|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  368 369 [370] 371 372   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
18.3.2007 21:15:07   
frrrr
nanica, sem te našla med avtorji, ki oblikujejo naš duhovni prostor user posted image  user posted image  user posted image
bo treba prebrat, čeprav imam zdaj pri postelji že 3 knjige, pa ena me na Koroškem čaka (sem dedka poslala ponjo), pa eno imam v NUKu rezervirano... najprej te, pol pa spet kaj novega... ne smem pretiravat, ker se morem še diplome lotit...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9226
18.3.2007 21:15:43   
muki1
Psaša, a zdaj pa se je pomiril po bruhanju? Kakšno sluz, koliko?
Ker jokal je verjetno zato, ker ga je v trebuščku tiščalo, pa je zdaj to izbruhal. Je prehlajen, pa ima veliko sluzi? Pa vročina? Če ni vročine, pa da ne joka, po mojem ni panike.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9227
18.3.2007 21:17:22   
moci
danes vam pa ne sledim. bom šla kar spat, pa bom po zagovru seminarja mal bolj pridnauser posted image

samo malo pa moram poročat.

zoja spi, smo ji fuuul noska pucal, pa rižolino je jedla zvečer. upam, da se me usmili ponoči in ne bomo več kot 2x vstajal tja do 5huser posted image

tudi mi smo bili danes doma, ker smo vsi 3 prehlajeni. šli smo samo v vilo čira čara na torticeuser posted image njami.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9228
18.3.2007 21:19:23   
frrrr
piskot, sej zato mi pa ni panike... na izpitih sm bla ponavadi čist ok, ker je to itaq samo zadnjo noč... ostale dni pred izpitom sem se pa fajn naspala, namesto učila user posted image sm mau čudna, ampak drgač ne znam... sm lena za učenje... raje kaj praktičnega naredim... zdej se bom z veseljem lotila diplomske, le da mi ni treba za knjigami sedet

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9229
18.3.2007 21:19:42   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: mis

ooooooooooooo, hvala za čestitke!

pumpice: nas je že 6. Tasha, bi lahko ti koga v Italiji zrihtala? (mtina, Pikabu, moci, maxica, Evik, mis). Te smo jih zaenkrat naročile. Jaz jo sicer imam, rabim jo za prijateljico.

jst sem se tud pofočkala za pumpicouser posted image

punce se opravičujem, sem malo zgubljena? A me lahko katera spomne o čem se gre? Ao NARHINEL-u?

tasha, ne vem kako se jim reče, altati, ti povej.
enkrat jih je mis naročala. pumpice za noska, ki deljujejo tako, da nos očistiš s svojo sapo.user posted image tako nekako sem jaz razumela. menda se jih dobi v italiji

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 9230
18.3.2007 21:22:53   
muki1
Aja, Evik....to, da je Matjaž ves poten pod kovtrom..koliko stopinj imaš v spalnici? Bom malo Altati oponašala user posted image .
Punca! Prevroče maš!.... Zapri radiator, odpri okno!    user posted image

No, to sem bila Altati, Muki pa bi rekla, da je verjetno prevroče, če mali pod kovterčkom tako zakuha. Mi imamo Ivo po kopanju v kopalnici še nekaj časa golo, da malo brca, se dobro osuši, potem pa v pleničko in pižamo, pa direkt v spalnico. Če je hud mraz, ji dam na glavo kapico, drugače pa ne. Potem se pa podojiva in zaspi. Ob maminem telesu se dovolj pogreje, tako da je spalnica lahko hladna, sveže prezračena.....mmmmmmmm, se mi že smeje moja postelja user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9231
18.3.2007 21:22:57   
moci
frrrr, tvoj stil učenja je pa res ekstra. sem šla prav nazaj gledat. user posted image
pa ful si pridna bralka. jaz pa nič več ne beremuser posted image včasih sem pa ogromno. zdaj pa sama gradivauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9232
18.3.2007 21:25:04   
psaša
Ja, mali se je zdaj umiril in spi. Vročine nima, kašlja- ne vem, ker se skoz nekaj afna s tem kašlanjem, tako da nikoli ne vem kdaj je zares. Je bilo te sluzi kar nekaj. Ja, sem mu danes čistila nosek s fiziološko, tako da mislim da je bilo to. Hvala, sem se pomirila.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9233
18.3.2007 21:26:45   
Evik
no psaša, vidim da so ti odgovorile, jaz bi če bi me skrbelo poklicala v kc pa vprašala...
frrr - kaj pa rabiš pleničko.
no bom jutri prebrala, grem zdaj spat in to toplo priporočam tudi vamuser posted image
lahko noč

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9234
18.3.2007 21:27:42   
piskot
frrr, moci kaj to bereta? priporocata kaksno dobro branje? jaz zadnje pol leta berem samo tiste ... mati in dojencek. bi bil ze cas za kaj drugega ane.

