|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  370 371 [372] 373 374   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.3.2007 8:20:26   
frrrr
Lu, tut tebe bo lepo prebrati... kako Tian in Maja?

moci, seminar končan?

nanica, danes sm si zadala prebrat tvojo pošto do konca... sem šele na 9. strani user posted image Jaša pravi, da se moram med dojenjem njemu posvetit in ne brat vmes, drugače hoče on tut brat  user posted image no, danes je tako vreme, da po hranjenju ne bova vn šibala in bom lahko prebrala

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9276
19.3.2007 8:23:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

aja, altati in Pikabu - pogrešala sm vaju...

I missed you toouser posted image !

pa vavo tut pogrešam... vava, zdej bo grdo vreme zanalašč, da nas boš kej obiskala user posted image

Vava, jaz te tudi pogrešam, zelooooo!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9277
19.3.2007 8:26:16   
Lu
Jutro!

Spet na hitro. Žal. Samo še teh par dni in potem bom vaša.

Maja je šla danes po 14 dnevih v vrtec. Vsa vesela. Tian je še vedno zabasan. Zvečer lepo poje 80 ml zdaj bananine kašice, ki jo zmešam z vodo. Opoldne pa že jemo krompirček in kuhano jabolko. Fant je pravi jedec. VAm rečem. Pa zaenkrat mi še miksat ni potrebno. Samo z vilčko pretlačim. Upam, da bo tako tudi za naprej. Drugače se pa lepo dojiva. Je kar fajn ko dobi že malo GH. Imam več mlekcauser posted image

Knjige. Kaj je že to? Resno. Nisem brala že 100 let. Sploh nimam časa. Si bom poleti kaj vzela. Sem pa na veliko brala knjige od Viktorije Holt. Men so full dobre.

Pikabu fajne slikice.user posted image Ima pa Maja iste rokavčke user posted image

Frrr a vi imate tudi kužatauser posted image user posted image user posted image

Obrat iz hrbta na trebušek. Naš fantek se še vedno ne obrne. Čisto malo mu sfali. In ko se že skoraj prekucne se z hrbtom preveč usloči nazaj in tako ni nič.

Pisanje. Pridelale ste mislim da 20 strani od mojega zadnjega branja tako da vas bom brala kasneje.

Lulček. Dajte mi nekaj povedat glede te kožice. Pa saj smo se že menile nekaj pa vseeno. Al jaz ne znam al pa Tianu res ne gre dol. Kako je pri vašihuser posted image Pipate kaj ali pustite?

Zdaj pa šibam še kaj narest.

lp

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9278
19.3.2007 8:29:18   
Lu
user posted image user posted image Čestitke vsem slavljencem user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 9279
19.3.2007 8:58:44   
lucika
od žličke rizeve kasice nismo spali nič dlje. še prej se je zbudil. jaz sploh ne morem več štet nočnih poojev, ker se mi zdi, da sploh več ne spim. nekje dooolgo nazaj se mi zdi, da je jedel samo še enkrat, in potem zjutraj okol pol šestih. zdaj pa spet štarta že ob dvanajstih. pa ob dveh, pa ob štirih, pa ob pol šestih, pa ob...no, pol je že jutro, tisto mu oprostim:)
kolko pa pride en cel obrok, tolko kot piše na škatli: 6 žlic+130 vode? si niti ne predstavljam, da lahko tak mali želodček toliko poje. ker je včeraj pojedel eno žličko, bilo pa je to kaka šestina, delala pa sem z 1,5 žlice in 30 vode:)
tak da otvoritev je bila, torej danes jabka in korenček, v sredo jabka in banana, ja, drug teden pa smo že na palačinkah:)jao, ko se samo spomnim.............je pa ful težko prepričevat ljudi okol, da je naša patronažna budala (taščo, svakinjo...)..ker hitro dobim porcijo..ja, kaj pa včasih..? pa pravim, da znanost pač napreduje in je verjetno za vsako teorija bolj pametna..pa spet porcijo, ja, čez 10 let bo pa tole čist narobe.....eh, bom po svoje, pa bo.

no, zdaj pa grem našega falotka porihtat. danes dežuje, nekam se morava povabit:)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 9280
19.3.2007 9:07:29   
beki24
Lucika- Tinkara je včeraj pojedla več kot 130ml riža- 130ml mleka +4-5 žlic riža!

