Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 11:01:06
|
|
|
|
maya2
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa punce, uživajte še tiste par dni kar vam jih je ostalo od porodniške
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2007 11:03:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 11:09:22
|
|
|
|
zungi
|
auroraa: no fino, če imaš pa varstvo urejeno, pa službo blizu doma pol pa res ni dileme za predčasno prekinitev, če ti to ustreza. Sem mislila, da so mogoče kakšni drugi vzroki za to.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 12:01:25
|
|
|
|
mojca75
|
pa kolk ste to naklofala, sem komaj prebrala,.... se lahk podpišem pod večino postov, o trmi, ..etc. Tud pri nas še kar sneži, sem sicer šla na aerobiko sam sem se bl zmatrala do tam priti (nič skidano, ma sej ni važno) kot pa tam . No, zdej grem mal pospravit dokler se pikica še ni zbudila. Se beremo (danes bomo očitno spet več tu, ker ne moremo ven)
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 13:16:10
|
|
|
|
TiaSara
|
Oh punce, jaz sem pa prav vesela snega, sem končno lahko sprobala sanke, ki smo jih kupili Andražu P.S.: Trma pa pri nas ni prav nič novega, se vleče že tja od 5 meseca. In ne pričakujem da bi se nehala prej kot pri 3 letih.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 13:39:31
|
|
|
|
mojsoncek
|
Pri nas je nehalo sneziti, oblaki se trgajo in pokazal se je SONCEK .
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 13:45:58
|
|
|
|
maya2
|
pri nas tudi!!!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 14:18:18
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: lenika Vzgoja pri 10. mesecih. ampak malo jim že moraš dat vedet, kdo je tu glavni ha, ha.... Ja tudi jaz Matica velikokrat pustim, da se malo strmari, potem je pa dobro. Samo pri 10. mesecih se mi zdi, da vseeno ni mogoče otroku dopovedat, da je to, da se pač tam razgibava za njegovo dobro, da mora malo potrpet, se malo potrudit, da ne sme jokat, da mora pokazat kako je priden in lepo vzgojen predvsem pa, da ti nikakor ne sme nekje naredit sramote.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 14:22:48
|
|
|
|
mojca75
|
sonček tud pri naaaaasssss
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2007 14:30:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 14:47:44
|
|
|
|
zungi
|
auroraa: čestitke tvoji sestrični za parček. Je pa tud pr nas nehalo snežiti in sonček rahlo kuka izpod oblakov. Jupiii, jz grem kr peš s tamalin na NFTH.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 14:49:26
|
|
|
|
pikicaa
|
auroraa čestitke tvoji sestrični za dvojčke
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 15:21:52
|
|
|
|
mojsoncek
|
auroraa - cestitke tvoji sestricni za in
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 15:48:14
|
|
|
|
maya2
|
auroraa: a veš da sem glih dons misla nanjo, sem tuhtala če bo reva mogla kar do roka zdržat zanjo! pa še parček je! ja bo spet polno otrok tle v Zasavju, sinoči je pa od naše ta mlade sestra punčko rodila Mi bomo šli pa mal veeeen , najbrž za Karin čevlje kupit, imam tko slab občutek glede teh čevljev da ji ne bodo premajhni lenika: ja točno tako sem se počutila ob pogledih in komentarjih terapevtke, ko da imam eno nevzgojeno smrkljo LP
< Sporočilo je popravil maya2 -- 20.3.2007 15:49:04 >
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 18:19:56
|
|
|
|
zungi
|
Evo punce, pa sva šla z Galom uro navit na NFTH. Je spet full protestiral tako, da nismo skoraj nič naredili. Sva šla pa peš in je blo prav fajn na svežem zraku. Sva bila pa vsaj na sprehodu. No tudi to je nekaj, kajne?!
