|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
14.3.2007 18:53:00   
s u g a r
haj se pokorno javljam, komi se je teden začel pa je že sreda.
Jz sem že čist zgublena s temile dnevi - se vidi da sem že predolgo doma, moj pa tudi nima nekega 5 dnevnega šihta da bi saj tkole vedla - namreč v nedeljo sem mislila da je torek (halo), sej res da sem ratala pozabljivka ampak tle je pa too much.

Drugač študentke ful ste pridne. user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem na pavzi - ni prave volje pa mal tud dinčke šparam.
Drugač sem že od pondelka redna stranka pr G (ampak ne moji, ena jo nadomešča in mal paniko zgana) - dal so mi inekcijo za Rh -, pa me je še mal izprašala, glede počutja in ono tretje če vem zakaj ta inekcija (halo zdravstveno dete, se je že na začetku pozanimalo kako in kaj) ampak ok, pustmo to. Po me pa vpraša za otrdevanje trebuha in ji povem da ga mam zvečer in to vsak dan, in zažene paniko in da bova naridle v pon ctg, mlai je šibal po trebuhu da niso najdl pulza pol je sestra obupala in pustila študentkam da so me prklopl na tiste čepe in ležim jaz tam 40 min in pride sestra v kontrolo in mi da še vse dol in se smeji ko maček (študentka je sondo za popadke okol obrnla in je bilo vse brez veze in tudi pulz malega je bil narobe, ker je zgledlo da ni reden in previsok in ponovi vajo zdej 30 min in vse ok, ampak za vsak slučaj bomo pojutršnm še enga nardil (drgač bo mogla iti po šesti zvečer še na enga v porodnišncouser posted image ) - men se je bliskal, pa še s sestro sva se spičle k sm hotla da je moj zravn - da ona v praksi 20 let česa taga ni vidla (ej pupe boli me jz čm da je moj zravn in pika - dost mam teh dohtarjev in sestr k je meja že davno preko pri meni, a ni logično glede na zadnje 3 mesece - sori). No in pol sva jaz vsa polomlena od une trde postle moj neprespan odkorakala domov ajat in sem zaspala kot top.
Učeri sem pa likala in zlagala cunjice za malega škrata in malo čekirala kaj sploh imam (mal sem skeptična user posted image , pojma nimam kaj met na začetku in kaj pol k je mal večji, sploh na tistih k ni cifr - ka ti pa jaz vem kok je kej velik, vse je ful raztegliv) - tole bo mogoče še težka naloga zame k si sploh ne predstavlam kok so mali frišni jenčki velki. Mah ni panike bo pa mal čudn oblečn prve dni da se mami navad (itak sm tud jz mal tko na glavo, sej je pa le moj otrok naj bo še on tko mal posebno oblečen).

Zanimivo mi je pa neki, ful mi je iz prsi teklo fleki ogromni zdej pa že kar nekaj časa čisto nič - zakaj (ve kira), je to normal?
Dans ponoč sm sanjala da kako se kengurujčkava z malim in da ga dojim, bolel me je ful k da bi mi cel hrbet rezal - to je bilo takoj po porodu, atek je bil zravn jaz pa jokala od bolečin. Dejte me mal potolažt da ne boli tako močno ali da sploh ne kar malo dvomim).
Počutm se kul danes se mi je zdelo kot da sploh nimam bušija, mal sem trebuh not povlekla tko k pred nosečnostjo, k se mal špilaš in res filing je bil isti kot pred razbojničkom - no sej me je kmalu spomnil da je on notri in je trebuh začel valoviti. Mali je priden ponoči me nič ne matra, razbobni se zvečer predno zaspim in zjutraj ko vstanem (to trebuh nori in te brce že pošteno bolijo - nima glih mere kok že boli mami) potem sigurno kolcamo tam ene 15 minut pol se preteguje notri (ali temu nekaj podobnega), mal žnara še notri potem pa spet malo mira in čez nekaj ur spet bum bam bum, in tako do zvečer. Kakšn bo tale živček k pride na svet - user posted image  me bo čist zmozgal ali pa bo totalna kontra, bo zanimivo, komaj čakam da priveka.
Poroda pa me je malce strah, majchy upam da bo šola res pomagala da mi ga malce razbije. Začela sem kar malce razmišljati o epiduralni, ne vem kaj naj neko polovično epiduralno če se da.
V soboto (to ali nasledno - raj čimprej) grem domov po žogo da se mal začnem guncat na njej in nekako bi se tudi rada zmenla v porodnišnici da bi jo imela tudi pri porodu (sam pol je mal kriza če si z unimi cevkami za epiduralno), odločla sva se da bova tud eno relax muzko sabo vzela in da po vsej verjetnosti najela tudi babco.

