|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2005
6.5.2007 21:54:50   
teta beta
Dober večer in lep pozdrav!

Mi smo praznike preživeli bolj doma, v ponedeljek smo bili v Mariboru, v torek smo imeli doma malo žara, v sredo pa smo bili v živalskem vrtu. Dašo je ful impresioniral tjulenj (ali morski lev ali kaj je, mi smo rekli, da je tjulenj), pa slon, opice itd., v bistvu vse po vrsti.

Daša ima že dalj časa na nogi eno "krastico", najprej sem mislila, da se je kaj odrgnila, potem, da je suha koža in pred kakim tednom, dvema se ji je pojavilo še na trebuhu. No, zdaj sem pokazala bratu in svakinji in sta rekla, da so to glivice. Vprašala me je, če je božala kakšne malde mačke, ampak mladih glih ne, pa tudi odraslih nič kaj veliko, ker ne maram, da se preveč dotika mačk. Zanima me, če se je tudi pri katerm drugemu otroku pojavilo kaj takega, sploh pri tistih, ki imate mačke? No, možno, da je tudi od česa drugega.

Saj ne vem, kaj naj rečem, kaj je novega pri nas. Z uspavanjem imamo še vedno pogosto probleme. Po moje sem tako še edina med nami tule, ki jo nosim, da zaspi ali pa moram ležat zraven nje. Aja, to ne vem, če sem že napisala, drugače pa je že kar kakšen mesec, namreč, da se igra leti-leti in križ, kraž, kralj matjaž. Je pa še vedno nekje pri 80 cm, 10. maja imava posvetovalnico in vam dam točne podatke. Ravno zadnjič sem razmišljala oz. ugotavljala, da nosi določene stvari že eno leto! Npr. H&M številka 74 ji je še prav. Številko 80 sem v večini spustila, zdaj pa ima predvsem 86.

Zdajs e bom potrudila malo bolj pogosto javit, čeprav imam še kar natrpano. Uživajte!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
6.5.2007 22:11:44   
pety78
Punce, koooončnoooooooo! Kupili bomo to stanovanje...user posted image user posted image user posted image

stanovanje

Taaaaažaaaanaaaa, soseda moja, kje si? user posted image

Sem se morala malo pohvalit. Upam, da bo vse tako, kot mora biti. Sploh spim ne več, ker se obremenjujem, kako bi ga opremila. user posted image
Kuhinja ostane not, mene pa dnevna matra. Takšno zamisel, kot imam v glavi, verjetno ne bom mogla izpeljati. Svetla sedežna pri otrocih, se obnese?user posted image

Pridne bodite!

Juhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 7.5.2007 21:02:00 >

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
   [Brisano sporočilo]
7.5.2007 7:42:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 3378
7.5.2007 9:40:48   
tažana
o pety zakon!!!!!
ti maš naslov 4 jest sem prej živela na 1. zdej sta pa še mama pa ata tam. ful dober- kdaj se vselite??????
luštno, luštno!!! mi smo pa doma samo čez šolouser posted image .

zdej grem pa še prebrat kaj so ostale napisale sem najprej to vidlauser posted image , pa sem mogla kuj odpisat. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
7.5.2007 9:47:06   
tažana
teta beta: tut mi imamo zdejle nekaj časa težave s spanjem oziroma z uspavanjem. tamala se je sposobna 1uro v postli igrat če ima kaj na dosegu roke. zato smo ji ukinili vse igrače za spat pa  vsakič morm umaknit previjalko ki jo uporabljam za omaro katarininih cunj. če jo ne si vse svoje cunje zmeče v posteljouser posted image . dokler nisem začela umikat sem vsak dan znova zlagala njene cunje. user posted image sedaj pa je ostala sama z odejo in tako kaj kmalu zaspi.

nič sedaj grem pa v vrtec se mal igratuser posted image . pa, pa

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
7.5.2007 10:34:40   
pety78
Tažana, selimo se čez max 6 mesecev, mogoče malo prej. user posted image Glih tolk cajta pa rabim, da se odločim za sedežno.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ful bi mela bež, pa ne vem, kako to funkcionira pri otrocih. Ne bi pa rada non stop s krpami letala po dnevni. 