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 19:10:08
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: maya2 lenika: ja točno tako sem se počutila ob pogledih in komentarjih terapevtke, ko da imam eno nevzgojeno smrkljo LP Ne sekiraj se. Jaz se tako počutim vsakič, ko pride k nam moja sestrična, ki je mnenja, da bi se otročki morali brez protestiranja ure in ure sami igrat in je po njenem mnenju naš Matic razvajen. Auroaraa čestitke za
< Sporočilo je popravil lenika -- 20.3.2007 19:11:42 >
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 19:55:17
|
|
|
|
tita2006
|
Punce, mi je kar malo lažje, ko vidim, da smo vse približno na istem. Me je že pošteno skrbelo, da je naš povzel gene trme iz bližnje in daljnje žlahte, -ha, ha. Auroraa čestitke za mala sončka. Lenika šele danes sem si ogledala fotke od Matica-super lep fant. Mojca 75-tvoja frajla mala je že prava damica. (berem še pošto za nazaj). Bodite pridne in se beremo-nočko.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 20:11:12
|
|
|
|
petka
|
helov bejbe :) Jaz se bolj malo oglašam, ker sem vsak dan v službi in se še uvajam pa nimam časa za čvekanje (berem pa vseeno) Sem sledila pogovoru o trmi. Pri nas je popolnoma enako. David trmari več ali manj vedno takrat, ko hodiva in nočem v njegovo smer, pa se tako ujezi da dvigne rit in se vrže nazaj. Potem ga pa kar na tla uležem in grem stran, on se pa dere dokler se ne naveliča - nato pa pride spet k mojim nogam se dvigne in jovo na novo Da se še malo pohvalim: David se je včeraj prvič sam sprehodil po kuhinji - recimo enih pet, šest korakov, pol sem ga pa raje prijela, se tolk bojim da bi padel in se udaril v glavo...(ja, se bo treba navadit sej vem) Zdej pa še malo delat, pa spat! lahko nočko
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 21:44:53
|
|
|
|
mojca75
|
David (od Petke) ... hudo dobr!!!! Mi smo še svetloooobna leta do tam, ampak ni panike. danes je bla naša bejba fuuuul neki utrujena, je šla pol ure prej spat, bog vedi kdaj mi bo zdej jutri vstala, sam je bla že tkoooo sitna! Bom šla pa tud jest kmal v "pidžama-land" ker imam ta isti "sindrom" jutri upam da bova šli vseeno kaj ven, ker petek in vikend naj bi bil spet deževen (snežen ) nič, čveke,... se beremo. Aja, aurora čestitke sestični,...
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 22:20:01
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jaz sem pocasi tudi ze na poti v mizale, ampak ko sem pa prebrala Petkin post, sem se pa morala se javiti. Skratka, Petka UAUU! Cestitke tvojemu malemu korenjaku Davidu za prve korake!!! Zdej pa grem! Lepo nocko...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2007 22:33:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 20.3.2007 22:36:44
|
|
|
|
pikicaa
|
David čestitke za prve korake
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 21.3.2007 7:11:11
|
|
|
|
maya2
|
Petka: super! za Davida. Mojca75: ja mi smo tudi še zeloooo daleč, zaenkrat še sploh ne ve kako naj jih uporabi , pa bomo že. Kako ste spali? Kobacanje: Karin se uspe nekako privleči že kakšne 3 metre sva jo zadnjič z klicala naj pride do naju pa je!!! (2m totalno nepravilnega kobacanja, ampak mami je bila v ) novo: po novem me Karin kadar sem ZARES 'pridna' nagradi tako da me zagrabi za obraz (lahko tudi ušesa, lase,...) me potegne k sebi in cmmmmmokne Pa ne spet sneg!! Smo šli včeraj popoldan za Karin kupit čevlje, pa pridem v prodajalno pa tam ena mamica z malo večjim fantkom pomerja čevlje; nič posebnega, ampak fantek je bil čisto pikast - vodene koze, smo se tko hitro ven iz trgovine pobral . A sem samo jaz čudna al tle neki ne štima? A bi ve peljale otroka z vodenimi kozami pomerjat čevlje??? Nič grem si nekaj za pojest napravit, dokler se Karin še sama igra. se beremo še kaj kasneje.... lp
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 21.3.2007 7:12:32
|
|
|
|
lenika
|
Eva in Maj za 10 mesecev. Petka Davidu za prve korake. A se spominjaš, da sem ti nekaj mesecev nazaj rekla, da bo David gotovo prvi, ki bo majčki shodil? To pa zato, ker smo se že pri 6. mesecih čudili njegovim fotografijam iz stajice, kjer je stal. Čestitke še enkrat in čim manj padcev. Tebi pa želim čim hitrjše uvajanje v službo, ko boš pa mogla se pa le še javi, te pogrešamo.
|
|
|
|
RE: Male majčice in majčki (2006) 21.3.2007 8:12:56
|
|
|
|
mojsoncek
|
Dan! maya2 - daj zaupaj mi, katere ceveljcke ste kupili, ker imata najina verjetno iste "zahteve" glede tega. Jaz moram Anzetu kupiti copatke (in tudi kaksne ceveljcke) za vrtec. Midva imava poleg vsega se ta problem, da ima ful mickeno nogico in npr. Cicibanovi copatki ne pridejo v postev (je najmanjsa st. 18, ki pa mu je kar prevelika). Drugace pa lahko samo upa, da mu v tem slabem, slabem mesecu ful nogica zraste . copatki oz. ceveljcki - ima katera izkusnje s firmo Superfit? Kaj pa kaksni drugi (vsaka ideja bo dobrodosla)? Mogoce pridejo pri nas v postev, ker imajo bojda obutev od st. 15 naprej?! Toliko zaenkrat, se mi mali nekaj dere v dnevni... lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?