|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
16.3.2007 18:58:36   
rožica81
Punce živjo!

Moram vas vprašati, če ima katera izkušnje s Quinny-jevim vozičkom 3xl freestyle comfort? Sem že ful prebrala enih komentarjev, pa me zanimajo še vaši user posted image  Voziček je res super, vsaj meni, edino ogromen je pa res! To se najbolj opazi šele takrat, ko ga zložiš user posted image  ga bomo že spravli v našo punto. A mislite, da bi morala zraven kupiti še košaro? Sicer se ga da čisto zravnati - vsaj tako pravijo, ampak se mi zdi, da bi bil v košari otroček bolj varen... Ne vem, no. Vsakršen komentar je dobrodošel. Pa hvala majčice user posted image  user posted image

Aja, pa tale barva mi je res všeč, edina, ki je svetla. Mojmu je pa črn všeč user posted image  Po moje bo treba en kompromis - temno modro user posted image  

Upam, da drugače uživate, sploh tele dni, ko je vreme zares super. Edino ne vem, kaj bo v ponedeljek, ko nekaj spet o snegu govorijo user posted image

No, bodite fajn, drage moje, pa se še tipkamo.

Sugar, jutri pa mene ne bo, kot sem že omenila. Z mislimi pa itak, da bom na Zbiljah ali kjerkoli že boste user posted image

LP

user posted image

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
16.3.2007 19:02:13   
rožica81
01. rožica81, Jesenice, user posted image
01. Nifra, Ljubljana (Samo) user posted image                         RODILA 8.3.
02. ancka1, Kranj ali Jesenice user posted image
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana user posted image  Aljaž ali user posted image Maruša
04. Pikapoka30, Ljubljana
04. juniorka user posted image
04. kjava user posted image , Ljubljana
05. bavcek
05. pegi user posted image
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor user posted image
07. Stephany, Celje, user posted image
08. NINIKAM
09. dvojčka v maju user posted image in user posted image
08. petrinja, Ljubljana user posted image
08. ajdaN, Kranj
08. Putka, Ljubljana
09. BAMBINA_  user posted image
10. Imarcel, Maribor
10. Anol
10. srni
10. Sonjam, Ljubljana
11. tejcek19
12. Makica79
16. BARBARA R. user posted image
16. DORSI, LJ
16. BaByGiRl, Jesenice, user posted image
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana, user posted image  najbrž
19. tatjanči
20. Majchi, Ljubljana user posted image
21. lukrecija user posted image
22. lex, Slovenj Gradec
23. s u g a r, Ljubljana (?Kranj nisem zihr?) in user posted image
24. raglja1
24. petrazg, Celje user posted image
25. nova sloncica
25. iwa, Ljubljana, user posted image
25. dodi (dvojčka), Kranj
25. mravljica3 user posted image  in user posted image ( Ljubljana )
26. bonda, ljubljana user posted image
27. nikical, Ljubljana
30. Elenuser posted image  ali user posted image (NM ali PO)

Tejcek19, sem te dodala in seveda dobrodošla med nami user posted image  user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
16.3.2007 20:04:12   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1
Sem se ravno zadnjič vprašala, kako ovira trebuh ljudi, ki ga "nosijo" dlje kot 9 mesecev (no, saj me ga realno le nekaj mesecev).

Sem tudi jaz do iste ugotovitve prišla. Zdaj vem, da bom vse naredila, da ne bom nikoli debela. Ker par mesecev že potrpim s temle trebuhom, ampak ves čas!! Kakšna kvaliteta življenja je to! Sem prav srečna, da sem fit in normalno gibljiva, kljub mojim (rednim) dobrim 70kg.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
16.3.2007 20:08:42   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Sladkor : pozitiven prejšnji teden in danes. Jutri moram spet v laboratorij in če bo še tokrat sladkor bom morala ponovno na test glukozeuser posted image .

Jaz sem bila včeraj na prvem testu (50g glukoze), pa je bil rezultat na zgornji meji. V pondelk imam pa ta dolgo rundo (dobre 3 ure), ne vem kako bom zdržala brez pijače..
Kaj se pa zgodi, če sladkor ni v redu? A dajo kako dieto, ali samo kontrole? Moj G ni bil nič preveč zaskrbljen. Upam da bo cukr ok.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
16.3.2007 20:10:55   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Evo, a je še katera z medenično vstavo, da malo sočustvuje z mano?