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
7.5.2007 12:12:17   
2ursae
pety, mi imamo svetlo vijolično sedežno (se vid na avatarju), na kateri se tud vse pozna. Sam moram rečt, da sploh ni problema, ker mali tud ne paca prav dosti, pa tud iz takega materiala je, da se mal s čistilom pošprica in obriše, pa je user posted image . Če ti je bež všeč, go for it, pazi le, da je material primeren. Mi jo imamo iz mikrofibre, mogoče pa je zdaj na tržišču že kakšen bolj moderen material.

aja, pa btw - mi smo tud nazaj z morja. Smo prišli že v četrtek, ker je bilo slabo vreme, ampak smo uživali tudi doma. Se še kaj javim, zdej moram it pa nazaj delat.

uživajte user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  alina user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 7.5.2007 12:13:04 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
7.5.2007 12:36:22   
tažana
aja glede kavča. mi imamo bež. točno kaj je za en material ti ne znam povedat je pa kot neko umetno usnje. sedalo imam zaščiteno z deko pa je še vedno lepa brez kakšnih večjih znakov da imamo doma 1,5 leta staro smrkljico. aja edino enkrat je bilo malo usodno ko je mimo prinorela s kulijem ampak se ne vidi tako zelo. od takrat dalje razne flumastre in kulije ne puščam povsod okoli- s tem zavarujem tudi razne stene in podobno user posted image .
no pod mojimi albumi imam eno in edino slikco in se zadaj vidi kavč.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
7.5.2007 17:42:08   
ninocka
Pety, čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej te pa čaka (zame osebno) najboljši del. Ko sva midva opremljala, sem znala Ikeine kataloge napamet + na BBC primeu sem gledala vse možne oddaje o opremljanju.
Midva mava eno sedežno (imitacija usnja) v svetlo rumeni barvi. Puca se čist na izi, se pa res ful hirto zapaca (tud od nas - roke, hlace...). Se mi pa zdi da je čist vseen kakšno kupiš - na bež se ne bo poznal jogurt, na temni pa ne čokolada. Obratno pa ja. user posted image

Nika, jst sem Evana kr peljala k eni frizerki v Jarše, so mel lih slučajno čist prazno. Pa še doma ma ene tolk staro punčko, pa je vedla kako se stvarem streže user posted image  Nimajo pa nobenega sedeža za otroke, razen ful enih pliškotov za zamotit, kar pa našega ne zanima.

Sicer smo pa mi spet bolani - Evan je  včeraj fasal vročino, sumim da so ušeski. Ponoči mi je ful zakuhal in sva mu namerla vročine 39 - 40 (40 pod pazduho). Prvič sva mu dala svečko (prvič, da sploh ma tolk vročine!!!), pol mu je pa ful hitro padla in je lepo prespal noč, potem je pa spet kuhal, ampak ne tolk. Se pa samo stiska k meni in leži, rad bi se igral, pa mu ne paše in začne jokat, pol pa pride k meni na kavč se stisnt, je pa OK. Samo ga danes pelje k zdravniku, da vidmo kaj je. Upam, da ni kaj hujšega.

Lihkar me je klical moj - Evan ma angino in je dobil antibotike, tko da bom jst spet na bolniški.

teta beta, mi mamo tud gljivice po ritki, zgledajo pa kot eni mozoljčki oz. ko jih je mal več na kupu, kot neka krastica. Nisem pa vedla, da je to lahko od mačkov (sicer težko od naših dveh, ker sta skoz notri), edino od psov je pa možno.

