|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
11.4.2007 14:12:09   
Nika v službi
Ej, Pety, prav rada bi šla kdaj na kofe, ampak sem v taki časovni stiski, da se komaj ven vidim. So se že začele priprave na našo Toskano, pa kar naenkrat sem ugotovila, da moram kupit kaj poletne garderobe - najprej za Niko, pa tudi zase, za Tomaža... Včeraj smo zapravljali v Pikapolonici, v dobre pol ure sem se olajšala za 100€, ampak imaje take luštkane cotke. Niki sem kupila 4 oblekice, pa 3 hlačke, majčke.... Danes gremo še v Mass za čeveljčke... uf, obisk, letim!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
11.4.2007 15:05:28   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

aja pety v katerem koncu pa je!? da vem če ga bova kje na igrišču srečali (aja halo sej je bolan- no če bodo šli kaj ven)

V Bistrci. Če ga boš videla, ga bo nosil njegov dedi. user posted image Je pa zunaj, ja, saj je že kar ok, ampak so mi predlagali, da naj bo še doma, da bo malo bolj odporen.

Nika, ni panike, saj sem tudi jaz zelo na knap s cajtom. Se bomo že še zmenile.

LP, Petra

< Sporočilo je popravil pety78 -- 11.4.2007 15:10:51 >

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
11.4.2007 22:16:28   
teta beta
Dober večer!

spet sem malo mrknila, kot sem že prejšnji teden pisala, imamo malo gužvo. Z Dašo sva spet pri mojih, jutri gremo nazaj, ker je v tamkajšnjem vrtcu dan odprteih vrat za otroke, ki ne hodijo v vrtec in imajo neke delavnice in predstavitev vrtca itd. Po moje bo prav luštno. Potem me je pa že moj opozoril, da me čaka kar nekaj likanja in se tudi ziher ne bom mogla kar takoj javit user posted image .

Me veseli, da je z Vidom boljše! Tudi jaz sem se dostikrat spomnila nanj in držala pesti.

Ninočka, pri nas je pa kava bolj problematična. Ne, da bi lezla dol s stola, sploh je ni blizu mize.

Je pa Daša zdaj najraje zunaj, sva zunaj tudi po pet ur in jo moram začet mazat s kremo za sonček. Je že namreč ful rjava in sonce je ful močno. Pa vsak dan je usrana kot en ciganček. Ampak jaz nisem aklih, se mi zdi prav, da raziskuje in uživa. Saj imamo milo in pralni stroj. Aja, hehe, da vam povem, da sem zadnjič za foro kupila neke nepalske oreške, o katerih sem brala pred kakim mesecem v deloindom. To je kao natur varianta pralnega praška. Nisem še preiskusila, ker me zdajle ni bilo doma in je moj pral, ki pa itak samo zmajuje z glavo nad mojimi tovrstnimi domislicami in prebliski user posted image . Mah, ja, mene predvsem firbec matra, kako to zgleda, bomo videli.

Grem še hitro Nikine slikice pogledat, pol pa spat, ker sem kar utrujena. Nočko!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
   [Brisano sporočilo]
12.4.2007 13:59:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
12.4.2007 16:07:18   
Nika v službi
Ja, Tery, me veseli, da je bil Nik tako navdušen nad ZOO-jem. Saj veš, kako je bilo pri nas, sem nekaj časa nazaj pisala o tem. Najbolj zanimivi so bili kamenčki, voda.... Vlakec je bil tudi Niki strašno všeč, ampak ko sem jo dala gor sedet, se je bala in je želela dol, tako da je nisem silila. Nika ima sploh težavo s temi premikajočimi se zadevami (poganjalci, kolesa, avtomobilčki, vlakci...). Ful so ji všeč in jih z groznim občudovanjem gleda, kar požira z očmi, ampak gor pa ne. Takoj jok. Sploh ne vem, v čem je fora.

Also, hotela sem te vprašati, če se splača it v H&M, a imajo luštkane cunjce? Mi se že dva dni popoldan potepamo po trgovinah in zapravljamo (v hali A v BTC sem "odkrila" kar nekaj meni še neznanih trgovin z otroškimi oblačili), H&M je bil tudi v planu, pa mi še ni uspelo priti do tja.

