|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
16.4.2007 15:07:07   
pety78
NINOOOOOČKAAA, čeeestiiiiitkeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A že imaš izbrano ime? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
17.4.2007 12:14:21   
ninocka
Pety, hvala user posted image Ime, jst mam ze kar nocne more, pa se zbirat nismo zaceli.  V prvi nosecnosti sem mela ful nek panicen strah, da bom na porodni mizi, ko se bo otrok rodil (ce bi bla puncka), ko me bojo vprasali kako ji je ime, kr bleknla Danaja, ceprav to ime sploh ne bi blo med izbranimi (mi ni vsec). In sem pol skoz mojmu govorila,  da ce slucajno to prjavim, da mora rect, da se mi je zmesalo in da to ni pravo ime user posted image user posted image

Sicer sva bla pa z Evanom na kontroli vceraj, je vse OK, ventolin imava zdej 2 dni na 6 ur, potem 2 dni na 8 in v petek le se zjutraj in zvecer.  Je bil ful priden pri zdravnici, si je lepo pustil poslusat srcka in odpru usta za grlo pregledat (tuki je ponavadi vedno jok), pa se zakasljal je na komadno (a vasi ze to pocnejo?). Mene je to sestra zadnjic pri P vprasal in sem rekla, da se ne zna, pol sem pa doma vidla, da kr kaslja, ce mu recem.

Je bil pa ucer ziv ko poper, skoz sem ga lovila in dajala dol s stolov, naslonjala kavca...Za sekundo sem ga spustila z oci, pa mi je ze splezal nekam, enkart na kuhinjski stol, ker je vidu na mizi bluetooth slusalko od mojga in si jo je pol na uses dal, pol sem ga enkrat dobila na okenski polici (nizkega okna), ampak mi ni cist jasno, kako je pristal tam. Kavc je bil namrec cist porinjen nazaj in zdej al se je tam mimo tlacu al pa je cez naslonjalo kavca splezal dol user posted image user posted image (dobr da nisem vidla, ker ce je bla to druga varinata bi me kap). Tamal pa lepo stoji na polici, se ful smeji in v roki drzi palcko od zaluzij (mu jo je ratalo odtrgat) in maha z njo. Mene pa infarkt.
Potem si je pristvau prcuko h kusinjsem koritu in s krpo neki pucal in pacal...msilim, destruktor na kubik user posted image

Potem sva se pa spet peljala v avtu, vceri me je pelu v Baby center (sva sla mal zanjga zapravljat user posted image ) in sem se mogla se jst prpet, pol sem pa mogla pritisnt na gumb za vse 4 zmigovce in je zacel "tiktakat" in je mogu bit pol skoz przgan. PA se vsake tolk casa jemal pohupal (da je vse sosede kap). Pol pa v jok, ko sva mogla it gor se spat spravt.
Zdej ma se eno ful hudo foro (njemu, nama ne). Pogruntal je, kako si prizge mobil. In potem, ko gre spat, si ga se kaksne 45 min nonstop priziga, pa ce se vmes zbudi ponoci, si ga tud cist tko flegma przge. Jst pa u luft pa debel gledam od kod ene muzka igra...user posted image In dons si ga je ob 3h ponoci se prav tko ene 3x zavrtel (pa ze tko traja en 10 min da se odvrti) user posted image user posted image .  Ocitno ga bova mogla dat stran, tko kot morva vsak vecer odsraufat zarnico na njegovi lucki (stikalo jelih v dosegu njegovih rokic), ker si jo drugac skoz priziga in ugasa.

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Ampak, a veš kaj - mal prej bi pa lahk tempirala, pa bi bile skupi pri oktobrkah .

Ves kaj, ce se bo temu tud tolk mudil, kot se je Evanu, te znam se prehitet user posted image

Se poletni ceveljcki - jst bom kupila mojmu une sandalcke od fisher price. Zdej ma ene podedovane, pa so mu ful vsec, tko da mu bom sla kupit se ene. Samo ne vem, kolk cifro naj mu kupim 22 al 23. Te so 22 in so mu prav, ampak racunam, da mu bo do poletja nogica zrastla. Ful bi mu kupila supergice varianta All star-ke, pa ne vem, a jih majo ze za tolk micene nogice?
In mi smo dobre 3 tedne nazaj kupil spomladanske...za kaj ze? user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
   [Brisano sporočilo]
17.4.2007 17:52:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3353
17.4.2007 22:33:45   
teta beta
Ojla!

