|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
4.5.2007 21:22:41   
frufru
TanjaS a te boli bradavička al jošk. Ker men že dva dni bradavice bolijo kotuser posted image , pa tudi ne vem od česa je prišlo. Bol me je pa še Lovro včeraj obdelal. Da naju po joških ne trga kot ene kosti pred dežjemuser posted image user posted image user posted image  Daj si termofor al pa toplo blazinco gor. Meni je to bolj nucal kot topel tuš.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
4.5.2007 21:25:52   
TanjaS
frufruuser posted image user posted image user posted image  A mava novo vrsto revme...

Ne boli me bradavica, me prav joška, če pritisnem boli kot user posted image

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
4.5.2007 21:27:18   
TanjaS
Frufru, če te bolijo bradavice je to možno da zato, ker ima Lovro soor. sem prebrala enkrat na forumu dojenje, da so to ene vrste glivice in se prenašajo iz ust na bradavice in obratno. In seveda potem peče ali boli. Namaži z Daktarin gelom. Si ga že kupila?

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
4.5.2007 21:31:02   
frufru
TanjaS sem, ga je po dudi popapcal. Za desno bradavičko pa ne vemuser posted image , je še vedno malo ranirana. Ma jaz ne vem kaj ma Lovro enga user posted image  s ta desno. Mi jo je že decembra in januarja čisto uničil, pa je bilo dobro zdaj pa spet.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
4.5.2007 21:31:03   
vampirka
TanjaS, upam, da se Kaja čimprej pocajta (pa da Maks ne bo nalezel!)! Joško pa pejt dohtarju pokazat, če te ne bo nehala bolet.
R1ta - lepe slikice! Sem pa ugotovila, da nista samo Ožbej in Lovro "dvojčka", temveč, da bi bili lahko tudi Ana-Lu ter Manca od Barbk lahko dvojčici user posted image . Obe imata tako lepe temne očke.
Frufru, če se ti da, prosim, da popraviš naše mere. 5 mesecev: 5900g in 61cm. Pa že kar danes Lovru čestitam za obmesečnico (če jutri slučajno pozabim user posted image ).
Manteka, pozdravljena. A ti pa že kar delaš? No ja, četudi je domača firma, si vseeno pridna user posted image . Kakšno slikico od ALje daj v album (da jo lahko pohvalmo user posted image ).

Zdaj grem pa malo čitat. Sem si navlekla "Belo masajko". Včasih sem ful brala, zdaj pa nekako nimam volje - če ne čepim za kompjutrom, pa ob tv zaspim user posted image .

< Sporočilo je popravil vampirka -- 4.5.2007 21:32:34 >

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
4.5.2007 21:33:25   
frufru