Zdaj grem pa domov. Pa, pa!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
   [Brisano sporočilo]
12.4.2007 18:50:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3331
13.4.2007 8:33:03   
2ursae
tery, mi smo ravno par dni nazaj bili v BTCju v trgovini z otroškimi čeveljci in smo kupili ene fuuuuul luškane mal bolj zaprte sandalce od Cicibana. Niso bili pa ravno najcenejši, tam ene 40 € user posted image  Imajo res vse sorte, sam pohiti, menda roba ful hitro gre! Poletno robo pa dobijo enkrat maja.

Ja, Nika, mi smo tud v BTCju odkrili ene par do sedaj še nepoznanih trgovinic, zlasti z obutvijo. Tam v spodnjem štuku hale A. 

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 3332
13.4.2007 9:13:42   
pety78
Punce, Napoleon se ja skrije pred vami. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
13.4.2007 11:01:09   
Nika v službi
Ojla! Ja, tery, mogoče si opazila moj post na "otroku", kjer sem omenila naše nedavne nakupe. V Massu sem Niki kupila ene odprte sandalce z dvema trakcema na ježke preko narta in gležnja, ki ji super stojijo in so ful cortkani. Poleg tega pa smo kupili še ene zaprte, a povsem "luknjičaste", zračne, supergice oz. kao športne čeveljce, oranžne. Za oboje skupaj sem dala okoli 40€. Sem gledala tudi v Cicibanu, ampak mi ni bilo ničesar prav všeč. So bili vsi bolj zaprti, s težkim podplatom.... Nekako mi niso delovali nič poletno. Nosi pa naša Nika št. 23! Sem mislila, da bo sedaj, ko bo brez nogavic in debelejših žabic, nogica kaj "manjša", ampak smo hočeš-nočeš morali kupiti št. 23, 22 ji je bila v sandalcih premajhna, ji je palček kar čez rob gledal. Prav noro. Tudi prodajalka ni mogla verjet, da ima punčka pri 18. mesecih št. sandalc 23. Kakšne številke nosijo ostali septembrčki?!

Danes zjutraj sem bila na "inšpekcijskem" ogledu vrtca Ajda, kamor naj bi jeseni začela hoditi Nika. Sprejela me je pomočnica ravnateljice, ki je strašansko simpatična. Sem že dobila pohvale na njen račun, sedaj pa sem v živo videla, da je res pravi sonček.
Vrtec je zelo velik, prostoren, ogromno igrišče ima, oddelkov v jaslih je 7. Sem se sprehodila po celem vrtcu vključno s kuhinjo, pralnico, likalnico, skratka pogledali sva v vsak kotiček. Še tovorno dvigalo mi je pokazalauser posted image

Edina dilema, ki jo sedaj imam, je skupina, kamor naj bi Nika po vseh pravilih "padla". Ko sem gledala te male čmrljčke, si moje Nike med njimi sploh nisem mogla zamišljati. Že sedaj je ful večja, bolj "odrasla", pa ji do vstopa manjka še pol leta! To so bili še čisti "dojenčki", če se lahko tako izrazim. A je imela katega tudi tak problem?! Tažana, ti kot ekspert, ali lahko kako dosežem, da Nika gre v skupino od 2 - 3 let? 

Letim na sestanek, se oglasim kasneje..... 

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
13.4.2007 12:53:28   
teta beta
Tery, jaz še nisem kupovala poletnih čeveljcv, jih bo pa res že treba, ker je kar naenkrat postalo vroče. V bistvu je te, ki jih ima zdaj, začela nositi šele pred dobrima dvema tednoma, mogoče tremi, in jih bomo še malo ponosili, če le ne bo prevroče. No, pa za kasneje jih bo imela, če bo kdaj bolj hladno ali dežvno. So pa št. 21 in ima še malo lufta (Nika, odgovor zate.) Za pravo poletje pa ji namravam kupiti Teve, za tiste je pa zdaj le še prehladno, razen, če jih bo nosila na nogavice user posted image . (Aja, Nika, to j št. pri Cicibanu oz. ti zdaj so od FisherPricea, copatki iz H&M so št. 22/23, manjši so ji bili premajhni že pred 2 mesecema).

Nika, po moje bo Nika itak prišla v skupino 2-3, saj bo septembra stara 2 leti, nimaš kaj skrbet. Mi smo bil tudi včeraj v vrtcu, kjer je itak samo od 2 let naprej in je bila tam tudi soseda, ki je še en mesec mlajša od Daše in bo šla najbrž sept. sem v vrtec. No, Daša najbrž ne bo šla (sem), ker je bil danes zadnji dan vpisa in se midva še isva odločila, potem pa najbrž ne bo več frej, ker jih je vsako leto preveč. Zakaj se pa še nisva odločila, je pa bolj komplicirano in vam bom razložila zvečer ali jutri.

