|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
5.4.2007 12:16:13   
Pia67
NA HITRO...user posted image user posted image user posted image

Ninocka, Nina je 1x imela plenični izpuščaj, ko običajna sredstva niso nič nucala (praška pasta, bepanten itd). Potem sem kupila v privat lekarni Canesten in namazala user posted image  in je izginilo kot bi mignil. Ko sem vprašala naknadno pediatra, je rekel, da je čist fajn, da sem jo namazala, ker hočeš nočeš je glivic dovolj naokoli in je treba občasno računat tudi s tem. Tako, da če samoplačniško, če lahko, se da to zadevo dobit...

Doroteja & Alina, držim pesti, da se vse srečno izide.user posted image

Upam, da si bom lahko med podaljšanim vikendom vzela kak poldan frej in jo kam mahnila. user posted image

Damjana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
5.4.2007 12:27:08   
teta beta
Jaz tudi samo na hitro

Ninočka, Daktarin kremo dobiš tudi brez recepta (ali pa na recept, če se ti da k P), izmenično mažeš z Daktarinom, hladilnim mazilom in kremico za ritko (ki vsebuje cink). No, vsaj jaz uporabljam hlad. mazilo iz lekarne in posebej kremico za ritko, velikokrat pa sploh nič. Umivaj z vodo, nee z robčki in naj se posuši na zraku. Po možnosti tudi ritko imeti brez plenic čimveč.
Ali pa zamenjaj plenice (mislim na znamko user posted image )

Več in nadaljevanje od včeraj pa zvečer! Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
5.4.2007 12:28:07   
TVN
Oj!

Da začnem od zadaj:

Ninočka, mi smo pri Niki plenični izpuščaj (precej hud, mehurji!) pozdravili edinole s sladkano vodo in fenom. Ritko sem ji pogosto umivala s sladkano vodo, nato posušila do povsem suhega kar s fenom (čeprav se je najprej velikokrat polulala vmes med feniranjem, očitno jo je "žgečkalo") oz. pustila nekaj časa brez pleničke in se je v dnevu, dveh povsem izboljšalo. Mažem pa občasno, ko je rita malce bolj rdeča, z Bepanthenom. Tudi hrastovo lubje sem že poskusila, pa Bübchen, praško pasto in ne vem kaj še, pa ni preveč pomagalo. Je pa očitno tako, da vsaka kožica malce drugače odreagira.

Sem se ful nasmejala tvojemu poročilu, kako te Evan zabavauser posted image . Ja, res postajajo hude face, tile naši pingvinčki in pingvinčice.

Teta beta, te paste pa sploh ne poznam. Kje pa jo kupuješ - v lekarni ali jo dobim tudi kje v Muellerju?

Doroteja23, stiskam pesti!! Daj, javi, kako je bilo!

Pia67, mi Nike nismo imeli nikjer vpisane, ker je med letom ne prijavljamo med vzdrževane člane (v olajšavo). To pomeni sicer, da midva malce kreditirava državo, ampak imam raje, da potem dobim nazaj, kot pa da na koncu eventuelno plačam.
Komu jo dava, sva se potem sama odločila, glede na izračune pač. Pri naju se je bolj izplačalo, da jo uveljavlja Tomaž. Sva pa seveda napisala za celo leto! Nimam pojma, zakaj bi bila pri tebi Nina samo od avgusta naprej?!

Punčke in lepotičenje: Ja, Pia67, ne gre podcenjevat želje naših princesk po urejanju. Nina očitno ne bo tako zelo športen tip kot njena mamica. Geni gredo bolj v manekensko smer. user posted image  Tudi Nika se zelo rada lepo obleče, ima rada špangice, prstančke, zapestnice, uhančke, babi jo mora vedno "našminkat", ko gresta na sprehod (ker se babi našminka in ona to vidi, potem pa mora tudi ona dobiti pikico šminke na ustnice). Jaz ji moram natikati moje prstane na rokico, potem pa se ogleduje in zadovoljno moli prstek, da natikanje ponavljam in ponavljam, ponavljam... Že od nekdaj pa so ji zanimivi moji uhani, non-stop se jih dotika, boža.... Potem pa pri vseh ostalih gleda po ušesih in jih išče. Če jih nimajo, z rokico naredi ni-ni, sedaj včasih tudi reče "ni".
5-ke: Ja, saj vem, da je to (pre)zgodaj, ampak zakaj user posted image , si potem rokico tlači v usta, se slini, ima otečeno dlesen?! Čutit pa seveda ni ničesar.... Tudi ne pusti, da ji tam okoli drgnem s krtačko, ker jo očitno boli. ?!?! Res ne vem, no....

