|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  367 368 [369] 370 371   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
18.3.2007 20:02:39   
Evik
piuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

požru mi je sporočilo - no ja glavno da mi prejšnjega ni. pa nisem bla predolga

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9201
18.3.2007 20:03:28   
Evik
smo na seksi številki

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9202
18.3.2007 20:09:23   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

Muki, najbrž mamo vsakič enako stisne, ko otroček zboli, upam, da sva se razumeli, da nisem mislila, da si ti že navajena. Skrbi se ne navadimo, vsakič znova nas vrže s tira, še posebej, ko so še tako mali, da ne povejo z besedami.

Ej, ni panike, prav sem te razumela, samo še malo sem pojamrala zraven user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 9203
18.3.2007 20:10:46   
Evik
pisala sem o tem kako se mali mali obnaša, ko ga dojim...
ko se mu mudi jest - kar brca z nogicami pa gode pa kar oči se mu obračajo...
drugače pa navija s pestjo - tako okoli jo vrti, kot bi si mel oči, sam one po očeh (tako sem tudi jaz navijala lase, ko sem vlekla prst, kar sem ga zelo dolgo, lase še vedno navijam, prst pa ne vlečem več tako pogosto...user posted image ). večinoma se dojiva leže - ker pogosto zaspi po tem in ko je pripravljen zaspat ponavadi nasloni nogice na moje, z spodnjo roko me drži za prst in z zgornjo si pokrije oči.
danes sem pa ugotovila, da se kar spoti, ko ga dojim po kopanju. verjetno je še pregret od kopanja, potem se stisneva se še medsebojno grejeva, pa še s kovtrom naju pokrijem - meni to paše, njemu je pa očitno prevroče, sem ga tipala in je notri pod rokavčki in pod hlačkami čisto moker, sem se kar ustrašila - samo se mi ne zdi da bi ga pa zdaj budila in preoblačila, sem ga raje pokrila. drugič ga pa med tem dojenje sploh ne bom pokrivala s kovtrom. pa verjetno bi bilo bolje, če bi ga še malo pohladila po kopanju, kaj pravite?
z igračami je tudi mali "nasilen" - samo meni se to ne zdi nasilno, pač v ritmu z njimi tolče, včasih pa samo z roko udarja ob podlago...
danes smo bili vsi doma in je dan tako lepo v nekem mirnem ritmu potekal, samo zjutraj smo še malo "vurglali", ko že dolgo nismo tako preživeli dneva. zdaj se pa sama - mali spi - in bom verjetno še kaj gor pokukala.
aja pa sosedom sem napisala eno pismo, naj hkrati z biološkimi odpadki ne odmetavajo še vrečk - overdose- me pojezi! sem nalepila na vse tri vhode.

to je to - ne vem kaj sem še napisala, razen da vam želim eno mirno noč!

čaoooouser posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9204
18.3.2007 20:11:16   
altati
Naomi- si še vedno v enem kosu? Ravno vidim, da nas bereš....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9205
18.3.2007 20:11:26   
muki1
Hoj, Evik...kva zdej? Si govorila z založnikom? Jaz že pišem članke user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9206
18.3.2007 20:11:28   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: mis

ooooooooooooo, hvala za čestitke!

pumpice: nas je že 6. Tasha, bi lahko ti koga v Italiji zrihtala? (mtina, Pikabu, moci, maxica, Evik, mis). Te smo jih zaenkrat naročile. Jaz jo sicer imam, rabim jo za prijateljico.

jst sem se tud pofočkala za pumpicouser posted image

punce se opravičujem, sem malo zgubljena? A me lahko katera spomne o čem se gre? Ao NARHINEL-u?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9207
18.3.2007 20:20:24   
Evik
punce - vava - in ostale - eno vprašanje - se spominjate tistih majčk - pridem oktobra - kje na netu se jih da kupiti - rada bi jih za eno prijatlejico???

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9208
18.3.2007 20:22:15   
Evik
muki - ne skrbi - če bojo zgodbice jih bom tudi izdala! sicer nam revija mama dela konkurenco, ker je ravno objavila natečaj za zgodbo - verjetn oste prebrale reklame - tako da morda je za začetek to bolj gvišna firma - pa zna bit da so dost "smotani" da me bodo prehiteli z izdajo knjige, če bojo dobili dovolj dobrih zgodb... 

