|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December (ke/čki) 2006
30.4.2007 12:28:00   
Vilma
Dober dan decembrčice  user posted image
Se vidi, da so prazniki in da polno dogaja. Tudi pri nas je tako. Ne mine dan, da smo doma, kar pohajamo in pohajamo. Dnevi drvijo, včasih se šele zvečer, ko Dominik zaspi, prvič vsedem in mal oddahnem.

Včeraj smo malčka slikali za pasport, bom dala fotko gor, da vidite, kako je naš fant že zrastel user posted image  Je pa iz dneva v dan bolj podoben atiju, mi je včasih tko hecno, ko jih gledam. Ista oblika oči, metlice namesto trepalnic user posted image , iste obrvi user posted image   Včasih se jih kar ne morem nagledat.

Drugače pa se naš Dominik noče vozit v vozičku, tako da sem ga za nekaj časa zaenkrat pospravila in ga peljem ven v kengurujčku. V tem pa cel žur, zdrži lahko tudi dve uri, gruli in se veseli sveta okoli sebe. Mislim, da ima samo prehodno fazo ne-vozičkanja in upam, da ga hitro mine. Imamo pa seveda v kengurujčku problem s soncem. Skoraj ne gre, da ga ne bi namazal s kremo za sonce. Pa smo poskusili Eucerin, ki ga je priporočila apotekarca  - je dobil izpuščanje user posted image  Zdaj ga pač ne mažem, ampak hodimo ven zelo zgodaj zjutraj in pozno popoldne, ko sonce ni močno. Pa danes sta šla z atijem tudi ven, ker ni sonca.
Kaj pa ste ve kupile malčkom za sonce? Menda je najbolje, da se jih do šestega meseca sploh ne maže, samo če je treba zbrat manjše zlo potem raje zberem kremo za sončenje kot opekline.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
30.4.2007 17:26:56   
Ženkica

evo, moja dva sončka user posted image  Kaja in oči

user posted image

Otočec, 29.4.2007

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
30.4.2007 23:43:20   
Barbk
Kaja z Manco ti pošiljava goro poljubčkov za 6 mescev.user posted image user posted image  Pa čestitke še vsem ostalim za nazaj...user posted image   Mi smo danes tud dopolnili 4 mesce. Kar že... Sploh ne morem verjeti, da čas tako hitro drvi. Aja Vilma mi ne uporabljamo nobene kremce za sončenje-tam nekako do 6 meseca se bomo tega držali. Se probamo čimbolj skrivati pred sončkom-pa zmeraj seveda ne gre.Pa nič hudega...Mal jih mora tud sonči pobožat.Zdaj pa šibam v mižule. Sem dodala nekaj novih fotk v album, če katero kaj firbc matra.

Nočka,
Barbk

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
1.5.2007 0:32:22   
r1ta
Bravo Manca!!! Vse najboljše tebi in mamici in očku za 4 mesece!user posted image user posted image user posted image (lepe slikce Barbk, Manca je pa taka navihanka kot naša ta malauser posted image . Pogleda s tistimi temnimi učkami kot miška iz moke!)

Pa moji Ani in sebi in našem daddy-ju tudi lahko že voščim! Hitro hitro beži ta čas!user posted image

Zdaj grem pa ajo ajo, mekaj me je šraufalo in nisem mogla spat, zdaj se je pa stanje umirilo in lahko grem v mižule!
Pa še cvetek moje tašče... Danes je šla Ana k njej na obisk in sem ji prvič oblekla jeans hlačke in kaj je tašča rekla? Da jeans hlače otroka postarajo... Tako da veste, naša Ana je v jeansu veliko starejša kot je v resnici.user posted image  In ja, si jo je zaželela videti večkrat na teden in ne samo enkrat. Edini problem je, da ne vem, če bo našla čas za touser posted image

Zdaj pa res grem! Lahko noč, pa eno bolho za pomoč!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
1.5.2007 7:42:55   
Barbk
Jutro....

