|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  369 370 [371] 372 373   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
18.3.2007 22:25:41   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: Evik

hej, svetujte še kakšne knjige

mene pri postelji čakajo naslednje knjige:
- Zdrav otrok in ljubezen staršev
- Otroško spanje - brez joka v sanje
- Z otrokom lahko sodelujete
že katera prebrala katero od zgoraj navedenih?

Frrrr- to je čist preveč resno branje zame- uni dve od prej bom šla pa iskat!!
Drugače pa jst , razen študijske literature in kakšne Victorie Holt poleti- že zelo dolgo nisem nič pametnega brala- po pravici- se mi ne da, ker imam gradiva za učenje toliko za prebrati...da se mi potem razen kakšne Lady in Tv napovednika, drugega ne da bratiuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9251
18.3.2007 22:26:43   
beki24
Maxica-Riževe kosmiče se meša z vodo ( rumena škatla od milupe) ali z mlekom ( modra škatla od Milupe)!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9252
18.3.2007 22:27:54   
frrrr
altati, kaj to dilaš... js bi tut dinarčke služla user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 18.3.2007 22:36:14 >

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9253
18.3.2007 22:30:55   
frrrr
Maxica, tole Življenje je tvoje sm šla prejšnji teden takoj rezervirat in sm v NUKu 2. v čakalni vrsti user posted image
hvala za komplimente!
gaya je prej samo brala, pa nč rekla user posted image ne vem ne vem kaj se to gre, bomo hude!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9254
18.3.2007 22:36:06   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Maxica-Riževe kosmiče se meša z vodo ( rumena škatla od milupe) ali z mlekom ( modra škatla od Milupe)!!
aha, te za z vodo mešat sm js že nabavla... mi je patronažna te svetovala, da ne bom potrebovala še adaptiranega mleka prej mešat, ker se kr z vodo zmešajo... ampak kdaj pa to začet? js bom prej  z zelenjavo začela, čez kak mesec... te kašice pa pomoje pol enkrat... bomo še videli... smo 2 dni za altati, lahk za njo ponavljam user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9255
18.3.2007 22:42:34   
frrrr
princeske, lepo spite! sladko sanjajte! naj bodo otročki dolgo siti in zadovoljni, da se bodo vse vaše sanje končale tako kot se morajo...

nočko!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9256
18.3.2007 22:44:07   
beki24

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

aha, te za z vodo mešat sm js že nabavla... mi je patronažna te svetovala, da ne bom potrebovala še adaptiranega mleka prej mešat, ker se kr z vodo zmešajo... ampak kdaj pa to začet? js bom prej  z zelenjavo začela, čez kak mesec... te kašice pa pomoje pol enkrat... bomo še videli... smo 2 dni za altati, lahk za njo ponavljam user posted image

jst ji rižeka dajem preden gre spat!
Zdej bova začele pa še s sadjem in zelenjavo! Ker se od tega Aptamila ful rediuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9257
18.3.2007 23:18:01   
muki1
Ojla.

Plačala položnice user posted image , napisala in sprintala poročilo user posted image  user posted image , mož mi je medtem ušel spat user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj pa tu gor visim in sem si kar eno malo pivo odprla.

Tak, če bodo moji posti kaj čudni...Muki bo pijana k svija user posted image .
Vidim da se pogovarjate o branju. No, kot najbrž že ptiči čivkajo, si je Mukica nabavla Življenje je tvoje in tako počasi glodam skoz to.
Na WC - ju imam Heidi user posted image . Brez heca, res. Tam vedno kaj prebiram, ker imam edino tam mir, potem pa včasih lulam tudi 20 minut če je treba user posted image . Heidi pa prebiram, ker sem malo že pozabila, pa zdaj z Nežo prebirava to knjigico. Sicer ji jaz bolj ob slikah pripovedujem. Je čisto nora na vse, kar je v zvezi s planinami( Kekec, Mojca, Bedanec, Pehta..... ni da ni, pa sem se spomnila, da imajo pri možu doma Heidi ).
Pred kratkim sem prebrala Dama v modrem ( Noelle Chatelet). Na pisalni mizi pa imam še nedotaknjeno Pet četrtin pomaranče in dotaknjen user posted image  Angleško slovenski slovar, ki sem ga nabavila pred kratkim.
Če želite takšno lahkotno branje, priporočam Poletni sestri, Trije v postelji, Življenje je norišnica.....ja, te so take za morje, sem brala, ko sem še čas imela user posted image .

