|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
13.3.2007 8:03:51   
petra a
aja, mravljica-kaj nimaš ti dvojčkov?...pa tudi če jih ne bi imela, jaz na tvojem mestu ne bi hodila nazaj, o.k., za dan, največ dva če bi bilo treba koga vpeljati, pa saj hudiča ga bi morali znati tudi sami...če bi bila na bolniški pa še to ne bi

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
13.3.2007 8:11:01   
rožica81
01. rožica81, Jesenice, user posted image
01. Nifra, Ljubljana (Samo) user posted image                         RODILA 8.3.
02. ancka1, Kranj ali Jesenice user posted image
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana user posted image  Aljaž ali user posted image Maruša
04. Pikapoka30, Ljubljana
04. juniorka user posted image
04. kjava user posted image , Ljubljana
05. bavcek
05. pegi user posted image
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor user posted image
07. Stephany, Celje, user posted image
08. NINIKAM
09. dvojčka v maju user posted image in user posted image
08. petrinja, Ljubljana user posted image
08. ajdaN, Kranj
09. BAMBINA_  user posted image
10. Imarcel, Maribor
10. Anol
10. srni
10. Sonjam, Ljubljana
12. Makica79
16. BARBARA R. user posted image
16. DORSI, LJ
16. BaByGiRl, Jesenice, user posted image
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana, user posted image  najbrž
19. tatjanči
20. Majchi, Ljubljana user posted image
21. lukrecija user posted image
22. lex, Slovenj Gradec
23. s u g a r, Ljubljana (?Kranj nisem zihr?) in user posted image
24. raglja1
24. petrazg, Celje user posted image
25. nova sloncica
25. iwa, Ljubljana, user posted image
25. dodi (dvojčka), Kranj
25. mravljica3 user posted image  in user posted image ( Ljubljana )
26. bonda, ljubljana user posted image
30. Elenuser posted image  ali user posted image (NM ali PO)

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
13.3.2007 8:17:29   
rožica81
Dobro jutro mačke!

Evo, seznam je dopolnjen. Še kakšna kandidatka, ali smo sedaj vse?

Pa hvala vsem, ki držite pesti in tako zaupate v tale moj izpit! Iz vaših ust v profesorjeva ušesa, pa v njegov kuli, pa na mojo polo!!! user posted image

Jaz tudi še ful pogrešam tejč, ampak verjetno še nima interneta v novem stanovanju... Ko ga pa dobi, se pa sigurno prav hitro javi.

Sedaj grem pa prati in pospravljati user posted image

Lep dan majčice, ker bo spet takoooo lep user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
13.3.2007 9:10:23   
ancka1
Dan!
No, da vam sporočim razplet včerajšnjih konfliktov s taščo. Zvečer smo imeli "pogovor" in smo se v bistvu na smrt skregali. Jaz sem ji povedala, kar mi je ležalo na duši, ona se je pa seveda branila kot otrok, ko ga kregaš, ko kaj ušpiči. Očitno smo sedaj zaključili. Po eni strani hvala bogu. Upam, da bomo sedaj vsak po svoje in nas pusti pri miru. Se pač ne da normalno pomenit z njo, ker ne prenese niti najmanjše kritike.
Jaz sem imela glede kašlja danes malo bolj mirno noč.
Rožica, sem držala pesti, močno za tvoj izpit. Pa še takrat sem jih stiskala, ko bi najraje taščo trešla. user posted image  user posted image  user posted image

Punce, dajte napisat, ali sploh še katera dela, a se samo še jaz matram???
Upam, da ste vse ok. Se še kaj tipkamo drage moje!!!

LP, Ančka

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
13.3.2007 10:22:47   
mravljica3
Me prav zanima katera od nas bo šla prva rodit. Ančka in Rožica, očitno bosta kar vidve za Nifro. Pa še nevarno je da bosta kakšni aprilčici. Saj ni važno, v srcu sta majčici ne glede na kako bo! A ne??! Potem bom pa jaz nazadnje aprilčica, ko tako klobasam.
Jaz sem kar lepo doma, v službi pa naj dela kdor hoče. Imate čisto prav!!
Ej punce, berite tole, danes si je moj tast pripeljal kamion zemlje, nimam pojma kaj namerava z njo- nič pametnega. Verjetno bo z njo zdrekal cel vrt, tako, da bo tamala lahko fino blatna celo pomlad. Sproti bo še napikal dva grma, po možnošti fino bodičasta.  Ograje mi ne pusti postaviti, kljub temu, da živimo čisto ob vodi, prav tako ne gugalnice, ker je bolj pomembno da so posajeni feferoni in krompir. Tudi ločen vhod ne pomaga. Edina rešitev bi bila 100 km razdalja med nami.