Samo toliko preden šibnemo na primorsk na izlet. Mali Ani in tvoji čudoviti mamici in daddy-ju čestitke za 4 mesece.user posted image user posted image user posted image  Pa še kakšno rožico pošiljam gor proti severu.user posted image user posted image user posted image  Ja R1ta tudi vajina Ana je prava navihanka. Jejjjj res kolk so luštni vsi naši otroci. Joj Pa Evi in Lidijat in celi družinci tud čestitke za 4-co!user posted image  No zdej pa šibam...

Čavči,
Barbk

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
1.5.2007 8:04:35   
ELA06
jutro...

midve sva pokonci že od 7h, pa se malo igrava in čakava, da očka vstane. ela mi vztrajno odriva tipkovnico....

vsem, ki praznujete VSE NAJBOLJŠE ZA MINI ROJSTNI DAN!!!!user posted image user posted image user posted image

ženkica, kaja ima pa tak klobuček kot ela, si zapravljala v babycentru?

moram končat, ela ima vsega dovolj...

čao

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
1.5.2007 8:58:43   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: ELA06

ženkica, kaja ima pa tak klobuček kot ela, si zapravljala v babycentru?

ja ja, točno tam user posted image

Kaja se vsem iskreno zahvaljuje za čestitke in čestita tudi ostalim user posted image  za obmesečnice.

Sicer smo pa še vedno fino prehlajeni in to kar vsi trije - danes je že drugi dan kar se bomo raje še notri držali; pri nas piha kot user posted image  pa ne upam reskirat. Drugače ji pa spiram noska s fiziološko in to je to. Kašlja pa še vedno kot en star ata. UPam, da hitro mine.

Tukaj sem napopala nekaj novih fotk:

http://mojakaja.moj-album.com/

Aja, Barbk, Manca je pa res ena prava navihanka; se mi zdi, da ima to po svoji mamici user posted image .

Pravkar sem dobila ukaz od moža, da bomo danes spekli štrudl user posted image ; sem mu rekla, da to bomo pa še vidli user posted image , če bo kaj priden.

Šibam........

Ženkica

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
1.5.2007 16:48:17   
crci06
tudi mi2 čestitava vsem, pa tudi mi bomo kmalu 4 m , kar ne morem verjeti...

r1ta, men se pa tudi zdi, da kavbojke postarajo dojenčke, ker so že take, tazaresne cunje.

jaz nejca čisto drugače vidim (že od prvih tednov) čeima na sebi hlače + srajčko, če ima temno fantovsko trenirko al pa, če ima svetel dojenčkast plišast pajac... 

no, vsak po svoje.

lp

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
1.5.2007 19:17:25   
ELA06
Evo mi smo spakirani za dopust..... Moje je vse nabasal v našga bogega cliota, upam, da ne bo omagala pred Bohinjem. Za teh par dni se kar nabere stvari. Pa moram računat, da moj ni zahteven glede oblačil, jaz nimam itak kaj obleč pa je še vedno kufer čist poln user posted image . Ne vem kako bomo šli na morje......
Bo nam babi mogla posodit avto...............

Uživajte vsaka na svojem koncu in upam da bomo imeli lepo vreme.

lp

http://ela1.moj-album.com

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
1.5.2007 19:33:40   
r1ta
Ela06 lepo se imejte! Uživajte kar se le da!