Lp!

Neposredna povezava do sporočila: 3335
13.4.2007 12:59:17   
tažana
bom kratka ker grem v knjižnicouser posted image .
nika: zdej ne vem če boš ti kaj lahko dosegla, ker potem bi bila tisto že mešana skupina (potem se zmanjša število otrok...). sej čez pol leta se bodo skupini formirale (gotovo) na novo oziroma bodo še eno jaslično (najmlajšo) skupino dodali. in tisti, ki bodo zares najmlajši v tej skupini bodo šli potem v najmlajšo skupino kjer bodo najstarejši- a me še razumeš?user posted image
nika pa bo ostala s tistimi starejšimi v tej skupini.
no pa tudi vzgojiteljice naredijo svoj preprez profila otroka in njemu prilagajajo vsebine. zato mislim da ni potrebno, da te skrbi da ne bo pasala v skupino.
aja pa še moje mnenje "bolje biti najboljši med najslabšimi, kot pa najslabši med najboljšimi"- to pozitivno vpliva na samopodobo!

grem...

aja v ponedeljek grem delat- nadomeščat bolniško (ne vem za koliko časa).
pa menda naš župan ne pusti vrtcu še enega oddelka (ni denarja) otrok je dovolj- pa še jest bi službo dobilauser posted image . morm župana za ovratnik mal prjetuser posted image .

pa, pa

Neposredna povezava do sporočila: 3336
13.4.2007 21:53:55   
teta beta
Eno resno vprašanje:
Pri dohodnini je pri vzdrževanih druž. članih zraven okence znesek prispevkov za preživljanje. KAj zdaj to pomeni? Koliko te okvirno otrok "stane" na leto? In na kak način to dokazuješ? Kakšen znesek ste vpisale? Je 300.000 preveč ali premalo?

Glede vrtca je pa tako, da se še nisva čisto zmenila, kdaj in kam jo bova vpisala. Moj dragi bo zdaj namreč začel opravljati še dodatno dejavnost, svoja orodja oz. stroj pa bo postavil k našim doma, ker je več prostora, že ustrezna elektrika itd. Verjetno se bo potem kar veliko vozil sem, skoraj vsak dan in bova tudi midve tu, da bomo več skupaj, in potem nima smisla, da se jaz ali on sredi dneva voziva nazaj po njo v vrtec (razdalje je pa 25 km). Verjetno bova izbrala en drug vrtec, ki je na sredi poti (ampak ne v Celju, nočem je dati v mesto, če ni treba, pa še čisto s poti bi mi bilo). Tako da tudi kadar ne bo drugih stvari, se ne bo treba voziti predaleč in jo lahko pa moj kar domov grede iz službe pobere. Saj pravim, je še stvar dogovora, ampak zaenkrat tako kaže.

Grem se še z dohodnino ubadat. Lp!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
14.4.2007 10:26:29   
Pia67
Teta beta men se zdi, da to vsoto pripišejo le tisti, ki morajo plačevati preživnino. Jaz lansko leto nisem nič vpisala, pa sem dobila oreng povrnjen denar. Če se motim v zgoraj napisanem, me prosim popravite.

Drugače pa gnijem v službi user posted image

Lep vikend,

Damjana

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
   [Brisano sporočilo]
14.4.2007 12:44:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 3339
14.4.2007 13:10:04   
ninocka
Dober dan!
Evan zdej spi (sicer smo pokonci ze od 5:30), moj je pa priden in dela na vrtu oz. ima delovno akcijo in delajo vrt user posted image user posted image  Mogoce pa se bo letos kaj iz njega user posted image
Drugac smo pa bolani, spet imamo bronhiolitis (pa eno leto smo meli mir) in smo bli ob 8ih ze pri zdravniku. Dobil je masko (mokro inhalacijo) in za domov ventolin na 4 ure. Sicer je kar razigaran, samo piska in hrope pa kot pokvarjena lokomotiva.
Tko da bom naslednji teden doma na bolniski. Sem hotla ze uceri ostat, ampak je blo tako pomanjkanje kadra, da sem rekla, da jim nardim uslugo in pridem delat, ampak je to prvic in zadnjic. Evana so cuvali popoldne moji, pa mal lazje mi je blo it v sluzbo, ker je vceraj zdravnica rekla, da lepo diha in da se na pljuckih nic ne slisi.