moci od kod pa si ti, da gres v vilo cira cara?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9235
18.3.2007 21:31:26   
Evik
eh muki - tolk mal vas pa tud nisem brala in altati tudi v meni govoriuser posted image . valda da mam zaprt radiator pa vsakič prezračim spalnico vmes ko se kopamo - no okna nimam odprtega - to pa meni ne paše, pa mali tudi nagec po kopanjuj še brca pa se igramo - res pa da mam infro prižgano - morda za kanček predolgo - jo ugasnem malo pred tem, ko ga začnem oblačit... zašvica pa ne pod njegovim kovtrčkom ampak pod mojim kovtrom, ko se dojiva na ta velki postelji... v glavnem - bom malo pazila pa ga prej poskušala še bolj ohladit. sicer pa sem tako napisala  - čez dan že ko se dojiva in skup tiščiva zadaj v glavico, ki jo ima na moji roki zašvica

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9236
18.3.2007 21:34:56   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

frrr, moci kaj to bereta? priporocata kaksno dobro branje? jaz zadnje pol leta berem samo tiste ... mati in dojencek. bi bil ze cas za kaj drugega ane.
jaz berem samo literaturo za seminarskeuser posted image
samo eno pa res priporočam: pot do uspeha (B. tracy). meni je ful zanimiva, se mi pa zdi da ni najbolj kvalitetno napisana, kar se besedoslovja tiče. user posted image
dermatolog nam je pa naročil naj preberemo knjigo v kletki ljubezni (o tem, da moramo otrokom pustiti dihat, jih vzgajat za samostojno življenje...)

moci od kod pa si ti, da gres v vilo cira cara?
iz vodic, mi drugač v cukrarno hodimo, samo je ful pihal pa smo šli tja, ker ni treba nič peš.
pri nas ni nobene slaščičarneuser posted image pa se mal na vaš konec peljemouser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9237
18.3.2007 21:36:33   
moci
na zdaj vas pa moci res zapušča. ne klepetajte preveč, ker ne bom nikol na tekoče prišlauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9238
18.3.2007 21:37:29   
moci
 lahko noč
me prav zanima koliko odsotnih ravnokar vohuni naokrog - pikabu, altati?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil moci -- 18.3.2007 21:38:11 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9239
18.3.2007 21:42:13   
Evik
hej, svetujte še kakšne knjige

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9240
18.3.2007 22:01:07   
frrrr
slikice našega današnjega izleta:
user posted image
user posted image

pa slikice še priprav na kopanje, ki ga nismo izvedli:
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9241
18.3.2007 22:02:37   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

lahko noč
me prav zanima koliko odsotnih ravnokar vohuni naokrog - pikabu, altati?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9242
18.3.2007 22:06:42   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

frrrr, tvoj stil učenja je pa res ekstra. sem šla prav nazaj gledat. user posted image
pa ful si pridna bralka. jaz pa nič več ne beremuser posted image včasih sem pa ogromno. zdaj pa sama gradivauser posted image

odvisno kako gledaš na ta kup knjig, ki jih imam pri postelji... lahko, da se mi knjige nabirajo, ker ne berem pridno user posted image ne, sej veš kolk je vse luštno samo, da se ni treba učit user posted image

punce, nazadnje sem prebrala 2 dobri knjigi, ki ti povrneta otroško domišljijo... dejte jih prebrat... ena je Črkolada, druga pa Nepridipravljice... so take kratke pravljice in Jaša jih je prav pridno poslušal... kakih vzgojnih pa noče poslušat, zato mi zadnje čase mau čtivo ostaja user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9243
18.3.2007 22:09:18   
lucika
pozdravcek tudi od mene!

danes imam ogrooomno glavo, tako me boli... groza, nic lusno...

ponoči me je skoraj kap. neverjetno, kako otroci nekaj pogruntajo in jih nic vec ne ustavi! sem bila vesela, ko se je prevalil iz hrbta na trebuh. malo šokirana, ko je naredil tri obrate naenkrat, in se mi režal izpod mize. ok... ampak danes ponoči pa me nekaj zbudi. vstanem, ga gledam...noge med palicami pri vzglavju. glava nekje diagonalno, smer navzdol, lezi na trebuhu, dela brrrr skozi slino, pa se rezi se mi na vsa usta. ob 2 ponoci! sem mislila da me kap. moramo nujno spustit ležišče na postelji!

danes smo naredili korak naprej. riževa kašica je bila za večerjo. no, med večerjo. prvo malo zize, potem to, na koncu pa še malo mlekca po flaški. sem mu naredila tako kot piše na škatli, gosto. po žlički, pa mu ni bilo fino. pa smo probali namočit not dudo. haha, komaj si mu jo ven potegnil. očitno mu je bilo fino. midva pa seveda tudi cela nasmejana poleg. bomo zdaj počasi tole kašico. kak teden, ali dva...potem bom pa novo naštudirala. tole se mi zdi najbolj podobno zdajšnji hrani, tak da... no, všeč mu je, pojedel je pa ravno eno malo žličko, pa se to je lezlo ven po vseh straneh:)