Novica dneva: Nika je včeraj SAMA, ponavljam, SAMA povedala (pokazala), da se želi tuširat oz. kopat!!!! Kaj takega. Mogoče se spomnite, ko sem opisovala naše borbe med umivanjem - jok, tuljenje, upiranje. Očitno (upam!) smo kritično fazo prešli. Kaj jo je bilo veselje gledat, kako je čofotala. Zdaj bo očitno obratna težava - kako jo spravit ven!

Vid očitno vendarle nima meningitisa, mora pa, revček, jemati dvojne antibiotike. Da bi se le čimprej pozdravil!!

Uživajte v sončku in lepo barvajte pirhe. Jaz sem jutri doma - jupi!!! 4 dni dopusta - jupi še enkrat!

PA, PA! Vanja

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
5.4.2007 19:55:01   
tažana
čer
očitno smo pred prazniki vsi samo na hitrouser posted image , ker bom jest tut na hitro...
sem mislila da bom že danes začela mal bolj intenzivno pospravljat pa sem bila ves dan na terenu (dopoldan sem fotra v ljubljano peljala pa sva ful dolgo čakala, popoldan pa smo mal sonca izkoristi pa smo šli ven).
očitno se pri nas dobrovoljnost Katarine suče ravno v drugo smer. namreč postaja prava jokica user posted image . danes se je na sprehodu 20 minut drla na vse grlo, ker sem ji iz glave vzela rutko (sem rekla naj mal laske posonča). kljub temu da sem jo vrnila na glavo smo bili za naslednje 20 minut dobriuser posted image . pasalo ji ni nič ne v vozičku sedet, ne hodit, ne mehurčkov lovit, ne kamčkov nabirat...
groza ljudje so se za nami obirali kaj delava z otrokomuser posted image . no potem pa smo se nekje ustavili in smo naslednjih 15 minut bili samo na enem mestu da je splezala v vse luknje čez vse stopnice in ko se je malo zamotila je bilo potem dobro- zares kriza tole njeno dretje. tudi doma včasih kar hodi okrog in jokca in stoka pa ji nič ne manjkauser posted image . se tolažim da bo minilouser posted image

doroteja držimo pestiuser posted image

ah to bo vse mam še predpraznične opravke. čao, čao

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
5.4.2007 21:38:06   
teta beta
Da nadaljujem od sinoči. Daša je v spanju nekaj jamrala in ni mogla nazaj mirno zaspat. Po večkratnem poskušanju sem preprosto napisala še zadnji stavek in se ulegla zraven nje.

Nika, zobno pasto Firts teeth dobiš v lekarni. Tista druga se imenuje nenedent baby in je tudi namenjna tako majnhnim, jo lahko pojejo. Tudi ta se dobi v lekarni, ima pa jo tudi drogerija Tuš. Za muellerja  ne vem. No, da pa končam; ko sva porabili to, sem ji pa kupila otroško zobno pasto od Welede (se dobi mdr. v dm), ki je od vseh najbolj natur, brez sintetičnih arom, barvil in konzervansov, in seveda tudi brez floura (tudi zgornji dve sta). Meni je ta od Weledina še najbolj kul od vseh, na splošno mi je njihova kozmetika fajn, ker je naravna.

2ursae, user posted image  za Anžeta! Daša sicer zlaga like v odprtine, ampak na tak način jih pa po moje ziher ne prepozna.
Barve so pa pri nas tako-tako. Ne vem, a jih prepozna, ali jih ugane. Včasih se mi zdi tako, drugič pa čisto kiksne. Zdi se mi, da zeleno že zares pozna, pa mogoče rdečo, ostale pa kakor kdaj.

Tery, Daša stopi pred mene, dvigne rokice in reče: Nesi! ali Nesem! ali Nosiš! user posted image  In to s takim prosečim glasom, da ji ne moreš rečt ne. Pa jo nesem dva metra li pet ali pa deset, odvisno, potem pa jo spet dam dol. In gre spet sama. Pa čez nekaj časa spet isto. Včasih gre pa brez obotavljanja sama. Včeraj je šla od doma do knjižnice skoz peš, to je cca kak kilometer.

Pia, jaz še nisem pogledala dohodnine, jo moram.

Doroteja23, upam, da je šlo vse v redu!!!!!!

Ninočka, tebi sem pa že tako odogovorila. Enkrat, ko je pa Daša imela pamperske (navadne, special edition; to je bil tretji paket, prva dva sta bila v redu), je dobila tak izpuščaj, da sem takoj zamenjala plenice, je bilo boljše, ampak ne povsem in je trajalo tri tedne, da se je čisto pozdravilo, ko sem v celoti prešaltala na racmanke.
Poglej, če ima tdui v ustih soor (bele pikice), potem moraš zdraviti sočasno še z daktarin oralnim gelom.

