raglja1
|
Jo,j nikakor vas ne ujamem v branju, da bi prišla do konca in kaj sama pripisala, hehe, hehe, tako hitro tipkate. Sicer imam rok 24.5. in grem v Postojno, a sem potrdilo za porodniško že dobila prejšnji teden. Tako, da če katera ni, kar opozorite G. Saj ne, da moraš vse urediti točno 60 dni prej, le papirjev je toliko, da predno se psihično spraviš to izpolni, mine kar nekaj dni Naš mali se je po dolgem času odločil, da mu ne ustreza več lega na glavi in se je mulo obrnil nazaj na noge. Mi je G to na široko obkrožil v materinski knjižici in zaželel, da se do naslednjič obrne nazaj. Ampak včeraj in danes me je tako ostro brcal v kolke in mehur, da mu očitno ta lega še preveč paše Upam, da se vseeno premisli, prejšnji trije so imeli ob koncu dosti lažjo pot ven, sploh pa si ne želim še kakšnega carskega za finiš . No, saj ima še slabih 10 tednov časa za preval. Meni tudi že delajo probleme kapljice iz prsi, no kaprljice le iz leve strani, na desni pa brez opore modrčka lahko tudi kar teče. Sem vas ravno nekaj dni nazaj takole brala le v pižami, pa grem slučajno z roko gor, da si popravim las, in potegnem ob desni dojki... sem imela kar mokro, da o 10 cm velikem madežu na pižami ne govorimo ali pa o spanju ponoči. Se je nujno podložiti z rjuho, pa kakšno blazinico tudi že, vsaj na desni strani. So modrčki za dojenje že kar v uporabi, hehe. Uf, tale novica o rojstu me je pa kar pretresla (ČESTITKE!!!!), saj tudi pri nas še nismo začeli s pripravami. Najprej mi mora snaha sploh vrniti oblekice, pa tasrednjo moramo preseliti v drugo sobo, preurediti omare, očistiti lupinico in voziček... aj aj aj! Jaz pa že sedaj večkrat čisto trda, ko kaj pretiravam, ali če predolgo sedim tule pred ekranom (npr. eno uro) pa ponoči pa vsa otečena v vseh 20 prstov. Poročni prstan je že šel na počitnice v predal... Torej veselo na delo! raglja
|