Punce se spomnite risanke Barbapapa? Moj jo je glih potegnil dol in zdaj imamo družinsko gledanje!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu ELA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
1.5.2007 20:53:31   
frufru
Čer!
Smo meli končno en spodoben praznični dan. R je nehal kuhat in basirat, tako da smo jo mahnili na sever. V Arboretumu je bila taka gužva, kot da rože zastonj dajejo, tako, da je bil kar problem mimo do Kamnika prit. user posted image
Mali se je odločil, da bo šarmiral in je stopil tudi ledeno goro (beri R srednjega brata) Ga je pobožal, ogovoril in celo malo ponosil, pol je šel od doma. Ampak že to, da je počakal, je ogrooooomen korak naprej. Pol smo se pa malo martinčkal in malo sprehajal. R je bil malo žalosten, ker je njegova stara Biba (kuža) odšla v krtovo deželo, pa mu niso nič povedal. Ampak Max me pa še vedno pozna in si je celo zapomnil, dan ne bo deležen božanja če bo skakal. Se je lepo usedel in dvignil taco, češ prosim za eno čohanje. Se mu vidi, da Bibo pogreša. Najbolj hecen je bil, ko je Lovro vklopil sireno (lakota) Je začel še on zavijat, pol sta pa v duetu jokala. user posted image
Kar se TV tiče je pri nas izklopljena in lepo lovi prah. Lovro je tak firbec, da še jest neče, če sliši TV ali radio. Je bila pa tudi meni Barbapapa zelooo všeč, pa maksipes Fik, miškušatek, palček Smuk in še bi se kaj našlo. R1ta, a bi se dalo Barbapapo kako posredovat? Pa čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image za 4 mesece.
Ela06 uživaj v planinskem raju še zame, čeprav ma tam dež mlade ti želim samo sonce.
Vampirka in Laura vse najboljše za 5 mesecev

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
1.5.2007 23:23:54   
r1ta
Frufru, midva imama v nizozemščini Barbapapo. Te še vedno zanima?

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
2.5.2007 7:04:10   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Frufru, midva imama v nizozemščini Barbapapo. Te še vedno zanima?
pol bi rabla pa simultano prevajalkouser posted image , pa vseeno hvala. A lahko zveš kje jo je sneluser posted image , mogoče obstaja tudi v ang ali fr.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
2.5.2007 10:44:49   
r1ta
Ga bom vprašala nocoj, pa ti povem.

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
2.5.2007 17:00:54   
vampirka
Po dolgem času spet HALOHA vsem skupaj! Nismo bili na dopustu, samo jaz sem včeraj imela rok za oddajo izpitne naloge za magisterij user posted image  (in čudežno mi je uspelo oddat do roka user posted image )... Hvala za čestitke - tudi midve z Lauro vsem voščiva za "ta velike" rojstne dneve (Naja3 in Emamair) user posted image ...pa seveda tudi vsem pikcem za obmesečnice! 
Medtem, ko se nisva javljali, smo bili končno cepljeni - junaško prenesli brez vsakeršnih posledic user posted image ... In vsak dan en obrok popapa na žlico. Okrog 11h dopoldan. Zaenkrat smo poskusili že jabolko, banano, breskev, rižolino...v zadnjem tednu pa tudi že zelenjavo: krompir, korenje, bučke...od vsega ima najraje jabolko in korenček user posted image ...sem pa kupila tudi nekaj kašic od frutka in bila ful razočarana doma, ko sem temeljito prebrala vsebino in tudi le-to poskusila!!! Cuker dajejo notri user posted image  (kot ena sladkana marmelada je po okusu - BLJAK)...sem sama vse pojedla user posted image ...zdaj pa sem za pokušino kupila nekaj hippovih, ker sem ujela na enem nemškem kanalu oddajo kako v hippu izdelujejo kašice (mislim, da niti doma ne uspem bolj BIO pripravit). In res, je okus čisto drugačen - sem ji dala za poskusit sadno (marelica in hruška - za sveže ni še prave sezone) ter zelenjavno in naš otrok vse poje user posted image  (pa ne dajem ji tega vsak dan, ampak samo tiste dneve ko smo na terenu z atijem). Sem se bala, da zelenjave ne bo hotela, ker smo s sadjem začeli - pa sploh ni tako. Bučke in korenček ima rajši kot banano! Krompirjev pire (z mojim mlekom) pa je bolj za silo - ampak vseeno poje. Prebava je enaka, samo korenček nas malo zapira, tako da Laura vmes ni en dan kakala (drugače vsak dan kaka 2-3×). Se je pa zato naslednji dan zares "posrala" kot tavelika user posted image  - drekec je bil malo bolj gost in temnejši kot samo od dojenja.