A tole je že dokončno, ali kaj? Sej se otrok še v zadnjih dneh lahko obrne. Moji prijateljici so enkrat obrat delal, pa se je potem spet nazaj na rit vsedel. je bila že čist panična, ko se je par dni pred porodom mali spet prekopicnil na glavo.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
16.3.2007 20:17:49   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka

Punce, a katera nosi nosečniški pas? Meni ga kolegica ponuja in si ga bom verjetno sposodla, da vidim, če bokaj boljš, ker mi ful dol pritiska(težka glavauser posted image )! Bom vidla, če bo kaj pomagalo.

Kar vzemi. Jaz sem ga kupila, celo premoženje - 40EUR - za mal elastike in ježkov. Ampak pomaga, tko da mi ni žal. Uporabljam ga po opravkih ali na sprehodih, telovadbi.. Doma pa ne, naj bi mišice vseen malo delale.
Zadnjič ga pozabila dva dni pri mami, šele potem opazila razliko

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
16.3.2007 20:34:16   
juniorka
Rožica user posted image ! Super voziček! Midva sva tud tega nabavla in sicer v črni, ker druge barve ni blo na zalogi (je moj dragi iz Avstrije prnesu), jebil cenej kot tuki, čeprav ima sonček zdaj akcijo tudi zlo ugodno! Lupinico pa v svetlo modri barvi! Jaz bi sicer kar rdečega vzela, pa kaj, če je za fanta! Jaz sem mnenja, da trde košare ne rabim, ker za tako ceno, za tolk časa- kar poglej si na netu, po treh mesecih jih že prodajajo, pa povsod piše, kot nova, skoraj nič rabljena...
Sicer zdaj razmišljam, da bi kar mehko košaro-al torbo, kakorkoli se že reče, da lahk otroka tudi kar tako mal ve neseš, ko spančka... No, mož bi bil kar kupi, pa so imeli samo v rjavi, sicer za 40€! Tukaj pa nisem še gledala... Če kje vidiš, daj prosim poglej ceno! Je pa res vse od vremena takrat odvisno...

Je pa res, jaz tak voziček rabim, ker mamo dost makadama okol hiše, je kar 100 m do asfalta in ne mislim ko budalo potiskat nekih malih koleščkov- je kolegica s Peg Perego Pramete pršla na obisk pa ga že po tlakovcih nisem prestavla za centimeteruser posted image   

Drugač sem čisto vse vozičke preštudirala, pa je ta edini, ki nekako ustreza vsemu, kar jaz hočem:
-da je že za novorojenčka-se da čisto vodoravno
-ima varovalo spredaj
-zavora na ročaju za hitrejše ustavljanje
-vrtljivo sprednje kolo
-lahko spremeniš smer, kamor otrok gleda (če piha, je to zelo pozitivna lastnost, čeprav se tale pregrinjalo za dež v vetru hudo dobr obnese)

No, tolk z moje strani, pa tud prodajalec v Avstriji je rekel, da se ti zdaj najbolj prodajajo, ker so najbolj funkcionalni- pa so meli polno dražjih, tako da ni glih kar tko govoruuser posted image !
Uspešen nakup!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
16.3.2007 21:33:08   
Majchi
Ojla punce!

Sugar, Juniorka, jaz se vama z veseljem pridružim jutri na kavici oz. na sladoledu! Joj, jaz sem čist ruknjena na ta sladoled. Dons sem ga tud jedlauser posted image .

Drugač sva pa z mojim dons dobila končno voziček! Sva ga zdele sestavljala. Na koncu sva se odločila za GT3 od PP. Kok je hud, lep, dober, rdeč,.... Men tok dogaja k da bi dobila nov avto user posted image . No, to bo od naše ta male pikice avto user posted image . Je kr brcat začela.
Aja Rožica, midva ga komi v puntota spraviva in mislim, da je po velikosti dost podoben temu Quinnyju k ga ti gledaš. Midva sva se kr zapeljala pred trgovino z avtom in sva prosila, če lahko probava. Jaz sicer govorim za GT3, ampak ta Quinny ne vem če ni še večji. Pri mojem puntotu sva mogla podret eno tretjino zica (samo za par cm moram naslonjalo zica dat naprej), v stilota od mojga gre pa še teži not. Preden kupta, rajš probita, da ne bo pol juhuhu user posted image . Midva sicer vztrajava, sva rekla, da rajš avte menjava kot pa tale vozek....