No spet zapolnila tole temo in vam malo zadala nalogo z branjem.

Lep večer še naprej in bom probala mal bl pogosto in malce na krajše.

AJA da ne pozabim.

KAKO VAM PAŠE TA SOBOTA 17.03. OPOLDAN - KRAJ MOGOČE ZBILJE - SONČEK, NARAVA, VODA, PIJAČA, JEDAČA, LABODI K NISO PREHLAJENI, PAKPLAC ZGORAJ, PLACA JE ZIHR DOST ZA NAS IN BUŠIJE, PA FUL JE RELAX PROSTOR (lahka smo notr al pa zuni - odločitev vaša)...) - javte mi čimprej drgač kr določm in rezerviram (rabm pa zihr cifro kok nas bo).

PAPA
Sugar

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
14.3.2007 18:55:21   
s u g a r
Aja pa dans sm bla spet na ctg-ju in mi je "butasta" sestra spremenila PDP na 24.5. - halo tole morm še prevert z mojo G - predno grem na CSD, da ne bo kake zbrke.
Tole vam mogla še napisat - zatožtuser posted image
No papa

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
14.3.2007 19:26:01   
Eca
Hej!

Moje kratko poročilo od g.
Imela sem UZ - dete lepo sedi in se mi "smeje". Kontolo imam čez 4 tedne, ko bo ponovno UZ in če se slučajno (kar je zelo mala verjetnost)še ne obrne dobim napotnico za CTG v porodnišnici in pregled - razgovor o carskem rezuuser posted image .
Sladkor : pozitiven prejšnji teden in danes. Jutri moram spet v laboratorij in če bo še tokrat sladkor bom morala ponovno na test glukozeuser posted image .
Dobila sem papirje za CSD in potrdilo za podaljšanje bolniške do porodniškeuser posted image . Ne vem če so pozabili, a lista za štetje gibov pa nisem dobilauser posted image .

Evo, a je še katera z medenično vstavo, da malo sočustvuje z mano? Pa za epiduralno sem se že zmenla, zdaj pa vprašanje kaj bo user posted image .

Grem ležat, imam noge kot slon in išias me mučiuser posted image .

Lep preostanek večera in se beremo!

Eca

Neposredna povezava do sporočila: 1503
14.3.2007 20:02:25   
BAMBINA_
Čer majčice!!!
Evo mene po dnevu, preživetem za hišo na gugalni klopi, z blazinami pod nogami, s knjigo o negi dojenčka in posodo grozdja. Tako kot Majchi sem tudi sama pomislila, da je prav luštno biti noseč. Vendar me zadnje dni hudo mučijo zatečene noge okoli gležnjev. Se že zbudim z zatečenimi gležnji user posted image A ima katera od vas tudi te težave? In kakšno domače zdravilo, razen noge v zrak?
Ančka1 držim pesti, da se čimprej pozdraviš. user posted image user posted image A je že kaj bolje?
Lukrecija v prihodnosti vsekakor pričakujem nadaljevanje zgodbe o tvojem 1. porodu. Te je čitati tako napeto, kot Aghato Christieuser posted image Pa čestitke za oparavljen izpit user posted image user posted image user posted image .

Majchi praviš, da te je majčkeno strah poroda. Prav fino piše v nosečniškem koledarju, da ne smeš jemati resno zgodbic žensk o porodu, ker so le-te ženska različica moških vojaških zgodb. Vse napihnjeno in pretirano.
Eca user posted image za uspešno opravljen pregled. user posted image te pač mora malo jeziti. user posted image da se obrne na glavico.

Sugar meni do danes ni še niti kapljica pritekla iz dojk. Je normal. Ne skrbeti.

