|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
19.3.2007 13:37:14   
rožica81
Punce, častim do konca!!!!!!! user posted image  Vam moram povedat, da sem popedenala vse izpite na faksu in ostala mi je le še diploma  user posted image  kako sem vesela!! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
19.3.2007 13:38:02   
iwa
Ste pa pridne drage moje!
Mene zej ene par dni ni blo gor, k je moj mel dopust in sva skoz neki okol letala in se ful fajn mela pri izkoriščanju sončnih dni. Zej k je pa dž bom pa spet bl pridna pa mal več pisala. Jest tud še finiširam nakupe, dons sm bla u lekarn pa sm vse razen kaplic za krče in čaja za nov. že nabavla. Nek morm še pižamo k bi mela zgorni del na knofe!!! dobit. Sm prejšnji tedn cel citypark preletala pa majo vsi vse sam za čez glavo. Groza! Če ma kera idejo kje to dobit al pa spalno sprajco na knofe pa prosim za nasvete. Drugač jest torbe za porodnišnico še nism spakirala, počas pa pripravljam vsebino. Sm dons kupla še gate za enkratno uporabo, menda prov pridejo.
Drugač pa me mori ta dež, upam da bo kmal spet lepš, mi je ful lažji delat za diplomo in vse prenašat če sije sončekuser posted image user posted image user posted image !

Tolk za zej, lepo se mejte!user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
19.3.2007 13:41:24   
iwa
Rožica81, iskrene čestitke! Bravo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa je fajn občutek, a ne?! Uživaj in si kaj lepega privošči!

Življenje je lepo!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
19.3.2007 14:07:41   
Sonjam
Oj en lep deževen pozdravček.user posted image

Mene je dons dež že dvakrat namočil. Tko da se zdaj grejem doma, čeprav sem imela v načrtu šoping. Ob takem vremenu pa res nimam volje skakat iz trgovine v trgovino, pa v avto in nazaj. Sem pa še toliko bolj nerodna z berglami itak povsod drsi in je ful nevarno da odletim kolikor sem dolga in široka.user posted image

Juniorka glede nosečniškega pasu ti lahko povem samo tole.Jaz sem bila prejšnji teden v Lj. v porodnišnici na fizioterapiji. Pa mi je zdravnica tam rekla, da pasov ne priporoča, razen v določenih razmerah. V tvojem primeru bi ga nosila vendar le ob sprehodih ali pa daljšemu stanju na nogah. Drugače pa naj bi ga uporabljale čim manj, ker drugače postanejo trbušne mišice zelo ohlapne. Meni ga je celo priporočala, ampak samo zato, ker imam tako hude bolečine v križu in kolku, da mi vso stvar malo razbremeni. Tako da sem si ga jaz kupila, kar v kiosku v porodnišnici in je stal 16.65 EUR oz. 3.990 sit. In je od firme LA VIE , ki je baje najcenejši od vseh drugih proizvajalcev.
V četrtek sem dala kri in vodo v kontrolo, jutri pa imam pregled pri G. Upam da bo vse ok, ker mi mora še bris vzeti za pap.user posted image
Moja sestra je na Rogli na smučanju in tam ful sneži, pravi da je noro dober filing.user posted image  -verjamem!
Moja starša sta šla pa v soboto v Turčijo. Kako se imajo eni luštno.user posted image
Zdaj pa odhajam malo počivat,ker mi križ ne pusti več sedeti.
Lep pozdravček in pa pa.user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
   [Brisano sporočilo]
19.3.2007 14:09:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu iwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1555
19.3.2007 14:12:11   
juniorka
No, saj smo vedle Rožica, da bo ratalo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
19.3.2007 14:14:24   
Sonjam
ISKRENE ČESTITKE ROŽICA 81!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SEDAJ PA MALO MOŽGANČKE NA OFF IN SE V MIRU PRIPRAVLJAJ NA PRIHOD
TVOJEGA MALČKA!user posted image

BRAVO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
19.3.2007 15:06:25   
altati
Punce, se opravičujem ker motim, ampak če katero zanima in bo imela fantka, Prodajam eno malo morje cunjic, ki jih je moj sinko prerastel.
So pa blagovne znamke:
kanz, osh gosh, benetton, h&m in c&a

Vidite jih lahko na straneh
http://altati.moj-album.com/

pa čim lažji porod želim vsem!