Komi čakam, da grem domov (sem v službi), ker me je začel bolet modrostni zob, pa tud sama se neki švoh počutim...upam, da se nisem nalezla al je pa samo alergija na službo user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
8.5.2007 10:02:28   
2ursae
"Zopet vas vabimo na že 4. Ringarajin piknik!user posted image

Piknik bo v nedeljo, 27.o5.2oo7, na obrobju Ljubljane ob Brunarici Bizovik, od 12. ure dalje. user posted image "

a ste vidle, punce - pri naši brunarci user posted image user posted image user posted image . A ktera pride? Mene niti ne vleče, sam pri brunarci ... ohoho, je za razmislit. Ninočka, ti boš zihr prišla vsaj pofirbcat, a ne user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
8.5.2007 14:26:24   
Pia67
No, da tudi jaz nekaj napišem in da ne bom samo brala.

Najprej Alina in čestitkeuser posted image user posted image user posted image prvim korakom. Od tega dogodka je preteklo kar nekaj vode in ziher te mami Doroteja veselo lovi...

Pety user posted image  za stanovanje in te čisto razumem, da čekiraš možnosti kako bi ga opremila. Jaz sem si to zadala na dolgi rok, ker nimam toliko keša in je kar nekaj zadev zaenkrat obnovljenih. Ampak, važno je, da je človek na svojem. Boš naredila kak "poslovilni" žur za tvojo "prijazno" stanodajalko?user posted image

Pri nas nič novega, razen to, da hodi po stopnicah navzgor brez opore ograje in to menjaje noge. Sem bila kar začudena, ko mi je to omenila vzgojiteljica, zadnjič na obisku pa mala lepo odrobenclja nekaj stopnic, ki bi terjale vsaj mojo roko za oporo. Tudi navdol zadnjo že stopi samostojno, ker ima slabe izkušnje (pred mesecem dni se je čedno zvalila v vrtcu, ko je hotela pobegnit).

Aja, Nini je uspel pobeg pri moji mami in jo je našla na sosedovem vrtu, ko je pukala jagode in jih jedla. user posted image

Uspavanje je poglavje zase. Cca uro se meče, valja po meni, kljub pravljicam, petju in podobnem preseravanju. Je neuničljiva. Ko pa ji zmanjka energije, pa se samo zvrne in zaspi user posted image user posted image user posted image  tako, da sem ti kar zavidna teta beta, ko ti mala zaspi v naročju. Jaz imam buške, ogrizen vrat, populjene lase, mokro majico. Za nameček še zaspim in se zbudim ponoči, ne da bi kaj postorila.

Na piknik ne grem, sprašujem pa kdaj se bomo me kaj dobile?user posted image

Damjana

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
8.5.2007 17:08:44   
2ursae
user posted image  za mano je zelo uspešen delovni dan, sem oplela gredice (če nisem napolnila kakih 5 veder user posted image  - od kje se ta user posted image  vzame user posted image ) in napisala eno kar zaj* sodbo, ki sem jo ustvarjala že od raj. In moram rečt, da sem kar fajn zadovoljna z njo, sploh zato, ker se mi ni na začetku niti mal sanjal, kako naj razsodim, pol pa enkrat začenjo misli laufat in vse pade skupi. Ninočka, čez vikend sem pa pisala eno, k je Si.mobil tožu enga, ki ni hotel plačat računov - pa sem vam ugodila user posted image . Sem pridna, ne user posted image ? Zdaj pa kumi čakam, da moja2 prideta dam ... res ful pozno hodta domov, sam je hvala Bogu dan dolg user posted image  in mi po novem dete ne gre spat pred deveto, ko je že kolikor toliko noč. Izgleda, da ga zvečer svetloba moti ... pa še to zaspi okol pol desetih. Tko da, teta beta, pri nas tud zvečer v posteljci ne gre vse gladko - dudica, uspavanke, pije vodo, se mal pocrklja ... pa je pol ure mimo. Sam mene nič ne moti, ker sicer ni crkljivko, se mu skoz nekam mudi, zvečer pa ga končno mal dobim v kremplje user posted image .