Punce, pridne bodite!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
14.3.2007 21:31:04   
ancka1
Čer!
Se na hitro javim preden grem v posteljo. Danes me je v službi začelo tako šraufati po trebuhu in peči v križu, da me je kar malo panika zagrabila (tko, kot bi imela res močne menstrualne krče). Sem šla preventivno predčasno iz službe lepo na kavč počivat. Sem potem popoldne še 2 urice malo oddelala, ko je vse popustilo. Pišuka se ni za špilat. Sem se odločila, da ne bom pretiravala; kolikor bom lahko delala bom in nič več. Danes se mi je tako kamen od srca odvalil, ker je dokončno urejeno z mojo zamenjavo. Je bilo do danes še vse v zraku in sem postajala že malo panična, da si ne bom mogla privoščit porodniške tako kot se za gre. Pa je sedaj to ok. user posted image
Dobila sem pa Sumamed antibiotike (no kvazi sumamed, njihov substitut-dohtrca pač špara). So pa seveda full močni (samo 3 tablete) in seveda moj želodec tega ne zmore najbolje. Sem takoj dobila takšno drisko (se opravičujem za direktnost)... user posted image  Tako da se trenutno nacejam z baby čajem. Bo kmalu mimo.
Moja mami mi je danes zlikala goro pleničk, sem ji tolk hvaležna. user posted image  Tašča...no lahko, da imam tudi zato prebavne motnje user posted image  user posted image  user posted image . Po celi ****riji, ki smo jo imeli zadnje dni (res hudi konflikti), mi včeraj prinese pokazat kompletek, ki ga je seštrikala. Malo je manjkalo, da ni z ritjo v njem po luftu letela. Kakšna hinavka! Žal zna ona svojo naklonjenost zgolj kupiti, ampak pri meni to ne pali pol %. user posted image
Eca, očitno si tvoje dete že sedaj ne želi biti v narobe svetu. user posted image  user posted image
Draga moja dekleta, uživajte, pa se tipkamo!!!! Vremenska prognoza za vikend je obetavna, juhu!!! user posted image

Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

Neposredna povezava do sporočila: 1505
14.3.2007 22:14:56   
BaByGiRl
SUGAR naj te to ne skrbi. Pri prvi se mi celo nosečnost ni nič dogajalo z dojkami,drugi dan po porodu, ko sem se zbudila pa sem imela 2x večje,po tuširanju pa se mi je ulilo mleko, da je bila na tleh cela luža. to je tudi pri vsaki drugače.

Eca jaz sedaj nimam medenične vstave, ampak se še kar suče,kar pa je grozno neprijetnouser posted image , mal je že velika za takele akrobacije in boli. Ampak mi je reku G , da se bo že umirila. Lahko njemuuser posted image . Saj se bo tvoj korenjak obrnil. Pa sej na glavo viset ni glih fajnuser posted image . Držim pesti.

Punce, uživajte ko boste šle v Zbilje,..bom mislila na vas 5km stran. Popijte še kaj zame.
Druge, ki ste predaleč, pa si privoščite po svoje lepo soboto.

Čim lepše počutje želim vsem, v teh lepih dneh.

Lp, L

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
14.3.2007 23:05:19   
Maleal
Eca s kom si se zmenla za EA?Namreč kolk vem ni kake izbire med anestezisti.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
15.3.2007 8:35:27   
petra a
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Vam pa moram povedati punce, da se pri nas v pisarni vedno bolj opravlja. Ej, to je pa stvar, ki je res ne maram. Načeloma so punce s katerim delam super, ampak enih par pa "glava boli". Samo, da ena odnese pete iz pisarne že kokokokokokokoko. Bljak! Ampak jaz se samo smejim in si mislim- "Ma jebite se!"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  TAKO SE GOVORI!!!user posted image  Men grejo take kokodajse tud na živce!!!

puzala, pa častni krog?a pol boš vojakinja?

pa čestitke za izpit!user posted image

jaz imam jutri pregled, o obračanju pa ni še duha ne sluha

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
15.3.2007 9:11:45   
petra a
a pa dajo vse na pregled za glukozo...mene niso dal user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
15.3.2007 9:14:05   
BAMBINA_
Petra a, mene tudi niso dali. 

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
15.3.2007 9:34:22   
Eca
Hej!

Evo moji odgovori!

Glede sladkorja: kolikor berem forume je zgleda čisto odvisno od g. Praviloma pa naj bi testirali vse nosečke po 30. letu. To velja za glukozni test.
Ta sladkor, ki ga pri meni najdejo pa ugotovijo iz urina, ki ga dam vsakič, ko grem na pregled k g. V urin vstavi en listič, pol pa odčita neke vrednosti (ni samo sladkor, ampak še en kup nekih drugih stvari).