user posted image
Veseli dan - nick mamice - user posted image - MERE OB ROJSTVU (g/cm)- ZADNJE MERE (RAZLIKA)
03.10. - Zasanjana - Aleksej - 2200/45 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čuvaj svojo mamico .
27.10. - Ženkica - Kaja - 2130/46 - 7100/64 (4970g/18cm)
15.11. - Pikanogavička - Aljoša - ???
24.11. - Tintara - Nadja - 3880/52- 5m 6500/65 (2620g/13cm)
26.11. - Tejkaz - Eva - 2820/48 - 6330/60 - (3510g/12m)
26.11. - Emamair - David Llewelyn - 1970/46 - 7610/65 (5640g/19cm) 
26.11. - Emamair - Luka Griffin -  2100/47 - 7880/66 (5780g/19cm)
27.11. - TinaM - ???
28.11. - Supermami - Tilen - 3580/50- 3m 6300/63 (2720g/13cm)
30.11. - Naja3  - Tija 
30.11. - Sabini -  Jan  
30.11. - Ema82 - Tian
30.11. - Katja34 - ???
01.12. - Vampirka - Laura - 2330/44 - 5m 5900/61 (3570g/17cm)
04.12. - Ela06 - Ela - 3600/53 -  6110/60 (2510g/7cm)
05.12. - Frufru - Lovro - 4150/53 - 4m 7600/65 (3450g/12cm)
05.12. - Vilma - Dominik - 2870/52 - 4,5m 7000/63 (4130g/11cm)
07.12. - sončka1 - Gašper
08.12. - Višnja - Rene - 7200/68 - (???g/?cm)
11.12. - Manetka - Alja - ??? - 6280/62 (???) 
12.12. - Shorty - Nika - 3080/50 - 4m 5585/62 (2505g/12cm) 
12.12. - KlavdijaK1 - Tristan
15.12. - Severnica77 - Leo -  3940/51,5 - 4m7590/68 (3650g/16,5cm) 
16.12. - London_paris - Ožbej  - 3860/52- 4,5m 8160/70cm (4300g/18cm)
16.12. - TanjaS - Maks - 3020/48 - 4m 7400/65,5 (4380g/17,5cm)
18.12. - T_t_y - Alja  - 3210/51 - 3m 5140/57 (1930g/6cm)
19.12. - Meta - Matija 
25.12. - Petri85 - Benjamin - 4150/53- 4m 8890/68 (4740g/15cm)
26.12. - X500 - Nia
27.12. - Pika30 - Ajda - 3550/50 - 2m 4750/59 (1200g/9cm)
27.12. - Aja3 - Hana
27.12. - Bianka - Nik
27.12. - Bianka - Nejc
28.12. - Malecka - user posted image
29.12. - Luna06 - Mark
30.12. - Barbk - Manca 2680/48- 3,5m 5035/58,5 (2355g/11,5cm)  
30.12. - Lidijat - Eva - 3630/52-3m 5490/61,5 (1860g/9,5cm)
31.12. - Baltazarka - Tjaša
31.12. - Anckabancka - Gašper 
31.12. - mum2be - Tamara (1370g/3cm)
01.01. - R1ta - Ana-Lucia Soraya - 3445/49 - 3,5m 5030/60 (1585g/11cm)
01.01. - Lora16 - Zala - 3460/52 - 2m 5185/58 (1725g/6cm)
03.01. - Moj_moj - Nejc - 3880/52- 3,3m 7500/65 (3620g/13cm)
??.
01. - Ferr  - Tara 

Pa še malo statistike:

user posted image user posted image                            user posted image user posted image    
22                               22
user posted image točni kot švicarska ura: 1                       user posted image   0     user posted image   1
user posted image , ki so potegnili svoj zimski spanec: 18 user posted image   11   user posted image   7 
user posted image , ki so prehitevali po desni: 25               user posted image   11   user posted image   14   
user posted image , ki so pobegnili v november: 13            user posted image   6     user posted image    7
user posted image , ki so pobegnili v januar: 4                    user posted image   3     user posted image    1
user posted image , ki so pribežali v december: 5               user posted image   0     user posted image     5 

< Sporočilo je popravil frufru -- 4.5.2007 21:34:00 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
4.5.2007 21:35:58   
crci06
štrudeljček, buhteljček... moj je pa Nejca za veliko noč preimenoval v šunko user posted image
drugače je pa bukso. No, skoz manj se mi zdi. Ga moramo malo stehtati in pogledati po rastnih krivuljah kako nam kaže. Al pa sem se ga že tolk navaila.

O sooru ne vem nič, kdaj je bila Shorty jezna na nas tudi ne.
Vem, da sem za piknik - vedno user posted image , pa tudi, kje sem doma: pri Škofji Loki.

Manetki sporočam, da sem vesela, da je s kolki vse OK.

Pika30, ni res, da te ne pogrešamo. Jaz se sicer spomnim najprej tistih par, ki smo si v pričakovanju dopisovle po cele dneve, ampak to itak ni neka zaključena družba in skrivnosti, je le čvek. Tudi tebe rada preberem, samo mogoče si ravno nisem zapomnila kakih detajlov ala kdaj imaš rojstni dan, koliko si stara ipd. Res me daje skleroza. Enkrat sem že skoraj šla k zdravniku zaradi tega, pote sem se pa sprijaznila, da sem se ostarala in da nimam več fotografskega spomina.

Shorty - količino sladkorja lahko prilagajaš. Jaz sem enkrat dala pol manj in ga ni pregnalo, vem pa, da fuuulll sladkorja prav verjetno ni najbolj zdravo. Mogoče prvič poskusiš z malo količino, da ne bo odvisnica. Mislim, da je to Nejc podedoval po meni, kajti še zdaj obožuje vetrne kapljice.

Severnico tudi jaz že pogrešam.

Evo,tolk se spomnim, ostalo mi je pa že ušlo iz spomina...
Aja, pa ne smem pozabit: prav zelo, zelo si želim spoznati tudi Emomair in Tintaro - upam, da se bosta lahko pridružili srečanju, sicer jih pač organiziramo enih šest... 

