček zunaj firbčen in gledal okoli, potem notri pa spal. Meni bi bilo tudi ob 11 ok, bi vsaj prištimala vse za kosilo, da potem samo sfiniširam. To bi čisto šlo. Tko pa letam od loncev k malemu in obratno.

Frufru, res naj bi prvo prišle ven enke, ampak ni nujno. Kaja je dobila spodaj enke in zgoiraj dvojke in bila skoraj dva meseca kot kaka drakula user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
5.5.2007 22:49:53   
tintara
Dober vecer!
Najprej vam moram neki zaupat, punce moje. Ko sem sla vceraj zvecer spat (tik po tem, ko sem s prisebno glavo spesnila dva posta, celo poimenska sta bila), sem imela tako zelo dober obcutek, kot bi sla na en dolg cvek s prijateljicami. Ej, ko sem to ugotovila, sem hotla hit se enkrat przgat racunalnik in napisat, sam sem se odlocila, da lahko pocaka do danes. Madonca spotoma sem pa se ugotovila, da ze zlo dolgo nismo bile skupaj s ta nevirtualnimi kolegicami. Smo kar vse naenkrat na porodniski (ena rodila vceraj), tak da vozickamo dostikrat skupaj, ampak na kavi pa nismo bile ze lep cas. Ja in kaj vas to zanima, prav nic, ane. V glavnem hotla sem rect, da ste mi fajn kolegice.

Naprej: boldanje na pol sprejeto, jaz ze malo dvomim v uspeh domislice, ampak poskusimo.

Dnevno spanje: no, jaz nisem ravno prevec za vzor. Vstaja med 5 in 6, to je ze ena rutina, ane. Pol pa ponavad 3x, vcasih pa 2x spi. Od tega 2x v vozu, pa vcasih 1x zjutraj not - med 8 in 9 zalegne za kakih 20 minut, raje pol ure. Potem okol 11.30 in popoldne okol 15.30. Ce se pa gre po tamalega v vrtec, ji pa mal uturim spanje okol 14.30. V glavnem ritem je bolj vsak dan drugacen, pa tud spat se razlicen spravljamo. Ma razkorak med zeljami in resnico je kar velik.

Avtosedezi: kolkor jaz vem, je pogoj, da otrok sedi in ne toliko v tezi in velikosti.  Sedel naj bi ze kar dobro, kar vecina zmore okol 7 ali 8 meseca. Ce je otrok res velik, ga seveda lahko prestavis tud prej, sam mi ocitno teh problemov ne bomo imeli. Mi (pri prvem in tudi zdaj bo ocitno tako) vedno prekrsimo pravilo teze in so prelahki ko gredo notri. Ampak do 1 leta pa ne mislim cakat z lupino, tkrat je nas poba prbl prilezel do 9 kil. In tudi zdaj imam probleme, ker bi ga ze prestavila v ta vecji sedez (zdajsnjega pa najbrz poklonila NAdji), pa pomoje se kaki dve leti ne bo imel 15 kil, ko naj bi najbolj zgodaj menjal. Ampak sedez mu je ze majhen, vsaj mislim. Pri suhcih so eni problemi, pri vasih sunkicah in strukeljckih pa pac drugi. ZAto pa so pravila, da jih malo prekrsimo, oz priredimo s svojim mamastim instinktom.

Aja, a vasi cukrcki (tisti s 5 meseci) ze kaj sedijo? Nasi vcasih rata sedet ze kar kaki dve minutki, sam to je bolj redko. Se vedno v 50% pade po parih sekundah, v 30% po recimo 10 sekundah, v ene 10% po kaki minuti, no obcasno pa sedi zelo zelo dolgo. Bo ze.

A je pri vas tudi kopanje postalo nemogoce? Mi se kopamo v taveliki banji (se kopata ponavadi oba skupaj) in jo zelo tezko drzim. Cist skoz neki muva, se obraca, se kotali... in posledicno, mi vsak dan v kratkem kopanju najmanj enkrat z glavo udari v banjo (ponavadi niti zajoka ne), pa vsaj enkrat da glavo pod vodo oz jo popije. Kopanje smo pa kar skrajsali, ker mi jo je tolk tezko drzat. Ce se prav spomnim, je total bolj zivahna kot je bil prvi, ceprav se mi je takrat zdel prvi ful zivahen. Morda sem samo pozabila?