Sicer pa je danes tako lep dan, da bi si ga bila škoda pokvariti z raznimi tasti in taščami.
Ančka ti pridno delaj in naj te tolaži misel, da tiste, ki smo doma, verjetno ne ležimo, ampak imamo polno gospodinjskih opravil. Brezveznih po možnosti, ki pa jih mora nekdo narediti.

lp

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
13.3.2007 10:56:24   
petra a
anči-da te malo potolažim....delam, delam kot zamorc

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
13.3.2007 11:46:46   
ancka1
No, vsaj še ena sotrpinka user posted image , petra a. Mravljica, tudi mene vsa hišna opravila kar počakajo. Vsakič, ko pridem domov pokukam, če je čudežno kaj narejeno, pa sem vsakič razočarana. user posted image  user posted image  user posted image
Jaz imam full občutek, da bom aprilčica. Glavica mojega čmrlja je že čisto spodaj, pa itak me dol tišči,...Če je pa slučajno kakšna povezava s preteklimi rodovi, smo pa pri nas vsi nedonošenčki. No, morda se pa motim. Sicer bomo pa kmalu videli. user posted image
Če bova pa z Rožico prav usklajeni, bomo šli pa lahko z enim avtom! user posted image  user posted image  user posted image
Ampak, se vidi, da vas je večina doma, ker nobene ni na forum, ste vse zunaj, a? Uživajte!!!!!!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
13.3.2007 12:14:33   
rožica81
Tudi jaz imam filing, da se prestavim h aprilčicam... No, kar se poroda tiče mislim. Sploh sedaj, ko mi je G rekel, da je mali miško večji za + 2 tedna! Sicer ostajam pri majčicah! Itak!

Ančka, samo res lahko pičimo kar skupaj! Pa skupaj predihamo popadke, rodimo, deca pa pol žurko naredita user posted image  user posted image  user posted image  

Mravljica, kaj je s tvojim tastom? A se mu mal dogaja?? Kaj bo s tisto zemljo? Nasip naredil? Ah, tole je pa res kar nekaj, a ni no. Važno je, da se ti ne sekiraš, pa da si ostala doma (glede službe mislim). Go mravljica! user posted image  user posted image

Res ni nikjer nobene... Kje pa ste? Bo treba počas kuhat, pa na RR pogledat, kaj je novega... user posted image

pa pa babuške

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
13.3.2007 12:34:54   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: rožica81

Evo, seznam je dopolnjen. Še kakšna kandidatka, ali smo sedaj vse

Še jaz. 8.maj v Lj, spol še neznan.

A se mi zdi, da je tale maj na polovičo razdeljen? Začetek meseca prevladujejo fantki, potem deklice?

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
13.3.2007 12:37:49   
Putka
Od kar redno tale forum berem, ste še mene k delu spravile. Večina ima že vse lepo oprano in zlikano, nabavljeno... Jaz si malo dela šparam, da mi ne bo aprila (ko bo dež) dolgčas.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
13.3.2007 13:08:13   
kjava
Evo mene. Sem glihkar s faksa prišla, zdaj pa kosilo kuham, pa mal moža cartam, k se je v soboto užagal v prst. Sva v soboto ene par uric na urgenci prebila, pa k sreči so mu tolk na debelo povili, pa še boli ga, da ga  mam končno mal doma user posted image . Sicer pa kar naprej nekaj dela. No, sej najbrž se ga bom kmal naveličala, k se mi bo prekladal po bajtiuser posted image .

Jest pa prov upam, da bom med aprilčice padla, ker mi gre že počas na živce vse skup. Samo ne bom zdej user posted image klicala, da ne bo pol ful prezgodaj.

Ajd, čav, pa pejte dons spet mal na sončka.

Aja, a se bomo dobile  čez en teden, kokr je blo rečen?

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
13.3.2007 13:23:41   
petra a
shit, jaz se moram pa spet začet učit...ravnokar sem izvedela da imam 27. naslednji izpit user posted image

začetek tedna je, pri nas doma pa izgleda, kot da je že cel teden okrog brez pospravljanja user posted image ...ooo, ga bom dons nagnala delat, sem mu že zagrozila, da če ne bo pospravil, nema kolesauser posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
13.3.2007 15:30:23   
FLASK_A
Hehe, vidim, da imate nekatere namen prestopit k aprilčicamuser posted image  No, potem pa dodajte mene, ki bom mogoče majčica.