Nika, Daša se tudi sama odpravlja kopat user posted image . Gre v kopalnico in se dere "mijo!". Pravzaprav že čez dan hodi v bano (tuš) in se hoče igrat z lončki in se umivat. Imamo prav težave, kadar gremo not (v hiš), se joče "zuni ble" in to ful, in kadar se kopamo, kadar je konec. Zdaj ji že kar vsak dan naštimam kopel oz. malo vode v kad in se potem igra. Kaj pa naj, če pa tako uživa.

Sem mislila, da vam bom še bolj podrobno poročala, kaj se kaj dogaja z Dašo in njenim napredkom, pa je moj že kar užaljen, da sem za raćunalnikom, namesto z njim na kavču. Tako da....

Lep večer vam želim! In da vam potica jutri dobro uspe user posted image !

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
5.4.2007 22:27:09   
pety78
Pozdravljene!

Hvala vam za vse lepe besede, ki jih namenjate nama z Vidom. Moram povedati, da je jutri že 16. dan, odkar sva doma. Vmes je bilo pa nekaj dni res katastrofalnih.user posted image Danes je bilo sicer bolje, očitno je sumamed res prijel. Me pa zanima, če res ne more biti nič narobe, ker ima dva antibiotika hkrati. user posted image

Za piko na i nam je pa danes še vodovodar naredil v stanovanju pravi raztur. Nekje nam voda pušča in lastnica se je po dolgem premisleku le odločila za enega strokovnjaka, da pride porihtat, saj spodnjim sosedom že s stropa kaplja. Midva z Vidom pa doma, v tem prahu, pa ropotanje, ... V kuhinji so elementi odmaknjeni od stene, vodo imam pa samo v kopalnici na bani. Še jutri bo tako, potem pa upam, da se končno uredi ta zadeva.
Pucala sem ko zmešana, potem pa še majstra pedenam, Vida štimam, se trudim, da bi sploh kaj pojedel bošček, ker ful hrano zavrača, ... Oh, res sem tako utrujena...user posted image Če se sedaj uležem tako ne morem zaspat, ker pred polnočjo nikoli ne grem. Če grem, pa gledam v luft. Mali pa tako še dobi antibiotik ob 00:30.

Zobke si umivamo bolj s težavo. Le kje so časi, ko si jih je pustil ščetkati in užival pri tem? user posted image

Joj, dohodnina.....user posted image user posted image user posted image user posted image Saj imam še ta mesec čas, a ne? Spet bomo oddajali zadnji dan.

V maju grem pa na operacijo in sicer konizacijo, ker imam hudo spremenjene celice na materničnem vratu. Tri dni bom v bolnici, potem pa še 14 dni doma, če bo vse posreči. Men se bo tak zmešalo, ker bom mogla skoz ležat. Kak bom pa Videka cartala? user posted image user posted image

Madonca, vas bom zamorila. Saj se mi lepe stvari tudi dogajajo, ampak sedaj je moj kozrec na pol prazen. Juti bo že bolje. Pride tak črn dan, a ne?

Drage moje, lepo se imejte in cartajte vaše male lubčeke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
5.4.2007 23:11:26   
pety78
Aja, še to! Nika, si videla ta post? user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1441014&mpage=1&key=

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
   [Brisano sporočilo]
6.4.2007 7:40:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3308
6.4.2007 8:53:24   
ninocka
Evanu ni nic bolje. Ce ima plenični izpuščaj ima od tistih plenic v vrtcu. Sem našla doma canesten, tko da sem ga danes odnesla v vrtec, pa bomo vidli. Ritko pa tud na zraku luftamo, je pol ful smešen na previjalki, ko kr moli noge v zrak pa kr neki bluzi ta čas user posted image

Doroteja, mi tud držimo pesti za Alino,da bo vse OK user posted image

A boste vse barvale pirhe? Jst jih ne bom, ker jih vedno pol dobim vsaj enih 20 kom in ne vem, kaj naj z njimi delam. Če jih bom pa še sama barvala...user posted image  Poleg tega jih pa moj ne je, pa še Evan bi se z njimi verjetno igral in jih razbijal. Tko da letos odpade.

Evo, pa je folk začel prihajat user posted image
Pa še jutri delam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Se beremo (če pa slučajno ne: Lepe praznike in ne se preveč najest, da ne boste na urgenci pristale user posted image user posted image  - baje jih je ta cajt zarad prenajedanja polno user posted image )

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
6.4.2007 21:23:07   
doroteja23
 samo na hitro da javim!