Cestitke Lovru in Dominiku za 5 cudovitih mesecev! Hitro mine, ane. Punce, a veste, da je za menoj (in se nekaterimi) ze pol porodniske??!! Ma kdaj je to minilo? Se dobr, da so me iz sluzbe vrgl user posted image .

Nic, moj dragi me ze malo postrani gleda, kaj spet tolk cajta pisarim.

Aja, Mojmoj, pa kaj imas ti ene spijone na netu. Mora bit kar kriza, da te skoz en kontrolira. Ti ne mores, jaz pa loh napisem. TO SE NE DELA, FUJ, FUJ za tistega, ki to dela. O, ko se dobimo, mi natancno razlozis, a je prav?

Frufru: oprosti, ampak dvomim, da bodo 3 prisle pred enkami. Te so namrec ponavadi se za 4. Ponavadi res zrastejo 1, 2, 4, 3 in nato 5. Malo se ze spreminja. ampak tolk pa ponavad ne. Pa plascek mi ze imamo za spat, mi je fajn, k se ne more razkrit.

Nic, ce ne neham, se bova se sprickala, to se mi pa ne da.

Cau, bau. T

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
5.5.2007 23:01:46   
r1ta
Vilma imej se skrajno lepo v mojem domačem kraju! Pozdravi gozdove, ceste, potoke in ljudi v mojem imenu! Pa kakšno kavico si v miru privošči! (pri Srečkotu so navajeni mojih soimenjakinj in me lahko malo nadomeščašuser posted image )!

Da pa ostale preberem in oberem si bom pa jutri vzela dopust! Ste bile danes ekstra pridne!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
5.5.2007 23:05:45   
r1ta
Ne morem počakati na jutri da ne čestitam. Torej:

Lovro in Dominik vse najboljše in najlepše za vajinih 5 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
6.5.2007 0:42:35   
Višnja
Zdaj sem pa jezna!!!
sem napisala fulll fulll  in ko sem kliknila potrdi mi je napisalao error...ma dej dej....

zdaj bom pa samo tako...Dominik in Lovro VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image ....malo z zamudo a kaj, ko sem vas začela brat že včeraj amapak ta ura gre tako hitro...zato grem spat (bom jutri kaj več poklepetala), ker če ne se bo Rene zbudil še prede se bom jaz ulegla v posteljo.

lahko noč vsem...malim in velikim...

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
6.5.2007 4:13:43   
frufru
user posted image
Mi pa danes že od 1h ne spimo vi pa, haha, jst mam pa podočnjake do tal, vi pa ne, hahauser posted image user posted image user posted image
Malo črnega humorja, ker mi drugo ne preostane.user posted image user posted image user posted image
Edina dobra stvar je, da sem pogruntala, da mali zaspi  kot bi odrezal, če ga daš na trebuh spat.user posted image Al je bil tolk utrujenuser posted image user posted image
Eh bom raj optimist, da je ta prvo. 

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
6.5.2007 8:05:34   
Strawberrie Cherrie
Jutro!
user posted image
Nama se je uspelo že sprevit in najest - po temle krhlju jabolke res fino nakida drekeca?? Ni tolk tekoč user posted image (če ravno katero zanima user posted image )
No, če najprej začnem pri avtosedežih - tut jaz sem že gledala concorda, ampak tale pa ima ceno user posted image - saj Maxi cosi in Romerji bodo kar ok. Sem razmišljala že to, da bi od ene RRjevke kupila 'menda' 2x rabljenega Concorda, pa sva si potem z mojim premislila, da avtosedež pa rabljen ne bova kupovala, ker varnost Ožbeja je na prvem mestu user posted image
Vilma - fajn se mejte v Atomskih in uživajte user posted image user posted image user posted image
Moj_moj - a si že naštudirala maxi cosi? user posted image Drugač pa lepe nove slikce user posted image user posted image user posted image Mogoče bo še men uspelo na moj album.com dodat tele od 4meseca dalje.
ELA06 - tudi ožbej ful spodvija ritko, tako da mora biti tudi v vozičku in lupinici vedno privezan, drgač bi pomojem že ven skočil user posted image
Frufru - kar se zobkov tiče, menda ni nekega pravila, imam pa nekje razpredelnico, 'kako naj bi hodili ven' , bom jo kasneje poiskala. Najbolje da mu greš v lekarno kupit Ginige gel na vodni osnovi za user posted image , ker fino hladi in otročka neha srbet. nam je ful pomagal in nam še pomaga. pa še mali za kakšno minutko utihne, ko ga poizkuša iz dlesni polizat user posted image Kar se pa spanja tiče - kaj pa če bi ga podnevi bolj budila oz, koliko spi podnevi in kdaj gre spat? Če hodita ob 7h, poizkušajta podaljšat do 8h zvečer s kakšno kopeljo, pa se morda ne bo tako zbujal.
Pri nas za miren spanec zaleže tudi obvezno odprto okno. ojoj, sem šele zdaj videla, da itak šele ob 8h zaspi. Kaj pa če bi poizkusila tisto ob 17h ven spustit?
Moj_moj : kakšne spijone to? kdo te kontrolira? user posted image user posted image user posted image - BARABE! Pa kak se jim da, kot da neb imeli lastnega življenja! butci...kak me to razjezi

