Maxica
|
O Frrrr, se opravičujem, sem očitno prepovršno prebrala. Ja, to pa ja, jaz sicer (ma če mu je dvakrat do sedaj prepuščalo, no) preoblečem posteljico tudi ponoči, ker je res ful težko pri meni v postelji, ker je že itak gužva. Ma ni panike, ne bo še za socialno. Glede igrač pa - pri tej starosti začnejo nekako ugotavljati vezo vzrok in posledica. Se pravi, začnejo pogruntavati, da če za igračo potegnejo, bo zapela. Če igračo vržejo na tla, bo počilo. Če igračo vržejo na tla, jo bo mamica pobrala. Ipd. Jaz kakšnega terorja nad igračami še nisem zasledila z Lanove strani, edino nad sabo ga zganja, teror namreč, ko se z igračo po glavi treska. S kakšnim pliškotom seveda, da ne bo katera mislila, da mu pustim, da se s kakšno trdo plastiko udriha po glavi. Altati, z Muki se ti opravičujeva, ker moraš zaradi naju večkrat biti vsa rdeča v obraz. Ampak tudi tem našim prvorodkam ne bi škodilo, če bi bila bolj stroga z njimi, saj potem v drugo ne bi več komplicirale, ker bi se te že od prej bale. Glede ljubljanskega živalskega vrta - mi smo bili lani po dolgem času, ampak saj nimaš v bistvu prav veliko za videti. Ne vem, jaz letne karte gotovo ne bi kupila, no. Mi se že en čas odpravljamo v Livorno, v Italijo, baje je tam super zoo. Al pa v Zagrebu baje tudi. Ta naš je lih tko, za vzorec. Meni je bilo najbolj všeč, ker se je Max lahko vozil z vlakcem in spuščal po toboganu. Muki, kaj pa ti zame govoriš, da bom gledala BB? Te traparije pa že ne, imam veliko drugega pametnejšega dela. Hahaha, če verjameš. Sem bila že včeraj priklopljena na tv, tako da se kar vidim, kako bom spet zvesta A kanalu. Ampak kartice pa ne bom kupila, to pa res ne. Cerkve pa nisem še našla, no, saj je niti iskala nisem, da bi pa mimo kavča kakšna priletela, pa tudi ne, zaenkrat še ne. Altati, dej povej, ne bodi tako skrivnostna, kaj delaš po internetu? Frrrr, Lan se nič ne vleče za karkoli med dojenjem. Edino prej je meni uhan potegnil iz ušesa , avč, si moram manjše dati. Čestitke Nejcu in Clody ter Luciji in monici99. Piskot, ja, to pa je smotano pri teh vozičkih. Ker imajo tako majhna kolesa. Sploh za makadam je katastrofalno. Jaz bi si zdaj raje omislila od PP AT4, ker ima velika kolesa, ampak zdaj ne bomo nabavljali novega, raje za tretjega otroka šparam. Ti pa svetujem, da če greš po makadamu, da sprednja dva kolesa zabremzaš, pri meni se to edino obnese, da speljem po makadamu. Zdaj grem pa jaz piškote pečt, ne me več motit, no.