Glede epiduralne sem zmenjena privat - poznam eno izmed anasteziologinj v MB. bolnice, ki bo priletela kadarkoli - takoj, ko ji javim, da sem šla rodit. Sicer pa drži ta podatek, ki si ga navedla. Pri prvem porodu sem jaz imela srečo in so mi porod sprožili  - med tednom, dopoldan in je bila ena anasteziologinja prosta in je prišla in mi dala EA - sreča pač.

Glede zastajanja vode - obstaja več načinov, vendar niso vsem user posted image nosečkam uporabni. Prvo pravilo je - neslana hrana, brez salam in vseh ostalih izdelkov, ki so že soljeni (konzerve,....), pitje velike količine vode, meni osebno pa je najbolj pomagalo izvajanje sadnih dnevov - enkrat tedensko ješ samo sveže sadje (lubenice, ananas, breskve,......) in piješ vodo. Učinek je po 2-3 dneh, stalno dežuraš na WC-ju. Sadne dneve lahko ponavljaš enkrat tedensko oz. po potrebi tudi manj. Potem je še počivanje z dvignjenimi nogami, čim manj sedenja in stanja, prekrižane noge so strup!!!!!!
Eni pravijo tudi masaža in vodna masaža nog - tega nisem sprobala. Verjetno pa se bo še katera javila s kakšnim nasvetom. Potrebno je pač probat, kaj najbolj deluje pri tebi.

Tako, sedaj grem malo pospravit igrače - spetuser posted image nimam kam stopit. Potem pa se lotim hlačuser posted image , šivanja namreč.

Lepo se imejte, uživajte v soboto v Zbiljuuser posted image (joj, kak vam zavidam).

Eca

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
15.3.2007 11:30:56   
petra a
moje zadnje predavanje na faksu v tem študijskem letu bo na moj PDP

...po predavanjih pa rodituser posted image  (če verjameš)

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
15.3.2007 11:32:23   
petra a
Eca, občudujem te, jaz se pa ne morem in ne morem spravit k šivanju...je pa napredek, sem zvlekla na plano šivalni stoj, tako da ene hlače sem pa popravilauser posted image ...sam ne zameuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
15.3.2007 12:09:06   
Eca
Petra a, veš je "napredek" tudi pri meni danes. Kar naprej mi zvoni telefon ali domofon in še do stroja zdaj nisem prišla. Mož ga je sicer pripravil, vendar šivati še nisem začelauser posted image . Tudi jaz še moram pred mojim velikim projektom ene sinove hlače zarobit.....zgleda da danes res ne bo nič iz šivanja.

Lp, Eca

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
15.3.2007 14:04:41   
juniorka
Joj, kako se vsem nekaj dogaja....
Predavanja, izpiti, služba, pa šivanje... Pr men je višek dogajanja materinska šolauser posted image ! No, drugače pa jaz dans tud perem, da se bo na balkončku posušilo, ko je tak lepo vreme, pa verjetno bom posesala in pobrisala tla- to je pa pol že meja zameuser posted image ! Sicer pa se ne smem danes kaj naprezat, ker mam jutri pregled in upam da tudi uz, ker je že 12 tednov, odkar sem nazadnje vidla našga juniorčka! Pa mislim, da še tud ni obrnjen, ker me "brca" po celem trebuhu! Enkrat dobim šus v rebra, drugič v medenico, pa na strani... Saj je fajn, samo včasih pa tudi tko zaboli, da me kar zvije skup!

Drugač sem pa včeri papirje poslala po pošti na csd, da mi ni treba tja hodit, tako da imam vsaj nekaj zrihtano! Pa še sprehod je pasal- me je dragi spremljal!
Od doma poročajo, da je soba skor fertig, tako da bo pohištvo za tamalega, ki bi naj prišlo drug teden-i hope!!- melo svoj prostor! Pol bom pa še počakala, da ga postavijo, pa da mami opere cotke, pol pa grem še jaz v akcijo-jih lepo zložituser posted image ! Ma, res je fajn met pomoč...
Sicer pa zdaj točno vem, kaj mi še manjka za user posted image  in nisem več panična, ampak bom en dan lepo vse nabavla, kar mi manjkauser posted image ! Zaenkrat samo cene primerjam, ko kaj vidim- največ na netu seveda!