To bo za 1x to. user posted image

< Sporočilo je popravil london_paris -- 6.5.2007 8:06:40 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
6.5.2007 9:16:27   
Strawberrie Cherrie
Aja, sem vedla, da sem nekaj pozabila.
Našmu je tudi na dopustu uspelo za kakšne pol minute že samemu sedet user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1769
6.5.2007 10:14:29   
crci06
Vilma - uživajte v atomskih (še za nas) !

ovseni kosmiči s hruško - to se mi pa sliši čisto drugače user posted image

Eli tudi vse čestitke!!! Nikoli ne preveram seznama (vse iz glave), pa sem jo zgrešila!
Se bom potrudila pri pol leta, da bo bolje!

Kdo me preverja - o tem raje ne bi, sploh ne poimensko. V kar nisem 100% pa sploh ne upam obsojaz, čeprav nihče ne bi upal povedat, da je prebral, da sem ga po krivici obsodila user posted image  

bravo ela!!! za akrobacije :)  samo ne jih izvjat v lupinici!!!  to je za takrat, ko si na tleh na varnem!!

Otroci že lahko plezajo iz lupinice? Jaz ga imam vedno privezanega. In vedno vse po pravilih, kar se tiče varnosti. Včeraj sem morala 500 m od doma po avto, pa sem zorganizirala 2 varuški,ker se mi ni dalo v dežju otroka nosit v lupinici, da bi šel pa z menoj peš pa brez lupinice nazaj, mi pa ne pride na misel. Velikokrat se zgrozim, kaj počnejo eni (npr sosedi se je lupinica prevrnila v avtu, ker se ji jo ni dalo privezat (no, ona tud pomoje tole bere, zato poudarjam, da jo ne opravljam, ampak to pišem v korist vseh nas!)... bomo morale bit previdne.
A vam pokažem, kaj se je zgodilo v 5 min, odkar sem na RR, ker se je tako lepo sam igral in se smejal...:

user posted image

Aja, žabo sem dala na 2 dela in je spodja podloga v kuhinji, na "žabo" pa obešam vse razne igrače, da je bolj zanimivo... 
Skratka, v manj kot v 5 min je takole odhodil, pa se še ne obrača, ne plazi, ne hodi...  vse to je z ritko "prehodiL". Ja, pa obožuje, če se mi za hrbtom premakne za 90°. Pa vedno v levo.  Enkrat sploh nisem dojela, da se je zasukal, samo s spodnjo roko se je dotaknil zunanjega dela loka spodaj... mi ni bilo sploh jasno, kaj je narobe s tem, da se lahko dotakne rumenega dela loka...

Lupinica: men še zdaj ni jasno. Nimava enake. Jaz sem jo kupila avg. 06 v akciji - možno, da je celo letnik 05, ali kaj? Bi morala it preverit:
user posted image

In ja, otroci full, full povežejo ljudi. Vedno. Povsod. Jaz se včasih, če se mi mudi, naredim kar nesramno in šibam kot da kakšnega pogleda od koga ne opazim.

Ej, fru_fru, tvoj lOvro bo pa žurer, ko take zganja ponoči!!!

Ja, Nejc pa zdajle, moram it pa kasneje še kaj komentiram!

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 1770
6.5.2007 10:55:51   
TanjaS
Dober dan,

danes pa moj dragi praznuje user posted image user posted image  Gremo na kosilo user posted image user posted image  Ni treba kuhati.

Maks je danes spal celo do 7.30, no seveda je vmes jedel. Priden fant, smo vsi boljše volje že zjutraj! user posted image user posted image

Imamo pa danes zgleda mlečno krizo, že dvakrat se je dojil, pa kar vlekel in se je slišalo, da ni nič pož
iral, potem je bil pa hud kot sto  user posted image user posted image  Pa je dobil psumpano od včeraj in vse pojedel od šuba. Mogoče je samo tak dan.