pred tem smo se pa kopali v taveliki bani. obvezno rabi prst v ustih, od tistega ki ga drzi. pa pravi moj, daj mu mal pokazi, kak se sprica..pa mu pokazem. jaz naivnica. ko se je mali zagnal. z obema rokama in obema nogama je sprical, da smo celo kopalnico poškropili. čez pol leta bova pa huda, ko se ne bo znal normalno umivat. ampak zdaj je bilo vsestransko veselje.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9244
18.3.2007 22:10:11   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

frrr - kaj pa rabiš pleničko.
no bom jutri prebrala, grem zdaj spat in to toplo priporočam tudi vamuser posted image
lahko noč

tetra pleničko podložim pri dojenju zato, da nisva z Jašo čist mokra... včasih potegne preveč, pa se pol na hitro odstavi in vse kr šprica... včasih ne utegne tolk hitr požirat kot teče... vglavnem skor po vsakem dojenju bi ga mogla preoblečt, če ne bi podstavljala pleničke

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9245
18.3.2007 22:11:39   
Maxica
Vidim, da ste nekaj "globoke" danes.
No, jaz imam zdaj v obdelavi dve knjigi. Ena je Življenje je tvoje, druga pa Mali princ. Eno imam kar v torbi v vozičku, da jo študiram, ko Lan zaspi, eno imam pa doma. Zadnjič sem jo brala v kopalnici, ko sem si fenala lase. Sem imela vsaj pol ure čisto zase.user posted image  Jaz moram imeti pri branju takih knjig res popoln mir, ker vsak stavek res orng prežvečim in preštudiram. Gre počasneje, ampak res kvalitetno jaz to preberem.user posted image
Joj, Frrrr, prav kičasti ste že, tolk ste luštni na teh slikah. Jaz res rada gledam take fotke.user posted image
Kje pa je naša Pikabu? Upam, da je prijetno utrujena od plavanja, da nas zato zanemarja.
Psaša, Lan velikokrat zaspi med dojenjem. Potem se pa čez kakšne pol ure, ko jaz že pozabim, da sva jedla, zbudi z groznim jokom. Takrat se vedno spomnim, da je jok lahko samo zato, ker mora kupček podreti. In ga res. Glede sluzi pa ne vem. Velikokrat bruha, kdaj je res tak gost bruhec (a je to sploh besedauser posted image ), kot da bi v eni sluzi bila skuta, tako nekako zgleda. Ampak s tem se jaz nič ne obremenjujem. Če je pa prehlajen, je pa ta sluz res lahko iz noska. Po moje ni panike.user posted image
Jaz pa Gayo pogrešam, se mi zdi, da nas zdaj pa že preveč zanemarja. GAYA, KVA ZA user posted image  SE GREŠ??????????

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9246
18.3.2007 22:13:25   
frrrr
Evik, tut Jaša v glavco full zašvica med dojenjem... če imam kratke rokave, se kr prilepi name... včasih zašvica tut, če nisva pod kovtrom - pomoje tolk vleče... sej js tut zašvicam, ko juhico papcam user posted image  user posted image

piskot, si videla kaj moraš prebrati? glej moj prejšnji post... luštno branje za super sprostitev in oživljanje otroške domišljije!

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9247
18.3.2007 22:13:34   
Maxica
Aha, še to me zanima. Tiste, ki dajete riževe kosmiče, a vmešate v svoje mleko, si ga spumpate in nato zmešate? A dajete to pred vsakim dojenjem ali le za večerjo? Moram nekaj narediti, ker mi tolk poliva.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9248
18.3.2007 22:16:42   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

hej, svetujte še kakšne knjige

mene pri postelji čakajo naslednje knjige:
- Zdrav otrok in ljubezen staršev
- Otroško spanje - brez joka v sanje
- Z otrokom lahko sodelujete
že katera prebrala katero od zgoraj navedenih?

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9249
18.3.2007 22:18:42   
beki24
Frrrr- svaka ti čast za tole nočno učenje!!! Pri meni to ne funkcionira, ker je preveč snovi, da bi se zadnji dan še kaj ekstra naučila- ponavljam pa kot nora, no pa kaj malega se tudi še učimuser posted image - še tik pred izpitom, če gre v glavouser posted image
Drugače se moram pa za izpit prav pripravit, da se grem učit ( zdej mi nič ne ratuje- je res vse drugo bolj zanimivo), ponavadi mi je muka, da 1x pridem skozi vso literaturo- potem pa gre!! Ko pa prvič berem- katastrofa...........

Mojuser posted image  je končal veterino, zdaj pa dela doktorat iz biokemije in molekularne biologije.

Muki1- hvala za tolažbo in spodbudo- sej zaenkrat še kar gre- sej imam toliko dela čez dan s Tinkaro, da ni panike- samo zvečer, ko gre Tinkara spat je mal samotno! No danes sem se posvetila likanju- bi bilo pa dobro, če bi si v glavo zapisala, da gre ta čas za učenjeuser posted image - jah, bo že- sej sem se že sprijaznila, da do konca septembra ne bom diplomirala- naslednji cilj je , da diplomiram še letosuser posted image user posted image - ne, res to pa nujno moram, ker rabim službo, dinarčke....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  368 369 [370] 371 372   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  368 369 [370] 371 372   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?