Ninočka, Daša tudi kašlja in kiha, če ji rečeš, pa tudi zasmeje se, počeše in še kaj takega.

Tery, Daša tudi šteje na tak način. No, šteje že tudi do pet, ampak to je čisto naučeno.

Zdaj se je pa zbudila in moram it, je namreč bolna, imela vročino, ima malo vnet ušesek.

letim, nočko!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
20.4.2007 8:22:55   
Pia67
user posted image , smo bile čisto na dnu spiska...

Včeraj je bila Nina končno cepljena, ker pred mesecem dni ni bila dovolj zdrava-prehlad.
Naročila sem prvi, "otroški" odmerek cepiva proti meningitisu (je cela procedura, cepivo naročijo, potem pa, ko prispe, te pokličejo in greš cepit otroka). Kakor veste, so potrebne 3 doze, potem pa še obnovitvene. Cepi pa se lahko otrok takoj po tem obnovitvenem celpjenju za oslovski-škrlatinko-itd, ker je cepivo mrtvo.
Tako bom mal lažje šla z Nino v kako hosto ali pa na kamniški konec, kjer res mrgoli klopov (okoli NM jih ni, al pa imava srečouser posted image ).

Drugače nič novega, mala me preseneti vsak dan s kako novo foro:
  • zna našteti (šteje, ne govori!) koliko predmetov da npr. v skodelico(do 5). Če ji rečem 2 al pa npr. 4, jih toliko odvoji.user posted image
  • izusti posamezne, zapletene besede, stavke, samo to je ponavadi unikatno user posted image
  • sama si pravilno obuje superge in copate (imajo ježke, vezalke bodo nekje v daljni bodočnosti).
  • sama si obleče jopico, kapo pa itak že obvlada. Slači se na žalost že kar nekaj časa.
  • zapenjati je začela gumbe, ker sem njeni punčki iz blaga naredila jopico z velikimi gumbi.
  • po kakanju in lulanju si hoče obrisati rito.
  • ko se prekucne s kolesa, ne joka več, ampak se pobere in poravna kolo.
  • noče, da ji kaj pomagam ampak trmasto poizkuša rešiti problem sama.user posted image

Morda še kaj, pa sem pozabila.

Bova pa z mojim očetom čez praznike dokončala majhno leseno hiško za Nino. Kvadratura je ena EU paleta, ampak bo čisto dovolj za mizico, stolček in kuhinjico. Glavno je, da bodo vrata in polkna. Nina je čisto zaljubljena v hiške in če je priložnost (včeraj v ZD), si hiško čisto prisvoji.

Predlog:
Ker bo v bližajočih praznikih kar nekaj dni prostih imam predlog, da bi se morda dobile pri BRUNARICI. Morda ponedeljek, 30.4. ali kako soboto. Vem, da nekatere greste na kratek dopust, toda vse ostale, ki ostanemo...
Ali bi bile za to varjanto? datum pa uro, plac je po moje idealen (glede potočka, pa predlagam, da dežuramouser posted image  ).

No, toliko v premislek.

Lep vikend,

Damjana

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
21.4.2007 10:00:55   
Pia67
... in da ne bomo pristale na naslednji strani user posted image

Sem v službiuser posted image user posted image user posted image user posted image , pošteno se je ohladilo, Nina pa ima reakcijo na cepljenje in ima polovoco rite kot mali pavijan. Ponoči jok in stok, Calpol je malo omilil zadevo. Zjutraj pa sem ji dala še Claritin in namazala oteklino s Fenistilom in položila obkladek. Zdaj jo carta moja mami in me pošteno skrbi kaj se bo izcimilo iz tega. Najbrž bova šli k dežurnemo, da ne bo kaj narobe. Človek nikoli ne ve.
Je imel kateri vaš malček podobno težavo po tem obnovitvenem cepljenju?

Damjana

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
   [Brisano sporočilo]
21.4.2007 12:35:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Pia67)
  Neposredna povezava do sporočila: 3357
21.4.2007 18:06:25   
TVN
Uauu, iskrene čestitke, Ninočka!!!! Krasna novica. Res, dobro sta tole zastavili s 2ursae!user posted image

Sem imela kar zaostanek in celo kopico branja. Včeraj pozno ponoči sem se namreč vrnila iz Nemčije (Hannover in okolica) in RR nisem niti povohala, čeprav sem kar nekaj nočnih ur preživela online na mailih.