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
19.3.2007 15:18:02   
BAMBINA_
Takole, jaz sem zdaj od G. Zaennkrat zgleda, da ni še nič urgentnega. user posted image user posted image Sicer grem še jutri dat vodo, ker sem bila danes že prepozna in ti izvidi bodo potem najbolj pokazali, kako je na stvari. Pritisk mi še vedno niha, si ga moram še naprej spremljati. Na hitrco mi je še UZ naredila in mali pridno dela dihalne gibe, tudi raste pridno, ima 2100 g - celo malce večji je, po teži je PDP 05.05., drugače imam pa 09.05. user posted image user posted image user posted image Za trebušček je pa tudi G rekla, da je nekam majhen. Zdaj moram jutri dati vodo in potem zdržati, da dobim izvide, naslednji torek imam pa še pregled v Ljubljani, kjer mi bodo izmerili neke pretoke user posted image , baje se bo po tem najbolj videlo, da je  s user posted image vse ok. A katera ve, kakšne pretoke to merijo? Ja no, pa za ustnico bodo potem v torek tudi gledali.
Ja no, da je mera polna, sem fasala še eno virozo, šmrkam, kašljam, imam vročino... Sem v pižami, grem zdajle pod kovter pa čajčke pit. Važno, da user posted image pridno raste!! Ja, pa hvala vam za spodbudne besede. Moja G mi je rekla, če bom imela še takšne napade krize in strahu, da moram absolutno priti takoj k njej, da se pregledava, pa da vidiva, da je vse ok in da se pomirim.
Rožica81, čestitke za opravljen izpit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pridne bodite!

(odgovor članu Sonjam)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
19.3.2007 18:35:11   
BaByGiRl
ja, men so merili pretoke pri moji prvi punčki

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
19.3.2007 18:45:08   
BaByGiRl
ah, mal se mi dogaja,...sploh ti nisem do konca napisala. Glih tko je kot ultrazvok, samo da gledajo kako se otrok prehranjuje. A je s popkovnico vse ok,....glede tega ne skrbi ker, je že tako večji kot bi moral biti. Men so to naredili,..oz. delali 1 mesec..ker je bila prelahka, pa so tam ugotovili, da je nekaj narobe s popkovnico...moj G je pa rekel, da se njemu ne zdi nič narobe, pač je drobna. In na koncu je bilo res tako...je endo bolnik in s popkovnico ni bilo popolnoma nič narobe, pa tudi umrla ni kot so rekli tam da bo...kr neki. Js jim sploh ne verjamem nič več. Pa trebušček sem imela tut ful majhen, nosila sem jo zadaj, pa plodovnice nisem imela ne vem kako veliko. Nč ni blo narobe. 
Ti samo pazi na svoj pritisk. Pa tole virozo daj možuuser posted image . Pol pa še veselo par tednov.

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
19.3.2007 19:45:14   
juniorka
Helo!
Kje ste pa ostale? A sneg kidate?user posted image  Jaz sem se tolk časa spravlala od doma, da sem pol mogla dobesedno gazit po snegu! Ne vem, če ti cestarji nič napovedi ne poslušajouser posted image  Drugač je pa tle začel okol treh padat, na Štajerskem pa ga je blože 15 cm takrat-je mami že kidala!

Bambina,imaš pa ful v redu ginekologinjo, ko ti svetuje tako kot meuser posted image ! Vse bo še v redu, lepo počivaj...prehlad sem pa jaz zadnjič z veeelllliikkkkooo vitamina c in lekadolom pregnala, čaja pa ne maram preveč!