Pa Zasanjana - pridete kaj na dopust? Ne bi rada spet kake melanhonije zganjala, ampak tudi tebe si zelo želim spoznat. Mislim, da smo se od vaju z Emomair vse veliko naučile.

Ja, taka jaz sem. Zelo zgovorna, še sploh preko neta (privat ravno 100% manj, edino, če me ne dobite na MOJ dan, takrat je pa še mene sramuser posted image . Mora biti prava tema. (Barbk to veuser posted image )Zadnje leto so to definitivno otroci, tako da na srečanju se bom držala nazajuser posted image ). a, no, sem pač zgovorna in rada okrog skačem. user posted image

No, saj še imamo čas za dogovor.

Vsem, ki jih nisem omenila, pošiljam za danes le pozdravček. Na vrsto pridete drugič.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
4.5.2007 21:50:09   
crci06

user posted image

user posted image
nista današnji (ampak konec aprila), danes je imel skorajda bundo user posted image . Sem opazila, da je doma vedno slikan ful oblečen in takrat niti ne zgleda taka šunka user posted image   Bom enkrat slikala nagcauser posted image  (ampak ne bom pokazalauser posted image )

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
4.5.2007 22:43:26   
tintara
Cer, babnice!
Uf, sem vceraj zvecer prebrala R1tin mail in razmisljala. No, ne predolgo, to ni zame user posted image , Pa me je malo bitjece prosilo za hrano in potem nisem nic vec napisala.

Ze vnaprej se opravicujem, obcutek imam, da bo post dolg, pa spet ne prevec poimenski, ker sem pozabljiva in po polurnem branju (vcasih za dan ali dva nazaj) ne znam vec povezat tem in oseb. 

OK, pa zacnimo: torej, najprej obramba vseh nas. Mislim, da smo kar enake, napol neprespane, napol pri sebi se spravimo do racunalnika in prav dostikrat samo preberemo in dostikrat, vsaj jaz, le na pol registriramo vsebino. Vcasih nato odgovarjamo sele cez kak dan, dva in iz vsega tega sledi, da se pozabi odgovoriti na kako vprasnja, cestitati za obletnico (Fru fru je pri tem velika izjema)... In potem pride do cudnih obcutkov, kot da ne pasemo vec sem. Pa ni res, sem pasemo, dokler se nam da pisati in nas zanima kaj pocno otroci drugih mam. Jaz dostikrat preberem kaj, kar pocne tudi moja mala, in si mislim, o, tole pa tudi nasa zna, dela,... pa ne napisem nic. In tudi to je nekaj, ane.

Imam pa predlog, da se ne bi ravno razsle: ce katero kaj zanima, jo skrbi in zeli odgovor oz izkusnje glede tega, bi lahko vsebino poboldale in bi se takoj videlo na kaj biti pozoren. Hvala nasih malih tako ostane v malem tisku (ceprav je prav tako pomembna, da ne bo pomote), skrbi pa so odebeljene. Ste za? Evo jaz zdaj boldam predlog, da ga boste videle, ce ga boste sprejele, pa se odlocite ve.

Zdaj pa k vam: R1ta: ne uidi nam, no saj ocitno ne bos. Mislim, da nas rabis se bolj kot me druga drugo (pa ne zameri me tega misljenja, vsaj jaz si zase predstavljam tako), ker gor nimas nobene za zaresen cvek in ves dolgcas ti bo po nas, nam pa po tebi. Je to smiselno?

Shorty: Ej, spomin pa imas. Matematika bo padla en, dva tri. Sem pisala ze kar nekja nazaj (no, vidis, saj se sama ne vem kdaj), pa si se spomnila name in na tezo najinih punc. In se bolj pohvaljena za to, ker ves ime mojega prvega sinkota. Vem, da ga nisem velikokrat poimensko omenila, tako da res, spomin ti res dobro laufa.
Glede Nadjine teze. Nasa je imela pri tocno 5 mesecih 6,5 kg (rojena pa 3880g). No, po besedah P. ni debeluska, je pa se vse OK. Gasper je bil rojen prbl tako kot Nika. (3130g) in zdaj sta se z NAdjo ze skoraj ujela. NA zacetku je kar dobro dobival ne tezi, nikoli pa ni bil v spici. No, zdaj je pa kar suhcan, se vedno ima 13 kil, star pa 3,5 leta. Najbrz je najbolj suh v svoji skupini v vrtcu, ampak ima to pac po ockatu. No, je pa, ko je bil majhen (do 1 leta) jedel kot za stavo, potem pa je nehal. NAdja ze zdaj noce???