Z Alino sma že doma! Operacija je zaenkrat uspelauser posted image user posted image user posted image . Zdaj lahko samo čakamo če bo ta snov ostala na mestu kjer so jo dali in kjer bi mogla tud ostat.
Operirana je bla danes in je danes lahko šla domov. mele pa sma antibiotike za zaščito srčke, zato je mogla en dan prej v bolnico.

No to bi blo zaenkrat vse. Sem full utrujena in se mi ne da pisat. Se še javim!

Aja pa še pohvala osebju na otroški kirurgiji v Maribor, ki so bili full prijazni in mi dali veliko podporeuser posted image .

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
8.4.2007 11:55:47   
2ursae
doroteja user posted image user posted image user posted image  zate in za Alino user posted image . Le tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
8.4.2007 14:30:53   
tažana
vesele praznike!!!!
jest sem pa danes katarino vlekla na vstajensko mašo (k procesiji nisva šle ker je še spala ko pa se je zbudila pa sva kar šle) je bila ful pridna. mal čudno so me gledali zakaj mal do osmih otroka okrog vlačim ampak itak se je zbudila. tako da bravo za nasuser posted image .

doroteja user posted image user posted image user posted image  sem bila ful presenečena kako sta to hitro zrihtali!! samo da je vse vredu- še naprej držimo pesti.

pirhe smo barvali- še katarina jih je. ji je bilo ful všeč. ko sva šle k žegnu pa je imela v eni torbici 2 pirha pa se je že pred blokom naslonila nanju - tako da je k žegnu že speštane pirhe nesla user posted image .
med žegnam pa je ves čas gledala ene čokoladne zajce, ki jih je nekdo imel na vrhu košare. in je cel žegen cmokala in cedila slineuser posted image . ne morem vrjet da je zdržala in ni imela večjih izpadovuser posted image . no tako grem naprej praznovat praznike (na kavč se crklat- potem pa mal jajc raztalat okrog žlahte)

pa, pa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
8.4.2007 19:17:42   
teta beta
Lep pozdrav in vesele praznike!

Moje dete že spi (pa še ni niti pol sedem), je pa seveda kot ponavadi vstala pred pol sedmo, čez dan pa je spala samo dobre pol ure.

Vid in Alina, za vaju vse najboljše želje, da hitro okrevata!!!

Ker ni nekih vprašanj, imam zdajle ravno nekaj časa, da se lahko malo razpišem o Daši in kaj je pri nas novega v zadnjih dveh tednih.

Torej, nočem izpast, kot da se hvalim, ampak saj že tako veste, da je govorno precej napredna glede na ostale septembrčke (pa zato kje drugje manj). Včasih govori že v prepresotih stavkih, npr. ati nosa brisu, sama vrgla koš, ipd. Večinoma se še bolj samo besedne zveze, ampak kar veliko pa že takih stavkov. Razume že tudi razliko med ena in dve (več ne). Včasih prav preizkuša, kako se kakšna stvar sliši, npr. dve konjčeka, dve konjček, dva konjček... Od pesmic "zna" zdaj še drugo kitico ringaraje (bolj zadnje besede ali zloge verzov user posted image , ...iče, ...čopke kiče, ...oko ajca, (tu ful povzdigne glas), ajca), Pleši medo,... od ostalih pa kakšne značilne besede, da vem, kaj bi rada slišala in potem zapojem, npr. žiga žaga rompompom, sije sonček (sijaj, sijaj sončece), zima bela, miška pišnice (pod zeleno goro) itd.

Lužico v kahlici pospravi sama user posted image . Tega je sploh nisem učila, mi niti na misel ne bi prišlo. Je pa eno jutro sedela na kahlici in gledala Telebajske, jaz sem bila pa v spalnici, ko pa pridem nazaj, vidim, da je ona v kopalnici s prazno kahlo. Potem pa res nisem vedela, a je lulala, ali ni. Že naslednjič, ko je lulala, je sama dvignila kahlico in jo nesla v stranišče. Sicer sem zdaj vedno zraven in pazim, ampak mi ni bilo treba še niti enkrat intervenirat. Tudi zlije sama not in se nič ne polije, jaz potem samo še nalijem dvakrat vodo notri, da splahnem, zlije pa sama.

Moj jo je naučil, da ko pade, ji reče, da je zajčka pobrala ali pa da ji je zajček ušel; in zdaj vedno, ko pade, pravi (ali napol joče, odvisno od padca) zajček. Ful je hecna.

Včasih že kar zvrne krivdo na koga, npr. za mizo se igra in kaj polije, potem pa včasih pravi npr. Nodi polil.

