Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 8:24:52
|
|
|
|
zungi
|
Dobro jutro vsem! Danes bo očitno res bolj dolgočasen dan, nič kaj lušno. Hehehe, bo več časa za forum . Čestitke vsem otročkom, ki danes praznujejo polnih 10 mesecev. Naš Gal jih bo pa jutri dopolnil. Huraaaa, bravooo, le pogumno naprej.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 9:30:46
|
|
|
|
mojsoncek
|
3x buuuuuuuu za vreme! nina64 - pritozbe so vedno povsod mozne in tako je tudi s podaljsanjem. Casa imas 15 dni, gre pa pritozba naprej na ministrstvo in tam o podaljsanju odloca komisija II. stopnje. Se zna pa zadeva malo zavlect in moras ze nazaj v sluzbo, ko sele dobis odlocbo . Drugace pa se vedno ne morem cez to, da bom morala dat nasega piscancka cez tri tedne ze v vrtec. Upam da ga ne bodo pomendrali ali izgubili, ker je takko mali . Vem, da je cas, da se pocasi s tem sprijaznim, ampak mi kar ne gre in ne gre. mah dosti bo tega sranja, grem raje tamalega malo stiskat!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 9:40:41
|
|
|
|
mojca75
|
vreme Buuuuuuuuuuuu (na kvadrat) pa še slabše bo, baje. Mojči veselo zlaga jabolka iz košarce, vsakega mal odgrizne in obtolče - pol se pa sprašujem zakaj gnijejo Danes bomo notri, pa baje bud jutri, vsekakor je pa za neki časa konc s temi leeeepimi temperaturami! No da še poročam od petka : sva se s Petko dobile na kofetu, ona je lušna, David še bolj, Mojči se ni nič zanimala zanj, on pa še manj zanjo - no pa so šle moje želje po poroki rakom žvižgat , sej baje mata še neki časa za to! Sva se pa lepo namartinčkali s Petko, popile kofe in šle spet rinit vsaka svoj vozek...
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 9:51:32
|
|
|
|
TiaSara
|
Lenika, sem brala poste za nazaj, Andraž pa se igra tu ob mojih nogah. Ko pa je zagledal slike tvojega Matica je pa kar zavriskal . Očitno mu je zelo simpatičen, ker drugače nič ne porajta računalnika .
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 10:22:53
|
|
|
|
pikicaa
|
Lara in Zarja čestitke za 10. mesecev
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 10:40:44
|
|
|
|
tita2006
|
Hojla, po kratki pavzi znova pozdravljam vse majčice. Mi smo se prejšnji teden potepali po Portoržu. Res smo imeli srečo z vremenom, tako da smo dodobra napolnili baterije in se naplavali.Mark se je sprva malo bal vode, potem pa ni hotel več iz bazena .Raste nam tretji zobek-mi smo topogledno malo zadaj, probamo kobcati, a nam tudi še ne gre.Se pa obračamo in usedamo.Povejte ali vaši sončki kaj trmarijo ? Pri nas trenutno za vsako figo dviguje ritko in se strašno namrdne.Tudi z rokami otepa itd. Vreme je zanič, ampak bo v nekaj dnevih že boljše. Bodite pridne in se beremo. Čestitke še vsem, ki danes praznujete.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 12:19:43
|
|
|
|
cofek
|
ne morem verjet - SNEŽI!!! no, sicer med dežjem pa vseeno - jaz sem pa mislila, da so se spet zmotili
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 12:28:03
|
|
|
|
maya2
|
pa res! sem ravno ven pogledala pa je avto že bel
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 15:17:58
|
|
|
|
lenika
|
Pri nas snega zaenkrat še ni, dežuje pa in full grdo piha. TiaSara hvala.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 15:30:30
|
|
|
|
mojsoncek
|
Tudi pri nas zaenkrat se ne snezi, se pa obcutno hladi zunaj. In ce bo slo tako naprej, bomo verjetno tudi mi delezni kaj sneka ze danes proti veceru. FUJ FUJ Mali misek spancka popoldansko polurno rundo, jaz pa malo za faks delam in seveda cekiram forum. bodite lepo kljub vremenu!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 16:25:32
|
|
|
|
zungi
|
Uuujooojjj, pri nas pa pada dež s snegom. A zdej bo pa zima, ko bi mogla biti pomlad ?!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 17:18:31
|
|
|
|
maya2
|
pri nas ga je že kar ful nametalo, si nisem mislila da bo kaj iz tega, se samo tolažim da ne more dolg obstat če bo pa celo noč tako pa zjutraj ne bomo nikamor prišli Ful ne maram v takem ven z avtom hodit, tko da še razmišljam če bi sploh šla na aerobiko lp
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 17:31:24
|
|
|
|
zungi
|
Maya2: sj če bo pa do jutri zapadlo fulll snega, si pa lahko doma omisliš telovadbo - kidanje snega (hehehe ).
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 18:37:00
|
|
|
|
cofek
|
pri nas pa plužijo - včeraj 20°C, danes -1°C, pojutrišnjem pa pomlad. saj ni čudno da smo čist zmešani kako so pa vaši majčki gledali, ko so videli da pada sneg? Ažbe je moral k oknu in je gledal ven, kar ni mogel dojet. Je stal zraven okna ( seveda s kuhalnico v roki) in fuuul čebljal. zdajle se pa pri bideju igra z vodo
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 19:11:55
|
|
|
|
lenika
|
Pri nas še vedno ni snega. Mogoče ga pa pri nas ne bo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.3.2007 19:18:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 20:53:07
|
|
|
|
mojca75
|
Sneg - z eno besedo Zdej se šele zavedam kako lepo, milo zimo smo mele, mislim da sam ene par dni ni bilo moč iti ven! Sem pa zato danes imela čas se spet malo pasti po računalniku, pa sem mal uredila slikice, jih dala razvit in zdej jih nekaj prilagam. ja naša Mojči je definitivno tehničen tip, se ne bi nič čudila če čez par let izjavi da gre na srednjo elektro. Največji žur je če oči kej dela, pa "pomaga" no takle mamo pa pr nas...