Na morju smo se imeli super, ima tam družbo, sestrične in bratrance (sicer v nevem-kermu-kolenu, ampak v Dalmaciji to "sploh nije bitno, rod je rod user posted image "), sploh sestična Mari, ki ima 4 leta (ki je v bistvu moje teta v 2. kolenu user posted image user posted image ) je ful nora na Anžeta in res žurata. Jih morš pa skos mirkat, k jim gredo same neumnosti po glavi. Tko da imam kar občutek, da je po tem dopustu Anže kar mal bolj podivjan, kot je bil prej, pa tud manj uboga... vse je "ne" user posted image Komaj čakam, da gremo poleti spet user posted image .

Tamali je blazno smešen, se vsak dan z možem ful nasmejiva. Pa ko ste že nanizale par anekdot, bom še jaz eno:
na poti domov je izgledalo, da se je mali naučil novo besedo: "kuc" in to tako, da "u" mal potegne in se sliši kot da je dodan kakšen nemi "r" - upam, da vam je jasno, o čem govorim user posted image . In jaz zgrožena, kje je to pobral, pri nas ne preklinjamo, pa še v takih pravih trenutkih je to izjavljal: mu je nekaj padlo na tla, on pa "kuc". Halooo. Pol sva pa ugotovila, da to pomeni "ključ" user posted image  in sicer je bil fasciniran nad ključem od avta in je valjda med vožnjo pa pol, ko smo se ustavljali in je moj okoli hodil s ključem, Anže to oznanjal user posted image .

tery, do Splita je kake dobre 4 ure brez ustavljanja, največji hudič je vožnja po Slo, k ti po ovinkastih cestah vzame dobro uro user posted image  (kuc pa naše avtoceste user posted image ). Itak se vedno vozim zadaj, tud ko gremo v Lj, na takih dolgih turah pa sploh. Anže ni ljubitelj vožnje, ga je treba kar zabavat, mu dat kaj za glodat, najboljš je pa tempirat tko, da med vožnjo spi in takrat gas, nardit čim več km, sicer se pa ustavljat. Na Hr AC je itak veliko počivališč, tko da ni panike.

ekola, moja2 sta prišla, šibam.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
8.5.2007 20:29:47   
tažana
čer. evo katarinca spi. danes sva spet imele mal več težav.
že 14 dni smrka in čiha, sedaj pa si 2 dni ful mane oči. zdejle ko je bila zaspana si je začela po učkah met potem pa sploh ne more nehat ker jo tako srbi. po mojih izkušnjah gre po vsej vrjetnosti za alergijouser posted image . tako da greva v četrtek k zdravnici mogoče bo dala kakšne kapljice.

drugače pa vse po starem. danes smo imele babe (jest, katarina, moja sister pa nečakinja pa mami- za vzorc smo mele še enga fanta (mojga nečaka)) cel šov. za ata smo sestavljale postlo v dnevni sobi. ker veliko leži mu je v spalnici dolgčas zato smo rekli, da bomo še eno postlo postavli v dnevni da bo več v središču dogajanja. in sta imele Katarina in Sara celo žurko. Sara je 1001 vprašala kaj delamo pa ful sta se režale pa okrog skakale.user posted image  je bilo ful zabavno. če bi bil kakšen dec zraven ziher ne bi bilo tako zabavno.

jutri grem v ljubljano fotra pelat (če bo dovolj pri močeh) greva mal zrak na onkološkega mešat. če bi bilo po mojem sploh ne bi šla ampak fotr vztraja ker ima potem boljši občutek (upanje ostaja user posted image ).

pia: jest bi se tut dobila ampak mam tok stvari, ki se mi spreminjajo iz dneva v dan tako, da bom poizkusila slediti vašim dogovorom. ve se kar zmente jest bom dala pa vse od sebe da pridem.

no lepo se imejte.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
   [Brisano sporočilo]
8.5.2007 21:20:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 3389
9.5.2007 9:38:27   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Pia67

Boš naredila kak "poslovilni" žur za tvojo "prijazno" stanodajalko?user posted image

Razmišljam v tej smeri. user posted image user posted image user posted image Bogi ljudje, ki bodo prišli v to stanovanje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
9.5.2007 11:50:29   
pety78
Punce, kaj mi svetujete glede vrtca?