No, zdej pa še s pesotom na sprehod, potem pa na kavč. Dons sem bla ful aktivna, sem spet šla na Šmarno goro. He, he, tokrat sem gor lezla 1 uro, ampak po mojem bolj zato, ker sva s kolegico tok čvekale.

No, pa jutri naprej. Nočko.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
16.3.2007 21:33:58   
ancka1
Rožica, meni je ta voziček super. Sploh beige barva. Midva sva se sicer za traxxovega marlina s 4imi kolesi odločila (tudi v beige barvi), ampak je bil Qunny naslednja izbira. Sta si v bistvu precej podobna, sploh 4-kolesnika. Pri marlinu se sedišče tudi v celoti izravna in sva dokupila torbo s trdim dnom, ki se da namestiti v voziček. Pa še letno vrečo sva vzela (da ga lahko tudi kasneje, ko že sedi spredaj zapneš). Glede na to, da bo maja že toplo in da košara pride prav za kake 3 mesece, se midva nisva odločila zanjo. Če ti povem še primerjavo cen (še v sit), torba s trdnim dnom cca. 12.000 sit, košara nekaj čez 40.000 sit. Uporabnosti med obema pa ne vidim v takšni razliki kot je razmerje v ceni. Boš pa seveda sama presodla. A tvojga res nebi mogla prepričat za beige? user posted image  
Jaz sem pa danes klicala v SB na Jesenice in moram v torek na kvazi polurno "predavanje" o EA. To moraš opraviti, če želiš pri njih EA. Bom pa še spotoma pokukala, kakšna je porodnišnica. user posted image
Morda se pa jutri res narišem zraven...otroke sva "dobila " že danes, čeprav je rekla, da v soboto in sklepam, da bo v soboto tudi "zaradi službene odsotnosti" tako pozna, da jih bo prišla iskat v nedeljo. Eto ti vikend! user posted image  Juniorka, te prej pokličem, če bom prišla, ok?
No pa še nekaj moram napisat...ta mali (8 let) je imel še vedno iste spodnje hlačke gor, kot sem mu jih jaz dala v ponedeljek, ko sta šla tja. Povedal je tudi, da se ni tam v tem času niti enkrat stuširal (kar se ujema z enimi spodnjimi hlačami). Ta piuser posted image  se res ne da motit glede ničesar. Tudi ko sta otroka tam, jih itak poturi nekomu. Ampak to je meni totalno zanemarjanje. Moj ima zvezane roke, ker so tistim starim babam na CSD vsi fotri prasci, mame pa reve. Še nikoli ni uspel nič doseči. Kaj naj naredim? Ona ne jebe žive scene. Kakšen nasvet? Če nebi teh stvari doživljala, nebi verjela, res.

Sedaj pa samo še počakam do 10-ih, da gresta mulčka spat (smo pač zmenjeni tako za vikend), potem pa grem tudi jaz, ker sem too much

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
16.3.2007 21:35:15   
ancka1
ups, nadaljujem user posted image . Samo to sem še hotela dodat. user posted image

LP Ančka

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
17.3.2007 1:10:49   
Eca
Hej!

Tukaj ponočnjakinja.....ne morem nazaj zaspat, ker sem šla zgodaj spat.

Putka: pojma nimam kako je s tem sladkorjemuser posted image , verjetno je odvisno od vrednosti testiranja, mi je patronažna rekla, da grejo ene kar na insulin. Če pa ni premočna pa na tablete in dieto. Držim pesti še zateuser posted image , da ne boš imela sladkorja.

Glede medenične vstave ni sicer dokončno je pa zelo verjetno. Zaradi išiasa ne morem delati nobenih vaj, pa tudi kakšen zunanji obrat verjetno iz istega razloga ne pride v poštev. Ostane mi samo čakanje.....user posted image in UPANJE, da se obrne.

Moram nazaj v posteljo, je mali pogruntal da me ni!

Sladko spančkajte!