No da vam dam dokaz o naši debeluški- nič ni več suhcena in mičkena- no velika ni toliko kot vaši, zato se ji pa ta kilaža kar poznauser posted image

user posted image

user posted image

evo jo, danes po kopanju! Slikice še niso uštimane, zato ene bolj temne, druge presvetle- no samo da vidite našega jedca- samo da žlico vidi pa poje vse kar ji daš!!! me je že strah, da ne bo imela neke mereuser posted image , kdaj je dost!!

Pa še slikica s sprehoda- pa ne od prejšnjega tedna ko je bilo ful vroče- da ne boste po cunjah gledaleuser posted image

user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9281
19.3.2007 9:09:07   
tasha23
Jutro,

fuj kakšno vreme je danes: piha, dežuje, mrzlo... Gael je sicer za enkrat še priden, bomo vidli tekom dneva, ker ne bova šla nikamoruser posted image . Naša mala psička pa ima drisko in se skriva, boga tako ji je nerodno, da se kar stran drži user posted image .
Jaz pa sem danes naročena na masažo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JUPPPIIIII.
Aja glede pumpic, jaz imam tako:

user posted image

user posted image COME SI USA

user posted image
user posted image user posted image

user posted image
A je to to? Cena v TS je 8,30€.

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9282
19.3.2007 9:11:20   
altati
tasha23- to je to, kar imamo me. Kar nam je poslala mis.
To hočejo punce! Bravo Tashauser posted image ! Mislim, da je tudi cena enaka!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 9283
19.3.2007 9:17:28   
tasha23
No pa še čestitke vsem slavljencem in slavljenkam,user posted image

Kako je kaj z miš in njeno Tino?user posted image upam, da prideta čimprej domov.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 9284
19.3.2007 9:19:50   
beki24
No, a vidite na sliki, za Tinkarino glavo, tak lesen ročaj od omarice- no za tistega  se ona včasih prime, ko se previjava. se stegne nazaj in prime in potem, ko ji jaz noge dvignem se z rokami potegne navzgor, dvigne še rit in potem je v zraku in se noče spustituser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9285
19.3.2007 9:22:06   
beki24
user posted image ČESTITKE ARABELI IN KATARINI ZA POL LETA!!user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9286
19.3.2007 9:28:47   
moci
dobro jutro,
imam še za dokončat prosojnice, ampak po vrsti. najprej rruser posted image

frrrr, vidim, da tudi vi ful uživate. pa kuža imate user posted image jaša je pa itak lepotecuser posted image
črkolada, nepridipravljice - mislim, da mi je avtorica znanauser posted image user posted image

maxica, jaz sem življenje je tvoje že prebrala, pa bi morala še 1x..., pa malega princa sem tudi že. je fin.
cohelio ima še druge dobre knjige - veronika se odloči umreti se dogaja v lj.. fina. pa peta gora...tudi fina

riževi kosmiči -
pri nas so še bolj novi na jedilniku, zdaj sem jih drugič dala zvečer, čez 1 uro pa dojenje in spat. dajem pa baby riž, ker se mi ne da dodatka delatuser posted image lenoba, vem. prej sem pa rižolino s svojim mlekom, samo se tok namatram da to sčrpamuser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 9287
19.3.2007 9:32:24   
štorkljica
ČESTITKE:

ARABELA & KATARINAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9288
19.3.2007 9:46:24   
Pikabu
Včeraj sem bolj na hitro čestitala, danes pa še enkrat, pol leta pa ni kar tako:

Draga Katarinca, vse najboljše, Ema in Maks ti pa pošiljata poljubčke.

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9289
19.3.2007 9:47:18   
Pikabu
Trudim se uspavat Maksa, pa čakamo obiske, pa likalnik imam prižgan, pa čakam, da bo sam kaj zlikal. user posted image user posted image user posted image

Se javim kaj kasneje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9290
19.3.2007 9:48:58   
Maxica
Dobro jutro.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zaenkrat samo čestitke Arabeli in Katarinci za pol tortice.