Kot verjetno veste, smo imeli kar veliko težav z boleznimi. Decembra, januarja in februarja je bil Vid zdrav, potem pa zopet bolezni.
Že od velike noči je skoraj non-stop v Tržiču pri tašči in tastu. Samo nekaj dni je bil vmes v vrtcu. Tako da nazadnje niti ni več želel iti in je zopet jokal, čeprav je vmes vrtec res vzljubil.

Glede na to, da se čez max 6 mesecev selimo v Tržič, sploh ne vem, kako se naj odločim glede vrtca. Ali naj še nekaj mesecev hodi v LJ, ampak je tveganje, da bo zopet non stop bolan. Verjetno tudi zaradi tega, ker ne mara biti tam in ker je vedno med zadnjimi v vrtcu, ko pridemo ponj, dostikrat je celo edini. user posted image

Nočem biti pa brez njega in ga imeti skoz pri tašči, saj ona tudi dela. Razen, če se že sedaj začnemo voziti in se pač začasno stiskamo pri tašči. Ojej, ne vem, kako se naj odločim. Najbolje bi bilo, da gremo v Tržič in ga tam vpišem v vrtec, samo dvomim, da imajo kaj prostih mest. Tast bi pa lahko po spanju že šel ponj. Ali pa da najdem kako varuško, ki bi občasno skočila na pomoč, saj bi midva z mojim prihajala domov šele okoli 18. ure. user posted image

Joj, upam, da razumete, kaj hočem povedati....Ful mi je pa težko, ker ga nočem prikrajšati za vrtec in družbo.

LP, Petra

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
9.5.2007 14:07:17   
Pia67
pety, ja, če se jim(vašim naslednikom) obetajo podobni konflikti, kakor si opisala, bodo res ubogi. user posted image
Kar se tiče vrtca, bi jaz otroka imela še v LJ-vrtcu, vsekakor pa bi ga vpisala tudi v bodoči vrtec v novem šolskem letu.  6 mesecev je kar doooolga doba in se lahko zavleče(tega ti res ne privoščim). Da boš pa skoz kalkulirala kam z otrokom, kdo ga bo prišel iskat itd, je vsaj zame preveč obremenjujoče, ker moram občasno to delat in imam slonovsko slabo vest user posted image  
Ali misliš, da mali zboli le zaradi tega, ker je v vrtcu? Če pogledam nazaj, je bila Nina le prehlajena, izpuščaje (osip-viroza) in koze smo fasali zaradi mojega nečaka, ki je vedno zbolel pred njo, ko sta se igrala skupaj. No, to je le moje razmišljanje, itak bo kmalu poletje in bo mal več časa-dopusti, pa bo mali več z vama ali pa starima staršema, pa ga lahko takrat izpišeš, da ne boš plačevala vrtca čez poletje ...

Aja, glede našega srečanja, itak nisem imela v mislih, da bi bilo to že ta vikend, ker se moramo uskladit, pa še slabo vreme napovedujejo, kakor je že omenila tery. Jaz bo lahko prišla ali kako soboto popoldan(le redkokdaj je nedelovna) ali pa nedeljo (najbrž bi v nedeljo bilo tudi popoldan, ker imate dopoldanske obveznosti, družinska kosila itd). No, stvar dogovora. Piknik RR je sicer fajn ideja, ampak jaz glih ne ljubim take gužve. pač nisem tak tip.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
9.5.2007 14:39:19   
2ursae
pety, kako bosta pa s tvojim potem, ko boste živeli v Tržiču, vi2 bosta pa hodila v službo v Lj? A bosta Vida imela v vrtcu v Lj al v Tržiču? Če ti ni do tega, da bi šel zdaj v vrtec v Lj, pejte res skupaj k tastu in tašči (poceni varjanta) al pa res najamite varuško (ta draga varjanta). Jaz čist verjamem, da otroci zbolevajo zaradi vrtca, bi mi pa bilo osebno res ful težko met otroka cele dneve v drugem kraju. Nič kaj zavidljiva situacija user posted image ... mogoče pa zdaj v vrtcu ni več tolk bolezni, ker je že pomlad ...

srečanje - kul, kul, čez vikend, najbrž res najboljše kako popoldne ... sam ne 19. maja, ker imam že srečanje z oktobrkami 07 user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 9.5.2007 14:41:07 >

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
9.5.2007 14:46:04   
doroteja23
Da vam javim eno veselo novičkouser posted image in eno slabouser posted image !