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 21:38:05
|
|
|
|
mojsoncek
|
mater vola pa zimska idila . Pri nas je zacelo sneziti sele ob pol petih pa imamo sedaj ze tako, kot je bilo konec januarja. Pa ravno zdaj bi morali imeti lepo vreme, da bi lahko izkoristili zadnje tedne z nasimi . Pa se mozeka je danes odneslo s ceste, ko se je vracal domov (se sreca, da ni bilo nic hudega). cofek - jaz sem Anzeta danes dala kar v stajico, ki je postavljena pred vrati za na teraso in je veselo kazal s prstkom ven in se pogovarjal. In sem imela kar nekaj casa "mir" . mojca75 - haha, pri nas je situacija cisto taka kot pri vas. Sama tehnika in kabli so ga. Jaz ga ze od "majhnega" klicem stromarcek . lenika - a vas je ze kaj zamedlo? lepo panckajte! p.s. upam da ne bo kaksnih kablov potrgalo, da ne bomo ob internet .
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 21:46:15
|
|
|
|
mojca75
|
Ja mojsonček, ampak vi imate fanta mi pa PUNCO - štromarko? Ne sej ni panike, sam je pa zanimiv kako rada očitove stvari "uporablja" Pri nas še kar mede, glihkar so plužili,...svašta!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 22:08:01
|
|
|
|
cofek
|
mojca moja v.d. svakinja je končala elektro faks!!!!! no, sicer je zajadrala ven iz teh vod, pa vseeno... drugače so pa pri nas tudi kabli popularni - recimo tisti od sesalca, pa od fena, likalnika,..ne vem a je tako magnetno polje al kaj glede vremena pa - upam da bo do jutra končalo, ker MORAM v Lj nč, bo treba spat, ker moram zgodaj vstat. ln, t
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 19.3.2007 22:53:38
|
|
|
|
pikicaa
|
Mojca75 naj te potolažim. Naša je tud punca in bo definitivno štromarka. Se je čist po očitu vrgla. Samo, da so kabli pa sta oba srečna. Vreme raje ne komentiram . Se tolažim stem, da smo bolani in tako ali tako ne bi mogli ven. Prav na živce mi gre to pluženje ceste. Lepo pančkajte
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 7:02:41
|
|
|
|
maya2
|
dobro jtro! ja je kar lepo zasneženo! Me smo že pokonci, imamo ob 8 nfth pa moram še prej na pot ker ne vem kakšne so kaj razmere na cesti. Auroraa: sem šla sinoči na aerobiko nas je bilo pa res precej manj kot ponavadi... Zungi: bom rajši počakala da skopni kabli: ja tudi pri na so zelooo zanimivi, pa fen, pa sesalec, pa radio bi razmontirala nič šibamo se še kaj pišemo, na sprehod najbrž danes ne bomo šle , jo bom pa malo na sneg nesla, da končno sprobamo kombinezon - to je prva priložnost letos LP
< Sporočilo je popravil maya2 -- 20.3.2007 7:03:29 >
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 7:14:39
|
|
|
|
Kalina
|
Jutrcko! Joj ta sneg . Cist nic ni fajn, uceri naju je skor pobral cel dan doma, pa se tko smo tecni, ker nam zobki nagajajo, sam jok je . Sploh nemore zaspat, ce ji ne dam calpola. groza. Ja pri nas sp tud ful aktualni kabli, daljinci, telefoni, tipkovnica itd. Dons ponoci se je zbudila ze ob 0.30 in zacela jamrat, ni hotla ne dude, ne caja ne nic, sam jokcala ja, pa tko do 6h, dokler nismo ustale Upam, da no snega kmalu konec, da lahko spet zacnce pohajat na soncku. Pa se pri nas v bloku, eni prenavljajo kopalnico in kuhinjo in vrtajo in razbijajo od 8h do 16h, in valda Kalinca nc nemore spat . Sem cist obolela uceri pa se trajal bo kaksn teden. Punce fajn bodte.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2007 7:29:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 8:06:29
|
|
|
|
lenika
|
Auroraa hvala. Poklic- Ja, kaj vse smo že mi rekli, da bo naš Matic. Štromar definitivno, ker so mu všeč kabli. Pa vrtnar, ker ima rad rože. Pa gozdar, ker obožuje drevesa. Pa športnik, ker ima rad žogo. Pa glasbenik, ker pleše na glasbo. Pa kuhar, ker full rad gleda, ko se kuha. Pa verjetno še kaj. Sesalec- se ga boji. Zato gre ko sesamo eden od naju z njim ven ali pa ga odnesemo dol tašči. Mojca75, Auroaraa za slikice. Sneg pri nas ga je ponoči zapadlo nekje med 5 in 10cm, a sedaj že dežuje in upam, da ga kmalu pobere, ker takole ga pa ne more hecat spomladi. Gal za 10 mesecev. Imejte se lepo. Jaz bom danes ob 11h dala Matica k tašči v varstvo, ker grem vslužbo na razgovor k šefu, da se dogovoriva podrobnosti okoli mojega prihoda v službo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?