Lukrecija, tebi se pa ravno zdaj dogajajo tako šokantne stvari, dobra si, da se tako dobro držiš! Samo da je vse v redu!user posted image

Sonjam, hvala za opozorilo! Saj jaz bi ga nosila res za na sprehod-zdaj si po nekaj minutah začnem trebuh 'nosit'user posted image , da mi ne tišči dol- pa za pomivanje posode, ker zdaj včasih kar sedim zravn!

Tako, zdaj pa v leže!
Še nekaj, a maste druge tud 'probleme' pri lulanju v lonček? Jaz sem rabla pol ure dans, ker mi je bil trebuh napoti pa nisem nič vidlauser posted image , upam, da mi ne bo več treba teh podvigov izvajat!

pa pa drage souser posted image  

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
20.3.2007 7:30:32   
rožica81
Dobro jutro!

Najprej res vsem iskrena hvala za čestitke  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  Super ste user posted image

Moram vam pa povedati še to, da je naša Ančka1 včeraj popoldan dobila popadke. Sedaj je v porodnišnici (od včeraj zvečer), dobila je injekcijo za pljučka, sedaj pa čaka. No, ne vem, kakšno stanje je sedaj, ker sva nazadnje kontaktirali včeraj zvečer. Jaz ji želim vse dobro, mislim nanjo ful in jih pošiljam ful  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pa pa

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
20.3.2007 7:53:45   
mravljica3
Dobro jutro punce!
Pa ja ne naša Ančka1, saj ni nič kazalo na to!!?  Da bi se vse dobro izteklo!
Rožica81, čestitam za izpite! Je dober občutek ko imaš eno skrb manj, a ne?
Pri meni je bolj ali manj vse po starem, razen tega, da mi je moj g rekel naj se pripravim na porod najkasneje do 37 tedna. Da dvojčki dozorijo prej, ali je pa to rekel, ko je videl moj trebuh. Mi še ni čisto jasno, kako naj bi vse skupaj izgledalo, saj ko ga kaj vprašam reče, da se bova že potem zmenila: Mogoče na porodni mizi!? To bo še zanimivo, upam, da preživim.

Vse ostale punce pa pazite nase in lep dan vam želim.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
20.3.2007 8:27:17   
BAMBINA_
Ojoj, pa ima Ančka1 kar dober 6. čut, saj je ves čas govorila, da bo prej rodila. Samo toliko prej user posted image Rožica81, če boš še kaj v kontaktu z njo, ji moraš naše pozdravčke posredovati. Držim pesti, da bo vse ok z njo in s user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
20.3.2007 8:57:48   
iwa
Rožica81 tudi z moje strani prenesi Ančki1 same najboljše želje in da bi blo vse OK! Mislim pa da nima kaj it narobe ker sm ravno danes kar nekaj brala o tem na netu in pravijo da je po 34 tednu že vse OK (Ančka1 pa mislim da je ravno toliko zdaj user posted image , tako da bo sigurn vse dobr, tud če prej dobi tako željenega user posted image )! Je pa očitno ta sneg čist vrgu naše user posted image , jest sm tud včeraj namreč po veliki potrebi zakrvavela, a ne iz zadnje odprtine, ampak iz sprednje. Krvi ni blo velik, za ene trikrat za obrisat a sm se vseen kr ustrašla. Tko da me je moj pelal v porodnišnico da so me raj pregledal. Hvala Bogu je vse OK, krvavitve več ni, MV je zaprt, dete zelooooooo živahno da je skoz zvočnike na ctg-ju razgnal, ko je brcalauser posted image user posted image user posted image , ctg drugače v redu, verjetno je sam kaka žilica na robu MV počila zaradi napenjanja tko da sm šla koj domov in tud ni kakih posebnih ukrepov, razen mal bl v easy, da kej ne dvigujem težkega, pa kake par dni brez spolnih odnosov. Naslednji torek mam itak pregled pa bomo takrat preverli stanje. Zaenkrat ni panike. Menda so take krvavitve kar pogoste proti koncuuser posted image
No kolk sm se razpisala. Saj pravim naši sončki so čist nori od tega snega.
Uživajte punce, pa božajte bušije, da bi naši user posted image še mal počakal not!

