Naty*Taja
|
Hojla! Jaz sem tudi tu, sam, ko se odločim pisat in potem en čas čekiram, pa ni nič novega... potem pa za en čas obupam . Pa ne z montijem, sam s pisanjem na forum. Drugače pa jaz še kr vztrajam, z občasnimi greškami s kakim unijem al pa kremšito . Sem pa zadovoljna, ker gre kljub temu počasi a vztrajno dol! Zdej so mi pa one cote od januarja že res tak prevelike, da jih bom sam še oprala in pospravla - mi je škoda stran vržt, ker so še skor čist nove . Mogoče jih bo pa katera kolegica rabla, al pa jaz, ko bom spet noseča... Moj ITM je pa padu že na 25, tak da sem že skor pri onem normalnem. Sej je 24 menda že ok? Laufam ne, ker je to edini šport, ki mi nikoli ni bil pri srcu! Še ko smo morali v šoli laufat, mi je bila muka, ne pa da bi šla sama od sebe... aa Sem si pa zrihtala kolo in sedež za tamalo gor, tak da bova kmalu začeli. Ne vem, če ga je moj že podmazu - je zdej dve leti v garaži stal! Jedilnik je še kr podoben.... ka pa čem komplicirat, če mi pa to kr paše. Ja, draga Meta - jaz še vedno pravim, da tole ni dieta, ampak način prehranjevanja. Če se boš odločla, se moraš za vse življenje, vsaj približno držat teh načel in nikoli ne bodo prišli izgubljeni kg nazaj! Je pa tak, da sem že pri parih primerih, ki so kr takole približno vedeli, zakaj se gre, ugotovila, da jim ne hasne! Po moje je pa to zato, ker moraš knjigo prebrat, da ti je res jasno, na kakem principu tole deluje. Kr hitro namreč na primer zamenjaš stročji in zrnat fižol, pa kuhan in surov korenček....ja sej vem, ni razlike na zuni, glede GI, ki je temelj vsega, pa je zelo velika razlika. A ne punce? Tak da, ti nas kr spremljaj, vzporedno pa si preberi knjigo "Jem, torej hujšam." in se nam potem pridruži. A sem preveč nakladala? Sej že grem...pospravljat