Zna se že postavit zase, npr. zadnjič so bili na igrišču in jo je njen sestrič počasi tiščal dol z avtomobilčka. Nekaj časa je gledala, potem pa ga je kar začela tolčt user posted image . Torej - tudi v vrtcu bi se znajdla.

Nekaj sem še hotela omenit, zdaj se pa ne spomnim. Tažana, Daša je tudi nesla mini košarico k žegnu, v kateri je bila jajčka in majhna okrogla pletenica, in je tudi razbila jajčko že v cerkvi. H gor vstajenju pa nisva šle, v bistvu mi je ful čudno, ker sploh ne vem, kake navade imajo v tej fari, tudi ne vem, kje sploh gre procesija in že itak imam občutek, da sem tu ful outsider. Že zadnjič na cvetno nedeljo, sva bile pol zunaj pred cerkvijo in se je Daša igrala, pa je bilo kar velliko mladih staršev, ampak so se ful zase držali, jaz pa tu poznam bolj malo ljudi.

a gledate kaj Big brother? Midva kar spemljava, od začetka sva parkrat gledala, pol pa kar not padeš user posted image .

Lepo praznujte še naprej, uživajte tudi jutri, bo menda ful lepo vreme.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
8.4.2007 21:27:32   
2ursae
uh, madonca, sem se pa jaz danes napokala user posted image . Smo bili pri mojih na kosilu in smo prišli domov šele ob osmih user posted image , je bilo ful luštno, tamali je bil zelo dobre volje, je vse pretaknil in nas zabaval.

Naši prazniki: včeraj sem se zvečer potrudila in ob osmih zvečer šla v cerkev na vigilijo - ta maša mi je blazno všeč, na začetku se bere Genezo pa še par Mojzesovih pisem, pol se pa kar naenkrat oznani, da je Jezus vstal, vse se razsvetli, zapoje se Aleluja in maša gre naprej. Vse traja dve uri, ampak je res super, ker ni klasične vstajenske gužve, kot je v nedeljo zjutraj in je vse bolj v sproščeni atmosferi user posted image . Danes smo pa šli zjutraj ob desetih v cerkev, pa je bila taka gužva, da smo kar ostali zunaj in šli po krajšem sprehodu domov.

K žegnu smo tud nesli, vidim, Katarina in Daša, a se že borita za ženine? user posted image . Menda pomeni, da se tisto dekle, ki sama nese k žegnu in je prva v cerkvi, zagotov tisto leto poroči user posted image . Anže ni imel svoje košare, so bila pa v naši not tud čokoladna jajca in zajček, ki jih je z veseljem zmazal. Do potice mu niti ni, do jajc in šunka pa še manj.

tolk zaenkrat, grem še mal delat, pol pa dol past.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
9.4.2007 21:36:15   
TVN
Čer in vesele praznike! Jaz sem šele sedaj prišla do računalnika....
Uf, ste bile pridne s pisanjem!

Najprej, user posted image  za Alino, da je tako hitro in uspešno iz bolnice. Sedaj pa držimo pesti, da bo vse o.k.

Pety78, ojoj, pa se je res vse nagrmadilo nadte! Saj vem, da zgolj besede takole preko ekrana res ne pomagajo kaj dosti, še posebno takrat, ko imaš res črn dan.... ampak res sem bila v mislih s teboj, tudi zvečer, ko z Niko moliva.... Naj vas angelčki varujejo!

Mi smo krasno preživeli tele praznike, ker ni bilo prav nobenega hitenja. Petek, ki sva si ga oba s Tomažem vzela prosto, se je izkazal kot čisti zadetek. V miru smo pobarvali pirhe, pospravili in šli zvečer na obrede v cerkev. Prejšnji večer, na Veliki četrtek, smo šli v cerkev z Niko in je bila izredno pridna (s Tomažem sta se šla ven sprehajat zgolj med pasijonom). Opogumljeni od te nepričakovane pridnosti smo jo s seboj vzeli tudi v petek zvečer, a se je izkazalo za čisto katastrofo. Bila je noro utrujena, zaspana, sitna.... nekje okrog polovice smo se spravili domov. Vigilije letos žal nismo doživeli v živo, se pa popolnoma strinjam s tabo, 2ursae, da je to ena najlepših maš. Tudi sama čutim tako. Izredno veličastno je, ko se spet oglasijo orgle, ko vse "oživi". Sama vstajenska maša meni sploh ni preveč všeč, ker je gneča, nobenega posebnega feelinga ni....
V soboto smo nesli košarico k blagoslovu. To je bila cela štala. Nika, vsa opedenana, s fancy klobučkom in košarico, v kateri je imela pirh, kinderjajček in 2 kinder čokoladici, vse skupaj pokrito z mini prtičkom. Košarico je izredno lepo prinesla do cerkve, tam pa se je začel show. Najprej je vse zložila ven in potem kos za kosom dajala v roke enemu stricu, ki je sedel za nami. Ko mu je vse dala in ji je rekvizitov zmanjkalo, je želela vse nazaj. In ji je dal. Potem pa je začela odvijati kinderjajček in mu ga ponujati. Ko smo kinderjajček vzeli, so bile seveda na vrsti kinder čokoladice. Na koncu je pirh zabrisala nekaj vrst naprej, nato pa še tisto igračko iz kinderjajčka po koščkih razmetala po cerkvi. Ko je duhovnik blagoslavljal jedi, je jemala stvari spet ven iz svoje košarice in jih z vzkliki kazala vesoljnemu svetu. Za nameček je Nodija katapultirala eno vrsto pred nami, direktno v košaro od neke deklice, ki se je od presenečenja kar stresla. Kaj se ne bi, če ji kar naenkrat brez opozorila prileti nekaj nad glavo!
Katastrofa, vam rečem. Zunaj je bila spet prava damica s košarico in klobučkom....

