žmož
|
Mojsonček žal mi je, da ti niso podaljšali porodniške-vem koliko to pomeni, še posebej, če moramo z temi drobižki hodit na fiziot. Tudi jaz sem se spraševala, kako bom to sfolgala, ko bom hodila v službo (še vedno obiskujeva nfht 1x tedensko), pa še v našem kraju ni, zdaj pa bo očitno vsaj ta problem rešen. Kar pogumno, tudi ta problem boste rešli. MarijaPo saj po eni strani mi odgovarja, da bom ostala doma, vendar jaz žal nisem "gospodinjski" tip (v tem smislu, da bi bila samo kot gospodinja). Potrebujem družbo, da sem med ljudmi, da se samonadgrajujem in da potešim v sebi tisto željo, da lahko nekaj naredim zase in še za koga drugega, da se učim vedno znova novih stvari (čeprav je bilo to v zadnjih letih malo "okrnjeno), da sem pač zadovolnja sama s sabo. Vem, da ni lahko, ko imaš otročka in moraš folgat službo, otroka in še gospodinjstvo, to sem že enkrat dala skozi, a vendar sem se boljše počutila in se mi zdi da sem imela več energije kot zdaj, ko sem samo doma. Pa še finančno stanje trenutno ni na višku-na hitro smo se selili in si štimali hiško, tako da nisem ravno v najboljši situaciji. Bom pa še kakšen mesec odmislila ta problem in uživala na porodniški, potem bom pa videla kaj se bo pokazalo-če pač ne bo nobene službe na vidiku, (upam) da se bom lotila študija (čeprav to govorim že nekaj let)-mislim, da je sedaj nekako najbolj idealna prilika za to. Ta malo sončico bom vseeno dala v vrtec (ker če se mi pokaže kakšna služba, bo potem problem, ker smo bili že sedaj v čakalni vrsti od lanskega maja, da bo lahko imela mesto v vrtecu septembra), mislim tudi, da ji bo ful pasala družba otrok, ker že sedaj pokaže grozno veselje, ko greve v vrtec po ta večjega fantička. Kar noče ven iz vrteca. Ale, dost nakladanja, zahvalim se vam še za čestitke za 11 mesecev in veselo kuhat kosilo. Pa še mal da pohvalim ta malo pikico-končno je začela nekaj kolenčkat in se počasi dvigovat ob opori-smo pa seveda že pridelali buške, ker nima nobenega občutka, da lahko pade-kar spusti se, pa tudi z rokicami se ne poskuša nič ulovit . Tukaj bo še prask in bušk!
|