Kaj bomo še rekle?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9258
18.3.2007 23:20:51   
frrrr
izpod tuša... pa mogla še prečekirat, če je kaj novega... obsedenost bi se temu reklo user posted image

beki, ja sej na šklatli piše od 4. meseca dalje... to je verjetno kot dodatek, če bi imela mleka premalo, bi Jaši že zdaj lahko to riževo kašico dajala, a ne? al pa če bi se mi zvečer preveč zbujal... ma sej se mi, sam me ne moti user posted image
a Tinkara se ti preveč redi? vidiš po tehtnici al po izgledu? umetna hrana naj bi na splošno dala bolj tak poln videz, napihnjen... ne vem no... men je to en sošolec prejšnjič rekel: joj ima Jaša lepe okrogle ličke, pa nč ni tak napihnjen user posted image
js premalo dojenčkov poznam, da bi lahk komentirala... niti ne ločujem otrok po izgledu, ker dojenčki so vsi tolk lepiiiiiiii,

Pikabu, kako ste se imeli? poročilo?
aja, zjutraj je nekaj omenila, da možek neki na računalniku dela in ne more do RR... če se še jutri ne javi, bomo pa kraval zagnale!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9259
18.3.2007 23:21:56   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ojla.

Plačala položnice user posted image , napisala in sprintala poročilo user posted image  user posted image , mož mi je medtem ušel spat user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj pa tu gor visim in sem si kar eno malo pivo odprla.

Tak, če bodo moji posti kaj čudni...Muki bo pijana k svija user posted image .

muki, js sm pa prej mau Smajlija spila... se lahk po pijansko kaj zmeniva user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9260
18.3.2007 23:24:29   
frrrr
muki, js sm pa januarja začela brat Dama v rdečem, pa sm prišla do pol... pol sm mogla pa v knjižnico vrnit, ker sm tolk počasi brala user posted image mislim, da je to kr sklop enih knjig... ta v rdečem je govorila o eni sedemdesetletnici.. kolk je pa dama v modrem stara? user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9261
18.3.2007 23:25:50   
frrrr
ja muki, zdej si pa pobegnila na druge teme... pa nič... ne bom te lovila po RR, ker te pol na takih čudnih temah najdem kot so pečene krvavice in podobno user posted image

grem ležečki...
zares nočko!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9262
18.3.2007 23:31:19   
Pikabu
Ženske, a sploh veste, koliko časa sem vas brala. user posted image user posted image user posted image

Malo komentiram, potem pa še naš dan.

Nič se nisem oglasila, ker je včeraj moj možek delal na računalniku, jaz sem pa gledala BB-ja, pa "šumo" je bilo tudi potrebno obdelati, tako da ni zneslo. Frrrr, oprosti, ker si me zaman čakala.

Glede BB, bom brala tukaj na forumu, kaj se dogaja, gledala bom, če se mi bo dalo, kaj več se mi pa zdaj ne da komentirati, je pa tudi mene kar zvilo, ko sem slišala za tisto mamico s triletnim sinom. Jaz ne bi mogla. user posted image

Najprej Frrrrrr, hvala za kompliment, tudi ti imaš zelo simpatičen glas, komaj čakam, da te spoznam. Prav luštkano je bilo zjutraj klepetati s teboj. user posted image user posted image user posted image

Mis, pozdravite se, držimo pesti, zdaj bo šlo samo na bolje, vas bodo tam že porihtali. Tudi za vas: user posted image user posted image user posted image

Maxica, a potrdilo ste dobili, da greste lahko drugam?