Drugače pa mene včasih tudi zaboli, da se kar primem tam spodajuser posted image ...pa čez neki časa mine- definitivno znak za počitek!!
Ancka-upam, da ti bo kmal boljš in da se vidimo v soboto!
Majchi- ti pa strah pošl nekam, saj veš: strah> napete mišice>večja bolečina!
Tega si pa ne želimo, a ne? Zato nas ne bo strah!user posted image  
No, več se pa vv soboto pomenmo!

Ja sugar, men je lokacija super, lahk je pa tud kjerkoli...user posted image , pa ura tud!
Kar daj me na seznam!

Ja Eca, ti pa hitr hlače zašit, pa te naj možek na izlet prpelje!!!Mal spremembe okolja bi ti pa pasalo, a ne?user posted image  

Obilo sončka, čimmanj dela...uživajte punce!
(ja, pa rožca, upam da te dragi razvaja zdaj, ko je nazaj!)

pa pa

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
15.3.2007 20:58:53   
rožica81
Čer majčice user posted image

A ste se naužile sončka danes? Res je bilo super, kajne?

V soboto se vam pa jaz ne morem pridružiti, bom pa z mislimi vsekakor z vami user posted image

Aja, petra a, tudi mene ni G dal na pregled za sladkor. Se mi je kar čudno zdelo, ko sem brala, da jih sicer ful nosečk gre. Ampak... On že ve. Že v sredo imam spet pregled! Kako dnevi šibajo! Sedaj se je začelo - na 14 dni! Aja, juniorka, jutri boš zagotovo imela UZ - bo meril obseg glavice in trebuščka. No, vsaj tako je bilo pri meni.
Ančka, upam, da si že kaj bolje! Pa da počivaš!!!

Mene pa tale otrok tako brca, da me že kar boli. A še katero tako močno?

Lep večer vsem, rožica

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
15.3.2007 22:46:37   
tejcek19
Čao vsem majskim.

Tud jaz sem med vami, pa se vam prvič javljam. PDP 11.5.07 - fantek, kot pravjo.

Ker sem bolj malokrat na računalniku, dvomim, da se bom zelo redno oglašala v temlem našem forumu. Mogoče se pa s katero od vas spoznamo v porodnišnici - ha, ha.

lp in hitro srečo vsem, teja

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
16.3.2007 7:56:16   
Eca
Hej zaspanke!

Jaz sem pravkar moja dva pospremila do vratuser posted image . Tamali je šel v vrtec, mož v službo. Ta vikend bom sama s tamalim, ker mož danes po službi gre na smučanje na Kanin. Še sreča, da sem se dogovorila z mojimi starši, da mi pridejo pomagat, ker drugače ne vem kako bi zmogla.
Juniorka - žal moj gre v vaš konec, samo mene ni zraven. Mu prav zavidam tole smučanjeuser posted image .
Včeraj me je obiskala patronažna - pri nas je takšen postopek, da te enkrat pred porodom obišče. Zraven je imela še eno študentko in smo prav lepo klepetale cel dopoldan. No, verjetno ne bi, če ne bi patronažne že od prej poznala. Drugače pa sem bila z njo pri prvem otroku zelo zadovoljna, veliko mi je pomagala, res fajn.
Če vam bo sedaj kakšna patronažna na vrata potrkala, da ne boste presenečeneuser posted image .

Moje šivanje se še vedno ni pričelouser posted image , stalno je kaj da ne pridem do stroja. Bom zgleda res šla prej rodit.

Grem v kopalnico pod tuš - se razvajat.

Lp in en velik user posted image za vse majčice!

Eca

(odgovor članu tejcek19)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
16.3.2007 8:30:53   
ancka1
Dobro jutro!