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9209
18.3.2007 20:32:20   
muki1
Evik, mislim, da je Vava majčko kupila v trgovini Popek.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9210
18.3.2007 20:33:06   
muki1
Dajmo prehitet Mamo...kaj moramo narediti?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9211
18.3.2007 20:36:17   
nanica
user posted image

tako mrežo sem mu naročila, kaj pravite, izkušene mame?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9212
18.3.2007 20:37:52   
Evik
no za tisto trgovin otudi vem - to je v lj pri magistratu, samo sem mislila da se dobijo tudi prek neta...
mama ma razspis do konca aprila se mi zdi - tako da prehiteti jih ravno ne moremo, lohk pa v miru vidmo kaj mamo pa vseeno izdamo.- sej mogoče se ne bodo odločili knjige izdati - čeprav če bi bili pametni in če bi dobili dosti dobrih zgodb bi lahko izdali posebno revijo z njimi...  jaz recimo imam samo eno na pol napisano zgodbico, kaj dosti mi ne rata več časovno, samo ideje si pišem. bi jih pa z veseljem začela zbirati - da vidimo kako stojimo. ene 25 jih bi bilo po mojem dovolj...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9213
18.3.2007 20:38:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

user posted image

tako mrežo sem mu naročila, kaj pravite, izkušene mame?

Da ga nikoli ne boš smela samega pustiti noter!
ker ti bo v roku 1-2 mesecev začel ven lesti, pa direkt na bučko!
Je pa luštna!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 9214
18.3.2007 20:38:40   
nanica
Evik, jaz sem tudi v moodu za pisanje. Ta mesec je izšla knjiga, pri nastanku katere sem sodelovala tudi jaz. Za tiste mamice, ki rade berete:

http://www.mb.sik.si/sporocila_opis.asp?lang=sl&str=423&id=29&p=1

Tudi mene že srbijo prsti.

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 9215
18.3.2007 20:40:51   
nanica
altati, seveda ne, ampak ima pa tudi "naramnice" za privezat, kot v vozičku

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 9216
18.3.2007 20:50:55   
frrrr
piskot, nisi edina... tut mi imamo hranjenja ob nekje ob 1ih, pa pol ob 4ih, 5ih... včasih so med tem času 3, včasih pa 2... js se nč ne sekiram... sm že od prej navajena, da takoj zaspim nazaj...
verjetno je to zaradi moje stalne prakse, ker sm  navajena zadnjo noč pred izpitom imet svetlo - moj stil učenja je bil vedno tak, da sm vstala recimo ob dveh, si naredila budilko ob treh in se pol urce (al pa 15 minut, odvisno kolkiko sm zdržala) učila, pol pa zaspala... in tako vsako uro budilka, pol ure učenja in spanje... do jutra tako in na izpit user posted image sem delno izkoriščala lucidne sanje za učenje user posted image čeprav sem tole šele lani izvedela
 user posted image

altati, a pol boš bolj nežna in neuš šibe uporabla user posted image
pa HVALA za info glede nasilnega igranja z igračkami... sej se nism še kaj preveč obremenjevala s tem, sem prej vprašala user posted image
pa bravo za odkritje palčka user posted image Jaša je bolj po mamici, ki je šele po nosečnosti mau gibčna ratala user posted image

torej eni vlečejo za ušesa, drugi se praskajo... Jaša kr oboje, pa nič od tega mi ni všeč, ga pol z eno roko vmes animiram kolikor se pač da user posted image

muki
, hvala! si me kr pomirila, da Jaša še ni psihič user posted image   - altati, še ne user posted image

beki
, iz česa dela tvoj doktorat? katera smer?

Maxica, nisi ti površno prebrala, js sm površno napisala.

Jaša tut teror nad igračami tako zganja, da si jo tišči v usta, se po glavi tresne, no včasih mu tut iz rok uide... ampak sm se odločila, da mu igrač ne bom kr takoj pobirala... če mu jih bo res zmanjkalo in ne bo mogel sam do njih, mu dam odvrženo igračo... bo dobil veselje, js pa bolečine v križu user posted image

BB
- sva se z možem pogovarjala... sm rekla, zdej bo pa Jaša odrastel, js bom namreč BB gledala, kartico kupila, vsake tolk časa sam mau joško vn vrgla user posted image sej se hecam... ne bom je kupila, pa nism se zagovorila... vem, da se ne znam obvladat in bi pozno v noč sedela za PCem ter buljila kaj počnejo, če bi imela kartico... je tisto uro dnevno čist dost... tolk, da mau popestrijo dneve, ker taporočeni nismo več tolk divji in ne dogajajo take bedarijo kot pr BB user posted image

vozički
- mi imamo Peg Perego, 4 kolesa, velika... po makadamu, po snegu, povsod pridemo brez problemov

moja sestrična je tut s svojo januarsko princesko v bolnici zaradi enake zadevce kot mis user posted image