Riževa kašica: mi smo prej imeli tisto, ki se dela z mlekom, ker smo imeli aptamil za porabit, pa se je zadnje dneve nekaj bunil in ni hotel jesti. Danes smo pa že drugi večer jedli mešano z vodo in iz Mullerja, pa ni primerjave s tisto prej. Že vonj je čisto drug, okus tudi, Maks jo obožuje. Prej je bil vedno ves popacan, zdaj pa dva večera prav lepo je in komaj dočaka naslednjo žlico. Se mi pa zdi, da se pozna. Dva večera ni hotel jesti, sva se ponoči spet dojila dvakrat, včeraj mi je pa uspelo, da se je še pred spanjem dojil na obeh stranh, smo pa spali od pol devetih do šestih zjutraj. user posted image user posted image user posted image Če se pa dojiva pred spanjem samo na eni strani, se pa ponoči enkrat dojimo. Tako pri nas trenutno stoji, mora pa miniti še nekaj časa, da vidimo, če ta teorija drži. Maxica, jaz mu tudi zvečer dajem iz tega razloga, ke je polival. Občasno se še zgodi, predvsem, če ga takoj pestujemo, pa držimo preveč za trebušček, sicer je pa boljše. Mu pa zdaj vsak večer malo povečam obrok, tako da bomo verjetno kar kmalu imeli to zamenjano.

Več se pa ne spomnim, kaj naj bi še komentirala. user posted image

Zdaj pa res še današnji dan. Zjutraj sem ravno obešala perilo in pripravljala prtljago, ko me je presenetil prijeten klic user posted image in sem bila že navsezgodaj dobre volje zaradi prijetnega pogovora. Potem je sledilo previjanje, preoblačenje, hranjenje in ura je bila toliko, da smo šli najprej k maši, kjer je bil Maks spet zelo priden. Celo mašo je bil buden, pa zelo dolgo se je zamotil v vozičku, potem je bil pa še malo pri meni v naročju, je pa itak šarmiral vse okoli sebe. Po maši sem doma do konca spakirala in smo šli. Najprej na kosilo. Ema je spet lepo jedla, očitno je bila lačna, Maksa smo pa imeli v lupinici in je tudi brez problema zdržal, da smo mi pojedli. Še prej je pa tudi on dobil svoje kosilo. Ko smo se ravno hoteli odpeljati s parkirišča, smo srečali dva moja prijatelja, ki sta tudi prišla sem gor na kosilo, potem sta šla pa naprej se kopat v Bohinj. Če mi ne bi obljubili obiska mojim staršem, bi šli z njima, pa smo se dogovorili, da nas pokličeta in da bomo kdaj šli skupaj. Nato pa pot proti LJ. Vmes pa.... groza.... Najprej smo se ustavili, ker je Emo lulat. Potem smo se za las ognili prometni nesreči. En je očitno zavijal in so se avtomobili za njim ustavili, avtomobilu pred nami se pa ni uspelo in je s kar veliko hitrostjo priletel v avto pred seboj, potem pa ne vem ali je tisti pred njim tudi trčil v sprednjega ali ga je ta tretji porinil naprej, skratka, zbiti so bili trije avtomobili. Mi smo se pa res za las ustavili. Komaj, komaj je uspelo možu, mi smo bili takoj za njim, na srečo pa za nami ni bilo nobenega, čeprav se je potem hitro nabrala kolona. Mene je bilo tako groza, tresla sem se pa že celo pot do LJ. Je pa bil ta zadnji avtomobil zelo zbit, ljudjem pa na srečo nič. Za nekaj časa smo potem tam obstali v koloni, ker se ni dalo obrniti, potem je nekdo ustavil promet z nasprotne smeri, da smo še mi lahko šli. Kmalu smo se pa še tretjič ustavili, ker je Maksu bilo vorče, da smo ga slekli. Do Lj sta se oba naspala in bila zelo dobre volje. Hitro smo se preoblekli in šli v bazen. Maks se je najprej hotel buniti, on ne mara biti na trebuhu, očitno je mislil, da bo moral ležati, pa je potem dojel, da je šel v vodo in je zelo užival. Najbolj so mu bili všeč od Eme rokavčki in je ves čas plaval proti njej, se stegoval in jih prijemal. Ema se je pa tudi krasno obnesla z rokavčki. Se je kar hitro opogumila in spustila, pa videla je, kako jo lepo drži gor in je bila čisto navdušena, ker je bila bolj frej kot v obroču. Maks je imel potem kmalu dovolj, sva šla ven, Ema pa z atijem v otroške bazene, kjer ji je bil najbolj všeč tobogan. Z Maksom sva se podojila, malo pocrkljala, potem pa šla slikat Emo na tobogan. Kmalu je še ona prišla ven, smo šli na brisače na malico, potem pa kar hitro nazaj. Šli smo pa samo še v otroške. Maks je bil že utrujen in mu je pasalo samo tako, da je s hrbtom ležal na meni in brcal, Ema je pa videla samo tobogan. Na vsake toliko časa se je prišla malo pogret v vodo, potem pa naprej. Z Maksom sva šla ven in mi je zaspal v naročju, potem sem ga odložila na ležalnik, Ema je pa še uživala. Kar prehitro je prišel čas, da smo morali domov. Maks se je tudi že zbudil, tako da smo se lepo uredili, Emi smo še glavo umili in se odpravili še na obisk k mojim staršem. Tam sta pa bila oba že precej utrujena, tako da smo kmalu šli. Zdaj pa že oba pridno spita in zagotovo sanjata kaj lepega.