Drugace pa se pidruzujem 2ursae in nadaljujem vrsto ponovno nosecih septemberk user posted image  Rok imam 06.11. in se ze ful veselimo novega clana, za katerega pa nisem vec 100% prepricana da bo fantek. Vsaj glede na probleme, ki mi jih dela user posted image  NO, saj ni nic hujsega, edino slabo mi je 24 ur na dan, kaksen dan bolj, kaksen dan manj. Na hrano se pomislit ne smem, ker se mi kr zelodec obrne... Pase mi pa samo suha hrana (sirove strucke, zemlje in jogurti) in pa tisto kar dobim na mizo, ce prevec ne razmisljam o tem. Kuhanje trenutno odpade, problem mi je se za Evana pire narest user posted image user posted image  Res, kaksna razlika med prvo in drugo nosecnostjo, ne morem verjet user posted image .

V cetrtek sem mela 1. pregled (v 11 tednu!!! user posted image ), sicer pa sem sla prej ze samoplacnisko. Nad G sem cist razocarana in jo bom po vsej verjetnosti menjala, edino skrbio me, da ne naletim se na kaj hujsega...V prvi nosecnosti se mi je zdela pa cist OK...ne vem...
No, "veliki" smo ze 3,17 cm in imamo ze rokice in nogice in srcek nam prav lepo utripa user posted image user posted image user posted image  Ja, pa samo eden je user posted image

Teta beta, jst tud mislim, da tja vpisujes prezivnino, ce bi jo dobivala. Ce nisi sigurna pa poklici na obcino in jih vprasaj.
Nika, mi imamo nogico 22. Sem mu hotla kupit copatke st. 23 (super fit), pa so bli kot colni na nogicah. Kako pa sploh merte nogice?

Sem danes brala v Supermami zgodbo o Lusi in Ajsi (sej verjetno se vse spomnete te puncke, ko smo lani zbirale dinarcek za kisikovo masko?). Takoj, ko sem vidla clanek, sem mojmu zacela razlagat o tej nasi akciji in ko sem gledal slikce od Ajse, so mi kr solze v oci stopile. In pol pridem do dela, kjer je mamica rekla, da kako smo na RRju nardile to dobrodelno akcijo in sem se zacela tako jokat, da sem mojmu komi prebrala tiste 3 stavke, pa se cela cakalnica me je gledala, kaj mi  je user posted image user posted image  (aja, sem brala to pri pediatrinji).

No, zdej pa sibam, moram dat Evanu ventolin, da bo lupci lazje dihu.
Uzivite v lepem vikenduuser posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3340
14.4.2007 21:10:04   
2ursae
Ninočka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čeeeeestiiiiiiiitaaaaaam !!!!!!!!!! Juhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak, a veš kaj - mal prej bi pa lahk tempirala, pa bi bile skupi pri oktobrkah user posted image user posted image user posted image . Mega, sem ful vesela. No, ktera se javi za december ? user posted image  - ne, čist resno mislim user posted image

Madonca, kakšno mega vreme user posted image , mi smo stalno zunaj in vrtnarimo, zalivamo, razkopavamo po peskovniku user posted image

lepo se mejte, mi2 z mojim sva čist fuč - nisem več navajena bit tolk na svežem zraku - in bova gledala film 300.

Nika, men se zdi logično, da bodo septembra naši šli v skupino 2-3 leta user posted image . Dokler nisi napisala tega, sploh nisem pomislila, da bi bilo kaj drugače. Pri nas je sploh vrtec od 2. leta dalje in bi za nas to, da je Anže rojen 15.9., pomenilo, da sploh not ne bi prišel user posted image . Itak se še nismo odločili, a bi ga dali not že letos, prijavili se pa bomo vseeno.

lepo bodte, bom drugič bolj izčrpna z odgovori in poročanji user posted image

Res, Ninočka, še enkrat, super, si mi res polepšala dan user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
14.4.2007 21:34:19   
doroteja23
user posted image user posted image user posted image NINOČKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Čestitke in lepo nosečnost in da slabos hitro mine!

user posted image user posted image user posted image Sem full vesela za tebe!user posted image user posted image user posted image

Pa da bo pupa zdaj! user posted image Saj ne, samo da bo zdravo pa ni važo kaj je!