Zasanjana: lepo, da se oglasis. Se vedno si v nasih mislih, in ves, tebe zelo pogresam, ceprva te zastopim, da se ne oglasas prav pogosto. Drzite se, to je vse, kar ti lahko recem.

Mojmoj in Manetka: zakaj sem pa jaz msilila, da sta ravno obratno doma - torej MOj moj iz Trzica, pa Manetka iz Skofje loke? Moj.moj: a si potem ti tista z golega Blegosa, verjetno. ( no, sem si ful zapomnila takratni pogovor o gozdu na Blegosu). No, saj se mi je zdel, da si ti hodila tja, ampak ni mi bilo jasno, ker cist zraven Trzica pa tud ni. OK, nesporazum odpravljen.

Nic, jaz bi se pisala, ampak cvikam da bo, We are sorry, zato raje posljem, pa se potem mogoce se enkrat oglasim.

LP, Tina

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
4.5.2007 23:04:03   
tintara
OK, glavnina posta je ratala, zato lahko v miru nadaljujem.

Mojmoj, kak lep Nejko. Me spomni na Nadjo in kot sem ze 100x napisala, mi je simpaticen ze od zacetka, ker je imel pac iste rojstne mere kot Nadja.

Ma, tudi zame je ze cas, da nalozim kako fotko, sam k je moj kompjuter na pol pokvarjen?? Smo se pa tudi mi slikali za osebno in je na sliki tolk nasmejana, da ne mores verjet. Ful lusna, sam jaz koka sem se sele naslednji dan zrajtala, da bi sla loh nazaj in naredila kako veliko sliko iz tega. Pa je seveda niso imeli vec. Sam upam, da nas bodo spustil cez mejo, ker baje naj se ne bi smejali?? Najbrz velja samo za odrasle, vsaj upam.

Aja, pa me vselei, da bi me radi spoznali, tudi jaz bi vas. Ta teden do srede ima moj dragi dopust, poitem pa se vam lahko spet pridruzim, pa kako lepo vreme bi bilo fajn narocit za kak sprehod po tivoliju. Sam mi imamo zdaj kar problem z voznjo ( v vozu in v lupini) ker se kar naprej joka. No, za vas bomo ze potrpeli in startali kako uro prej, da se bom lahko ustavljala vmes. O, a ste mogoce za zivalski vrt? No, mogoce raje ne, ker je treba placat. Bo Mostec ali Tivoli boljsi,a ne.

Sva se pa zadnjic koncno uspeli dobiti z Emo. Sta ta velika dva (proti nasi sta ogromna) lusna in sta res fuuul zrasla.

Ema: glede bruhanja zaradi kaslja. Pri nas to pocne ta velik in mi je se zdaj zoprno. Dostikrat bruha tudi ko joka (trma pac) in potem zacne kasljat in midva zdaj ze letiva po skledo. Potem pa ze vpije, ne bom bruhal, ne bom bruhal. V glavnem, zadbnje case pri nas ob prehladu vedno tudi bruhamo, pri Nadji pa tega se ni bilo. Pozdravite se.

Vilma. Se tebe sem se spomnila in problemov z vozickom. Tudi mi se borimo in jer v vozu le, ko spi. Malo bolje je ce dam lupino, potem vcasih celo malo okoli gleda, ponavadi pa vseeno joka, da jo dvignem v narocje. Tako da voz porivam z eno roko, v eni roki drzim NAdjo, potem, me pa se Gasper hoce drzat za roko. In sem mu enkrat rekla, da imam samo dve roki, pa je rekel, pa saj imas tri prste! Se dobro, ane.

Sem videla, da jih vecinoma ze vozite v ta sportnih vozickih. Nasa je se kar v kosari, ker edino tako spi. Smo sprobal sportni del, pa se je kar zgubila notri in jokala. Bom probala se s ta straim vozom, ki je mal manj glomazen (Pliko).

Joj, nekaj mi je pa glih iz glave uslo. Kaj ze? Aja, London-Paris: daj ti meni prosim se enkrat razlozi kako se pri Freestaylu da kolo spredaj fiksirat?. Jaz sem probavala, pa mi rata sam zadaj ga fiksirat. Da nisem jaz kaj narobe zmontirala?