Življenje je lepo!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
20.3.2007 8:58:06   
Eca
Hej!

Najprej čestitke Rožici81 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kot so že moje predhodnice povedale, začni z uživanjem in pripravami na bebija.

OOOOOO Ančka1 - kriza. Mene je tudi vsak dan strah, da se mi ne zgodi kaj podobnega. Bom držala pesti, da se porod ne prične tako hitro, naj še bebi malo počaka.

Pri dvojčkih pa menda drži, da redko katera pride čez 37. teden....žal, Mravljica nas boš hitro zapustila, po porodu pa boš nam povedala iz prve roke kako je imeti namesto enega kar dvauser posted image . Upam, da čim bolj dolgo zdržiš v enem kosu.

Včeraj sem bila v službi, mi je bilo kar žal, da sem šla. Zjutraj, ko sem se najavila pri šefu in računovodkinji je zunaj padal dež. Las si nisem prala, ker potem bi prišla do službe ob kakšnih 12h. Pridem iz bloka pa me skoraj kap. Avto beli....še sreča, da nisma zamenjala gum in da je še vso "zimsko orodje" bilo v prtljažniku. Evo, pa sem kidalauser posted image . Potem pridem končno v službo, cela presrana od vožnje, ker v Mariboru imamo najslabšo čistilno službo za cesteuser posted image user posted image user posted image user posted image .
V službi sem bila skoraj do 14. ure, najprej pri šefu, vmes kaka sodelavka, potem računovodkinja in spet sodelavke....vsi so prešlatali moj trebuh in me zasipavali s komplimentiuser posted image . Mi je kar pasalo. Samo tazadnja me je bolela od sedenja. Vsake toliko sem pogledala skozi okno in me je kar oblivalo, ker so letele "cote" ne snežinke. Potem je sledilo kidanje in trgovina, pa spet kidanje in domov sem prišla ob 15.uri. Od snega sem bila mokra do pasa, škornji premočiliuser posted image .
Kaj mi je bilo treba tega ravno včeraj????
Sem vam malo zatežila....

Danes se moram lotiti kuhinje, še od včeraj me je vse počakalouser posted image , pa šivanja bi se tudi že lahko lotila.....še sploh začela nisem. Aja, čez vikend sva s tamalim bila sama, družbo so nama delali tašča, tast in moji starši izmenično, tako da nisem imela prav nič časauser posted image .

Jutri grem na CSD, imam vse papirje urejene....porodniško sem si tudi že naračunala, sem kar zadovoljnauser posted image (sem misla da bo manj), bi bilo pa še lahko precej več, če ne bi bila v bolniški od novembra. Eh, bomo že. Služba me tudi ne bo čakala (mi prej pogodba poteče), tako da bomo morali bolj pazit na finance, dokler mama ne začne delatuser posted image .

Tako, zdaj pa sem res že tečna. Grem....

Lepo se imejte user posted image , uživajte, pozdravite se, razvajajte se in veliko user posted image z user posted image .

Eca

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
20.3.2007 10:25:17   
petrazg
Evo še mene po dolgem času...

Najprej Rožica tebi čestitke za opravljene izpite... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa si le malo odahni in se veselo pripravljaj na rojstvo tvojega malega pikeca. Pa na tvojga tudi ne pozabit, da ne bo preveč ljubosumenuser posted image

Me je pa kar malo stisnilo, ko se prebrala za Ančko. Najprej tisto, a že? Punce mislim, da se niti same še ne zavedamo da bomo zdaj zdaj postale mamice in da nas od tega loči še nekaj dni... Sem pa tudi jaz prebrala , da je 34 t že ok za user posted image . Verjamem, da bo vse ok in da bo Ančka 1 s svojim optimizmom in železno voljo vse poštimala tako, da bo prav. Ti Rožica ji pa sporoči, da vse držimo pesti zanjo in ji želimo vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa, če boš imela kakšno novičko prosim povej...