Nika me je pa tokrat kar pogrešala. Ves čas je govorila "mama", hodila k vratom in gledala, kdaj bom prišla. Ko mi je Tomaž to povedal po telefonu, mi je bilo neskončno hudo. O, ti moja mala miška! Do sedaj mi ni bil večji problem oditi na službeno pot, ker nisem nikoli čutila, da bi bila Nika zaradi tega posebej žalostna. Sedaj pa je očitno že večja in več razume. Danes zjutraj je bila tako vesela, ko me je zagledala v postelji!

Ja, prav radi bi se vam pridružili v brunarici, ampak žal ne bo mogoče. Naša Toscana nastopi 25.04., vračamo se 1. maja ponoči. V ponedeljek 07.05. pa grem spet na pot, tokrat v Milano, ampak največ za 3 dni (2 noči), tako do bo odsotnost malce krajša. Potem do začetka junija ne planiram novih poti.

Hvala za odgovore glede vrtca. Saj mogoče res preveč kompliciram, ampak me je čisto usekalo, ko sem videla tiste piške tam, ki so bili vsi po vrsti pravi dojenčki v primerjavi z Niko....
Moram pa priznati Tažana, da se ne strinjam povsem s tabo glede tistega "bolje biti najboljši med najslabšimi, kot pa najslabši med najboljšimi"- to pozitivno vpliva na samopodobo! Moje mnenje je, da se je treba vedno zgledovati po boljših in stremeti višje. Glede samopodobe je mogoče že res, glede napredka pa sigurno ne. Le razlike ne smejo biti prevelike, to pa se strinjam. Ekstremi niso nikoli dobri.

Pia67, upam, da bo Nina kmalu bolje. Mi to cepljenje šele čakamo, tako da nimam posebnih izkušenj z reakcijami.... Da bi jih bilo čim manj!

Ninočka, ja, tudi Nika kašlja "na ukaz". Ups, sedaj pa me prišla naša princeska s sprehoda z babi in je neskončno lačna. Grem pripravit večerjo.

Se slišimo kasneje! Čau!

Neposredna povezava do sporočila: 3358
23.4.2007 15:14:13   
Pia67
Drage moje, Nina je že stara Nina. Nič več vročine in boleče rite (zdaj vsaj reče ritauser posted image  Tako je, kakor si napovedala Tery in hvala, ker si napisala o primeru tvoje prijateljice in njene malčice. Tako, da smo včeraj vsi trije (vikend-ata) noreli po igrišču, papali sladoled in krmili račke.
Aja, tery, glede mojega predloga o srečanju. Hvala bogu, da greste in držim pesti, da bo vse OK in da si privoščite oddih.user posted image

Drugače pa sem izbrana za poskusnega zajčka HYPOXI zadevščine in me bodo obdelovali celih 5 mesecevuser posted image . Jaz pa se bom potrudila in čimbolj realno opisala kaj počnem na spletni strani Supermame in v reviji (vadba, prehrana itd). Zadeva je precej draga in bom podpisala pogodbo, tako, da se ni za hecat.

Upam, da bom v tem času postala podobna oni kiti izpred 3 let ali pa so me res povozila ta 40-ta user posted image user posted image user posted image

In kaj je vzrok takemu informacijskemu mrku na našem forumu user posted image user posted image

Damjana

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
23.4.2007 19:55:55   
tažana
dan.
no mojemu mrku je krivo to da delamuser posted image . mam ravno sedaj ta dolgo pa tko mi je škoda sončka ko pridem domov da laufamo ven, ko gre Katarina spat pa pospravlatuser posted image .
Nika: je jest sem res mal obsedena s to samopodobouser posted image . mal je diploma kriva mal pa jest sama- mi jo je vedno bolj na negativno vleklo kot pozitivno zato...
kar se napredkov tiče se pa strinjam ko premagaš eno oviro takoj k naslednji dokler ne ujameš najboljših- tako si sam tempiraš tempo samo nevarno je da ne "zaspiš" če si ti med najboljšimi.

jest še ta teden delam potem sem pa spet doma- upam da ne za dolgo. mi je pa tole prav prišlo ker delam nastope v vrtcu za diplomo tako da se stvar kar premikauser posted image .

tako to je vse. lepo se imejte.
aja za praznike. 30 tega načrtujemo eno dnevni izlet, če bo lepo vreme. torej če bo katera zainteresirana za kakšen drug dan se z veseljem priključim. no sej se beremo!! LP

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
24.4.2007 15:31:12   
2ursae
ohoj,

jaz se zadnje čase malo manj javljam (a ne? user posted image ), ker se nič kaj pretresljivega ne dogaja ... edino to, da smo se odločili, da gremo za prvomajske kar na Hvar za dober teden user posted image user posted image user posted image . Do apartmaja v Bovcu nismo uspeli prit, pa smo se kar odločili, da jo dol mahnemo - zdaj, ko je AC je vse tako hitro ... ob 5h greš od doma in si ob ležerni poti zihr že ne trajektu ob 11:30 in na Hvaru slabi 2 urci kasneje. pa ker je AC, sploh nisi zdelan od poti, kot smo bili včasih, ko smo se 8 ur cijazil po tisti user posted image  magistrali.