Kako lepo je, če te zbudi žgečkanje sončnih žarkov po obrazu. user posted image  Jaz sem si malo prestavila delovni čas, in sem ravno dobro prišla v službo. Se držim tega, da bom vse bolj na easy. V ponedeljek pa tako pride moja zamenjava, da greva na hitro skozi (že vse zna, ker je tudi prej delala pri nas), s prvim aprilom pa kar zaključim (čeprav uradno s 4.4.). Naslednji teden končno začnem z materinsko šolo user posted image  (sem že v začetku februarja klicala, da bi začela v začetku marca, pa ni bilo šans).
Rožica, mene moj malči tako buta, da je že kar neprijetno. Ko se prav na silo upre v eno stran...user posted image  
Jaz si pa že tako želim videti mojega srčka!!! Sem pa kot en hrošč, ki se ne more pobrati, ko se obrne na hrbet. user posted image
Za jutri vam jaz nič ne morem obljubiti, ker zopet dobiva otroke nazaj (mami nima časa-če mene vprašate, bo tudi kam šla, pa so ji mulci v napoto), najini plani pa potem pač nimajo veljave. Saj otroci niso nič krivi, ampak sem tako čakala ta vikend, da bi z mojim tudi kam šla, glede na to, da se takšnim vikendom bliža konec...Samo, če jih midva ne sprejmeva, sta rekla, da bosta tam cel dan sama doma; GROZA! Se ne spomnim, kdaj bi nazadnje tista kokoš imela cel teden otroke. Ampak, da bi pa odnehala, ker se ji očitno res ne da in ima druge "prioritete", to pa ne. Pa vse to zgolj iz žlehtnobe. Stroške pa v celoti za VSE tako moj nosi, tako da itak nebi imela kaj izgubiti. Ne morem verjeti, da je lahko mama takšna.
Eca, pa ne se matrat s hlačami, če ti ne znese, skoči po ene v trgovino. Saj so drage, ampak bo že.
Če se pa slučajno zgodi, da mi bo zneslo, me pa tudi ne boste obrnile, ne?

Se še kaj javim drage moje! Izkoristite sonček, tiste, ki ga lahko!!!! To je ukaz! user posted image

LP, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

Neposredna povezava do sporočila: 1519
16.3.2007 14:16:13   
raglja1
Spet vas kar malo lovim, toliko je vsega za prebrat. No, sugar lahko najprej napišem, da iz prsi res ni nujno, da stalno curlja, enim praktično nič še po porodu, jaz spadam med nesrečnice, ki morajo že dva meseca prej spati s plenico pod pižamo, če nočem mokre postelje, ali pa spanja z modrčkom. Še podnevi je najbolje, da imam vsaj na desni strani eno blazinico notri. Kar mi je zoprno že zaradi videza, saj nisem bila nikoli pri malih cifrah, zdaj pa imam tako poleg zelo izbočenega trebuha še dve žogi nadstropje više, hehe. Ja tisto razmišljanje o zibanju na žogi in hkratni epiduralni se mi pa zdi, da ni izvedljivo, da namreč tedaj strogo ležiš. Nisem sprobala, sem pa brala. In bolečine res niso kar neznosne in kar naenkrat. Sam porod se pač postopoma stopnjuje, dvomim, da katero ne bi bolelo, a vendar se da. Pri meni je bilo morda v druge še malo lažje kot v tretje, a mi je bilo dragoceno, da sem se npr. lahko dolgo sprehajala. Med popadkom sem se naslanjala na mojega dragega in vneto dihala, pa spet malo po porodni sem ter tja… Prvič pa mi je odtekla voda, šlo je zelo počasi (voda otekla ob 7ih, rodila ob 20.50) in mi je na koncu povsem zmanjkalo moči. Sta morali dve sestri pritisniti na trebuh, da je šel mali ven, meni pa se je za nekaj sekund kar bliskalo pred očmi. A v trenutku , ko je bilo konec, je bilo konec tudi vseh bolečin, energije in adrenalina ob sreči toliko, da sem lahko kar hodila (no saj me niso pustili), pa celo noč nisem mogla spati od vznemirjenja. Je pa res, da se po naslednjih porodih precej močneje čuti krčenje maternice, še nekako tri dni po porodu, sploh pa ob dojenju. Skoraj kot popadki. Ti tudi dajo kakšen Lekadol, saj drugega pa tako ne smeš. Eca tudi mene malo straši medenična vstava, a se tolažim, da ima mali razgrajač še kar nekaj tednov, da se premisli. Pa kolikor berem, CR ni ravno obvezna opcija, čeprav ponekod forsirajo kar vnaprej. Pa malo razmišljam, da so tudi moje mišice, vezi… že precej raztegljive tam spodaj po treh porodih in, da ne bi smelo biti problem. Upaaaaam!   Raglja 30t Pdp 24.5.2007

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
16.3.2007 14:43:27   
petra a
tako, drage moje majčice...sem s pregleda, vse o.k., bila na UZ, glavica, trebušček o.k., datum PDP-ja mi ni nič spreminjal, bebica je že obrnjena navzdol in samo še čaka na porod, me je vprašal če vem za spol in če želim vedeti, sem ga koj ustavila, tako da je lahko samo še rekel: vredu, potem vam pa ne bom povedal.