Upam, da se mojemu še ne bo tako zelo mudilo in da bo še nekaj časa počakal, da mu z  očijem urediva  sobico. Ti user posted image mizarji so obljubili, da pridejo najkasneje, ampak res najkasneje do 15., včeraj pa so sporočili, da pa bodo prišli 2. aprila. A si lahko mislite??? Klinc pa taki prijatelji (mizar je kolega od mojga), ko se ne moreš zanesti... Jst pa že cela panična in slabe volje, ker imava ker vse zloženo še v vrečkah , pa v eni stari omari, pa nič še ni oprano, kaj šele zlikano.... No, bom končala z jokanjem, saj to ni dobro za mojega pikeca... Pa saj bo...

Drugače smo prejšnji teden imeli materinsko šolo, ta  teden grem še dvakrat pa  konec... Je pa predavateljica taka zelo skulirana , pozitivna ženska in samo želiš si lahko, da je nekdo tako miren s tabo na porodu...  Je pa zelo propagirala oz. priporočala akupunkturo pred porodom. Bojda je potem porod hitrejši in z manj bolečinami. A je katera že slišala oz. ali ima že katera kakšne izkušnje s tem??? Jst sem se odločila za naravi porod, pa bi potem to mogoče celo prav prišlo... Kaj pa vem???

Sedaj grem malo pospravit po stanovanju, potem pa pride moj user posted image po mene, da grem malo pogledat v službo kaj se dogaja. Mi je sneg čisto zametal avto, pa še dva sta čisto zraven parkirana, da res nimam nobene želje po kidanju....

Srečke user posted image lepo se imejte in pazite na svoje user posted image !

Pa, pa ... Petra

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
20.3.2007 10:29:58   
petrazg
Eca za službo se ne sekiraj, saj jo boš našla... Boš vidla, da bo še boljša od te, ki jo imaš... Držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti sedaj samo uživaj z malim in se pripravljaj na prihod še enega sončka!

Lp v Maribor,
Petra

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
20.3.2007 10:39:04   
rožica81
Živjo!

Ančka je bolje user posted image  user posted image  Popadki so se ji umirili, pravi, da je dobila en tak obliž, ki pa ima stranski učinek hud glavobol. Ji bom prenesla vaše pozdrave, to pa tako ali tako veste. Zlate ste punce user posted image Res je super, da se takole vzpodbujamo in vedrimo, sploh pa da se lahko malo pokratkočasimo, ko je zunaj tako vreme user posted image  Kakšna beda! Pa kje je tista pomlad, ko je še včeraj vse cvetelo? No, upam, da bo tale sneg hitro pobralo.

Iwa, to se je tudi meni zgodilo, ampak ful prej, enkrat januarja... Sem bila ful prestrašena. Ampak, samo da je vse ok, kajne user posted image

Mravljica3, valjda da preživiš!! Boš pa med prvimi majčicami, ki boš cartala user posted image  Boš pa kar naša ostala, kajne? Tudi če rodiš aprila?

Eca, si imela pa pester dan včeraj! Ti prav nič ne zavidam. Ampak danes pa počivaj, saj se ti nikamor ne mudi, kajne?

Evo, Ančka vam pošilja tegale strica user posted image  user posted image  user posted image  Pravi, da čaka na izvide, potem pa še kaj sporoči.