Zdaj sem še v službi, a že odštevam minute ... k bi se vsaj že končno dež usu user posted image , je klima tko težka.

mejte se, danes grem zavarovat avto user posted image , nas bodo spet ful ocolal ...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
24.4.2007 19:12:58   
TVN
Samo pomaham vam pred odhodom in vsem želim lepo preživete praznike. Uživajte, kjer koli že boste!

Pa, pa!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
24.4.2007 19:41:40   
teta beta
Dober večer!

Tudi jaz se pokorno javljam. Mojemu mrku pa je krivo to, da imam ful gužvo, dosti sem doma pri naših, ker imamo delavce in tam ali delam ali pa sva z Dašo zunaj ali pa že karkoli počneva, vlgavnem, zvečer sem ful zmatrana in se kaar hiro spravim spat. Ko pa pridem domov, pa moj poskrbi, da mi ni dolgčas in opere vse živo, kar se da, da imam kaj likat user posted image .

Nazadnje sem pisala, da je Daša bolna (ojej, je pa že res en teden od tega). No, imela je prehlad, ker pa je imela še malo vneto uho, je dobila še antibiotik, ki sva ga ravnokar nehale jemat. Sva bile pa vseeno vsak dan zunaj, ker je tiste dni itak bilo zunaj bolj toplo kot notri.

Pia, Nina pa ful obvlada user posted image user posted image user posted image ! Od vsega kar si napisala zna Daša samo naslednje:
-štetje; na tak način sploh še nisem pomislila. bom preverila, zanimivo.
-no, govori več in že večinoma v stavkih
- ne obuje se pravilno. Natika, ampak ji ne gre, obrne okoli čevelj ipd. Imamo pa vezalke.
- jopica ji rata delno (en rokav, ali pa od spredaj), kapo, rutico ipd. si da sama gor, sleče se tudi sama.
- gumbov ne zna
- tudi se hoče sama previti in si umiti ritko user posted image  
- pri padcih je čisto odvisno, včasih tuli za prazen nič, včasih jo pa kar ornk ubriše, pa se samo pobere in gre dalje.
"sama" je pri nas relativno. Večino stvari sicer najprej hoče sama, ko pa se naveliča ali pa kadar se ji ne da, moram jaz. Mislim, da se pri tem kar pozna, da sva veliko skupaj.
Super ideja za hiško!

Brunarca- midva se še meniva, če bomo šli slučajno kam na morje, tako da zanekrat še nič ne morem dokončno rečt.
Cepljenja še nismo imeli.

Nika35, uživajte v Toscani!!!!!! Joj, ti kar zavidam!

Tako, zdaj pa za likalnik. Aja, prejšnji teden sem končno dobila M, tako, da lahko zdaj zagotovo rečem, da ne bom decembrka 07 user posted image . Ampak, 2ursae in Ninočka, vidve pa kar uživajta! Lepo se imejte vse! Pa -pa.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
25.4.2007 9:18:22   
ninocka
Dober dan!
Preden grem v sluzbo, vam na hitrco kaj napisem na novem, ultra hitrem racunalniku (kar je tudi krivo, da se nekaj casa nisem nic javila user posted image ). Mojemu sem koncno po 2 letih prosacenja dovolila, da si kupi nov racunalnik in je cist v devetih nebesih user posted image user posted image user posted image

Evan je zdrav, prejsnji teden sva bla midva tud skoz zunaj, ful je bil priden cel teden, ful sva se crkljala,... sem se pocutla, kot da bi bla spet na porodniski - pa cvekanje pri brunarci, pa sprehodi, pa na nic ni blo treba mislit...Super, se prav veselim, da grem spet na enoletni dopust user posted image Tud jst sem se pocutila super konec tedna, slabosti ni blo vec oz. minimalne, celo pasala mi je hrana (ne vem, a sem povedala, da sem prejsnji teden drugac sla dol 2kg) in sem celo kuhala user posted image user posted image user posted image V ponedeljek pa ... user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes imam NS, me je kr mal strah, upam, da bo vse OK.