Frrrr, kar se vode tiče. Ozračje je zelo toplo, tako da je bilo še meni pošteno vroče. Ko smo prišli v vodo, je meni pasalo, za Maksa sem se pa ustrašila, da je prehladna, pa me je hitro mož potolažil, da je tudi njemu v redu in tudi po njegovem počutju se je videlo, da uživa in da mu nič ne fali. Pa ko sva šla ven iz vode, je bil topel, tako da meni se zdi v redu. Mi zagotovo še pridemo, verjetno večkrat kot v Bohinj, ker tukaj imajo tobogan za Emo, tako da računam, da se enkrat res dobimo.

Zdaj bom pa dala samo še nekaj slikic, za pokušino, jutri pa sledi cel album.

Maks in Ema pred kopanjem:
user posted image

Ema in Maks v vodi:
user posted image

Dobrovoljček Maks v vodi:
user posted image

Dobrovoljček Maks po kopanju:
user posted image

Ema na toboganu:
user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9263
18.3.2007 23:33:57   
Pikabu
Na, pa ste spet vse ušle, ko sem tako na doglo "flancala"....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9264
18.3.2007 23:59:45   
Pikabu
A čem še jaz sama s sabo debatirat?

Ah, raje ne bom. Sem sposobna zaspati zdaj tukaj. Sem urejala slike, pa so mi oči kar skupaj zlezle. To se mi pa tudi še ni zgodilo. Verjetno je res skrajni čas, da grem. Jutri nadaljujem.

Lahko noč, pa lepe sanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9265
19.3.2007 0:04:54   
Pikabu
Še čestitke za pet mesecev:

user posted image Clody in Nejcu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image Moniki99 in Luciji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Atiniv in Liamu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še čestitke za šest mesecev, pol svečke:

user posted image Arabeli in Katarini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9266
19.3.2007 7:07:08   
altati
Dobro jutro vsem!
zdaj vas grem pa brat, kaj ste sinoči še naflancale!
aja, pa prva semuser posted image !

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9267
19.3.2007 7:13:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Aja, Evik....to, da je Matjaž ves poten pod kovtrom..koliko stopinj imaš v spalnici? Bom malo Altati oponašala user posted image .
Punca! Prevroče maš!.... Zapri radiator, odpri okno!    user posted image

Muki, dobro ti gre! Čestitkeuser posted image !!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9268
19.3.2007 7:16:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: moci

lahko noč
me prav zanima koliko odsotnih ravnokar vohuni naokrog - pikabu, altati?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Vohunila sem sam pri možu v postelji in nikjer drugjeuser posted image ! Pomota, dame, pomota!user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9269
19.3.2007 7:19:59   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: Evik

hej, svetujte še kakšne knjige

mene pri postelji čakajo naslednje knjige:
- Zdrav otrok in ljubezen staršev
- Otroško spanje - brez joka v sanje
- Z otrokom lahko sodelujete
že katera prebrala katero od zgoraj navedenih?