Sicer pa smo preostanek praznikov preživeli v krogu družine, ogromno smo bili zunaj po sprehodih,  na igriščih..... Midva sva šla celo v kino (gledala "300"), za kakšen skok v casino pa je zmanjkalo časa (in volje).

Teta beta, tole kar zna tvoja Daša, je za nas živa ZF! Res je strašna, tale tvoja princeska. In še kahlico izprazni, kaj takega?!!? In kakšen besedni zaklad! Noro! user posted image user posted image

Aja, Pety, hvala za link, tega nisem nikjer zasledila, je pa zabavno. Res nisem vedela, da sem tako popularna!user posted image  Meni se nick Nika v službi sploh ne zdi nič posebnega, ker pač prikazuje dejansko stanje, kje se nahajam v tistem trenutku. Doma sem Nika35, v službi pa Nika v službi.

Nič, grem dol se stisnit k mojemu lubiju.... Nočko!

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
9.4.2007 22:01:10   
TVN
Eko, uspelo mi je dat gor 2 najnovejši sličici - vabljene k ogledu!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
9.4.2007 22:52:22   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika35

Najprej je vse zložila ven in potem kos za kosom dajala v roke enemu stricu, ki je sedel za nami. Ko mu je vse dala in ji je rekvizitov zmanjkalo, je želela vse nazaj. In ji je dal. Potem pa je začela odvijati kinderjajček in mu ga ponujati. Ko smo kinderjajček vzeli, so bile seveda na vrsti kinder čokoladice. Na koncu je pirh zabrisala nekaj vrst naprej, nato pa še tisto igračko iz kinderjajčka po koščkih razmetala po cerkvi. Ko je duhovnik blagoslavljal jedi, je jemala stvari spet ven iz svoje košarice in jih z vzkliki kazala vesoljnemu svetu. Za nameček je Nodija katapultirala eno vrsto pred nami, direktno v košaro od neke deklice, ki se je od presenečenja kar stresla. Kaj se ne bi, če ji kar naenkrat brez opozorila prileti nekaj nad glavo!
Katastrofa, vam rečem. Zunaj je bila spet prava damica s košarico in klobučkom....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  o, za crknit user posted image user posted image  ej, sva se zdajle z možem do solz nasmejala user posted image . Ampak si pa dobra, da ste po začetnih izpadih še kar vztrajali do konca user posted image

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
10.4.2007 10:45:18   
Pia67
Tako lepo je zunaj, mi pa gnijemo po službah. Me tolaži, da mi ni treba popoldan na enem rač. seminarju ostat, ker se res učijo osnov in mi je bilo prizanešeno user posted image

Drugače pa so frej dnevi minili vsaj za naju z Nino neliturgično. Stik z jajci je imela zgolj takrat, ko mi je "pomagala" mesiti kvašeno testo za šunko v testu in vrtenjem žlice po testu za šmorn.

Smo pa bili (tudi vikend ata) veliko po hribih, kjer cvetejo žafrani in je bilo kar kičasto.user posted image  ker je tako hitro minilo.

Nina je postala zelo gobčna in ni zadeve, ki je ne komentira. Men se zdi mal mim, ampak moja mama ji kaže črke, jih piše in Nina celo pove katero je napisala (A; O; NINA; BOR). Zaenkrat preopzna to, proba napisat, pa ratajo krompirčki, trikotnik, B pa je za 90° premakjnjen in zgleda kok kak jošek. No, toliko o hvali mojega pridelka.