Evan se tud ze sam slece, pa natika si stvari na sebe (oblece sicer bolj malo), ta teden je baje pogruntal, kako se vozi njegov motor, pa ugotovila sem, da kadar "steje" govori SE, SE, SE (pomeni, da se ena stvar veckrat ponovi). Je ful smesen s tem se se user posted image Noce in noce pa rect mami user posted image user posted image , Samota lepo klice oci al pa aci, mami pa prav noce rect. Nc, ga bom ucila pa Nina, da me bo vsaj nekak klical user posted image
Naslenji teden ni vtrca pri nam in bosta z mojim skupaj, jst sem pac na zalost v sluzbi. Tole z vrtcem se mi zdi kar malo bedno, da dajo samo dezurni vrtec za cel teden (sevda cisto nekje drugje + vsi otroci so zdruzeni), odstejejo pa seveda nic od poloznice. Poleg tega sem pa lih vceraj brala, da se bodo se podrazili user posted image

Sem sla vceraj po bolniski list k P, pa pridem tja, vse zaparkiran, v drugi ulci tud, na koncu (tam kjer je gimnazija Moste) ful policijskih avtomobilov, policajov, vsi se neki okrog s psi sprehajajo, vsa mularija pa zunaj. Sem rekla, ziher majo bombo, grem jst po bolniski list raj en drug danuser posted image Pol sem pa brala na 24 ur, da je bla res prijava, da je kao bomba podtaknjena...user posted image

Mi gremo v petek na morje do nedelje, pol v ponedeljek pa se v Crno (mal morja, mal gora user posted image ). Seveda, ce bo lepo vreme, v primeru slabega, bomo pa doma mel prvomajsko delovno cistilno akcijo. Sem bla prejsnji teden ful pridna in sem oprala ful strojev perila, zdej me pa caka likanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Moram pa pohvalt tud mojga user posted image kolk je bil priden prejsnji teden + vikden - ful je spucal uno podrastje v gozdu, pa za bajto je zacel urejat vrt - nasul zemljo in posadil travo. Gre pa ful pocasi, tko da smo zatravnali komaj 1/5 vrta. Uh, kje je se ostalo user posted image user posted image user posted image ... Ampak vseeno si moj zasluzi javno pohvalo user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko, zdej grem pa v sluzbo, sporocim kako je blo na NS.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
26.4.2007 8:46:04   
pety78
Da nas malo višje prestavim. user posted image

Kje boste za praznike? Jaz imam mojega Vida že od ponedeljka v Tržiču....ugibajte....JA!!! Vnetje ušeska, po le nekaj dneh vrtca. user posted image user posted image user posted image user posted image Za znoret!

No, v glavnem, danes grem ponj. Sicer verjetno ne pridem nazaj, ampak bom kak dan, dva, tri, .... user posted image tam ostala, da bom malo lenarla. Tašča kuha, tasta malega merka, jaz pa....vse štiri od sebe. user posted image user posted image user posted image user posted image Super sta, res!!!!

Torej, TAŽANA, javni poziv. user posted image Če boš kaj v Bistrci, pa mela kak čas za kofe v petek ali soboto, ....Javi se mi!user posted image Ti pa moj GSM pošljem še na ZS.

Ostale pa se zabavajte po najboljših močeh, pa bodite pridne. user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
26.4.2007 13:13:52   
doroteja23
Da se vam malo javim.

Ena lepa novica.
user posted image user posted image Alina je shodla!user posted image user posted image  Sem tak vesela, ker smo tak čakali da se bo spustala. Sicer jo še malo zanaša, ampak bo že. Naredi kr nekaj korakov in ko sem se včeraj menla z fizioterapevtko je rekla da to pomeni da je shodla.

Bli pa smo prejšnji petek spet v Ljubljani na neki novi preiskavi. Zvezi z DNK. Izvidi bojo nekje čez dva meseca.

Imamo pa tud 6 zobkov, na vidiku je sedmi in sicer dvojka zgoraj.

Govorimo ne kaj dosti, razen zdaj je v hitu ata, ate. Ko ji rečem naj reče mama, reče ata in se smeji.
Drugače pa nonstop ta njena govorica in njeno čebljanje. Tak da sem prav vesela, da je začela tak lepo napredovat.

Sem pa opazla da ste se pogovarjale, če se vaši kaj slačijo. Morem vam povedat, da Alina to obvalda. Sicer nama je delovna terapevtka kazala kak jo morem učit in sem ji dvakrat pokazala in ona obvlada.