JAz bi tud!user posted image user posted image user posted image

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
14.4.2007 22:39:12   
teta beta
Ninočka, ČESTITAAAAM!!!! Želim ti nezapleteno nosečnost in zdravega dojenčka!!! Zares lepa novica.

Hvala vsem za odgovore glede doodnine, čeprav mi še vedno ni čisto jasno. V tem primeru torej oba starša vpišeta istega otroka kot vzdrževanega člana, mati samohranilka kot svojega otroka pač, oče pa še to preživnino ali kako? A ni bilo ponavadi tisto posebej? Pri meni je namreč kar precejšnja razlika, ali vpišem tja not kak znesek ali ne. Bom šla Vido vprašat, hehe.

Nočko!

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
   [Brisano sporočilo]
15.4.2007 9:10:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3344
15.4.2007 15:24:36   
tažana
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ninočka!!!!!!
no evo pa se je že krepko 2. krog začel! user posted image
no jest pa moram tokrat res poskrbeti najprej za službo drugač nam bo preveč trda predla (kredit pa to...) user posted image - kako je grozno, če si s takimi stvarmi obremenjen najraj bi kar nehala seksat da se ne bi kje kaj zalomilo- kljub  protiukrepomuser posted image . pa ne zaradi tega da nam s še enim članom ne bi zneslo ampak jest nebi nobene porodniške dobilauser posted image .
no uglavnem sem ful vesela za vaju!!!!!!!! skoraj tako kot če bi bila jestuser posted image .

glede dohodnine pa ne bom nič svetovala ker se še nisem nič poglabljala v njo. bom potem še jest kaj sprašvala!

no zdej grem pa mal po sobi ropotat da se tamala zbudi ker bi šla rada ven.

pa, pa

Neposredna povezava do sporočila: 3345
16.4.2007 8:18:37   
Pia67
Vau, kako lepa novica!
Ninocka, cestitam user posted image user posted image user posted image

Ko, sem bila predvcerajsnjim na igriscu, sva bili z Nino edini v dvojini. Mlade mamice so imele POLEG  tro, 4-letnika, se novega clana v vouzicku ali pa so se ponasale z busiji razlicnih dimenzij. Sem rekla, da jih moram fotkat in objavit v temi SLOVENSKA NATALITETA. Skratka, prirastek v letosnjem letu bo 6 novih otrosiskov.
Kaer se tice decemberskega novinca, pa z mirno vestjo prepuscam iniciativo kateri drugi septembrki. Meni je 1 otrok dovoljuser posted image

Odprti sandalcki: najbrz odprte spredaj ali pa samo take s pascki letos se ne pridejo v postev. Ko gledam Ninina obuvalca, so cedno obdrgnjena na prstnem delu in mislim, da bi si posteno obtolkla prste. Kvaliteten sandal iz usnja, ki je spredaj zaprt, bo cisto dovolj. se pac ne sprehajamo samo po asfaltu. Ce gledam sebe, se dostikrat obtolcem ali pa zataknem nogo og kako korenino, skalco itd. najbolj neumno pa mi je, ko dajo otrokom stunfe na noge(v tem prehodnem casu), potem pa jih obujejo v kake tewe, da jim ja noga skace naprej in nazaj. Trenutno imamo ob straneh odprte usnjene sandale **** firme iz Spanije, ki so bile lansko jesen znizane (prvotna cena je bila cedno zasoljena)
Aja, stevilka noge varira od 21 do 23. Odvisno od firme. Jaz Nini umerim ceveljce tako, da ji dam vlozek ven in potem stopi nanj.

Nika, strinjam se z 2Ursoe in Tazano. Ne vidim razloga, da bi bila Nika jeseni (kje je se touser posted image ) pri najmlajsih. Sicer pa se skupine, vsaj v NM zelo spreminjajo. Nina je bila sep. 2006 najmlajsa v vrtcu, sedaj pa je samo v njeni skupini 5 mlajsih, nekaj jih je slo v visje skupine, nekaj se jih je preselilo.

