r1ta
|
London_paris, luštne slikice in lepa mamica si! Kje si pa ta štrudelj pobrala? Upam da se čimprej pozdravite. Pri vas je pa kar naprej nekaj, porkomotorko! Evo ena pikapoka za fanta! Pa ne se sekirat če je malo bolj ornk fant! Jaz se sekiram ker Ana ni malo bolj ornk ženska, pa bo že nekako. Če ne prej pa ko bo začela ornk papati. Sicer bo pa tvoj fant vse zgubil ko bo začel letati okoli vogalov! Ko vidim slikice se mi zdi da bi ga kar naprej lupčkala, da je moj! Res je sladki! TanjaS upam, da se Kajuška kmalu pozdravi! Frufru, Ana zaenkrat še ne ugrizne me pa vleče za bradavico in se igra ku ku, ko ima želodček poln. To dela tako, da povleče trikrat, nategne bradavico, jo spusti, odpakne glavico in me pogleda ter se nasmeji, potem pa spet zagrabi za bradavico. Zaenkrat se še igrama ampak me je strah, da bo ta igra tudi ko bo imela zobke, tako da bi bilo dobro, da ji ne dovolim tega... Lepo si pozdravi bradavico! Jaz pa iščem tele bombažke tu v Rotterdamu pa jih ne najdem. V eni trgovini jih imajo, tiste ta mičkene, pa so že vsi "obnucani", bog ve kako dolgo se potikajo po policah. Sem pa Ani včeraj obljubila da bo dobila prijatelja (naj bi šla z eno slovenčico nakupovati in ima sinka starega 2 meseca, pa je padlo v vodo) in ker prijatelja ni in ni bilo sem ji hotela kupiti bombažka, tega pa tudi ni in ni bilo. Pa sem ji kupila eno tako pupo z otroškim obrazom, drugače pa mehko, samo je res takšna kot da ne bi imeli za kruh... Vampirka, ne, ni me tašča razjezila. Je že hvalabogu nisem videla 10 dni! Si pa fino opisala ta pristop k nosnim problemom. Bom upoštevala naslednjič ko bo Ana imela spet bau baua v nosku. Pa opis priprave hrane mi bo tudi prišel prav, sam ne vem še kje bom našla telečjo kost ko že govejo težko najdem, pa še ta je draga kot pe... Zasanjana lepo da nas prideš vsake toliko obiskat! Te kar pogrešam! Moj_moj, lepo da je Nejko spet v redu! In hvala za doooolgi post in objem! Ženkica, sem se odločila da ne grem nikamor. Tudi meni pridejo prav nasveti in primerjave, skratka ste mi kot eno vodilo pri vzgoji, prehrani in še čem. Pika30, saj veš, raztresenost nas daje. Mislim da se sploh nimamo več časa pogrešati. Naja vem da se nič kaj ne oglasi ker ji je čokonalnik šel po gobe, dežja pa ni tako da gobe ne rastejo in ne vemo kdaj se bo odločil pridit nazaj. Se mi zdi da je res tako, da preberemo se še, vsaka malo napiše kako je pri njeni hiši in adijo bok za dan dva. Potem pa Pika30 reče, da je nič ne pogrešamo pa se mi milo stori pri srcu in mi je žal in sem žalostna, da se na takšne stvari ne spomnim in da imam spomin kot zlata ribica. Ja, te pogrešamo! No, jaz sem pa lani imela češnjev paradajz na balkonu in mi je super uspel, samo pojedal nisem pa niti enega. Pa peteršilj, timijan, baziliko, luštrek in šnitlof sem imela, letos mi je pa peteršilk kar sam od sebe pognal, timijan je prezimil, šnitlof je tudi sam pognal, tako da sem tudi velik kmet za Rotterdam... Shorty ne it nikamor! In tudi jaz čakam da čas malo mine potem bom pa tam nekje v sredini junija začela navijati, da bi se v začetku julija dobile, ko bom jaz v Slo. Ni važno kje, grem na drug konec sveta če je treba! Evo ga! Sem rabla pol dneva, samo uspelo mi je pa! Lep vikend!