Za praznike bomo doma, kot vedno. Gremo pa potem od 10-13.5 v Moravske toplice. Kontrolo za ledvičke sma imeli ampak ni nič kaj konkretnega rekel. Imamo pa zdaj 9.5 uz ledvičk oz. mcug. In pol bomo vidli če je operacija uspela.

saj ne vem kaj sem še misla povedat. No ko se bom spomnila vam sporočim in napišem. Tak da za zdaj pa lepe praznke in seveda tistim ki grete na dopust. Lep, lep dopust in seveda čim lepše vreme.

papa, Doroteja in Alina

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
   [Brisano sporočilo]
26.4.2007 14:01:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu doroteja23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3367
26.4.2007 17:36:04   
ninocka
user posted image user posted image user posted image  ALINA user posted image user posted image user posted image

Vidim, da bo kr mrtvilo tle pr nam user posted image  Upam, da se bomo še našle, ko pridemo z dopustov user posted image user posted image

NS je bla OK, mal sem bla sicer razočarana nad pregledom, ker ko je vidla kdaj sem bla naročena in kolk je ura, se mi je zdel, da me je pol kr na hitrco odpravla. Sem pa dobila 2 novi slikci. Sploa se pa se ni vidlo. Danes sem sla pa še dat kri (dvojni presejalni test). Sem rekla, da grem delat iste teste kot pri Evanu, razen tuki bom šla še na 3D ultrazvok, ker takrat ga pač še ni blo.

Dons sta me klicala mojadva in me prosila (ne morem verjet), če lahko gresta onadva po tamalega v vtrec in da ga mata mal doma. Sem se pol zmenila, da naj ga čuvata kar do 6:30, da lahko moj še kaj nardi na vrtu (jst sem namreč v službi).

Jutri gremo na morje (če bo vse po sreči) in že voham tist morski zrak in sonce in....

Ah, no, uživite čez praznike user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3368
27.4.2007 11:29:59   
tažana
user posted image user posted image user posted image user posted image  ALINA!!!!

pety škoda če bi prej vidla bi te že dons poklicala. popoldan gremo na šetnjo v gozd. mogoče še kaj pokličem. ozirma če najdem kjer koli eno luknico časa te pokličem.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
2.5.2007 11:28:41   
TVN
Mi smo pa nazaj! Prekrasno je bilo, super vreme, čudovita pokrajina, apartma fenomenalen, vse res za čisto desetko. No, recimo za devet pa res, ker moram prišteti silovito gnečo po mestih. Prvomajski prazniki so res hit za potovanja, izlete, oglede, tako da je bilo čisto noro. V Sieni je bil Piazza del Campo nabito poln (2ursae, ti si že bila tam, človečkov je bilo vse polno, ležali so po tleh po celem trgu, tako da si moral prav paziti, kam stopiš oz. kje pelješ voziček, da ga nisi zapeljal komu čez vrat), Firenze nagnetene in vroče za pošizit (na Ponte Vecchio si prišel edinole s pomočjo komolcev in vozička, ki je gazil vse pred seboj), v San Gimignanu so bila vsa parkirišča polna, glavna ulica pa je spominjala na gnečo pred blagajnami v Mercatorju ob nedeljah. V Pisi ni bilo nič bolje, ena sama rulja ljudi. Res divje. Smo pa zato toliko bolj uživali v bližnjih manjših mestecih - Casole d'Elsa in Colle di Val d'Elsa, ki sta prav tako prelepi, romantični.... Toplo priporočam Toscano, narava je res prekrasna!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Alina! Čestitke za prve samostojne korake!

Ninočka, user posted image , za NS in držimo pesti za o.k. rezultate presejalnega testa.

Sedaj grem pa pospravljat gore cunj, ki smo jih uspeli umazati na potovanju, potem pa bi rada že malo pripravila za službeno pot, ki me čaka v ponedeljek. Tale dva delovna dneva bosta namreč precej divja, potem pa vikend in že odhajam. Rada bi imela kaj od vikenda, tako da je danes idealno za malce priprave.