Sem bila pa včeraj kar mal šokirana, ko ne je ena ex. sošolka, ki ima 2 fantka pobarala: "Kdaj pa bo Nina imela 1. RD?" Sposobna sem bila izdaviti samo "kva?", potem pa sem mal popenila in sem jo zabila, da enoletniki najbrž tako ne tečejo in tulijo mami, mami. Pa je začela, da je njen najstarejši shodil pri 10.mesecu itd. Skratka, zaključila sem njeno samohvalo z izjavo, da naša očitno zaostaja in bova pač morali nadoknaditi , s sarkazmom v glasu. Njena mala fantka sta bila glih za 3 maline(drobčkana, simpatična fantka) in če ona ne bi imela otrok, bi ji ne sploh zamerila, ker ni dala tovrstne zadeve skoz. Ampak ker je in je moja Nina, s kuštravimi, doglimi lasmi, 85  cm in še marsičem pristala 9 mesecev mlajše. Mah, svašta user posted image user posted image

Zatežena Damjanauser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
10.4.2007 14:12:09   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Nika35

Pety78, ojoj, pa se je res vse nagrmadilo nadte! Saj vem, da zgolj besede takole preko ekrana res ne pomagajo kaj dosti, še posebno takrat, ko imaš res črn dan.... ampak res sem bila v mislih s teboj, tudi zvečer, ko z Niko moliva.... Naj vas angelčki varujejo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, Nika, kako lepo! Sem pogledala slikce od mlade damice. Kak je srčkana. user posted image Pa zabavna...user posted image user posted image user posted image user posted image Madonca, se je pa dogajalo v cerkvi. user posted image user posted image user posted image

Punce, Vidko je bolje, sicer še ni dober za v vrtec, ker je premalo odporen in dovzeten za nove okužbe. Sta prišla danes tašča in tast in ga bosta zvečer odpeljala v Tržič, v petek grem pa ponj. user posted image Ojej, kak ga bom pogrešala.

Je pa moj Matjaž fajn zbolel. Leži in komaj govori. Tak da...imam še enega bolnika doma. Jaz sem pa danes v službi po dolgem času. Pa frizurco sem spremenila. Imam bolj kratke lase. user posted image Me je včeraj sestra popedenala, ko sva se z Vidom potepala po Koroškem.
Doma imamo pa dve mali želvici. Kako sta sladki. Ju je Vidko dobil za pisanko. user posted image

Pridne bodite in se beremo!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
10.4.2007 15:48:20   
Nika v službi
Ojla, Pety78, lepo te je slišati s tako ohrabrujočimi novicami. Samo da je Videk bolje! user posted image  Nika mu pošilja en poljubček!

Kaj pa je tvojemu dragemu?! Ne more govorit?! Kako to misliš, a je tako prehlajen ali kaj?

Čestitke za nov look - kdaj in kje te torej lahko vidimo?! Sigurno ti pristoji!

Lepo se imejte!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
10.4.2007 20:41:49   
tažana
o vid pa v naš konec prihajauser posted image .  samo da je boljšiuser posted image .
mene je pa ravno sedajle ful kašelj napadu. popoldan ma je grlo začelo boleti zdej pa to. upam da ne bo kaj hujšegauser posted image
sedaj grem pa BB gledat (mi je zabavno gledat kako imajo težave drug z drugim ko pa še sebe ne znajo kontrolirat) user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
10.4.2007 22:49:25   
pety78
Nika, ti kar povej, kdaj maš čas za kofe. Jaz sem fraj, Vidko je v Tržiču, blizu Tažane user posted image , deca mam pa tak v postelji. Ja, saj lahko govori, samo bolj skozi nos. Ma grlo ful vneto, pa neke bele pike gor - gnojno. Verjetno angina.

Ali ima katera tisto vrtljivo krtačo, ki hkrati suši? Obstaja ena od Rowente in ena preko Top Shopa- Velform, ki mu sicer ne zaupam najbolje, ampak ima tak nastavek, kot ga sedaj uporabljam za sušenje las (krtača+fen).

