ninocka
|
Dober dan! Evan zdej spi (sicer smo pokonci ze od 5:30), moj je pa priden in dela na vrtu oz. ima delovno akcijo in delajo vrt Mogoce pa se bo letos kaj iz njega Drugac smo pa bolani, spet imamo bronhiolitis (pa eno leto smo meli mir) in smo bli ob 8ih ze pri zdravniku. Dobil je masko (mokro inhalacijo) in za domov ventolin na 4 ure. Sicer je kar razigaran, samo piska in hrope pa kot pokvarjena lokomotiva. Tko da bom naslednji teden doma na bolniski. Sem hotla ze uceri ostat, ampak je blo tako pomanjkanje kadra, da sem rekla, da jim nardim uslugo in pridem delat, ampak je to prvic in zadnjic. Evana so cuvali popoldne moji, pa mal lazje mi je blo it v sluzbo, ker je vceraj zdravnica rekla, da lepo diha in da se na pljuckih nic ne slisi. Drugace pa se pidruzujem 2ursae in nadaljujem vrsto ponovno nosecih septemberk Rok imam 06.11. in se ze ful veselimo novega clana, za katerega pa nisem vec 100% prepricana da bo fantek. Vsaj glede na probleme, ki mi jih dela NO, saj ni nic hujsega, edino slabo mi je 24 ur na dan, kaksen dan bolj, kaksen dan manj. Na hrano se pomislit ne smem, ker se mi kr zelodec obrne... Pase mi pa samo suha hrana (sirove strucke, zemlje in jogurti) in pa tisto kar dobim na mizo, ce prevec ne razmisljam o tem. Kuhanje trenutno odpade, problem mi je se za Evana pire narest Res, kaksna razlika med prvo in drugo nosecnostjo, ne morem verjet . V cetrtek sem mela 1. pregled (v 11 tednu!!! ), sicer pa sem sla prej ze samoplacnisko. Nad G sem cist razocarana in jo bom po vsej verjetnosti menjala, edino skrbio me, da ne naletim se na kaj hujsega...V prvi nosecnosti se mi je zdela pa cist OK...ne vem... No, "veliki" smo ze 3,17 cm in imamo ze rokice in nogice in srcek nam prav lepo utripa Ja, pa samo eden je Teta beta, jst tud mislim, da tja vpisujes prezivnino, ce bi jo dobivala. Ce nisi sigurna pa poklici na obcino in jih vprasaj. Nika, mi imamo nogico 22. Sem mu hotla kupit copatke st. 23 (super fit), pa so bli kot colni na nogicah. Kako pa sploh merte nogice? Sem danes brala v Supermami zgodbo o Lusi in Ajsi (sej verjetno se vse spomnete te puncke, ko smo lani zbirale dinarcek za kisikovo masko?). Takoj, ko sem vidla clanek, sem mojmu zacela razlagat o tej nasi akciji in ko sem gledal slikce od Ajse, so mi kr solze v oci stopile. In pol pridem do dela, kjer je mamica rekla, da kako smo na RRju nardile to dobrodelno akcijo in sem se zacela tako jokat, da sem mojmu komi prebrala tiste 3 stavke, pa se cela cakalnica me je gledala, kaj mi je (aja, sem brala to pri pediatrinji). No, zdej pa sibam, moram dat Evanu ventolin, da bo lupci lazje dihu. Uzivite v lepem vikendu