London_pariz jaz ga imam tudi vedno privezanega, se mi  je že skoraj zguzil iz ležalnika ven. Na tleh je pa v minuti izpod igralnega loka kar nekaj zraven al se pa obrne okrog in zagozdi, pol je pa dretje user posted image user posted image

Frufru, to vaše spanje pa res ni ničemer podobno. Dobra si, da se še hecaš, sicer ti pa drugega res nič ne preostaneuser posted image user posted image user posted image . Jaz ti svetujem, da daš malega v voziček, pa naj ga tvoj dragi ali kdo pelje za ene dve ure na špancir, ti pa user posted image user posted image user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
6.5.2007 10:56:27   
TanjaS
Punce, kje pa dobite te fine smeškote (velike in to)??

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
6.5.2007 11:12:12   
crci06
glede finih smeškotov lahko vprašaš moža od barbk, on jih je "oboževal" user posted image
Mislim da se jih potegne se jih z neta posebej, je pa Barbk baje enkrat fasala viruse in je bil jezen - tega se spomnim.

**

evo, ker "že vsak drek" (pardon izrazu) delim z vami, naj objavim, da je danes Nejc imel prvič normalno mehko trdo blato. Prej je bilo vedno kot tekoča kašica, danes pa kot ravnoprav gost čokolino??

Pa še vedno je samo dojen, nič ni drugače kot prej. Me je ful presenetilo, ker sem mu tisti moment ravno rito brisala in me je prav šokiral user posted image

Kako pa je to kaj pri vas (če ni "občutljiva ne-damska temauser posted image ")??

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
6.5.2007 11:15:15   
r1ta
Evo ga, da malo napišem. Sicer bo trajalo kakšne tri ure ampak upam da mi uspe...

Moj_moj, Nejc je prav šikan. Pa ati tudi ni kar tako!user posted image  Lepe slikice! V postelji sta ga pa čisto po moško vsekala. Spanje pravičnega, nimaš kaj! In fino ti potuje malček po dnevni sobi! Naslednja stopnja bo pa verjetno kar obrat, potem bo pa mami paf!

Tintara, predlog sprejet!user posted image

Višnja, tudi Ana si menca očke že od vekomaj (no, vsaj tri mesece). Začelo se je takrat ko se ji je koža poslabšala in sma povedala v posvetovalnici zdravnici, pa potem še vsakič pri osebni zdravnici ampak pravijo da ni to nič, vsekakor ni alrgija, ker bi pri alergiji moralo tudi iz noska curljati, to pa ne. Pa si še vedno mane očke in si ponavadi še nos zraven razpraska, da o čelu ne govorim. Sicer se pa itak vidi na vsaki slikci kako je moja mačkica razpraskana.

Barbk, ne, ne bom se več sekirala glede teže. Jutri se grema zmerit, pa da vidimo. Drugače sem  pa jaz že tudi  dala moji japkici malo japkice za probat. Najprej me je malo čudno gledala in ni vedela ali se naj drži kislo ali naj ji paše, potem se je pa odločila, da bo imela japkico rada.user posted image

London_paris tale z duracell je pa dobra!user posted image  Alergija na jagode in borovnice? Možno. Sicer jaz jem jagode ananas, marmelado z gozdnimi sadeži, skratka vse pa ni nobene reakcije. Res se izogibam samo pomarančam, slivam, poru, papriki, sveži čebuli in česnu in preveč papriciranim jedem. Ostalo pa vse jem in nimamo težav. Verjetno pa, če je rekel zdravnik, je pri vas to to. Šment! Tista slikica ko štrudeljček pase kravice je pa krasna! Take lepe barve! Pa z blogom lahko začneš zares! Bom z veseljem brala!

TanjaS kako je s tvojo joškico?

Manetka tista slika s kužkom je pa krasna! Za v okvir!

Avtosedež je pri nas še vedno lupinica in bo še nekaj časa ker se Ana še vedno dobro počuti v njej, rada si prebere Warning na obeh straneh, malo pocuza pasove in sladko zaspi.