Danes sem sama z otrokoma, ker je šel mož delat, popoldne bo pa doma delal. Upam, da mi uspe kaj bolj na dolgo napisati  še danes.
Aja, Frrr, hvala.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9291
19.3.2007 10:03:27   
moci
beki, tvoj je pa priden user posted image user posted image user posted image

altati, jaz bi tud kaj zaslužila, pa da nebi blo treba od domauser posted image
punce, najbolje da en svoj biznis začnemouser posted image user posted image user posted image

muki, kok branja. ni časauser posted image jaz imam na wc-ju tv spored. bom zamenjala s čem bolj koristnimuser posted image

pikabu, mi skomine delaš s temi fotkamiuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9292
19.3.2007 10:04:51   
moci
še moje čestitke:

katarina in arabela, bravo polletniciuser posted image user posted image user posted image

clody in nejc, čestitke za pet mesecevuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9293
19.3.2007 10:16:21   
moci
beki, ne more skoz sonček sijat. meni pa kar paše tole lenobno vreme. potem ko bo treba na fizioterapijo mi sicer ne bo več...user posted image
a je treba spet kaj za dodatek oddat? jaz spet nič ne vemuser posted image
hujšanje - blablabla... prid ti mene pogledatuser posted image

frrrr, seminar končan, samo še predstavitev naredim

nanica, kakšna pošta? kaj mi manjka?user posted image

lu, mi nimamo lulčkauser posted image

lucika, če te kaj tolaži - mi tud ne spimo, lahko prideš, bomo imeli žurkeuser posted image user posted image user posted image kaj pa poslušaš vse naokrog, a ti mogoče še nismo povedale, da mama vse ve??? no, pa altatiuser posted image
pa muki
pa maxica
a sem še kero pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beki, kakšen imidž ima tinkara, kot kakšna plavalkauser posted image

tasha, jaz bi tud masažo... mmmmm...
a nam ti mogoče lahko pumpice zrihtaš?
beki bo pa tvojo psičkouser posted image user posted image user posted image

pikabu, povej, ko bo začel likalnik sam likat, pridem na jesenice pa poln prtljažnik perila pripeljemuser posted image user posted image user posted image user posted image al pa ti svoj likalnik v dresuro pošljemuser posted image

zdej moram pa res delatuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9294
19.3.2007 10:16:24   
tasha23
ojla moci kako kaj?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9295
19.3.2007 10:27:42   
altati
Punce, tiste ki imate namen kupiti stajco.
Jaz imam dve, obe z mrežo okrog, ovalni, eno prodam za simbolično ceno.
Popolnoma ohranjeni, kot novi!
Sam fotke nimam!
če katero zanima, naj mi piše na zs, pa ji pofotkam in pošljem.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 9296
19.3.2007 10:30:35   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

ojla moci kako kaj?

bo tasha, dejte se vi zrihtat, bomo mi v bližni prihodnosti spet v kp prišli, gre ati neke izmere delat, midve pa z vama na dejtuser posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 9297
19.3.2007 10:33:34   
tasha23
uff sem slepa miš brez očal, Gael mi jih ves čas snema z nosauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9298
19.3.2007 10:51:33   
altati
@lina - kako je z mis in Tino? Imaš kaj informacij?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 9299
19.3.2007 11:10:19   
frrrr
beki - Tinkara je čist taprava, pa full luštna... bo atletinja, če se tol pridno dviguje in mamici nagaja user posted image

Lu - kužek je sosedov, mi imamo mucka, ki je trenutno še na počitnicah in ga čez vikende crkljamo

lucika - mi bomo po eno živilo hkrati uvajali, pa še to po 3-4 dni eno

js bi tut mela tako pumpico!

moci - bravo za seminar!
biznis že odpiramo... a ne slediš, al kaj? sej pa ja knjigo ustvarjamo...

Coelhove knjige sm js prebrala: Alkimist, Veronika se odloči umreti in Ob reki Piedri sem sedela in jokala
za sprostitev predlagam branje knjige Imenovali so je dvoje src

nanica, moci - o vlogi mamic in očetov v vzgoji otrok je govora... moci, ti js pošljem skupaj z davno obljubljenim DVDjem... danes preberem in dam zraven v kuverto, ki jo imam že od prejšnjega tedna pripravljeno user posted image

Jaša ima roko v ustih in dela balončke, zraven mi je pa celo mizo pošpukal user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  370 371 [372] 373 374   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  370 371 [372] 373 374   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?