Veselauser posted image je ta, da je operacija desne ledviške uspela. Slabauser posted image pa je ta da bo mogla po vsej verjetnosti it še na operacijo za levo ledvičko. Me je skoraj kap ko je rekla da ima zdaj na levi refluks. In pol mi je rekla da ni mus da se je na prejšnjem mcugu vidlo in da se dosti krat zgodi da se ne vidi na prvem pol pa na tretjem al pa drugem pa se vidi.

Drugače pa je vse po starem. Alina je postala pravi hudičekuser posted image . In prava klepetulja, ampak je nič ne razumemo, razen tega da nonstop kliče atija. In se zraven pači.

Zdaj pa da vam naredim malo lušt. Vse ki ste prišle z dopusta. Mi pa gremo zdaj. Sicer res ne gremo na morje. Gremo pa v moravce za par dni. Da se malo naužijemo vode. Zdaj sem tak povedal kot da je nimamo doma.

Pety super za stanovanjeuser posted image user posted image . Hvala bogu se boš rešla teh ljudi ki so ti grenili življenje. Glede vrtca pa ti ne morem nič svetovat, ker nimam izkušenj z vrtcem in ne vem kaj bi sama naredila, če bi bila v takšni situaciji.

Da pa vam povem da imamo tudi mi probleme z spanjem. Alina se ponoči zbudi in pride k nama v posteljo in pol pri nama zaspi. Če pa je ne vzamem k nama, pa ne zaspi nazaj in pol smo lahko celo noč gor. In jaz jo pol rajši vzamem k sebi in vsaj spimo.

Teta beta nisi edina ki jo nosiš, da ti zaspi. JAz je sicer ne nosim, ampak grem ležat z njo, ker pojma nimam če bi zaspala sama od sebe. Po moje ne. moremo probat. Vam poročam. Če nam rata.

No to bi blo vse, se pišemo kaj! 

Papa

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
10.5.2007 11:55:20   
2ursae
jaz se sam tolk javim, da nas dvignem iz podna user posted image . Kako ste kaj? Jaz študiram user posted image  in ugotavljam, da je od faxa preteklo že tolk časa (skoraj 6 let user posted image ), da sploh nimam več tiste taprave kondicije za čičat. Ja, ja, saj vem - trening user posted image  ... šibam nazaj za bukvo user posted image .

vedno pozabim povedat  - Anže ima že 2 materini znamenji, čist mali, eno na nožici (se je pojavilo pred cca 2 tednoma) in enga mini (hvala Bogu user posted image ) na ličku. Je pri vas tu že kaj?

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
10.5.2007 19:18:08   
tažana
dan bom zares na hitro.
doroteja: upam da se s to ledvičko zrihta  prav tako kot desna ledvička- lahko še boljše seveda.

ursae: ja akatrina ima eno čisto majhno pikico na pregibu noge in trupa na desni strani. to je razen rdečega fleka med očimi mislim da edino znamenje.

jest spet delam tokrat v drugem vrtcu. sedaj sem pristala v tistem iz katerega sem šla na porodniško sem šla tako z veseljem tja user posted image . pa otroci so me kar objemaliuser posted image .
danes sem bila na govorilnih za diplomo. vse kar je narejeno je dobro še dokonca moram nastope naredit pa napisat potem sem pa fertik user posted image . ne morem vrjet da mi bo res uspelouser posted image .
aja dons smo bili pri zdravnici jue dala kapljice za učke proti alergiji. prav boga je ko jo tako učke srbijouser posted image .

evo šibam še na vajo- koncert se bliža jest pa nič ne znam....user posted image  mam note doma pa nim časa vadit. to bo šefe huduser posted image .
pa, pa

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
10.5.2007 20:07:09   
ninocka
Dober vecer.