Moji dnevi so pa že spremenili bioritem - ponoči spim ali pa ne, ampak se potem dopoldan na kavču bolj potrudim user posted image  Sicer je pa res fino, ker vem, da sem na faksu vse popedenala in imam končno res čas, da se pripravim na prihod najinega prvega otročka user posted image  Sedaj moram počakati še na novo osebno, potem pa šibam vse papirje uredit, pa očetovstvo, pa ne vem kaj še. Sem se končno tudi uradno preselila user posted image  user posted image  Danes greva pa z mojim še malo v nabavo. Upam, da bova dobila vse, kar potrebujeva. No, likalnik bo pa tudi laufal še ene par dni, preden pridem z vsem perilom skozi user posted image

Lep dan vam želim pa se še oglasim user posted image  Vsem pa pošiljam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  Punce, res ste super! pa pa

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
20.3.2007 10:57:06   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: s u g a r

Imam pa eno vprašanje, če maš une mako majčke za zavezat in žabice (skor do podpajske) kaj daš čez? Valda da ne še kakega pajacka - sej se bo revše skuhal.

Jaz mislim, da bo maja že kar malo toplo za plišaste pajacke. Imam bolj kaj takega v mislih, pa tudi še iščem (verjetno HM, pa v Marks&Spencer's imajo res dobro izbiro). Pa  nobenih mako majčk, sem že bodije na preklop kupila.
user posted image  

Drgač ful bi mojga rada prepričala da greva danes to pogledat pa po ležalniček.

Ja, to pa že imam, so imeli v Chiccu akcijo, pa sem kar nabavila, zdej pa tamala dojenčke not prenaša.user posted image

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
20.3.2007 11:01:48   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: iwa
Groza! Če ma kera idejo kje to dobit al pa spalno sprajco na knofe pa prosim za nasvete.

Schiesser ima, pa Triumph in Beti tudi. Saj zase misliš, ane? Drugače pa v Leclercu poglej, tam imajo tudi veliko izbiro.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
20.3.2007 12:18:51   
petra a
user posted image user posted image no, Rožica, tole je pa superuser posted image user posted image čestitam, zdaj boš pa lahko v miru uživala porodniškouser posted image user posted image

pozdravi Anči tudi iz moje strani, želim ji vse dobro...upam da ji tile naši pozdravčki malo ublažijo glavobol user posted image user posted image user posted image user posted image

sneži, še zdaj ne dojamem user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
20.3.2007 13:43:17   
lex
rožica, čestitke za vse opravljene izpite - zdaj pa uživajuser posted image
ančka ne nas strašit, ker eni še nimamo nič pripravljeno in sem se kar malo zamislila

mene spet en user posted image  virus baše - sem bla cel dopoldan v postelji, smrkam in full me boli glava. Zdi se mi da letos ne mine 14 dni  da jaz ne bi smrkalauser posted image .

No mi nimamo še nič pripravljeno, ker je imel ati gužvo. Do zdaj smo samo računalniški kotiček preselili, mislim, da bova v soboto ali nedeljo bajsala spalnico. Potem bom pa jaz drug teden risala na steno pravljične junake za Aleksa, in našo pupo, ki še vedno nima izbranega imena. Pa še posteljo moramo kupit, da Aleksa iz kinderpeta preselimo. Me je kar strah kako o to prenesel, ker je zdaj začel full trmarit in je groza koliko pregovarjanja je potrebnega za 1 malo malenkost. No ko bo on iz trme bo pa zadaj še ena - upam da bo že dvojček po horoskopu in ne bik (da ne bo celo življenje bikalauser posted image ).

Mene kar malo stiska kako bom oblačila tole našo pikico, ker sem imela Aleka pozimi in ni bilo panike, če je bil mogoče malo preveč oblečen. Sicer je pa ponavadi manj kot preveč.

Lep dan še naprej in uživajte! jaz si grem čajček skuhat, da prežen ta virus.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
20.3.2007 13:44:23   
lex
Aja odločila sva se da ji kupiva ležalnik, ker vse drugo že imava in vsaj nekaj mora dobiti (Aleks ga ni imel).

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?