PDP 27.5.
Rodila: LJ
Spol: nismo vprašaliuser posted image

Ja, super, Nifra je kar pohitela, aneuser posted image  Čestitke za Samotauser posted image user posted image user posted image user posted image
A ostale imate zdaj res že vse zrihtanouser posted image  Jaz začnem aprila, sem se odločla. Tut šolo za starše imam takrat. Ja, zadnja dva meseca mi res ne bo dolgčas... Bo kar veliko za oprat, presortirat, uredit.

Študentke pa velik sreče pri izpitih!! Ste pridne punce, meni se res ne da preveč s šolo ukvarjat..

Lep pozdravček, se grem martinčkat na sončeka user posted image  Vreme je čudovito!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
13.3.2007 16:39:09   
Majchi
Živjo punce!

No, končno še jaz. Ta teden sem končno doma! Juuupiiii!!! To mi pa res tok velik pomen, da sploh ne znam razložit. V ponedeljek, k sem mal bolj dojela vse skupi in ko sem se zjutri vozila v mat. šolo, so mi skor solze sreče dol tekle. Pa tko je že sonček svetu. V glavnem, zdej se počutim kot penzionist: 24 ur na dan frej, pa nič cajta user posted image . Čist skoz neki brkljam in delam. Jasno me še vedno čaka moj kafič k ga imava skupi s sestro, ampak tud te obveznosti so ratale piece of cake zdej k ni več šihta.
Sestra je še vedno na Tajskem in je odklopla 100 na uro. Sva skor vsak dan na mesengerju in mi mal razlaga, kok ji tam dogaja. Ha, ha, jaz pa tuki vsa resna, čist v drugem filmu.
Pravi, da so letos na Tajskem same nosečnice in da je tam cela norija okrog tega. Vse hočejo letos zanosit in rodit, saj je letos leto prašiča po kitajskem horoskopu in otroci, rojeni v tem letu, naj bi bili srečni otroci. Tako da veste punce, rodile bomo srečne otročičke. Meni je prov. Seveda, če je v tem kaj resnice. Ne vem kok kej verjamete v te zadeve. No, sem se pa razveselila tud tega, ker je tam baje ful lepih cotk in bo svoji nečakinji prinesla par lepih stvarc user posted image . Komi čakam, da vidim.

Aja, punce, jaz pa še tok noro uživam v dejstvu, da sem noseča, da mi tud mal še ne diši maj in pa porod user posted image . Me na momente kr mal skrbi, če je to normalno, ker v bistvu, če dobro premislim, sploh še nisem pripravljena it v porodnišnico in končat to lepo obdobje. No, sej verjetno bom že čez kakšen teden al pa dva že spremenila mnenje, ko me bojo začele kosti al pa kej druzga matrat. Zaenkrat vse problemčke ful dobr prenašam in jih kar malo "čez ramo vržem". Zdej pa ne vem: a sem res taka faca user posted image  al se problemčki sploh še niso dobr začel user posted image . Verjetno bo ta druga varianta bolj prava. Ampak men je res tooook lepo.
Me je pa v soboto neki tok šravfal po trebuhu in to kar celo uro neprekinjeno, da sem bla že čist v filmu, da je to to. Sem rekla, še mal počakam, če ne pa pokličem mojga in letiva v porodnišnico. Medtem sem še skočila pod tuš, nakar se je vse čisto uredilo. No, potem je hvala bogu moj glih domov prišel in jaz sem bla čist panična. Nimam pojma, kaj je blo to, ampak men je v tistem momentu še bolj jasno ratal, kok zlo nočem, da se to že zgodi user posted image .

Joj, zdej pa jaz nalagam, da bom celo stran nafilala. Grem neki popapcat, pa se vas še kasneje mal preberem.

uživajte še v zadnji uri sončka. pa, pa

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
13.3.2007 17:24:05   
Sonjam
Ojla!
Ja res bi bilo škoda zamuditi tako lep sončen dan.user posted image
Tudi jaz sem doma na bolniški. Pri meni v službi je bil šef kao ful vesel, ko je izvedel da sem noseča.Mi je rekel delaj toliko časa kakor veš da je zate uredu. Potem se je pa začelo a lahko še en mesec delaš, pa potem še enega, pa pojdi na ta seminar pa to izobraževanje, ...... in na koncu a lahko samo še drug teden ker gre on na smučanje,.........  Vam povem to se sploh ne neha, dokler ni potem kaj narobe ali pa ne rečeš zdaj je pa dovolj. In seveda sedaj sem doma, ker sem na berglah.Jupi a ne, ker nikamor ne moreš vse te boli, pa še neroden si s tem trebuhom.user posted image  Ah dovolj jokanja!