Tko, zdaj moram pa za vsak primer ze Copy stisnit, ker ce ne me bo ziher skenslalo.

Mejte se punce, se beremo, no pa tudi napisemo kaj. Jaz se oglasam bolj tako, tako, ampak ce bi sli besede stet, pol bi bla pa kar pri ta pridnih.

Cau, lahko noc. Tina

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
4.5.2007 23:08:19   
Višnja
živijo,
jooj ste se pa razpisale.....pri meni je tako, da se vsedem pred rač z dobrim namenom, da bom fulll napisala in potem dokler preberem vse kar ste napisale že pozabim katera je kaj rekla in kaj sem hotela na pisat, tako da R1ta ne jemat to osebno amapak kot tvoj izraćun, ki si ga napisala user posted image

fru fru_ mi smo imeli že kmalu po rojstvu soor in se je preneslo na bradavice in so me kar bolele oz me je tako močno srbelo, da me je že bolelo. Ti mu kar pridno dajaj Daktrin in bo šlo kamlu stran amapak mu dajaj še nekaj časa, ko vse zgine. Mojemu malemu so taki mozoljčki prišli tudi po nogicah pod pleničko.

jaz sem začela spet mlečne stvari jest (ker sem bla mesec dni na mlečni dijeti) in Rene ima spet krčke....sicer ne tako močne ampak so se začeli in spet ne more jest normalno in spi manj, ker ga krči, tako da gremo v torek k pediatrinji in bomo vidli kaj bo rekla...upam, da nas da na testiranje in bom tako vsaj mirna.

moj si fulll učke menca ...se že 2 krat omenila zdravnici in prvič je rekla, da si menca ker je zaspan, drugič pa sem ji povedala da si menca tudi med spanjem in ne samo ko je zaspan, pa je rekla, da ne ve kaj bi bilo to, ker nima unetih učk...boooo.....

no, pa sem že pozna in bom spet zaspana jutri.....

lepo sladko noč vam želim vsem 

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
4.5.2007 23:37:30   
Barbk
Preden grem v mižule se še mal pofočkam. Uf ste tolk napisale, da sem zdele kar brala in brala, vmes par fotk pogledala in seveda že pozabila kaj sem prebrala.user posted image  Jejjjjj R1ta sam ,da si back.user posted image  Sem si ogledala lepotičko Ano-res je lepa pupika. Ja pa Ožbej in Nejko sta tud lepa fantička. Ma saj sem že 100-krat napisala, da smo take lepe otročke naredili. Teli naši štrudlčki, šunkice...user posted image  Moj user posted image  pa Manco kdaj pokliče knedl(ček)...ne vem od kje mu ideje...user posted image  Drugač pa R1ta ne se sekirat, pa Shorty tud ne (no ti si se že pomirila, a ne) glede kilc. Naša P tud skoz teži, da lepo pridobiva, sam da bi še zmer lahk več. Ja halo če noče več papcat.Ne vem a ji še noben ni razložil, da se bebic ne da silit s hrano, ker ona bi kar mal posilila.user posted image  Se res več ne sekiram, pa tud z GH smo že začeli, kljub temu da to odlično odsvetuje do 6.mesca (po ta novemuser posted image ), ji pač ne bom nič povedala, a ne. No morm povedat, da že ta drugi dan papamo bananko in je mjaaami. Kolk jo je luštn gledat ko se kar trese ko zagleda žličko in na široko odpira ustka. Joj babuške tole grizlanje in vlečenje. Jaaajks...to pa more bolet. Se še zmer spomnim kako me je prve dva dni v porodnišnici cuzala ko...Bolelo ko sto user posted image ...Še zdaj mi ni jasno kako se je lahko čez noč iz takega zagretega dojenja odločila, da ne bo več zizkala. Frajla je komot.user posted image  No takole vsem vam in vačim jenčkom pošiljam lupčka za lahko noč. Aja Frufru Daktarin je nam tud (že pri 1 mesecu) ful pomagal in to red ful hitro.mislim, da sem ji samo dvakrat al trikrat namazala dudiko in se je pocajtalo. No zdaj pa res šibam.

Nočka vsem vrtičkaricam, čvekaricam.... in občasnim pofočkaricam....ni važno-vse vas imam rada.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
5.5.2007 6:56:52   
frufru
Mojmoj, _Nejc ma pa tak bodi z mucko kot smo mi mel pajackauser posted image . Samo ga je nosil samo 3 tedneuser posted image A lahko še kakšno slikico daš v album al pa prilepiš?