LP, Petra

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
11.4.2007 9:10:25   
ninocka
Sem ze uceri v sluzbi zacela neki pisat in so me spet - kot ponavadi - zaprli user posted image
Dobr, da sem napisala samo 2 vrstici user posted image

Vidim, da ste se mele vse lepo cez praznike. Mi smo bli v soboto pri tastu in tasci + se svakinja s familijo, v nedeljo zjutraj smo sli pa v Crno in se vrnili v ponedeljek.
Jedla nisem kaj prevec, ker mi ni pasalo, potica je bla pa marcipanova user posted image , pa pol tud v potici nisem mogla uzivat user posted image user posted image

Evana sem v petek peljala k zdravniku in je ugotovila, da ima gljivice in mi predpisala Canesten, jst sem pa pol kupila se prasko pasto.  Pa nasvet cimvec naj bo brez plenic se je izkazal za rahlo katastrofa, ker je potem skoz lulal user posted image Sej je blo smesno, pa njemu se je tolk fajn zdel, sam za pucat je blo pa obup, ker mors se na tamalga pazit, da not ne stopi, pa da ne raznese, ker itak je tam najboj zanimivo pacat, a ne user posted image
Joj, kako bo kaj poleti, ko bomo zaceli uvajat kahlico user posted image
Ritka se ni cist OK, mal ma se rdeco med nogicami, ampak upam, da bo kmalu.  Sem pa ugotovila, kolk sem ven iz teh plenicnih izpuscajev in glivic - da bi se to zgodilo, ko je bil se dojencek, bi takoj vedla, kaj naj nardim, tko se pa sploh nisem spomnla na Canesten, dokler mi niste ve rekle. Matr, prej bi znala pa opolnoci zdrdrat, kaj je treba nasrest, ce bi me kdo vprasal.

Sva pa uceri dobila 1. poloznico iz vrtca, mojga je skor kap (jst sem nekak pricakovala  tako ceno), ampak mi pa ni jasno, kako sva padla v 8. placilni razred user posted image (no, to je pa tud men mal prevec). Sem pol razmisljala (ker se nisem dobila papirjev od obcine, sem  prejsni teden lih dopolnila vlogo zarad stanovanjskega kredita), da verjetno vrtec tud se ni dobil in so nama uzgali pac polno ceno in da bojo pa potem pri naslednji poloznici odsteli, ce se izkaze, da sva nizji razred?  Jst sem racunala na en 6.  Al razmisljam narobe?

Petyuser posted image user posted image user posted image za Videka user posted image user posted image user posted image   Tebi bo pa tud slo na boljs, bos vidla user posted image user posted image Kje po Koroski ste se pa potepali (ce ni skrivnost?)

Doreteja  user posted image user posted image user posted image za Alino, da je tako dobro prestala operacijo user posted image user posted image user posted image

Nika, sem se ful nasmejal vragolijam male dame user posted image user posted image Dobre ste, da jih peljete tko v cerkev, ker men bi se zmesal, ker bi mogla skoz Evana okrog lovit user posted image user posted image
Ceprav smo bli pa zdaj 2x  na pijaci z njim, pa je bil ful priden - je sedel za mizo na svojmu stolu in je ful uzival. Mal je popil kave, mal se je igral s slakorcki, mal se je k men stiskal, mal sokca popil, mal je kaj narisal, mi smo pa v miru spii in potem sli. Sem bla res presenecena nad njim, ker ponavadi je blo to samo vrtenje po stolu, po men, pa dol iz narocja, pa takoj nazaj...

V nedeljo se je igral tudi s svojima prijateljckoma  - eden je 3 tedne starejsi kot Evan in ze ful govori (je pa 2. otrok) in pol ga je skoz klical Evi, Evi...user posted image pa tamal muje zasedel en traktor, k ma spredi spago za vlect, Matic je pa prjel spago in ga vlekel. Ful sta bla luskana, pol sta se pa zarad traktorja skregala, ker sta se oba hotla vozit, nas pa nikakor ne dol user posted image

Evo, jst sem ze eno rundo perila oprala, ga grem obest na soncek, pol pa dat naslednjo rundo prat.
Lepo se mejte na tak lep dan!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
11.4.2007 10:45:52   
tažana
dan. jest sem že z lublaneuser posted image .
samo na hitro bom...
ninočka: mi imamo pri maši prav posebno taktiko, da naše katarine ne lovimo povsod. takoj ko je shodila smo se vsedli tako da sva bila medva z možekom vsak na eni strani ona pa ima na sredi en stol. tako ima nekaj prostora za premikanje. drugam pa je nikakor ne spustim. (na začetku je bil tudi jok)
ob prevelikem hrupu greva ven potem pa ji rečem, da je oči tiho in je lahko noter katarina bo šla pa noter ko se bo nehala dret! in tako jo včasih potem to drži včasih pa tudi ne- ampak jest pravim da se bo že navadla, tut jest sem seuser posted image .
aja imamo pa to prednost da župnika nič preveč ne motijo otroci.user posted image

no tako grem za delom, ali pa delo za mano... bom še videla kdo koga preganja user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
11.4.2007 10:47:53   
tažana
aja pety v katerem koncu pa je!? da vem če ga bova kje na igrišču srečali (aja halo sej je bolan- no če bodo šli kaj ven)

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.