Eca

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
17.3.2007 8:37:08   
rožica81
Dobro jutro! A še vse spite? Eca, upam, da ti je ratalo hitro zaspat, pa da ni bilo treba ovac štet user posted image

Majchi, tudi jaz ful dvomim, da bi tale voziček šel v mojega puntota, pa še sploh nima deljive zadnje klopi... Itak sva pa včeraj čisto slučajno šla pogledat avtomobile in je našmu ful všeč Renault Espace, res vesoljski avto, ki pa ima dovolj prostora. Ampak to je res velik avto, pa pravi da bo zame user posted image  Jah, meni se zdi, da takooooo velikega pa spet ne rabim. No, se bova že še odločila. Sicer bi pa tudi jaz raje avto menjala kot voziček user posted image  Sorry, ampak res je ta praktično edini, ki mi je všeč. Pa našemu tudi.
Sem šla včeraj še v Pikapolonico, da bi mi prodajalka še malo razložila o temu vozičku, pa so mi hormoni tako ponagajali, da sem dobesedno ušla ven iz trgovine in domov jest user posted image  Samo, da ne bo spet kakšnega presenečenja v sredo pri ginekologu... Se moram malo merkati.

Ančka, pa kaj je s to babo? Sori, če se tako izrazim, ampak to ni normalno!!! Ne se hecat. A socialna pa res ne vidi, kaj se dogaja? Da to ni tako kot oni mislijo? Saj si mi že govorila o tem, ampak... Noro, res. Vem pa, da tebi in tvojemu niti malo ni vseeno, kaj se z otrokoma dogaja (itak!) in sta res ful skrbna. A una sploh kaj misli? a sploh ima kaj v glavi? Ne more otroka pustiti takega cel teden user posted image  halo user posted image  user posted image  res, saj sploh ne vem, kaj naj rečem... too much!

juniorka, je bilo vse kul na pregledu, a ne? A pol imaš pa že ctg? Juhu! Res še malo, pa bo user posted image  Aja, pa ful sta lep voziček izbrala user posted image  Samo barva...

Naš mali je včeraj tako brcal, da me je skupaj s stolom premikalo user posted image  Moj sploh ni mogel verjeti, da lahko otrok tako močno brcne... user posted image  Sploh me pa takoj pod joške šusne, če sem preveč puklasta user posted image  Prav ima user posted image

Punce, lep vikend vam želim, veliko sončka pa smeha user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
17.3.2007 9:54:13   
Majchi
Dobro jutro punce!

Še en lep dan pred nami, a ne? Hitro vse ven in uživat! Jaz bi najrajš kar ta nov voziček zagrabla, pa šla en džiro s praznim user posted image . Jao!

Rožica, tud midva zdej enoprostorce gledava. Razmišljava, da bi prodala mojga puntota in od mojga stilota, pa bi enga 2 leti starga enoprostorca kupila. Istočasno bo pa še moj v firmi baje potnik postal in dobi enga karavana. Ampak to še vse zlo z rezervo jemljeva, ker se še nič ne ve, zato tud midva še čakava. Bomo že neki skombiniral! 

Ančka, jaz sem pa tud zdej začela orng o tej ženščurini razmišljat. To je pa res obup. Več kot napišeš, bolj mi je jasno, da je ženska totalen poden. Iz tvojih postov sem razbrala, da se tvoj mož bori za njiju, pa da na CSD nič ne ukrenejo. Kaj pa, če kaj poslikata oz. zbereta kakšne dokaze, ki bi pričali vama v prid? Sicer nimam ideje, kaj bi zdej poslikala, ampak ne vem, mogoče to vidva vesta. Npr. otrokove gatke pred odhodom domov in potem ko se vrne. Ali pa, da začneta s pisnimi opozorili, npr. po mailu, da naj jih lepše tretira. Na ta način bi verjetno precej hitro zbrala kar nekaj materiala, ki bi ga lahko predložila na CSD. Ne vem, če bi to kej pomagalo, ker nimam nobenih izkušenj s tem, ampak vidva že vesta. Verjetno sem optimist, a ne user posted image ?