< Sporočilo je popravil frufru -- 5.5.2007 7:01:10 >

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
5.5.2007 8:05:19   
Strawberrie Cherrie
jutro!

Mali že od 6h poje neko dojenčkasto arijo user posted image user posted image , kakorkoli že, sedaj me že rahlo ušesa bolijo, nima pa še nekega namena nehat user posted image
Drugače je naš poleg štrudeljčka (je pač bolj kipjen user posted image ), še Duracell (tak mu ati pravi) , baterija, ki traja dlje kot navadna in se 3x dnevno polni.
Enostavno, mi nimamo več nekega miru - mali ima skoz nekaj user posted image user posted image user posted image , najljubše mu pa seveda je, če ga kdo nosi, mu razkazuje stvari, pa reklame so mu zadnje čase ful fascinantne, bi jih kar listaluser posted image user posted image user posted image Sem pa 100% da bo arhitekt, ker si vsako hišo, kot, steno, opremo tako ogleda s tistim svojim OOoooo. Pa kje je kak gumb za pritisnit, ali pa kaj za razstavit... čist tehnični tip user posted image user posted image user posted image
TanjaS, frufru : čimprej si pozdravita joške user posted image user posted image user posted image , upam, da res ni revma user posted image user posted image
Vampirka, jaz tudi, kakor pridem za TV me več ni user posted image - mrtva, dead, nič več ni od mene user posted image
moj_moj - no, mi smo imeli 1x v pasjem hotelu buldoga z imenom šunkica user posted image , sem se mogla sedaj fino nasmejat, pa brez zamere user posted image , samo NEJC je neprimerno lepši - fant je tolllkkk lep user posted image user posted image user posted image
Tintara, po resnici povedano naprej ga še nisem nikoli fiksirala, ampak v navodilih piše, da se ga da. Jaz vedno fiksiram kolo nazaj. Čeprav za tekanje je pomojem bolje, da ga fiksiraš najprej. Grem navodila počekirat! Na navodilih je tako narisano, kot za zadaj! Bom pa danes poizkusila, pa ti sporočim!

Evo...naš tak šraja, da mislim, da bom mogla končat s pisanjem, se slišimo kasneje!

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
5.5.2007 10:38:04   
Shorty_
Joj Nejko kok si ti lep fantičekuser posted image
Tintara ja za Gašperja sem si zapomnila že ko smo bile srečke nosečke saj mi je to eno najlepših moških imen! Nika je mela včeraj 5755g (to ni za v razpredelnico k je doma merjeno).
Nikamor ne grem rekla sem samo da sem že razmišljala v tej smeri, punce bo treba bolj pšozorno brat al pa jz bolj pozorno pisat.user posted image
L_P upam da se ti ušesa kmalu mal spočijejo od prelepega petjauser posted image
No jz moram dans mal likat pa pospravljat v ponedeljek pa začnem na polno z učenjem (do zdej sem bolj mal naredila)
Ja glede kilc sem se jz tud mehala sekirat važno je da je dobre volje in zdrava.
Tintara tvoj predlog je ful dober in mislim da bo tudi učinkovit, no naj še ostale povedo svoje mnenje.

No grem tašči odnest neki pa se pol še tipkamo

Neposredna povezava do sporočila: 1740
5.5.2007 10:39:27   
Shorty_
TanjaS upam da se Kaja že kaj bolje počuti.
Pika30 tudi tebe in Višnjo smo pogrešale malo večkrat se javi in te bomo še bolj ko te ne bo (upam da je tole razumljivo napisano)user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
5.5.2007 11:19:59   
TanjaS
Ojla,

Noč je bila pri nas porazna, ampak tokrat se je Kaja kar naprej zbujala. Pa leva joška me še vedno boli kot user posted image user posted image user posted image Pa topli obkladki, stiskanje, masiranje nič ne pomaga. Tudi kake bulice ni za otipati, samo boli.