Zato pa bo potem toliko lepše in boljše, ko bomo z dojenčki lahko okrog hodile in se sprehajale.
Tudi meni ni še prav nič všeč da bom že tako kmalu rodila,ker se drugače ful uredu počutim, bolje kot pred nosečnostjo. Pa še zredila se nisem veliko tko da je prov luštno.user posted image
A slučajno katera ve koliko denarja se prejme namesto paketa?
Pa še eno vprašanje, potem pa neham težit. Kje prodajajo najugodnejše kasete za palčka zavijalčka?
Pa še ena informacija za tisto, ki so jo zanimali vložki. Jaz sem bila danes v Tosami pa so mi svetovali vložke  VIR 80. Ker so baje najbolj vpojni in imajo tudi nepremočljivo zaščito, kar pa drugi vložki nimajo.
Sedaj pa grem  malo počivat in se tipkamo zopet jutri.
Lep pozdrav in pa pa.user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
13.3.2007 18:49:03   
ancka1
Jaz sem pa dobila izvide od včeraj. Imam povišane levkocite in moram jutri po recept za antibiotike. user posted image
Saj vem, da ni panike za zganjat, pa mi vseeno ni ravno cool.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
13.3.2007 19:47:42   
kjava
Sonjam, če vzameš denar namesto paketa, dobiš 250,26 evra.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
13.3.2007 20:51:22   
rožica81
Čer majčice user posted image

No, moj dragi je končno prišel domov, sedaj pa v nabavo za dojenčka, pa uživat v sončku , pa uživat tudi drugače user posted image  user posted image  Res sem ful vesela user posted image

Ančka, ne sekiraj se zaradi antibiotikov. Ni samo to, da mora biti otroček v redu, ampak moraš biti tudi ti! Pa saj veš, da zdravnik ve, kaj ti lahko predpiše in česa ne. Sicer pa še jutri v lekarni vprašaj, ko boš šla po antibiotike. Saj sem ti že povedala. Upam, da si kaj bolj pomirjena. Verjemi pa, da bo vse ok. Pa še ful se boš bolje počutila, ker boš končno nehala kašljati in se boš bolje počutila. Glavo gor!!!

Majchi, jaz se čisto strinjam s tabo, ko si napisala, kako je fino v nosečnosti in še nočeš roditi... Tudi jaz ful uživam v tem, ko opazujem, kako se malo bitje v meni premika, kako se jaz večam in širim user posted image  In roditi še nisem pripravljena. Bom, ko bom. Strah me pa še ni. A je katero od vas kaj strah?

Sedaj pa grem... Me moj vabi na kavč user posted image  Z veseljem user posted image

Lep večer, pa upam, da ste vse dobro! pa pa

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
13.3.2007 20:52:50   
rožica81
01. rožica81, Jesenice, user posted image
01. Nifra, Ljubljana (Samo) user posted image                         RODILA 8.3.
02. ancka1, Kranj ali Jesenice user posted image
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. telebajsek**, Ljubljana user posted image  Aljaž ali user posted image Maruša
04. Pikapoka30, Ljubljana
04. juniorka user posted image
04. kjava user posted image , Ljubljana
05. bavcek
05. pegi user posted image
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor user posted image
07. Stephany, Celje, user posted image
08. NINIKAM
09. dvojčka v maju user posted image in user posted image
08. petrinja, Ljubljana user posted image
08. ajdaN, Kranj
08. Putka, Ljubljana
09. BAMBINA_  user posted image
10. Imarcel, Maribor
10. Anol
10. srni
10. Sonjam, Ljubljana
12. Makica79
16. BARBARA R. user posted image
16. DORSI, LJ
16. BaByGiRl, Jesenice, user posted image
17. petra a, Ljubljana
17. tejč, Ljubljana, user posted image  najbrž
19. tatjanči
20. Majchi, Ljubljana user posted image
21. lukrecija user posted image
22. lex, Slovenj Gradec
23. s u g a r, Ljubljana (?Kranj nisem zihr?) in user posted image
24. raglja1
24. petrazg, Celje user posted image
25. nova sloncica
25. iwa, Ljubljana, user posted image
25. dodi (dvojčka), Kranj
25. mravljica3 user posted image  in user posted image ( Ljubljana )
26. bonda, ljubljana user posted image
27. nikical, Ljubljana
30. Elenuser posted image  ali user posted image (NM ali PO)