MOJE TRENUTNO BRANJE:
- OTROCI SO IZ NEBES - DR. John Gray
- ABC ODLIČNE VZGOJE - Elisabeth Pantley (ta je the bestuser posted image )

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9270
19.3.2007 7:51:42   
Arabela
Dobro jutro!

Midve sva preklašljale tretjino noči... saj ni bilo tako hudo le malecka se mi tako smili ko kašlja, pa nosek ima malo zabasan, ampak je ne moti ko je... no saj danes imava redni pregled, pa bomo videli kako bo...

Se kasneje oglasim ker si moram posušiti lase....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9271
19.3.2007 7:59:37   
beki24
Jutro!

Midve že od 5ih pokonciuser posted image  Grozno!!!! Jst bi še spala!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9272
19.3.2007 8:04:19   
beki24
pa tole vreme je čist za popuser posted image !
Upam, da bo tako samo ta teden, naslednji teden pa sonček-plis!!!

Jst imam občutek, da bom morala začet hodit takrat spat kot Tinkarauser posted image , bom pa potem ob 5ih zjutraj tuki gor težila!
Danes grem še na CSD odnes ene papirje za otroški dodatek- da imam potem za 1 leto s tem miruser posted image

aja, pa po jutranjem pogledu na številke na tehtnici, sem se odločila, da zdaj je pa dovolj in da je treba shujšat!! Samo sladkarije žrem- kot termit- kar vidim izgineuser posted image  Sem rekla, zdej se ne bom obremenjevala kako zgledam.....ampak bomo shujšali pa bo!! Upam, da mi bo zdaj uspelo!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9273
19.3.2007 8:17:09   
frrrr
dobro jutro!

čestitke atiniv in Liamu za 5 mesecev!
čestitke Arabeli in Katarini za pol svečke!

Pikabu,
me veseli za lvašo epo preživeto nedeljo... čeprav je bilo vmes par napetih trenutkov - čestitke možu za dobre reflekse! pa luštne otroke imata - Maks je vedno bolj Emi podoben... vsaj nasmeh se mi zdi, da imata enak.
se pa res dobimo za kopanje, ja... pa tut kr tk brez kopanja, da ne bodo take, ki so alergične na kopalke user posted image in take, ki jim mehur ne plava dobro user posted image prikrajšane... joj, tolk zgodi, js pa že žleht user posted image user posted image user posted image

smo kr fajn naspani... smo do 7:15 spali... kolikokrat smo se pa dojili pa ne vem user posted image če bi blo to tolk redko kot pri Pikabu, bi zihr vedela user posted image
torej Pikabu pri vam se je število nočnih podojev uredilo z dodajanjem rižolinota, ki je rešil tut problem polivanja... sprašujem zato, da vidim ali bo pri nas kaj bolje, ko začnemo uvajat... se pa ne mudi, sej sm povedala, da sm mau čudna in me ne motijo nočna dojenja user posted image

beki, pri nas je včeraj zmanjkalo sladkarij, kar se mi je vedno zdelo nemogoče, saj z možem pridno delava zalogo... no, včer sva vsa veveričkina gnezda oropala user posted image to so zgleda taki dnvi, nč bat user posted image

zdej se grem pa crkljat k Jaši... lep dan!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9274
19.3.2007 8:18:04   
frrrr
aja, altati in Pikabu - pogrešala sm vaju...

pa vavo tut pogrešam... vava, zdej bo grdo vreme zanalašč, da nas boš kej obiskala user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  369 370 [371] 372 373   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  369 370 [371] 372 373   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?