Dnevno spanje ob isti uri pri nas ospade ker ima Ana svoj ritem. To je da se naje, potem se 30-45 minut igra, nato postane utrujena, malo cendra in nato zaspi za 30-45 minut. Potem pa spet je in tako naprej... Pravzaprav še vedno veliko spi čez dan... Opažam pa da se vsako soboto in nedeljo zjutraj zbudi prej kot čez teden. Čez teden spi od 21.30 ali 22.00 do 6.30 ali 7.00 čez vikend pa je budna že okoli pete ure zjutraj. Zakaj mi ni jasno, ker res ne delam čez vikend nič drugače kot čez teden. Malo sumim mojega hiperaktivnega soseda, ki včasih že zgodaj zjutraj telovadi na svojih fitness mašinah nad Anino sobo.

Ela06 pozdravljena! Lepo da ste se imeli lepo. Ste pa imeli precej pisano druščino! In vse najboljše za 5 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kašice. Moj dragi je včeraj nabavil kašic za celo vojsko dojenčkov. V trgovini so imeli 35% znižanje kašic za dojenčke od 6 meseca naprej ker baje prihaja nova linija na police in jih je kupil. Pa zraven še ene par za 4 mesece. Baje so te kašice tu v Nl najboljše in brez konzervansov in sladkorja, samo ne vem kako se lahko
obdržijo dve leti. Jih zaščitijo samo s pasterilizacijo ali kako? No, midve bova s temi kašicami še malo počakali. Najprej da vidim kako se je kaj poredila, pa morda tu in tam kaj za sprobat, pri ene 6. mesecih pa bomo začeli.

Kopanje. Ja to je pa tudi pri nas že pravi podvig. Začela se je obračati z ritko levo in desno, pa gor se dviguje, ampak da bi pa sedela pa ne gre. Plus tega da jo kopam v olivnem olju in je vsa mastna in mi polzi... Je kar težko. Pa sma sprobala čebriček pa tudi ne gre ker bi rada imela noge stegnjene in zaradi olja kar polzi po steni čebrička navzdol v vodo. Ne vem če ji ne bom šla danes kupit tistega ležalnika za v vodo pa se bova skupaj kopali v veliki banji.user posted image

Tako, pa mi je uspelo. Zdaj grem pa nekaj pojest. Naš ati je šel golf špilat midve pa uživama v brezdelju, čeprav me čaka cela gora perila za zlikat, pa saherco sem rekla da bom spekla, pa špinačo moram skuhat, ker mi je dragi včeraj kupil na tržnici toliko špinače, da bi jo lahko skuhala za 10 ljudi, zdaj jo bom pa skuhala, zmiksala in dala kar v skrinjo pa bo počakala na Ano. Ja, pa še kakšno drugo delo si bom našla...

Lepo nedeljo vam želim!

< Sporočilo je popravil r1ta -- 6.5.2007 11:17:55 >

(A. Einstein)

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
6.5.2007 11:22:03   
frufru
R je šel na kolesarski maraton po dolini Krke, jaz sem pa z malim domauser posted image  Mi manjka kolo pa sem mu kar fovš. Sva dala drugo rundo user posted image čez. Po moje ga res zobki dajejo. Mene zize bolijo kot 300user posted image , tako da sem si spumpala (150mluser posted image ) Je jedel, ampak je vmes skoz jokal in cucelj tlačil tam kjer so zobki. Jaz ne vem, naš je res čuden, sem še enkrat potipala in so definitivno trojkeuser posted image user posted image user posted image . London.Paris meni so v lekarni dali Calgel in mi gengigel odsvetovali za user posted image . Se lekarnarji mal zmišljujejo al ga pa niso mel, pa so se tako ven zmotaluser posted image  samo tisto mu nič ne nuca.. No zdajle je dete omagalouser posted image
TanjaS smajlije dobiš na straneh ala http://www.cosgan.de/smilie.php al pa http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm
Moj-moj kar se user posted image tiče. Sem opazila, da je zelo odvisno, kaj jem. Če jem kakšen fižol (enolončnica, boranja, ipd) mu hoče rito raznest, kakca pa dva dni ni. Pri nas je ponavadi tekoče z belimi koščki ala spaštan rižuser posted image . Ko smo jemali Plivit D3 je bilo zeleno kot da bi se goska usruser posted image  pa smrdelo je po gnilih jajcih. Čokolada ga ne zapira (aleluja!), ker bi imel drugače zacementirano od decembra dalje. Se mi je pa tudi že pokakal med previjanjem. Ennkrat je lezlo ven kot bi zobno pasto stiskal, enkrat (po fižolu) je pa dobesedno eksplodiralo.user posted image user posted image user posted image . Ga pa zapire, če jaz čokolino jemuser posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 6.5.2007 11:33:13 >

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.