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
13.3.2007 21:00:15   
juniorka
Dober večer!
Jaz sem nazaj z materinske šole. Smo dojenčka kopali in previjaliuser posted image ! Je blo zanimivo, je sestra komentirala stvari tudi z osebnih izkušenj! Sploh nisem opazla, da se je skor eno uro vse zavleklo!
AjdaN- hvala za razlago, ker nisem bla najbolj ziher,glede porodniškega nadomestila! Sem mislila, da mi bo bolniška znižala povprečje, pa sploh ni tako, bom dobila isto, kot sem prej plače, seveda brez prevoza in malice!user posted image
No, saj je dost, da so me v treh mescih skor za eno plačo okol prnesliuser posted image ! Ma, se pa nisem rabla sekirat in vse kar spada zravn, za to pa ni noben denar primerljiv!
Anči, res da ni fajn, da je treba med nosečnostjo antibiotike jemat, tud men ni blo glih užitek, ampak, ker veš, da dobiš take, ki ne škodijouser posted image , pa ti se boš pozdravla in se bosta oba dobr počutla! Vse bo ok!user posted image

Ja, naši malčki ne samo, da bodo rojeni v letu prašiča, ampak v letu zlatega prašiča, kar se zgodi na 60 letuser posted image ! Na kitajskem velja, da če v družini ni zlatega prašička, pol družina ni popolna! Če to drži, pol se bodo vsi problemi nehali z rojstvi našihuser posted image ! user posted image user posted image user posted image
Jaz pa drugače komaj čakam, da grem rodit! Saj je res, da pol ne bom mogla spat, ko mi bo pasalo in tko dolg, kot sem se sedaj razvadlauser posted image , ampak bom se pa lahko normalno prpognla- komi čakam... široka sem pa tud že dovoljuser posted image  Se kar bojim, kaj bo v petek na pregledu pokazala tehtnica... pa sploh ne pojem velik, pa še to najraj solate! Ah ja...
Lepo se mejte in pridno pišite!
Pa pa

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
   [Brisano sporočilo]
13.3.2007 21:13:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kjava)
  Neposredna povezava do sporočila: 1496
13.3.2007 21:42:26   
ancka1
Juniorka, meni je tudi trebuh že malo napoti (nogavice, čevlji,...) zabava za ostale prisotne user posted image . Sem se ravno zadnjič vprašala, kako ovira trebuh ljudi, ki ga "nosijo" dlje kot 9 mesecev (no, saj me ga realno le nekaj mesecev). Moj stric npr. izgleda kot v 12. mesecu...pa si mora najbrž tudi vsak dan čevlje obuti, pa kaj s tal pobrati... sem malo zlobna user posted image .
Lukrecija, draga sotrpinka, iskrene čestitke za izpit!!! Kako odleže, ne? Če rabiš še kakšno na temo tešče...There's planty of it! user posted image  Sem toliko idej dobila v kaj vse bi jo lahko preformirala... user posted image
Punce, ste se spet malo polenile tule na RR. user posted image  Kaj ne, če je pa tašno vreme. Uživati je treba! Meni hoja ne paše več, me preveč tam doli boli in pritiska.

Bodite pridne in nočko!!!

Ančka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
14.3.2007 7:09:21   
iwa
Ja jest sm res te dni skoz zunej ko je pa tolk lepo! Z mojim zej še avto morva mal zrihtat, mava aprila registracijo pa mlrm rečt da mi je prov ušeč da bo to pred prihodomuser posted image urejeno, tko da sm bla učer kr aktivna pr serviserjihuser posted image user posted image user posted image
Drugač mene tud že buši fletno moti, mi je moj reku da se mi je pa v zadnjh parih dneh res povečaluser posted image user posted image user posted image Glede opreme mam vse, sam še v lekarno morm skočt po tiste drobnarije ki se sam tam dobijo. A boste ve kuple kake gate za enkratno uporabo, menda jih je fajn met?
Težo zaenkrat kr nadzorujem, sm na +8,5 kg pa upam da nau zej na konc šlo na ful gor!user posted image user posted image user posted image
Tiste k še delate, vsaka vam čast, super ste! Ostalim študentkam sotrpinkam pa tud čim več uspehov pred PDP, jest tud počas pacam tole diplomo...
Aja ančka1 ne se sekirat za antibiotike, sam da se pozdraviš, boš vidla da bo vse OK!
Grem jest zej, lepo se mejte! Pa sončka uživajte!user posted image user posted image user posted image