Ce zvem kaj novega na temo dohodnina, sporocim user posted image

Se oproscam za sumnike, ker sem na terenu z omejenimi komunikacijskimi sredstvi.user posted image

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
   [Brisano sporočilo]
16.4.2007 10:10:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 3347
16.4.2007 12:20:56   
teta beta
Pia, tudi Dašini čeveljci so obdrgnjeni spredaj, v bistvu res še nisem pomislila na to, ker se še nisem podrobno ukvarjala s tem. Spomnim se le, da je lani kolegičina hčerka imela tevike (pa je bila 1 leto in še nekaj mesecev, zdajle aprila bo dve). Kolikor se spomnim, jih je prav v redu nosila, jo pa moram vprašat, kako je bilo s prstki.
Sicer pa sem zadnjič v eni naši otroški trgovini odkrila super čevlje, v celoti usnjeni in mehki sandalčki za cca 20 evrov. Ne vem, katere firme so, mislim, da je na enih pisalo super grip, na enih primo in še eni so bili. V glavnem, bili so mi zelo všeč in ko bom kupovala, bom šla pogledat tudi tja.

Nisem še pogruntala, kaj je z dohodnino, jih bom šla zdajle po telefonu poklicat, bom najprej in najbolj ziher kaj zvedela (Vida ni dala želenih rezultatov.)

Lp!

Neposredna povezava do sporočila: 3348
16.4.2007 12:27:50   
teta beta
Aja, še to, Ninočka, jaz imam ponavadi Dašo zraven, zmerijjo ji nogico na tisti "tabli" in potem poskušamo različne čevlje. Ravno zato najraje kupujem prav v Cicibanu, ker se one prodajalke zares spoznajo na to, vsaj tu v Celju so prav prijetne. Ni fora samo v velikosti, pač pa tudi v širini in višini nogice in nekari modeli za Dašo sploh niso ustrezni, čeprav so ji po velikosti prav. Med tistimi, ki so ji kul, potem izberem tistega, ki mi je najbolj všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 3349
16.4.2007 13:03:12   
ninocka
Punce, hvala za cestitke in lepe zelje in da se vam cimprej uslisijo tiste, da me minejo sabosti  Uceri sem namrec bruhala po zobni pasti 
Sem se dons narocila na NS in so mel vsepovsod zasedeno in so me samo preusmerjali...me je ze mal panika zagrabla, da sploh termina ne bom dobila...

Evan je ze dokaj OK, nic vec ni tistega hropenja in piskanja. Sicer se mal hrope, ampak  ce bi se znal odkasljat, tud tega nebi blo... Ga peljem danes  na kontrolo, bomo vidli kajbo pa P rekla...

Uceri sva bla zuni in sva gledal mojga gozdarja, kako podira drevesa (mini drevesca). Pol je pa Evan si odpru vrata od avta, zlezu najprej na sovoznikov sedez in potem na voznikovega in zacel "vozit". Je ful volan premikal, pa mal  prestavno rocico prjel, pa vklopu radio in klimo...Potem je najdu se gobico v vratih in spucal sipo, da je boljs ven vidu V glavnem, ful je Samota oponasu med voznjo. Jst sem sedela na pragu, pa ni blo OK, sem se mogla not v avto vsest in  potem se vrata zapret in na koncu se njega s pasom pripet, da je lahko vozu. Me je pelu v soping v Ikeo. Sva bla pa v avtu ene 20 min in nikakor ne ven pol...

DRugac pa ni nic novga - aja, seveda da je - sem dobila odlocbo od obcine (to vam hocem ze 2 dni napisat, pa skoz pozabim) in so naju dali v 5 razred (zarad stanovanjskega kredita). Sem danes klicala v vrtec, pa sem jih vprasala, ce mi ponovno izdajo racun in so rekli, da bo poracun naslednji mesec oz.  ce placujem preko neta (bravo za net ) mi lahko takoj zracuna. Tko da je zdej kar obcutno nizji znesek in sem prav vesela. Za razliko pa lahko Evanu kaj kupim . Ne vem, a sem vam povedala, da so mi odsteli za tistih 8 dni, ko ga ni blo v vrtcu 8 EUR, ampak ker smo zdej nizji placilni razred je to pol manj (kao je sorazmerno z zneskom). Odstejejo samo prehrano in se pol vprasas, kaksna prehrana pa je sploh lahko za 1 EUR /dan (zajtrk, kosilo, malica???). Sej jih ne kritiziram, ker majo kr uredu hrano, samo ni mi jasno, kako jim znese s tolk malo denarja na osebico?

Zdej grem pa spat, Evan tud spi, men je pa itak slabo, tko da...
se beremo

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.