Se pa moram tudi pohvalit, da je obdobje histeričnega joka ob pogledu na tuj obraz (vsi, razen mami in ati) minilo user posted image ...seveda rabi nekaj časa, da se navadi - velja samo za odrasle. Otrok se ne boji in se ful smejčka, če sliši otroški ali pa kak višji ženski glas. O razponu vokabularja pa sploh ne bi user posted image  - zjutraj ima ta prave samogovore, katere si popestri z vriski in tišanjem noge (ali vsega kar ji pride pod roke) v usta. Poleg tipkovnice pa je sedaj postal zanimiv tudi daljinec in prejšnji dan je uspela šefica zbrisat prvi program (pojma nimam kaj je pritisnila, vem samo, da ne znam nazaj naštimat user posted image ).

A ne kako je fajn, ko ni treba jutri na šiht? user posted image

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
2.5.2007 17:38:39   
crci06
Ja, vampirka, končnooo se nam malo oglasiš!!!
Čestitke za nalogo!!! user posted image

Glede Hipp kašic sem brala eno njihovo reklamo (al kaj že?), kjer prav poudarjajo, da je sadje in zelenjava prav vzgojena za otroško hrano in temu primerno ne-gnojena, skladiščena, takoj sveže predelana blablabla..
v nasprotju  tem, da če greš v mercator po jabolko in korenje in to doma pripraviš, to ni ravno BIO, ker so jabolka 100x špricana, pa korenje gnojeno itd. Tako oni vlečejo vodo na svoj mlin.   Nekako v tem smislu sem brala, pa se res ne spomnim kje.

Ah, Nejc ima raje, da se igram, kot da ga opravljam. Me že kliče user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
2.5.2007 20:20:04   
TanjaS
Ojla punce, evo nas, smo že doma.

Mi smo se imeli SUPER  :D  :D  :D .Bilo je toplo, Kaja se je celo kopala v morju (brrrrrrr), Maks pa kot da ga ni. In ne le to, fant se je cel teden DOJIL brez problemov. Niti enkrat nisem pumpala. Danes pridemo domov pa spet konec  user posted image user posted image user posted image GREMO NAZAJ!!!!!!!!!!

Spal je lepo, zbujal se ponoči enkrat ali dvakrat, edino ob 6.30 ali 7 je bil pokonci. Dobil je vsak dan malo korenčkovega ali jabolčnega sokca in je bil prav hud, ko ga je zmanjkalo. Vidim, da nekatere že kar dodajate. Mi smo zaenkrat kar pri sokcih sem in tja.

Sem vas pa kar malo pogrešala user posted image user posted image Pa milijon stvari sem hotela še napisat, pa se ne spomnim. Bom po obrokih.

Jutri grem malo v Avstrijo. Nisem bila že 100 let, se mi ne da, ko pa pri nas vse dobim, zdaj me je pa ena prijateljica vprašala, če grem z njo, moj ima še dopust in šibava.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
2.5.2007 20:50:41   
TanjaS
Saj sem vedela, da bom pozabila kaj napisati.
Maks je dobil zobka - in to KAR DVA (spodaj).  user posted image user posted image user posted image user posted image Eden je že čisto zunaj in se čutijo š**** (je oster kot šivanka), drugi je pa zdaj naredil luknjice. Pa ni bilo kakih težav, samo slini se kot polž in rokce ima kar naprej v ustih.

Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them.
Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince"

http://tancid.moj-album.com

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
2.5.2007 20:56:01   
emaa
Blagor vam. Nam vsi naša dva fanta hvalijo, kako sta pridna, ampak v času hranjenja oz. če hrana ni dovolj hitro, pa David bruha, ker si roko zatlači do pol grla. Mah ne vem no, če ni to, pa oba zaradi kašlja. Mi smo zaključili za danes, po današnjem bruhalnem dnevu (sem trikrat trenirko preoblekla, mož 1x), sta končno zaspala. Laufa že tretji pobruhani stroj. Še dobro, da imamo dovolj za oblečt. Najprej eden, pol drugi, spet prvi, nato drugi, mislim, za znoret. POl pa seveda lakota naprej, sta kot mali brezni brez dna.

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
2.5.2007 21:14:13   
Ženkica
Ojla punce.

Mi smo danes malo šibali naokoli (družinski izlet), ker enostavno nismo več zdržali doma, zaprti v hiši (zunaj piha kot stouser posted image ) - za tiste ki niste spremljale; Kaja je prehlajena, še vedno hrope in kašlja. Spiranje noska s fiziološko pomaga minimalno.

Skratka, dopoldne smo odrinili zopet proti dolenjski; najprej na Kostanjevico na Krki (tam smo se sprehodili in šli na kavico), potem pa počasi proti Brežicam in tam v neke rovte na kosilo na kmečki turizem (mož si je zaželel jagenjčka; na vsak način; no ja, pa ga je dobu, da bo zdj mir neki cajta); no potem pa nisva mogla iz svoje (moto)kože in sva zavila še na Cerklje na Dolenjskem na Mobikrog (dirkališče), kjer so se slučajno prevažali ravno najini kolegi; no, midva sva se malo naslajala, Kaja pa se je na vsak način trudila zaspat, pa ji revici ni ravno uspelo; priznam, mogoče res malo prehrupno za user posted image , ampak vseeno se ni pritoževala in je fino opazovala, kaj se dogaja okrog nje.

Skratka, dan za nami je bil fleten; jaz sem sicer zaspana, ker me je Kaja prejšno noč zbudila že nekaj čez 4 zjutraj user posted image  in ni hotela zaspat nazaj - kar nekaj je čvekala v tri dni, vsak zadovoljna user posted image , kot da smo sredi belega dne.

Vampirka: daj mi prosim napiši kako pripraviš bučke za user posted image ; rabim natančen opis; ker jaz jih za naju delam na način, ki niti slučajno ni primeren za otročke.

Zdj pa še kakšno minutko TV pogledam, potem pa v mižule.

