lucika
|
od žličke rizeve kasice nismo spali nič dlje. še prej se je zbudil. jaz sploh ne morem več štet nočnih poojev, ker se mi zdi, da sploh več ne spim. nekje dooolgo nazaj se mi zdi, da je jedel samo še enkrat, in potem zjutraj okol pol šestih. zdaj pa spet štarta že ob dvanajstih. pa ob dveh, pa ob štirih, pa ob pol šestih, pa ob...no, pol je že jutro, tisto mu oprostim:) kolko pa pride en cel obrok, tolko kot piše na škatli: 6 žlic+130 vode? si niti ne predstavljam, da lahko tak mali želodček toliko poje. ker je včeraj pojedel eno žličko, bilo pa je to kaka šestina, delala pa sem z 1,5 žlice in 30 vode:) tak da otvoritev je bila, torej danes jabka in korenček, v sredo jabka in banana, ja, drug teden pa smo že na palačinkah:)jao, ko se samo spomnim.............je pa ful težko prepričevat ljudi okol, da je naša patronažna budala (taščo, svakinjo...)..ker hitro dobim porcijo..ja, kaj pa včasih..? pa pravim, da znanost pač napreduje in je verjetno za vsako teorija bolj pametna..pa spet porcijo, ja, čez 10 let bo pa tole čist narobe.....eh, bom po svoje, pa bo. no, zdaj pa grem našega falotka porihtat. danes dežuje, nekam se morava povabit:)
|