Lepo bod'te!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
3.5.2007 19:32:16   
tažana
dan.
no evo pety meni ni uspelo prav nobenega trenutka imeti prostega. user posted image  no pa kdaj drugič. povej če boš še kdaj mela kaj časa me lahko kar pokličeš na telefon. a maš mojo cifro? če ne ti jo lahko pošljem ali na ZS ali pa po sms-u, jest mam namreč sedaj tvojo cifrouser posted image .
drugače smo prav lepe praznike preživeli. v ponedeljek smo šli na izlet. z vlakom iz Bleda do Mosta na Soči pa tam na kosilo pa mal okrog potem pa nazaj. je ful uživala se z vlakom peljat.
nika: tut jest grem sedajle s z žehto ukvarjat moram zimske stvari zadej dat poletne pa spredaj pa mal pregledat kaj je še uporabnega.

drugače pa vse po starem... katarina po enem tednu močno pogreša vrtec- se ful spremeni njeno obnašanje (razen če sva na igrišču z drugimi otroci se malo sprosti). no v ponedeljek nadaljujemo z ustaljenim ritmom jest grem za varuško fotru, katarina v vrtec, vmes pa bom še hodila za kakšno uro v vrtec ker sem se diplome praktično lotilauser posted image .
no lep pozdrav iz tržiča

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
4.5.2007 10:47:14   
ninocka
A ste še vse na dopustu? user posted image

MI smo bli 3 dni na morju in 3 dni v Črni. Smo se meli prav fajn, edino jst sem bla bolj tko, ker me je v petek začela ful glava bolet in mi glavobol še do zdaj ni prenehal user posted image
Evan je na morju ful užival, sploh ko sta s sestrično norela, dokler je blo to v "mejah normale". Takoj, ko ga je začela mal bolj vlečt in probala dvigovat, se je pa začel ful bunit. Je blo kr naporno tko, ker sem jih mogla skoz gledat, ker ga je skoz vlekla za rokice (in to ful močno),  on je pa potem k men hodu in mi kazu, da je AU. PA vsako stvar, s katero se je začel igrat, mu je pulila iz rok in se potem jokala, če je ni hotu dat. Skratka, ta del je bil ful naporen, drugače je blo pa fajn. En dan smo šli še na piknik k user posted image  bratrancu, ker so bli lih na morju.
Sem pa povzročila rahel incident na morju (dobr, da niso bli tujci) - ko smo se sprehajali ob plaži, smo se ustavli v enmu kafiču. Tamal je pri eni mizi videl porivalčka in se je takoj zapodil vanga. Moj mu je pustil, svakinja je rekla da je to itak od lokala (so meli še ful enih igral). In naš se tko ful vesel fura gor in dol in pride en fantek in mu ga hoče vzet. Jst sem rekla, da se bosta že sama zmenila, pol pride pa od fantka oče in ful prepričuje Evana, da naj gre dol in se, seveda, nato vmešam jaz. Češ, kaj boš ti mojga otroka dol metu, če se on igra, se on igra, vaš pa naj počaka na vrsto. Pa reče očka, da je to njihov poganjalček...user posted image user posted image  Men je blo tko nerodno...sem se mu ful opravičevala, takoj dala Evana dol (seveda je naš vklopu sireno na polno), se še ene 1000x opravičla in šla. Pol je blo pa unim ful bed, ker je naš tolk joku in so še ene 2x prišli rečt, da se pa lahko pelje...user posted image
Druga stvar, ki se nam je zgodila je pa bla, ko je prišla še ena kolegica na izlet na morje in smo šli na kavico, naš je spal, njena in ta večja naša sta se pa igrali v peskovniku. Pol je pa naša tamala  ratala lačna in sta se svakinja in svak  odločila, da grejo domov jo nahrant, Ana bo pa z nami ostali. Vsi vstanemo, da gremo, jst grem še na WC, pridemo in s kolegi mirno odšetamo naprej in se jest 2 ulci naprej spomnem, da smo brez Ane user posted image user posted image . Ful totalna panika, ostali se mi pa vsi smejejo in na koncu povejo, da vmes, ko sem šla jst na WC, se je tamala odločila, da gre domov z njimi in ne z nami...Pol so me pa vsi zaebavali, kako bo pol, ko bom mela 2, če bom skoz enga pozabljala...user posted image user posted image

V  Črni je blo pa tud kul, edino ful je bil mraz (iz 25 stopinj smo prisli na 15 z vetrom). Tamal se je igral s prijateljčkoma, šli smo na Čuke, midva sva šla v torek še v avstrijo in sem Evanu tam kupila še en peskovnik (za v Črno), v obliki jabolke za 26 €, pa še ful je velik.