@lina, bom preizkusila ušeska, če so tut pri nas gumbek za off stanje... se mi zdi, da si že enkrat omenila, ja... no, nism točno vedela katera je to bila user posted image

nanica, men se zdi tut veliko ušesnega masla pri Jaši... menda je pravilo: bolj čistiš, več ga je, enako kot pri mastni koži - bolj jo umivaš, bolj se masti

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9217
18.3.2007 20:52:02   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

piuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

požru mi je sporočilo - no ja glavno da mi prejšnjega ni. pa nisem bla predolga

mene tut odjavlo... na srečo kopirala...
stran je pa res čist sexi user posted image ne vem, če bom lahk do konca prebrala user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9218
18.3.2007 20:53:21   
Evik
frrrr a men ni si pa nč napisala ueeee ueeee ueeee

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9219
18.3.2007 20:58:39   
frrrr
nanica, če so pa naramnice v mreži je pa poleg tega, da je lepa, tut uporabna user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9220
18.3.2007 21:00:10   
psaša
Punce hitro mi pomagajte. Mali se mi je zdaj zbudil v takem joku, da ga nisem mogla pomiriti. Potem pa je podru kopček in izbruhal sluz. Kaj naj naredim? Ali naj grem na urgenco?

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9221
18.3.2007 21:04:46   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

frrrr a men ni si pa nč napisala ueeee ueeee ueeee
v tadolgem postu so komentarji iz prejšnjih dveh strani, kjer te ni bilo in nisem imela kaj za komentirat user posted image bom zdaj user posted image

sej tvojo sexi ugotovitev sem že v posebnem postu user posted image
zdej pa še dojenje... z Jašo se tut leže dojiva odkar sm se tako naučila user posted image in mi zadnjih 14 dni kr veliko pomaga... ga položim na posteljo, mu dam pleničko na desno ali levo, odvisno od dojke... on dvigne nogice in se prekotali na tisto stran, kjer je plenička... še preden odpnem moderc, on že odpira usta in se smejčka.. . noro lep je, ko tako veselo čaka na dojko user posted image
drgač pa js tamaučka ponavadi ne pokrijem takoj po kopanju... se dojiva in če traja mau dlje, pol ga pokrijem... pač po občutku glede na temperaturo njegovega zatilja... pa po kopanju se dolgo brišemo, da vse gubice do suhega obrišemo, potem se oljimo, vmes žgečkamo... in se mali kr ohladi preden gremo iz kopalnice

Evik, je dost? user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9222
18.3.2007 21:08:13   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Punce hitro mi pomagajte. Mali se mi je zdaj zbudil v takem joku, da ga nisem mogla pomiriti. Potem pa je podru kopček in izbruhal sluz. Kaj naj naredim? Ali naj grem na urgenco?
tak sluz naš mali tut kdaj izbruha... mislim, da je to zadevca, ki bi načeloma mogla pri nosku vn, pa še ne gre... vsaj js si to tk predstavljam... zgodilo se nam je do zdaj enih 5x, pa nism šla na urgenco... tut blo je vse ok z njim, pač un smrkelj ga je dvignil in je izbruhal... upam, da je to to in ne takšna sluz kot pri tini od mis...
bodo ti pa ta izkušene mamice bolj prav povedale...

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 9223
18.3.2007 21:13:03   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

zoja bruha sluz, ko je smkava. če je smrkav potem je to iz noska. tako se pač očisti. ti vliješ fiziološko njemu v nos, od tam gre pa v želodček, al jo izbruha ali pa pokaka. nič hudega ni.
moja pediatrinja pravi, da je to normalno in prav.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 9224
18.3.2007 21:13:47   
piskot
frrr skjuz mi, sam tole z ucenjem je pa cist prevec. a si res to pocela? Na izpitu si bila potem verjetno cisto v transu user posted image . Lahko samo recem ... respect, da ti je uspelo kaj takega. Tudi mi je jasno kako da ti je zdaj potem vseeno kolikokrat se zbudis ponoci. to je se luxus proti tistemu user posted image

psaša nimam pojma. mogoce katera druga kaj ve. sicer pa predlagam da se greste pokazat. ce bi bilo meni kaj sumljivega bi sla, ker bi me sicer celo noc in se kaksen dan skrbelo kaj bo.

vreme ... upam da so se zmotili. sicer pa je grdo napovedano samo za 2 dni. bomo ze pocakali.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  367 368 [369] 370 371   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  367 368 [369] 370 371   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?