MiaSophia
|
Živjo majke (po doooolgem cajtu) , lepo je prebrat, maya2, čestitko ob 10. mesecu , thanx . Berem vas skoraj redno, no ja, zdaj spet, en čas pa res ni šlo. Pa vidim, da je dosti novih, vsaj od takrat, ko smo bile še sveže nosečke in tut kasneje. Vseen je fajn, da še tole deluje :) Naša frača raste in se razvija, zna pokazat, da je bikica, obvlada pa tut cartanje in še kaj navihanega . Te dni sva nabavla otroški sedež za kolo za gospodično, seveda ji zraven gipira še šlem (čelada)...to je bil cel doktorat, kako ji čelado naštimat na glavo , no, pa nam je tut ratalo, sicer sva bla čist potna , a je šlo. Naslednji dan pa je vsa vesela komaj čakala, da ji dam to čudo na glavo. Za vikend nameravamo tole novo zadevo krstit, no ja, pol pa itak deževno vreme, tak da . Sicer pa je tut moja služba splavala tja nekam v maloro. Pa se (zaenkrat) ne obremenjujem preveč, bom že preživela . Rojstnodnevna zabava pa: hm, smo bli zanč na enmu "žuru" (1.rojstni dan). Vse je blo fajn, sam glasbo sem pa zelooooo pogrešala, tak da je to prva točka dnevnega reda na 1. fračinem rojstnem dnevu Na konc naj prbijem posebne pozdravčke za majke, ki so mi ostale najbolj v spominu in v srčku, seveda: MarijaPo , Barbs , lenika , punčica , auroraa , mojca75 , mojsonček , pikicaa . Uživajte punce še naprej in lahko noč.