tintara
|
Cer, babnice! Uf, sem vceraj zvecer prebrala R1tin mail in razmisljala. No, ne predolgo, to ni zame , Pa me je malo bitjece prosilo za hrano in potem nisem nic vec napisala. Ze vnaprej se opravicujem, obcutek imam, da bo post dolg, pa spet ne prevec poimenski, ker sem pozabljiva in po polurnem branju (vcasih za dan ali dva nazaj) ne znam vec povezat tem in oseb. OK, pa zacnimo: torej, najprej obramba vseh nas. Mislim, da smo kar enake, napol neprespane, napol pri sebi se spravimo do racunalnika in prav dostikrat samo preberemo in dostikrat, vsaj jaz, le na pol registriramo vsebino. Vcasih nato odgovarjamo sele cez kak dan, dva in iz vsega tega sledi, da se pozabi odgovoriti na kako vprasnja, cestitati za obletnico (Fru fru je pri tem velika izjema)... In potem pride do cudnih obcutkov, kot da ne pasemo vec sem. Pa ni res, sem pasemo, dokler se nam da pisati in nas zanima kaj pocno otroci drugih mam. Jaz dostikrat preberem kaj, kar pocne tudi moja mala, in si mislim, o, tole pa tudi nasa zna, dela,... pa ne napisem nic. In tudi to je nekaj, ane. Imam pa predlog, da se ne bi ravno razsle: ce katero kaj zanima, jo skrbi in zeli odgovor oz izkusnje glede tega, bi lahko vsebino poboldale in bi se takoj videlo na kaj biti pozoren. Hvala nasih malih tako ostane v malem tisku (ceprav je prav tako pomembna, da ne bo pomote), skrbi pa so odebeljene. Ste za? Evo jaz zdaj boldam predlog, da ga boste videle, ce ga boste sprejele, pa se odlocite ve. Zdaj pa k vam: R1ta: ne uidi nam, no saj ocitno ne bos. Mislim, da nas rabis se bolj kot me druga drugo (pa ne zameri me tega misljenja, vsaj jaz si zase predstavljam tako), ker gor nimas nobene za zaresen cvek in ves dolgcas ti bo po nas, nam pa po tebi. Je to smiselno? Shorty: Ej, spomin pa imas. Matematika bo padla en, dva tri. Sem pisala ze kar nekja nazaj (no, vidis, saj se sama ne vem kdaj), pa si se spomnila name in na tezo najinih punc. In se bolj pohvaljena za to, ker ves ime mojega prvega sinkota. Vem, da ga nisem velikokrat poimensko omenila, tako da res, spomin ti res dobro laufa. Glede Nadjine teze. Nasa je imela pri tocno 5 mesecih 6,5 kg (rojena pa 3880g). No, po besedah P. ni debeluska, je pa se vse OK. Gasper je bil rojen prbl tako kot Nika. (3130g) in zdaj sta se z NAdjo ze skoraj ujela. NA zacetku je kar dobro dobival ne tezi, nikoli pa ni bil v spici. No, zdaj je pa kar suhcan, se vedno ima 13 kil, star pa 3,5 leta. Najbrz je najbolj suh v svoji skupini v vrtcu, ampak ima to pac po ockatu. No, je pa, ko je bil majhen (do 1 leta) jedel kot za stavo, potem pa je nehal. NAdja ze zdaj noce??? Zasanjana: lepo, da se oglasis. Se vedno si v nasih mislih, in ves, tebe zelo pogresam, ceprva te zastopim, da se ne oglasas prav pogosto. Drzite se, to je vse, kar ti lahko recem. Mojmoj in Manetka: zakaj sem pa jaz msilila, da sta ravno obratno doma - torej MOj moj iz Trzica, pa Manetka iz Skofje loke? Moj.moj: a si potem ti tista z golega Blegosa, verjetno. ( no, sem si ful zapomnila takratni pogovor o gozdu na Blegosu). No, saj se mi je zdel, da si ti hodila tja, ampak ni mi bilo jasno, ker cist zraven Trzica pa tud ni. OK, nesporazum odpravljen. Nic, jaz bi se pisala, ampak cvikam da bo, We are sorry, zato raje posljem, pa se potem mogoce se enkrat oglasim. LP, Tina
|