frrrr
|
piskot, nisi edina... tut mi imamo hranjenja ob nekje ob 1ih, pa pol ob 4ih, 5ih... včasih so med tem času 3, včasih pa 2... js se nč ne sekiram... sm že od prej navajena, da takoj zaspim nazaj... verjetno je to zaradi moje stalne prakse, ker sm navajena zadnjo noč pred izpitom imet svetlo - moj stil učenja je bil vedno tak, da sm vstala recimo ob dveh, si naredila budilko ob treh in se pol urce (al pa 15 minut, odvisno kolkiko sm zdržala) učila, pol pa zaspala... in tako vsako uro budilka, pol ure učenja in spanje... do jutra tako in na izpit sem delno izkoriščala lucidne sanje za učenje čeprav sem tole šele lani izvedela altati, a pol boš bolj nežna in neuš šibe uporabla pa HVALA za info glede nasilnega igranja z igračkami... sej se nism še kaj preveč obremenjevala s tem, sem prej vprašala pa bravo za odkritje palčka Jaša je bolj po mamici, ki je šele po nosečnosti mau gibčna ratala torej eni vlečejo za ušesa, drugi se praskajo... Jaša kr oboje, pa nič od tega mi ni všeč, ga pol z eno roko vmes animiram kolikor se pač da muki, hvala! si me kr pomirila, da Jaša še ni psihič - altati, še ne beki, iz česa dela tvoj doktorat? katera smer? Maxica, nisi ti površno prebrala, js sm površno napisala. Jaša tut teror nad igračami tako zganja, da si jo tišči v usta, se po glavi tresne, no včasih mu tut iz rok uide... ampak sm se odločila, da mu igrač ne bom kr takoj pobirala... če mu jih bo res zmanjkalo in ne bo mogel sam do njih, mu dam odvrženo igračo... bo dobil veselje, js pa bolečine v križu BB - sva se z možem pogovarjala... sm rekla, zdej bo pa Jaša odrastel, js bom namreč BB gledala, kartico kupila, vsake tolk časa sam mau joško vn vrgla sej se hecam... ne bom je kupila, pa nism se zagovorila... vem, da se ne znam obvladat in bi pozno v noč sedela za PCem ter buljila kaj počnejo, če bi imela kartico... je tisto uro dnevno čist dost... tolk, da mau popestrijo dneve, ker taporočeni nismo več tolk divji in ne dogajajo take bedarijo kot pr BB vozički - mi imamo Peg Perego, 4 kolesa, velika... po makadamu, po snegu, povsod pridemo brez problemov moja sestrična je tut s svojo januarsko princesko v bolnici zaradi enake zadevce kot mis @lina, bom preizkusila ušeska, če so tut pri nas gumbek za off stanje... se mi zdi, da si že enkrat omenila, ja... no, nism točno vedela katera je to bila nanica, men se zdi tut veliko ušesnega masla pri Jaši... menda je pravilo: bolj čistiš, več ga je, enako kot pri mastni koži - bolj jo umivaš, bolj se masti
|