P.S. Komaj čakam petek, moj user posted image me je dons ful presenetu, je reku da bo probal dobit dopust in me pelat v Opatijo na sladoled...user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
14.3.2007 9:01:29   
Eca
Hej majčice!

Da me ne pozabite.... moram malo napisat!

Najprej vsem študentkam iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo, res ste pridne.
Ancka - glede tašče imaš res nezavidljivo situacijo - ampak jaz bi ji tudi v obraz zabruslauser posted image .

Tiste ki še morate delati, pazite naseuser posted image .

Tiste, ki se martinčkate - uživajte te dneve.....jaz bi tudi, samo ko imaš že enega otroka, ti to bolj težko znese.

Včeraj sem imela celi dan obiske, samo prebrati sem vas uspela....med drugim mi mama mimogrede reče (to je sedaj že drugič), da bom sigurno še enkrat noseča, da ne bom imela 2 sončkov ampak 3user posted image . Vem, da se zarečenega kruha največ poje, samo si res ne predstavljam še ene nosečnosti z išiasom in bolniškouser posted image

V ponedeljek sem si nabavila tudi kroj in blago za ene nosečniške hlače. Sedaj se moram lotiti delauser posted image , da ne bom šla slučajno prej rodit. Popoldan pa ima pregled pri g. Že komaj čakam, ker bom sigurno imela UZ in bom izvedela ali se je naše dete obrnilo končno na glavouser posted image ali je v kakšnem drugem položaju. Od sedaj naprej bom tudi imela preglede na 14dni. Pa verjetno bom dobila tudi papirje za CSD. Tako se vam sedaj pridružujem pri urejanju  papirjevuser posted image .

Aja, glede vložkov - meni so bili ultra najboljši VIR80, kasneje ko gre čišča h koncu pa sem uporabljala allways - sensitive in dnevne vložke Senta. Glede sp. hlač za enkrato uporabo - so res super. Jaz sem jih dobila v porodnišnici, tako da jih nisem rabila kupovati. Dobijo pa se verjetno tudi v lekarniuser posted image in pa v Tosami - mislim, da so oni proizvajalec.

Lepo se imejte, uživajte na sončku in user posted image .

Eca

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
14.3.2007 13:08:32   
Majchi
Ojla punce!

Kakšen dan je spet zunaj. Jaz sem danes zjutraj samo našo user posted image  na hitro na sprehod peljala, potem pa prala in urejala neke papirje za lokal, da lahko zdele vse skupi nesem v računovodski servis. Zraven pa še plače, pa pologi, pa najemnina, se vidi, da smo jutri 15.
Zraven pa tri žehte oprat in super kosilo skuhat. Tko, zdej pa šibam še vse to zrealizirat (banka, računovodstvo), da ne bo samo pri pripravah ostal. Potem pa še za kakšno urco v lokal mal naše bejbe počekirat, potem pa hitr ven na doooolg sprehod v gozd.
Popoldne, ko pride še moj, pa pičiva v materinsko. Dons bomo mel prvo porodno dobo. Komi čakam! Se mi zdi, da če človek o nečem premalo ali celo nič ne ve, se tega boji. In mene je res mal strah poroda. Še teoretično mi ni vse jasno, kaj šele praktično. Tako da upam, da se čimveč naučim, še malo preberem in na ta način tud psihično dozorim, da bom kos dogodku user posted image

Punce, zdej pa šibam, da bom čimprej fertig, da grem lahko s psom ven. Aja, sam vas pa moram pohvalt vse študentke. Se spomnim sebe, da mi je blo vsako pomlad tok težko se učit, ker se je zuni vreme začel, na faksu pa vrhunec dogajanja. Groza! Da bi bla pa še noseča zraven, ko si človek še bolj želi miru, sončka, svobode, pa ne vem, če bi zdržala. Res ste pridne user posted image ! Svaka vam čast! Pa še tašče prenašat! Držte se!
Pa, pa

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?