Majchi
|
Živjo punce! No, končno še jaz. Ta teden sem končno doma! Juuupiiii!!! To mi pa res tok velik pomen, da sploh ne znam razložit. V ponedeljek, k sem mal bolj dojela vse skupi in ko sem se zjutri vozila v mat. šolo, so mi skor solze sreče dol tekle. Pa tko je že sonček svetu. V glavnem, zdej se počutim kot penzionist: 24 ur na dan frej, pa nič cajta . Čist skoz neki brkljam in delam. Jasno me še vedno čaka moj kafič k ga imava skupi s sestro, ampak tud te obveznosti so ratale piece of cake zdej k ni več šihta. Sestra je še vedno na Tajskem in je odklopla 100 na uro. Sva skor vsak dan na mesengerju in mi mal razlaga, kok ji tam dogaja. Ha, ha, jaz pa tuki vsa resna, čist v drugem filmu. Pravi, da so letos na Tajskem same nosečnice in da je tam cela norija okrog tega. Vse hočejo letos zanosit in rodit, saj je letos leto prašiča po kitajskem horoskopu in otroci, rojeni v tem letu, naj bi bili srečni otroci. Tako da veste punce, rodile bomo srečne otročičke. Meni je prov. Seveda, če je v tem kaj resnice. Ne vem kok kej verjamete v te zadeve. No, sem se pa razveselila tud tega, ker je tam baje ful lepih cotk in bo svoji nečakinji prinesla par lepih stvarc . Komi čakam, da vidim. Aja, punce, jaz pa še tok noro uživam v dejstvu, da sem noseča, da mi tud mal še ne diši maj in pa porod . Me na momente kr mal skrbi, če je to normalno, ker v bistvu, če dobro premislim, sploh še nisem pripravljena it v porodnišnico in končat to lepo obdobje. No, sej verjetno bom že čez kakšen teden al pa dva že spremenila mnenje, ko me bojo začele kosti al pa kej druzga matrat. Zaenkrat vse problemčke ful dobr prenašam in jih kar malo "čez ramo vržem". Zdej pa ne vem: a sem res taka faca al se problemčki sploh še niso dobr začel . Verjetno bo ta druga varianta bolj prava. Ampak men je res tooook lepo. Me je pa v soboto neki tok šravfal po trebuhu in to kar celo uro neprekinjeno, da sem bla že čist v filmu, da je to to. Sem rekla, še mal počakam, če ne pa pokličem mojga in letiva v porodnišnico. Medtem sem še skočila pod tuš, nakar se je vse čisto uredilo. No, potem je hvala bogu moj glih domov prišel in jaz sem bla čist panična. Nimam pojma, kaj je blo to, ampak men je v tistem momentu še bolj jasno ratal, kok zlo nočem, da se to že zgodi . Joj, zdej pa jaz nalagam, da bom celo stran nafilala. Grem neki popapcat, pa se vas še kasneje mal preberem. uživajte še v zadnji uri sončka. pa, pa
|