dobila tudi vse papirje...za porodnišnico, reševalca, za socialno in službo

sladkorja mi pa očitno ne bodo merili

aja, Baby center ima znižanja za 50% za oblačila, se zelo splača pogledat, majo tako lepe stvari, res cortkane (mater, če bi vedela kaj bo user posted image )

uživajte vikend, pa pejte na sonček

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
16.3.2007 17:32:24   
s u g a r
haj

sam da se malo javim, smo ok, zdele pa grem k frizerju k mam že dost tega jutranega mučenja al tko al tko pa kako da ne gre tko. Las mam pa ful več kot prej. Jutr se bom pa še pobarvala - pa sem tip top za neki časa.

Drgač morm počas letet zato vas samo lepo lepo prosim dajte mi povedat ali ja ali ne za jutri. Ker za enkrat sva samo dve jaz in Junijorka.
Punce jaz nimam nič proti če bi raje kak drugi dan, sam morm pa dans vedt a nas bo več da rezerviram za naše bušije - no če greva pa z Junijorko same pa ne bo probelma.
No akcija pupe - javte mi, bom še mal pošpegala gor zvečer da vidm.
Drgač pa se pol midve Junijorka vidva jutr ob 12.

papa, cmoka Sugar

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
16.3.2007 17:36:07   
s u g a r
Ančka - če ne bo šlo sej se še dobimo - zihr te ne bomo pozabl če nam uideš v april. Ja?

V mislih pa boš prisotna.
drži se in papa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  PUNCE AKCIJA ZA JUTRI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1523
16.3.2007 17:44:18   
s u g a r
aja

sori

DOBRODOŠLA TEJČEK19 več in več nas je jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Letošnji otročki so po kitajskem horoskopu srečni ortoci in tako smo lahko tudi me srečne ker bomo njihove mamice.

Bravo me in očki (to be).

pa.Sugar

Neposredna povezava do sporočila: 1524
16.3.2007 18:45:29   
juniorka
Živjo!
Se res pozna, da je lepo vreme, ste vse naokol- sicer pa pravjo, da bo drug teden mrzlo, tko da bomo vse lahk nadoknadle!
Jaz sem se tud dans sprehodla do ginekologa- namesto dobrih 5 min, sem porabla 30 min do cilja, pa še pol nazaj! Je pa blo res fajn, pa še mim vrtca, pa sem opazovala in razmišljala, kdaj bodo naši user posted image tkole šibali naokoli!

Ja, sem imela uz, drugač je pri meni glih 33t! Glavco ma mali za 34 tednov, ostalo pa 33,5! Pa je g. rekel, da za teh par dni se ne bo prerekaluser posted image  -s tamalim!Glavo pa ima itak očka tud velkouser posted image !Je pa že na glavo obrnjen in to razloži tudi močne udarce v moja rebra-upam, da mi kaj ne polomiuser posted image  Je a najbolj priden, ko hodim, ko se pa vsedem al uležem, pol pa akcija!
Tako da pdp ostaja 4.5., kakše napotnice še nisem dobila, čez 14 dni pa imam prvi Ctg! Ja, testa glukoze tud jaz nisem delala, pa sem že 30! Urin je pa očitno v redu!
Ja, zdaj a res, zadnji tedni, zadnje priprave, pa bolj al manj čakanje... pa saj gre čas tko hitro...
Mene pa zanima, če bomo pol tud nadaljevale s pisanjem, delile izkušnje o malčkih..itd. ? Jaz sem za!
Ančka, upam, da si vzameš urco časa jutri, pa prideš... No, me veseli, da boš končno nehala delat,boš vidla, kak je fajn,ko lahk polenariš zjutraj..
Eca, to pa res ni fajn, kr pusti te z otrokom, pa smučat..joj joj, ti dedci... Namesto da bi tebe mal razvajal zdajle! No, ti pa mu drugo zimo vrneš- greš za vikend, pa njemu dva otroka v varstvouser posted image !

tejcek19 dobrodošla med nami! Iz katerega konca slo pa si?

Punce, a katera nosi nosečniški pas? Meni ga kolegica ponuja in si ga bom verjetno sposodla, da vidim, če bokaj boljš, ker mi ful dol pritiska(težka glavauser posted image )! Bom vidla, če bo kaj pomagalo.

Vsem lep vikend in uživajte, kolk se da s svojimiuser posted image , user posted image ,user posted image , user posted image  in user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?