2ursae
|
za mano je zelo uspešen delovni dan, sem oplela gredice (če nisem napolnila kakih 5 veder - od kje se ta vzame ) in napisala eno kar zaj* sodbo, ki sem jo ustvarjala že od raj. In moram rečt, da sem kar fajn zadovoljna z njo, sploh zato, ker se mi ni na začetku niti mal sanjal, kako naj razsodim, pol pa enkrat začenjo misli laufat in vse pade skupi. Ninočka, čez vikend sem pa pisala eno, k je Si.mobil tožu enga, ki ni hotel plačat računov - pa sem vam ugodila . Sem pridna, ne ? Zdaj pa kumi čakam, da moja2 prideta dam ... res ful pozno hodta domov, sam je hvala Bogu dan dolg in mi po novem dete ne gre spat pred deveto, ko je že kolikor toliko noč. Izgleda, da ga zvečer svetloba moti ... pa še to zaspi okol pol desetih. Tko da, teta beta, pri nas tud zvečer v posteljci ne gre vse gladko - dudica, uspavanke, pije vodo, se mal pocrklja ... pa je pol ure mimo. Sam mene nič ne moti, ker sicer ni crkljivko, se mu skoz nekam mudi, zvečer pa ga končno mal dobim v kremplje . Na morju smo se imeli super, ima tam družbo, sestrične in bratrance (sicer v nevem-kermu-kolenu, ampak v Dalmaciji to "sploh nije bitno, rod je rod "), sploh sestična Mari, ki ima 4 leta (ki je v bistvu moje teta v 2. kolenu ) je ful nora na Anžeta in res žurata. Jih morš pa skos mirkat, k jim gredo same neumnosti po glavi. Tko da imam kar občutek, da je po tem dopustu Anže kar mal bolj podivjan, kot je bil prej, pa tud manj uboga... vse je "ne" Komaj čakam, da gremo poleti spet . Tamali je blazno smešen, se vsak dan z možem ful nasmejiva. Pa ko ste že nanizale par anekdot, bom še jaz eno: na poti domov je izgledalo, da se je mali naučil novo besedo: "kuc" in to tako, da "u" mal potegne in se sliši kot da je dodan kakšen nemi "r" - upam, da vam je jasno, o čem govorim . In jaz zgrožena, kje je to pobral, pri nas ne preklinjamo, pa še v takih pravih trenutkih je to izjavljal: mu je nekaj padlo na tla, on pa "kuc". Halooo. Pol sva pa ugotovila, da to pomeni "ključ" in sicer je bil fasciniran nad ključem od avta in je valjda med vožnjo pa pol, ko smo se ustavljali in je moj okoli hodil s ključem, Anže to oznanjal . tery, do Splita je kake dobre 4 ure brez ustavljanja, največji hudič je vožnja po Slo, k ti po ovinkastih cestah vzame dobro uro (kuc pa naše avtoceste ). Itak se vedno vozim zadaj, tud ko gremo v Lj, na takih dolgih turah pa sploh. Anže ni ljubitelj vožnje, ga je treba kar zabavat, mu dat kaj za glodat, najboljš je pa tempirat tko, da med vožnjo spi in takrat gas, nardit čim več km, sicer se pa ustavljat. Na Hr AC je itak veliko počivališč, tko da ni panike. ekola, moja2 sta prišla, šibam.