In zdej še glavna novica: včeraj sva Evana peljala prvič k frizerju user posted image user posted image  Je ful jokal, frizerka ga je strigla tko hitro, da kr verjet nisem mogla, Evanu ni blo pa nič prav. Mela sem ga v naročju (ni hotu bit pri Samotu), ko mi je dala prevleko, jo je vleku dol z mene, tko da smo se strigli brez (verjetno si lahko predstavljate, kakšna sva bla user posted image ). Postrižen je ful lepo ( ne gelede na  hitrost striženja in miganje Evana), je pa čist drugačen... Če bi ga Samo sam peljal k frizerju, ga sploh ne bi spoznala. Je pa ful bolj fantovski, moja mami pa reče (ko je vidla slikco), da je zdej še bolj punčki podoben user posted image user posted image

No, zdej sem se pa razpisala, lepo se mejte čez vikend, baje ne bo lih neko ful lepo vreme user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
4.5.2007 11:05:29   
Nika v službi
O, hudo, ninočka, tale zgodba s "pogrešano" Ano, si predstavljam tvojo paniko tisti trenutek. Saj potem, ko je že vse mimo in se dobro izteče, se je lahko smejat, v tistem trenutku pa ..... si sploh ne upam predstavljat. Strašna odgovornost, še posebej za "tujega" otroka, ki ti je zaupan v varstvo.

In kdaj bo slikica ostriženega Evana v albumu?!

Kje pa ste se strigli, a poznaš v Ljubljani ali okolici kakšen frizeraj, ki bi bil specializiran za otročke? Jaz si naše Nike pri frizerju sploh ne predstavljam, po moje bi tudi strašno jokala in se upirala. Zaenkrat jo strižemo doma, ampak itak ima tanke in ne preveč goste laske, tako da pogosto striženje sploh ni potrebno. Do sedaj smo strigli samo spredaj.

Pridne bod'te čez vikend in se slišimo znova konec tedna, ko pridem nazaj iz Milana.

Pa, pa!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
   [Brisano sporočilo]
4.5.2007 14:19:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3374
5.5.2007 22:34:17   
TVN
Hoj, Tery, WB!

Naša Nika vožnjo kar dobro prenaša, je pa res, da jo je treba ves čas zabavati, zato je pri dolgih vožnjah (več kot uro, recimo) NUJNO, da nekdo sedi pri njej zadaj in se z njo ukvarja.
Običajno je to pri nas oči, ker sem jaz glavni hišni voznik (no, ja, tudi v službi je tako) - namreč izredno rada vozim, pa še skoraj nujno je, da sem za volanom, ker mi je zadaj noro slabo.
Torej, pri našem tokratnem potovanju v Toskano, je zadaj sedel Tomaž in se ukvarjal z Niko. Ko smo šli na pot tja, smo šli zgodaj (nekaj čez 5. uro zjutraj), tako da je lepo prespala do njenega običajnega vstajanja tam okoli 9. ure. Tokrat je potegnila skoraj do desetih. Potem ni spala več. Za nazaj pa je tudi zaspala takrat, ko tudi sicer spi (okoli 13. ure), spala je 2 uri, torej spet dobre pol ure več kot običajno. Torej, spi takrat, ko je njena ura, pa naj bo to avto ali voziček. Sploh na poti nazaj me je prijetno presenetila, ker smo se vračali pozno popoldan in je brez postanka v avtu zdržala od Padove do Ljubljane (cca. 2,5 ure vožnje - smo imeli zastoj). Domov smo prišli okoli 20:30, bila je povsem budna, vesela, razpoložena. Potem pa je videla svojega dedija in svoje igrače in se ji je čisto "utrgalo" od veselja. Spat smo šli zelo pozno, pa ni bila prav nič sitna.

Hja, tole s hrano v hotelih pa je pri nas ravno obratno - ko smo zunaj v restavracijah ali na dopustu po hotelih pridno in lepo, brez posebnega prigovarjanja, papca, doma pa je potrebno izvajati vse mogoče finte med prehranjevanjem.

Tele fore, ki sta jih opisali z ninočko, so res hude. Meni pa se še ni zgodilo nič tako hudo neprijetnega... No, če izvzamem recimo to, da sem kontrolorju na prehodu meje nekoč namesto potnega lista predala v pregled etui, kjer hranim vozniško in prometno. Ovitka sta namreč oba enaka in pomote sploh nisem opazila. Mi je bilo zgolj malce čudno, kaj človek tako čudno bulji v tisto mojo knjižico. Ampak pazi - nič ni rekel, malo čudno je gledal, potem pa mi je zadevo vrnil in smo šli. Šele ko sem vse skupaj spravljala nazaj v torbico, sem ugotovila svojo zmoto.

Nočka!

*** Imejte se lepo! ***

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.