Nočko,

ženkica

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
2.5.2007 21:19:14   
Strawberrie Cherrie
Ojla.
Mi dva trije smo nazaj user posted image - smo šli že danes (drugače bi šli šele jutri), pa je mali fasal vročino -> močno sumim zopet na zobe, ker ni bolan ali da bi bil kaj manj živahten, ampak me je ful panika.
Zjutraj je imel 38.1, ko smo prišli domov 37.8, potem se mu je pa zopet zvišala na 38.3, pa sem mu kopel postopoma ohlajala, ter dala pol svečke. sedaj sem ga šla še polučkat in ima standardno tem. 36,4°. Hvala bogu!
Drugače je prvič poizkusil malo prekuhanega jabolka - malo ga je valjal po zobeh, nato pa fino izpljunil user posted image Bomo pa mi še tale maj počakali, da bo star 5,5meseca, pa štartamo z GH.
V toplicah je bilo super - mali ful uživa. Najprej sva ga imela 10min v Fredovem obroču, nato pa smo še plavali brez obroča. 3 dni zapored tako, zadnji dan pa je že bil 20minut v obroču brez pritoževanja user posted image user posted image user posted image
Par slikic je v albumu.
No, vse najboljše za rojstne dneve in omesečnice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
2.5.2007 21:55:59   
Barbk
No vidim, da so se ene potepenke že vrnile in prinesle domov zobke in prijetne spomine in luštne fotke...user posted image No nekaterim GH že ful utečeno laufa, mi smo pa šele štartal. No par dni ji dodajam rižolino v mleka po flaški, ker po žlici no go...user posted image  No v ponedeljek smo probali Hippovega korenčka, pa je bilo bolj bljak user posted image  Ji ni nilo nič jasno kaj ji rinem to po žlički in je valjala po ustih, mal je šlo dol, veeeliko pa je letelo ven.user posted image  Je bila tolk luštna-čist oranžna okrog ust, tam do ušes...Pa saj bo počasi-zdaj se bolj igramo. Tudi jaz sumim, da bomo dobili zobke-no že kar nekaj časa...Pravijo, da so lahko zobki en dva tri zunaj, lahko se pa to vleče tud po dva meseca. user posted image  No ampak to je pa zdej res nekaj posebnega-no slini se že itak dolgo, no tole zdaj so že kar mali potočki iz njenih ustk (ne folgam s slinčki),  v ustka s tako nujo tlači dudo, prstke, slinček, cunco...vse naenkrat. user posted image  In to potem s tako vnemo cuzat, drgnit in če slučajno ni vseh "pripomočkov" takoj v ustih se kar reva trese, jokca...Ženkica daj lupčeka Kaji, da se čimprej pozdravi. R1ta in Frufru (mjami mjami bončki, bončki....spet sem na dieti...user posted image user posted image user posted image ) sta mi zbudila spomine na naše risanke...Ja palček Smuk in njegova tako gosta megla, da bi jo lahko rezali s škarjami.Pa spomnim se pravljice na kaseti Žogica marogica-joj kako sem pela "imela sta boben in lajno..." pa pihala v radio ko je una teta al stric (to mi je pa ušlo iz spominauser posted image ) rekla "pihajte otroci", ja in smo pihal in pihal...user posted image  Jej kolk je blo luštno... No zdej grem pa mal tv pozjati in v mižule.

Ja pa še čestitke vsem malim jenčkom za mini roj.dneve.user posted image

Nočka,
Barbk

< Sporočilo je popravil Barbk -- 2.5.2007 21:58:45 >

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
2.5.2007 22:36:20   
frufru
Joj babuške, samo da ste doma, je bilo na RR bolj bogo. Sem se kar sama sebi smilila, ko sem mela malega in velikega poba bolana, zunaj pa tako sonce. Pa take lepe fotke mate.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
2.5.2007 22:53:12   
r1ta
Barbk na Žogico marogico imam pa tudi jaz lepe spomine. Sem sama igrala Žogico nogico (malo smo priredili) ko sem bila stara10 let. So mi učiteljice zašile iz pene takšno žogo okoli trupa, spodaj sem imela rdeče žabe in rdeč puli in sem bila prava žogica. Celo igrico sem znala na pamet na en, dva tri in potem smo nastopali po šolah in nekih tekmovanjih. Joj kako je bilo luštno!
Pa meni zelo ljuba risanka je bila Medvedek Uhec.

Tako, zdaj grem pa v mižule. Frufru, "tisto" ti sporočim takoj ko bom z mojo zverino spet na isti valovni dolžini. Očitno ga spet luna nosi...user posted image

Nočko!

Ja, da ne pozabim, Frufru, sem videla tvojega korenjaka v Mami! Lepa slikca in še lepši fotomodeluser posted image ! Takoj ko mi je dragi prinesel revijo s poštnega nabiralnika sem vse prelistala, da vidim kje je Lovrouser posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
2.5.2007 23:02:28   
crci06
jaz sem pa tako daleč, da dobim Mamo z enomesečno zamudo user posted image
pravkar sem dobila aprilsko, upam, da drug mesec ne pozabim na Lovrota.

Po drugi strani sem pa tolk napredna, da sem v zadnjem mesecu že 2x poslušala pravljico Žogica nnogica (.mp3) , Marsikaj se z'lowda user posted image  samo, da je v imenu "otroški" user posted image

BTW: en pozdravček in en objemček Zasanjani
pa seveda še enga vsem ostalim!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.