juniorka
|
Živjo! Se res pozna, da je lepo vreme, ste vse naokol- sicer pa pravjo, da bo drug teden mrzlo, tko da bomo vse lahk nadoknadle! Jaz sem se tud dans sprehodla do ginekologa- namesto dobrih 5 min, sem porabla 30 min do cilja, pa še pol nazaj! Je pa blo res fajn, pa še mim vrtca, pa sem opazovala in razmišljala, kdaj bodo naši tkole šibali naokoli! Ja, sem imela uz, drugač je pri meni glih 33t! Glavco ma mali za 34 tednov, ostalo pa 33,5! Pa je g. rekel, da za teh par dni se ne bo prerekal -s tamalim!Glavo pa ima itak očka tud velko !Je pa že na glavo obrnjen in to razloži tudi močne udarce v moja rebra-upam, da mi kaj ne polomi Je a najbolj priden, ko hodim, ko se pa vsedem al uležem, pol pa akcija! Tako da pdp ostaja 4.5., kakše napotnice še nisem dobila, čez 14 dni pa imam prvi Ctg! Ja, testa glukoze tud jaz nisem delala, pa sem že 30! Urin je pa očitno v redu! Ja, zdaj a res, zadnji tedni, zadnje priprave, pa bolj al manj čakanje... pa saj gre čas tko hitro... Mene pa zanima, če bomo pol tud nadaljevale s pisanjem, delile izkušnje o malčkih..itd. ? Jaz sem za! Ančka, upam, da si vzameš urco časa jutri, pa prideš... No, me veseli, da boš končno nehala delat,boš vidla, kak je fajn,ko lahk polenariš zjutraj.. Eca, to pa res ni fajn, kr pusti te z otrokom, pa smučat..joj joj, ti dedci... Namesto da bi tebe mal razvajal zdajle! No, ti pa mu drugo zimo vrneš- greš za vikend, pa njemu dva otroka v varstvo ! tejcek19 dobrodošla med nami! Iz katerega konca slo pa si? Punce, a katera nosi nosečniški pas? Meni ga kolegica ponuja in si ga bom verjetno sposodla, da vidim, če bokaj boljš, ker mi ful dol pritiska(težka glava )! Bom vidla, če bo kaj pomagalo. Vsem lep vikend in uživajte, kolk se da s svojimi , , , in !
|