Evan je ze boljsi, vrocine nima ze od torka zjutraj. V ponedeljek ponoci je spet zakuhal na 39, dobil svecko, po joku in vlecenju mene za lase, stiskanju k sebi in potem odrivanju stran in spet objemanju, je zaspal za kaksno uro in se zbudil cist presvican. Pizamca je bla tko mokra, da bi jo lahko ozel. Sva ga na hitrco preobleka in v trenutku je vrocina zacela upadat. Zjutraj pa se je zbudil brez, ampak je bil pa cel dan jokav. Sploh ni vedu kaj bi rad, samo stiskal seje k meni in me odrival stran in potem v jok, pa bi jedu, pa nic ni blo dobro...Sem bla ze cist fertig od vsega, pol sta pa prisla moja dva na obisk in sta ga mal zabavala in se je ful razzivel in se zacel smejat...ratal je totalen soncek in dobrovoljcek.
Vceraj je bil podobne volje z malo manj joka, si je pa zazelel, da bi gledal Tarzana (je zdej ful hit pri nam, smo ga pogledali ze ne 4X - od Disneya risanka). Danes sva sla pa celo malo ven do brunarce, se je igral v peskovniku, plezal po eni lojtrci in sem mogla to delat se jst in sam plezal na tobogan (jst sem seveda zraven dozivela infarkt), potem pa se je ful z veseljem spuscal. In to po trebuscku, ker je blo mega zabavno user posted image user posted image
Popoldna pa spet cel dan jok in tezenje, spet ni vedu kaj bi rad. Mal se je umiril, ko mi je "pomagal" kuhat in je pral paradajze. Ko je blo pa tega konc pa samo dretje in za vsak NE so tekle krokodilje solze. Se mi zdi, daje tud ze mal navelican vsega in bi rad sel v vrtec al ga pa se kaj boli, ceprav ko je dobre volje nic ne kaze na to.

2ursae jst bom mogoce sla pospegat na piknik, ce bo OK vreme in ce bo sla tud Anja al pa se kera od vas. Sicer mam pa izgovor, da sem tko al pa tko mela naemn it tja, piknik gor ali dol.
Simobil tozba - sem povedala mojmu in sva se ful smejala user posted image user posted image
Znamenja - Evan ma ze nekaj casa enega na zadnji strani stegna, direkt pod ritko. Je pa ful smesno, ker ga ima na istem mestu in isti nogi Samo. Ne vem zakja je pol materino znamenje, ce ga ma po fotru user posted image user posted image

Doroteja user posted image user posted image user posted image za uspesno operacijo. Upam, da ne bo treba se na drugo operacijo, ce pa bo, bo pa itak tako uspesna kot za to ledvicko.

zdej pa moram it, me moj mece dol, ker ima igrice...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
10.5.2007 21:53:09   
TVN
Uf, uf, uf.... kaj ste pridno pisale! Jaz pa medtem pohajkovala po Milanu. Ah, je lep tale center, katedrala, pa Scala, pa galerije, pa gelaterije...user posted image

Nika me je spet zelo pogrešala, pa še prehladila se je med mojo odsotnostjo in sedaj smrka na vso moč. Noči so primerno prečute. Že tako ali tako imamo tudi mi težave s spanjem (tako kot pri vas, Doroteja, se Nika ponoči okoli pol dveh zbudi in joka toliko časa, dokler je ne vzameva k nama v posteljo), sedaj pa še ta zamašen nosek. Pravi revček je, res.

Pety, ČESTITKE!!! Hja, glede tele sedežne je pa težka odločitev. Iskreno povedano, jaz v kako zelo svetlo varianto najbrž ne bi šla, vsaj dokler imamo tele male pokovce pri hiši. Saj lahko sedaj vzameš kakšno bolj trpežno, potem pa, ko otročki zrastejo, imaš razlog, da jo zamenjaš povsem po svojem okusu. Mi imamo sivo-modro-rumeno in je zelo trpežne sorte. Naslednja bo verjetno - rdeča, taka temna, vinsko rdeča.