Smo bili pa spet ob 6 pokonci. Vsaj kako urco dlje bi pa res lahko spali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
5.5.2007 11:51:58   
manetka
o danes ste bile pa že pridneuser posted image

Evo tudi jaz sem bila sem naredila nov album, da boste lahko pogledale aljouser posted image , na željo vampirkeuser posted image
Vampirka a vaša punčara v sedežu za v avto kaj z glavo zabinglja, meni se zdi včasih, da je tale stolček kr preveč pokonciuser posted image  sploh ko zaspi

Mi smo šele pred kratkim naštimali ta športen voz, ker se je kar en dan spomnila, da se ne bo več vozila in je bila huda na voz, no pa je trajalo, da je ugotovila da ni več košareuser posted image , zdej se spet zadovoljno vozi.
Nejc je pa res fletnuser posted image , mi smo mel tud takga mucka na enih žabcah k so že čist premejhne.

Midve sva pa zele odvozičkali eno rundo, s tamalim vozom, smo kupil še enga takga mini za v avto. Pa smo včer pustil ta velikga pri nas doma, ker se je dež uscal. Pa tale ta mali voz je fajn, sam tok gleda ven k je marela, da tud zaspat ni mogla, no bo pa zdele notr vse že tko kaže.

ajej frufru mi mamo tud sor na spodnji dlesni, pomoje kako zgleda kokr ena pika bela?

Tanja mene tud nonstop neki joški bolijo, ampak men pomaga fejst vroč tuš, pa tamalo kuj na bolečo joško. Men se skoz vodi mašijo, je pa res da poj k je že odmašeno mene še en cajt boli. Pa ponavad tud ne čutm kake ekstra bule, sam boli...

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
5.5.2007 12:32:11   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: manetka

ajej frufru mi mamo tud sor na spodnji dlesni, pomoje kako zgleda kokr ena pika bela?

Ja kot ene bele pikice al pa obročki. Danes jih nima več. So ostale samo še rdeče lise, ampak jaz mu bom za vsak slučaj danes še mazala in bradavičke Manetka slikice so pa prav fletkane, zlasti una s user posted image

< Sporočilo je popravil frufru -- 5.5.2007 12:33:54 >

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
5.5.2007 15:10:32   
manetka
Mi smo pa pozable dons na Lovrota in Frufru

user posted image Lovrouser posted image in Frufru čestitke za 5 mesecevuser posted image

zdej pa nisem ziher al je sor al ni sam ena taka pikca je, mah jest sm namazala, bomo vidl če zgine

pa user posted image Dominikuser posted image od Vilme ma tud dones 5 mesecevuser posted image , čestitke tudi vama

eh dones sem pa jest nadpovprečno za računalnikom, se vidi da je dežuser posted image , no saj kar paše po pravici, ker me je napadla alergija na cvetni prah in sem čisto vesela, da je opralo ozračje.

Na še eno voziček rundo bi pa še rada šla,bomo vidli če bo kaj

Lp

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
5.5.2007 15:16:22   
Strawberrie Cherrie
hej..

Pa to je kot zakleto user posted image user posted image - greva sedaj z malim ven, ni nilo dežja. Prideva do enega travnika, spustiva user posted image dol, začne deževat. v bistvu škropit. Pa dam malemu prevleko gor čez voziček, pa vedno bolj dežuje, jaz mokra kot cucek. komaj smo pritekli domov, pa neha deževat user posted image user posted image Brezveze. user posted image user posted image user posted image
Mali je zopet fasal neko alergijo - je cel flekast. Ne verjamem, da je od jabolka, ki sem mu ga dala včeraj (zopet 2krhlja prekuhana in zmiksana), sumim pa to, da sem jaz včeraj pojedla ogromno jagod in borovnic? Ker mehčalca ne uporabljam, prašek pa še vedno Dash in ni prišel z ničemer takim v stik. Pravi revček zgleda - ima po bošijo, ob bokih, na čelu user posted image user posted image - sem rekla, da če bo še jutri gremo direkt k zdravniku. Trenutno pa poizkuša razstaviti neko pojočo hruško user posted image

A ve imate že avtosedeže? Ker pri nas je še vedno lupinica aktualna. Sedaj sem mu poglobila Maxi Cosi, pa mislim, da bo še kakšen mesec do dva tako čisto OK. Potem bova pa naročila Maxi Cosi Tobija. Za katere avtosedeže pa ste se ve odločile? Da še malo primerjam, ker nisem ravno 100% v izbiro user posted image

Drugače pa so mene na začetku tko joške prebolele - je res najbolj pomagalo to, da je mali čimveč spil iz tiste joške. Pa masaža, me je bilo mastitisa strah kot user posted image , pa sem si kar fajn masirala. sedaj moram potrkat, je ok.