Zdej pa šibam na čiščenje stanovanja user posted image , potem pa na zaslužen sladoled z Juniorko in s Sugar...user posted image
Pa, Pa

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
17.3.2007 14:19:09   
BAMBINA_
Ojla!!
Upam, da uživate na sladoledu. Vreme že imate ta pravo. Uf, jaz imam pa zadnje čase spet take... Zadnjič mi je potem, poleg zatečenih gležnjev še narastel pritisk, ponoči so me mišični krči mučili, pa sem včeraj klicala svojo G, pa je na žalost ravno zaključevala z delom. Je pa rekla, da naj ob kakršnemkoli slabem počutju ali če pritisk ne bo padel... grem takoj v bolnico, user posted image v nasprotnem primeru pa takoj v ponedeljek k njej. Da bi lahko šlo za preeklampsijo. Pa grem čitat, kaj to sploh je, zakaj je G. tako paniko zagnala, pa vidim, da je najslabši možen zaključek te bolezni smrt otroka in matere. Zdaj seveda cele dneve ležim, si merim pritisk, pijem Magnesol... No, pritisk mi je zdaj padel, pa tudi zatečena nisem več tako hudo, tako, da upamuser posted image , da je bil samo lažen alarm.
Vmes malo vas prečekiram, pa me spet strah postane, ko pišete, kako močno vas user posted image brca. Mene brca skoraj sploh ne več. Čutim samo še njegove premike. Sem mislila, da je to ok, ker sem čitala, da nima več toliko prostora za nenadne premike, brce... Pa ve vse pišete, da vas še ful brcajo. user posted image Pa si grem še obseg trebuha zmeriti; komaj 90 cm. Mislim, zdaj me je pa že resno strah, no. user posted image user posted image Ja res si nikoli nisem mislila, da bom kdaj takole paničen človek...
Nič, grem zdaj nazaj na kavč, s tremi povštri pod nogami...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
17.3.2007 16:03:45   
Majchi
Bambina, saj tudi meni več tako konkretno ne brca, ampak vse skupaj zaznavam bolj kot premike. Sicer so kar konkretni ko so, brc pa je bolj malo. Poleg tega pride dan, ko je dete ful mirno in takrat sem tud jaz kar mal panična. Raje vidim, da me fajn zbrca kot pa da je tista mučna tišina in mir user posted image . Po mojem je to čist odvisno od dneva, pa tud od tega kaj ti delaš in kok si aktivna. Važno je, da ga čutiš.
Kar se pa velikosti tiče, pa saj veš. Ene nosijo bolj zadaj in so trebuščki manjši, druge spet drugače. Toliko kot je nosečnic, toliko je različnih trebuščkov.
Upam, da sem te mal potolažla, čeprav če se ti pa karkoli zdi sumljivo, pa le pejt na pregled. Saj sama najbolj veš, kako se počutiš.

Drugače smo pa zdele imele uspešen čvek, pa tud sladoled je padu user posted image . Potem nas je pa veter prepodil. Sonček se je skril in prav grdo se je ohladilo.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
18.3.2007 11:28:51   
s u g a r
haj

nedelja vse ajate ali pa se nekje po stanovanjih skrivate (gnezdite) ali pa tacljate zunaj ali pa se navsezadnje crkljate. Vse kar počnete je super najtabolš.

Jaz se barvam (sem mela tolk narastka, da sem se kar zgrozila) zato danes akcija - upam da ne bom še po koži vsa flekasta. No pa tud če, bomo pa drgnl. Moj je z našo Chatan na sprehodu (ne vem točno al sta na Šmarki ali pa kr tko mal) baje prideta okol 12..

Danes sem mal lena - mali nori v bušiju že več k 10 brcik od 9 ure. Brezveze da sploh pišem tisto tabelo, k je itak takoj nafilana.
Drgač pa ima MAJCHI prav vse je odvisno (velikost trebuščka in aktivnost otročka) od lege. Drugače bambina ti pa le svetujem da greš jutri vseeno k G, škodit ne more, le ti boš pomirjena in tudi dete s teboj, zakaj bi bila skoz v neki napetosti - roko na srce zato pa imamo G da nas pregledujejo in spremljajo nosečnost in dajejo nasvete, zakaj bi se me s tem obremenjevale kaj je in kaj ni - in bile nenehno na trnih. POJDI K G.

Naš sladoledek je včeraj tako pasal, drug mesec imamo še en dejt, pol je pa že MAJ - punce maj verjetno mal manj aktiven, ker bomo malo manj (predvidevam) aktivne topogledno ker nas bo nekdo, ki je sedaj v bušiju polno okupiral no na junij pa lahko malo že računamo kajne?