Tudi glede vrtca ti težko svetujem. Verjetno bi se tudi jaz zaenkrat odločila za ljubljanski vrtec.

Materino znamenje ima eno na zadnji strani nogice malo nad pregibom kolena. In pa seveda njene svetovne "vile" - pigmentno znamenje na levi rami v obliki vil, ki ga je prinesla že na svet ob rojstvu. Dokaz, da je pravi mali user posted image !

Teta beta, mi se zadnje tedn borimo z nekimi pikicami, ki so se pojavile na pregibu noge (med trupom in nogo, spredaj, kjer zapenjamo pamperske). Ne vem, kaj bi to bilo. Izgleda kot kak ekscem ali nekaj podobnega. Je ne srbi in ne moti, ampak moti pa mene, ker noče izginit oz. so se pikice (kot kak posip) celo malce razširile navzdol po stegencu). Ne trzajo na nobeno mažo - Bepanten plus, Kamagel, Ribodermin, Maxidex, Canesten... že z vsem mogočim se poskusila mazat, pa nič. Vztraja že 14 dni. Ali ima katera kakšno idejo, s čim naj to namažem? Ali se naj gremo pokazat k P?

Na RR piknik ne grem, za naše srečanje pa sem, vendar imam podobne težave kot Tažana - divji tempo, potovanja, praznovanja.... Tale vikend imamo družinsko praznovanje (trenutno še ne vem lokacije, ker so vse gostilne zasedene - birme, obhajila.... - čista štala!), prihodnji vikend je trenutno prost, potem se mi obeta znova ena pot v Nemčijo in na Češko, potem en vikend gremo v Avstrijo... Aja, točno, vprašanje za vas: ali je katera že bila na Grossglocknerju in na Orlovem gnezdu? Javite se, da vam postavim podvprašanja....

Zdaj grem pa urejat slikice iz Toskane.... Upam, da mi uspe kakšno vržt v album. Nočka!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
10.5.2007 22:51:44   
pety78
Tažana, v katerem vrtcu pa delaš? Jaz bom Vida septembra vpisala v Deteljco.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
11.5.2007 11:05:47   
teta beta
Pozdravljene!

Pridno ste pisale, jaz pa sem celo kdaj uspela kaj prebrat, sinoči, ko sem se namenila kaj napisat, pa se je princeska zbudila že pred deseto in ni bilo spet nič iz tega. Zdajle spi, ker se zjutraj zdaj zbuja že ob 6. in jo včasih že zgodaj zmanjka, je pa res da je tudi malo topla po čelu. Mogoče od včerajšnjega cepljenja. Daša je velika 80 cm in težka 10.680 kg, Denverjev test je šel gladko skozi. Cepili so jo v ritko. Pokazala sem tiste flekce in je P rekla, da to ziher niso glivice, ampak da je to suha koža. Kasneje sem razmišljala, da jaz to že pet dni zdravim z Lamisilom in je videt drugače kot pred tem in sem se zato odločila, da še nadaljujem anti-glivično zdravljenje, poleg tega pa upoštevam tudi nasvete za suho kožo, ker jo Daša zares ima. Se pravi, kupila sem linola  fett oljno kopel in naa recept mi je dala hladilno mazilo z olivnim oljem za mazanje obolelih predelov. Za mezničke na naogah (kjer ima Daša ukrivljene nohtke in zelo slabe) pa je tudi rekla, da je od suhe kože in naj mažem z bepanthen mastjo, pa zanekrat mažem kar z eno drugo tako hranilno kremico. 2ursae, če se prav spomnimje to tudi Anže imel, kah so pa tebi svetovali in ali se je že uredilo?

Ostalo pa mogoče zvečer, gre moj z enim kolegom na drink in bom imela mir user posted image . Jutri pa gremo na internautico malo sline cedit. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.