Manetka, alja je tut frajla in pol. Sem pa še šla gledat Vampirko in Lauro user posted image user posted image user posted image
Nejc pa je tudi nekje blizu naše kilaže, kajne moj_moj - bo imel pri 4,5m okoli 8kg???

ožbej ima spet pogovor s pikapolonico - prav jezi se na njo! user posted image

Aja, pa še to - katere didaktične igračke boste začeke kupovat vašim otrokom? Ožbeja že ful zanimajo gumbki pa glasba in zvoki, pa vse ful prijema in suče, pa bi čimprej rada neaj nabavila. Pa ne najdem nič primernega?
A bo res treba it zopet v Avstrijo in v Toysa...

Tale dež ima mene res za norca. Grem sedaj na vrt poizkusit posadit melone. Lubenice sem dobila v sadikah, bom pa še par semen melone dala not, mogoče pa rata! bučke so pa že uibr pognale.

Pa še to, da ne pozabim. Vampirka je zadnjič omenjkala Hipp bio kašice. o tem sem tudi jaz razmišljala, ker pri nas je bio stvari ful težko dobit, tele so pa res menda preverjeno bio. pa allete tudi. edinole jabolka in hruška jaz tudi za naju kupujem v mercatorju BIO 8ekološko pridelane), so malo dražje, ampak tako dobre. Sem pa malemu začela kuharit kar ta jabolka.
Anyway, jaz nikjer pri nas ne najdem od Milupe rižolina??? Danes sem gledala v DMu in Mercatorju pa nič user posted image user posted image Samo nek oves s hruško in take bedarije?

Lep deževen dan user posted image

< Sporočilo je popravil london_paris -- 5.5.2007 15:26:40 >

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
5.5.2007 15:18:10   
TanjaS
LOVRO in DOMINIK vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Manetka, ful lušne slikce...

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
5.5.2007 15:21:57   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: TanjaS

LOVRO in DOMINIK vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Manetka, ful lušne slikce...

sem vedla, da sem nekaj pozabila!!!!!!!!!!

vse naj ob obmesečnici Lovro in Dominik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
5.5.2007 16:30:47   
Shorty_
Manetka ful lepe fotke!

Lovro in Dominikuser posted image user posted image user posted image user posted image  (pa mamicam in očkom tuduser posted image )
Nika zdej spi (beri se igra v postelji z bombažkomuser posted image ) čakam da pride moj čez kako uro domov da mi mal pomaga pospravit.

Alja in Lovro upam da sor čimprej odpravite.
Glede bolečine v joškah lahko pokličete tudi G pa vam bo mogoče še kej svetovala k mastitis je hudič sem ga mela ko je bla Niki stara 10 dni in ga ne privoščim nobeni. TanjaS in fru fru pozorni bodita na povišano temperaturo oziroma če vaju bo ful treslo (zeblo) to so znaki mastitisa in rabiš antibiotik.

No upam da tale dež čimprej neha padat sam mal ga pa mora bit da bodo od L_P bio poljščine lepo rastleuser posted image

Naši punčari je dolgčas šibam

Neposredna povezava do sporočila: 1749
5.5.2007 17:00:01   
vampirka
IZVIRNO SPOROČILO: manetka

Evo tudi jaz sem bila sem naredila nov album, da boste lahko pogledale aljouser posted image , na željo vampirkeuser posted image
Vampirka a vaša punčara v sedežu za v avto kaj z glavo zabinglja, meni se zdi včasih, da je tale stolček kr preveč pokonciuser posted image  sploh ko zaspi

Lepe slikice (tista z ležalnikom in kužom je super) Alja je taprava šarmerka! Ti, nad avtosedežem sem pa malo razočarana - ful previsoko sedi notri in ko se po kakih ovinkih vozimo, ji glavica opleta levo desno, če zaspi user posted image . Pravijo, da je zaradi varnosti to najboljš, ampak udoben pa ni preveč - me prav čudi, da je naša bejbe zdržala notri več kot 1 uro skupaj. Pa še težak je kot 100user posted image !!! Jaz ga komaj nesem user posted image .

Moj_moj: Nejko je pa ful tebi podoben (no, tvojega ne poznam). Prav kjut je.

London_paris: mi še ne vemo kateri avtosedež bo naslednji...vsekakor ne PegPerego user posted image . Imamo pa še nekaj mesecev časa, se mi zdi.

LOVRO in DOMINIK vse najboljše user posted image .

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.