S puncami smo se včeraj malo pogovarjale, fajn bi bilo da bo še potem ostale v stikih na onem drugem forumu otroci - al kako že in sicer pod istim imenom sam da pripišemo še 2007 - ka pravte?
Pa naše mrtinčaknje tko k se dobimo tudi to bi bilo super naj naj da bi se trudile obdržati.

No zdej morm pa mal posesat, k sm učer mela našo pobalinko notri in že ful dlako mena in sem pa tja vidim bele dlake na sedežni - po dekci (črna) in grem poštimat to.

Se še tipkamo, papa
cmok Sugar

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
18.3.2007 14:01:59   
juniorka
Putka hvala za nasvet glede pasu, ga grem iskat!

Včeri je res pasal čvek, smo pa zašle čist v poslovne pogovore- še bo mene prjelo, da kak biznis začnemuser posted image  (drugač sem čist anti za to). Pa naj kdo reče, da znamo user posted image  samo še o user posted image  in opremi govort! Definitivno ne drži!

Glede vozička-vem, črn, ampak ga bom že tako spidenala, dasploh ne bo opazno-kakšna lušna dekica čez, pa torba, mogoče senčnik... brez skrbi, imam že vse splanirano...user posted image ! Sem pa v tisti fazi, ko se m sploh ne da več nekaj prerekat o čemerkoli, čeprav zdaj zlahka uveljavim svojo, ker je moj čist razneženuser posted image .

Bambina ti pa kar do g., saj si že tolk dala skozi, da dodatnega sekiranja res ne rabiš. Navsezadnje plačujemo zavarovanje, a ne?

Lepo nedeljo vsem, jaz grem kuhat- smo dlje spali, kaj pauser posted image , pa bo kosilo tud kasnej!
čao

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

Neposredna povezava do sporočila: 1542
18.3.2007 19:31:32   
tejcek19
Rožica, vidim da imaš cel spisek majskih. Jaz sem pa iz Kr. in bom rodila v Lj..

Quinnyja sva tudi midva kupila in je super. Res je velik, ampak se dobro sestavi in če še kolesa dol pobereš (čist enostavno) je pa že dosti majhen. Vsekakor ga pred nakupom stestiraj, če bo pasal v avto.

Vzela sva tudi košaro, ker sem na forumih brala, da je fina, ker ima potem otroček zaščito pred vetrčkom. V zimski vreči bi mu bilo seveda prevroče, drugače pa po telesu nima nobene zaščite, če ni v košari. Posebej prav pride tudi poleti na morju, ker lahko v njej kar tako spi. Ni ga treba premikati, če ga iz vozička neseš notri, ker pograbiš kar celo košaro. - No, to sem vidla lani pri svakinji na morju, sama pa še nisem sprobala in bi kaj več lahko povedala čez kakšne pol leta.

Je pa tudi res, da sva košaro kupila rabljeno prek foruma (in je res krasno ohranjena - cena 100 EUR). Ena kolegica pa mi je rakla, da jo je po uporabi prodala za enako ceno, kot jo je kupila.

lp vsem

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
18.3.2007 20:51:28   
rožica81
01. rožica81, Jesenice, user posted image
01. Nifra, Ljubljana (Samo) user posted image                         RODILA 8.3.
02. ancka1, Kranj ali Jesenice user posted image
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana user posted image  Aljaž ali user posted image Maruša
04. Pikapoka30, Ljubljana
04. juniorka user posted image
04. kjava user posted image , Ljubljana
05. bavcek
05. pegi user posted image
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor user posted image
07. Stephany, Celje, user posted image
08. NINIKAM
09. dvojčka v maju user posted image in user posted image
08. petrinja, Ljubljana user posted image
08. ajdaN, Kranj
08. Putka, Ljubljana
09. BAMBINA_  user posted image
10. Imarcel, Maribor
10. Anol
10. srni
10. Sonjam, Ljubljana
11. tejcek19, Ljubljana 
12. Makica79
16. BARBARA R. user posted image
16. DORSI, LJ
16. BaByGiRl, Jesenice, user posted image
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana, user posted image  najbrž
19. tatjanči
20. Majchi, Ljubljana user posted image
21. lukrecija user posted image
22. lex, Slovenj Gradec
23. s u g a r, Ljubljana (?Kranj nisem zihr?) in user posted image
24. raglja1
24. petrazg, Celje user posted image
25. nova sloncica
25. iwa, Ljubljana, user posted image
25. dodi (dvojčka), Kranj
25. mravljica3 user posted image  in user posted image ( Ljubljana )
26. bonda, ljubljana user posted image
27. nikical, Ljubljana
30. Elenuser posted image  ali user posted image (NM ali PO)

(odgovor članu tejcek19)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
18.3.2007 21:01:21   
rožica81
Čer punce!

Sem še enkrat popravila seznam. Sicer je pa tako, da če imate kake spremembe, jih lahko vnesete tudi same user posted image  Po moje ni problem no...

Bambina, kako si kaj? Si v redu? A se je pritisk umiril? Držim pesti, da si bolje! user posted image Sporoči! Sicer je pa glede trebuha in prostora v trebuščku itak pri vsaki nosečnici drugače. Zato ne skrbi, pomembno je le, da čutiš premike malčka. Jaz imam res velik trebuh in je tudi mali velik, ampak me pa buta na vse strani user posted image

Pa ostale? Kako ste kaj? Je bil lep vikend? Ste se naužile sonca, kolikor ga je še bilo? Kao naj bi bil jutri sneg user posted image  No ja, upam da ne...

Midva sva se sedaj odločila, da bova vzela ta voziček, ki sem ga že nekaj postov nazaj opisala (Quinny). Pa kar v bež barvi, je moj kar pustil da bo po moje user posted image  

Drugače pa sva imela danes prav luštno nedeljo, šla sva še na obisk k moji sestri, pa mi je prej pozabila povedati, da ima ta mali škrlatinko user posted image  no, sva bila vsak na svojem koncu, enkrat sem ga objela... Jaz upam, da nisem staknila česa. Sploh pa ne vem, ali sem jo prebolela ali ne. Počakam nekaj dni, potem bomo pa videli... Sicer pa že cel vikend perem otroške cunjice. Tega se nama je res tooooliko nabralo, da bom še ves teden likala. Uf, bo še pestro user posted image

lep večer še naprej, jutri pa uspešen začetek tedna user posted image

(odgovor članu tejcek19)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
19.3.2007 8:09:13   
Eca
Hej punce user posted image !

Bom  kratka, ker moram v službo papirje urejat za CSD, pa še v kopalnico moram skočit, da si lase operemuser posted image .

Rožica81, moj tamali je novembra prinesel iz vrtca škrlatinko in jaz nosečauser posted image . Me je pediatrinja poslala k osebnemu dr. ta pa mi je preventivno predpisal antibiotike. Sama škrlatinka ni nevarna, če se jo zdravi, če pa ne pa menda zelo. In to da si jo že prebolela nima nobene veze, ker jo lahko x-krat - tako so me poučili. Antibiotike sem dobila Hiconcil, lahko pa dobiš tudi Ospen. Mene niso dali na testiranje. Testira pa se z brisom grla, grlo te boli, temperaturo imaš, podobno kot angina. Jaz bi se na tvojem mestu šla preventivno pokazat, ker sicer bi se doma požrla od skrbi, da je kaj narobe. No, moje mnenje.

Tak, se javim kasneje.

Lepo se imejte v tem žalostnem dnevu in sonček v vašem trebuščku naj vas greje.
user posted image

Eca

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
19.3.2007 8:50:48   
ancka1
Jutro dame!

Se na hitro javim, ker ob 9. pride moja zamenjava, da štartava s prenosom nalog in zadolžitev. Ne bo takšne panike, saj te tako že delala pri nas.
Ta vikend sem si pa kar torbo pripravila za v porodnišnico. Sem imela ravno čas in sem neizmerno uživala v "pakiranju". Saj se mi nikamor še ne mudi, pa vseeno user posted image .
Se še kaj javim, je že menjava prišla.

LP, Ančka

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
19.3.2007 11:41:13   
s u g a r
hej
pupe, kakšno vreme - halo sam za iz enga konca na druzga.
Dans sem sprintala papirje za CSD in akcija - danes že ne k se mi nič ne da, pa še mal sem slabe volje sem ker sem opazila da je izračun nadomestila za plačo slab (neke mučke z bruto), morm se takoj popoldan pozanimat pri tisti k nam plače dela kaj je zdaj to. Danes mi je ful žel da se nisem nikoli posvečala plačam in kako se jih dela. user posted image

Nil vidim da ste pridne in delate s polno paro (ali doma ali še v službah), naj vam lepo mine ta dan in se še kaj tipkamo.
Rožica81 in Junijorka - voziček je ful hud, črn zakaj bi to bil problemček, ah dejte no notr daš lepo nežno plavo zato k bo glih user posted image  dekico, par igrač v divjih barvah (unih majhnih k binglajo) razobesiš na strehco in je prou cortkan. Jz mam tud kombiniranga črnega z rdečo - sam ne vem še čist zihr a prevladuje črna al rdeča, ker je še na vikendu pri moji mami, mislm da je streha rdeča ostalo črno in isto lupinica user posted image . Ful me ma da bi ga šla iskat zdele, ampak se bojim da to kar je mislila Majchi zadnjič da bi najraj nardila bi jaz zihr letela narest (na testno vožnjo s praznim vozekom), ha sej bi se mi krave smejale.

Učeri sva z mojim mal gledala kaj morva kupit in je kar nekaj stvari. Imam pa eno vprašanje, če maš une mako majčke za zavezat in žabice (skor do podpajske) kaj daš čez? Valda da ne še kakega pajacka - sej se bo revše skuhal. Pojma nimam nisem šla še v nobeno trgovinico pogledat - skrajni čas je da grem.
Drgač ful bi mojga rada prepričala da greva danes to pogledat pa po ležalniček. Bomo vidl, verjetn je glih en take vole k jz user posted image .

No bomo videli. Grem na sedežno mediterat kaj bi še najdl da NUJNO rabmo - po moje. hehe

papa
sugar

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
19.3.2007 11:44:22   
s u g a r
he
zdele k sem prebrala moj blog ja katastrofa kar na sredi se poslavlam pol pa kr nakladam. Pa še pisat ne znem.

Ala mačke lepo se imejte. Bušije mal pobožat.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1549
19.3.2007 13:10:24   
juniorka
Pozdravljene majčice!
Sugar, se skor ne upm dotaknt trebuha, da ne bom kakšne karatejske fasalauser posted image - uboga moja rebra. Sem pogruntala, da mali spi tolk kot jaz in nič več, vsaj zadnja dva dni...boga jaz, če bo pol tudi takouser posted image . Kaj čmo, se spomnim, ko sem dobila sestro, sem bla v osmem razredu, pa ni blo nikoli skuhano doma, tako da em nekaj časa na kosilo v šoli hodila! No, zdaj bo lahko pa mami vse za nazaj poštimala in mi pridno kuhalauser posted image ! Mi je res dosti lažje, da bom na začetku doma, ker drugače ne vem, kako bi blo, bi me verjetn mal panika, pa tud otroka v enosobnem stanovanjuuser posted image  
Sem dolgočasna, a ne? Kot vreme...
Ampak glede na to, da ste vse neki zagnane za urejanje stvari, pa to vreme niti ni tako slabo, meni se tudi zdi, da me sonček kr poleni, bi človk kr užival... zdaj pa mamo čas urejat, se bolj skoncentrirat še na kaj, a ne?
Jaz moram še kri in vodo dat v laboratorij, pa v trgovino po sadje, pol bom pa še vidla- verjetno bom na rr viselauser posted image ! Moj dragi je popoldan v službi, tko da sem prosta, pa vem da mi dolgčas ne bo! Se mi pa sladoleda lušta, madonca, v takem vremenu... samo sami mi ni zanimivo, za to pa rabim družbouser posted image ! No, saj se bomo še kaj dobile...
Glede oblačil- prvih 14 dni naj bi bebica mela dve plasti na sebi, ko še ne uravnava toplote, sicer pa pod tilnikom preveriš, če ga zebe al mu je vroče-tako so nam rekli v m. šoli.. Pa rajši več tanjših plasti kot eno debelo...
No, saj bodo tiste z izkušnjami povedale!
Meni še tudi neki manjka- če bo katera rabla družbo pri šopingu, se z veseljem pridružim- sama nikakor ne grem, ni filing, moj je pa ta teden bussy!

Pridne bodite drage moje! Se še oglasim kasnej!
pa pa

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?