|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Montignac
16.2.2007 7:54:27   
Pajaca
Imam Jem torej hujšam, tko da bi uno drugo mela z recepti.

Študiram, sam tale vikend je pust pa še rd imam tko da se bom sam mal merkala, pol pa drug teden štartam.

Sam še izpiske si naredim.

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
   RE: Montignac
18.2.2007 11:42:32   
Naty*Taja
Pajaca, jaz imam ono z recepti, sam v "trdi obliki"user posted image . Je pa tak, da moreš imet ful časa, če hočeš tisto kuhat, vsaj za moje pojme. Pa polno enih stvari, ki pri meni v praksi kmalu proč pridejo....  Tak da jaz je ne uporabljam ravno veliko. Razen mogoče za idejo, kaj pripravit, potem pa kr po svoje naredim.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
   RE: Montignac
19.2.2007 9:20:43   
Pajaca
Saj jaz bi to bolj za ideje pa da vidim kako on to skombinira. Kuhat pa se mi ne da, pa tud nimam kje. Verjetno bo treba kar v službi jest, sam tu je itak problem, ker v menzah drugega kot mešane zelenjave in krompirja za prilogo še niso vzeli. Tko da kaj vem kako bo.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
   RE: Montignac
20.2.2007 13:42:38   
dulcinea
Ojla punce, kje pa ste? Moje kile še zmeraj stotijo. Prav tako moja bolezen. V četrtek sem bila že čist vredu, potem me je pa v soboto spet napadlo. Tokrat sem imela zamašen nos in smrkala na polno. In tako sem danes v službi ostala brez glasu. Otroci so imeli cel dan tiho mašo. So morali, če so želeli kaj slišati. No in sem se odločila, da me bo grlo še dolgo bolelo. user posted image  So vsaj tiho. vem da tole ne paše sem, ampak mormnekomu povedat, pa ker me glih berete... user posted image

Morm pa povedat, da sem se odločila, da ko ozdravim, da začnem počasi popoldne teči. In to 3x na teden, pa magari po dve minutki. Pa upam, da me ne  mine prehitro.

LP, D

PS: Javite se kaj.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
   RE: Montignac
21.2.2007 7:38:04   
al1*
Samo da vas malo pozdravim!
Glede hrane je tako-tako. V petek gremo na počitnice, ko pridemo nazaj, pa si grem kupit teniske in začnem tečt - Duli, a greva skupaj?

Glede knjige z recepti pa se strinjam z Naty-Tajo: dobiš kakšno idejo, pa malo po svoje pokombiniraš.


_____________________________

lp


(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
   RE: Montignac
21.2.2007 13:23:20   
dulcinea
Al1* lahko se spodbujava skupaj. Ker drugače mi bo dol padlo vseskup. Včeraj sem po dolgem času mal pilates probala. Mater, saj se ne morem pripognit, ker mam tak trebuh user posted image

Kile še zmeraj čist iste... user posted image

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
   RE: Montignac
21.2.2007 21:11:15   
rainbow
Ojla!

še jaz dam glas od sebe.

Dulci, saj bo; jaz tudi kar ne morem se začet začet rekreirat. Ful bi šla na aerobiko... mam že teniske, hlače, vse. Samo it še je treba. Te viroze so pa hude letos; in te čisto razumem, glede službe; si dobra, da si sploh šla. Jaz sem zadnjič, ko mi je vdarilo na grlo, šla kar v bolniško za par dni. Ker potem si sploh ne opomorem, sem mi zdi, da bom imela kar skozi s tem težave. Glas pa v naši službi rabiš, vsaj z najstniki.

Glede kil sem pa zelo zadovoljna, ker so mi zdaj, po boleznskem minusu končno prav ene hlače od kostima, ki mi še edine do zdaj niso bileuser posted image user posted image user posted image  in za poletje imam cel kup prevelikih stvari od laniuser posted image , zdaj pa ne vem, ali jih naj dam ožat šivilji, ali naj jih nekaj pustim za kake hude čase (ki pa upam, da jih ne bo). Verjetno bodo kar romale šivilji.
Tudo pri kuhi sem kar pridna in se v glavnem držim pravil. Včasih mi edino pobegne kakšna čokoladica od mojih puncuser posted image

kako kaj ostale , upam, da kaj finega kuhljate te dni. Zaupate kaj??


_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
   RE: Montignac
22.2.2007 9:57:40   
Pajaca
Hojla!

Evo začela sem s pripravami na montignaca in v ponedeljek štartam, do takrat pa na izi.

Ampak sem pa pridna na področju telovadbe in sicer grem trikrat na teden migat in je super. Sicer mi je muka vstat s kavča in it, ampak ko sem enkrat tam mi je luštno. In zdaj po 3 mesecih nekje pod mastnim trebuhom že čutim trde trebušne mišice. Tko da super ni kaj.

Mam pa par vprašanj v zvezi s hrano in sicer. Solata... v kombinaciji s kakšno hrano lahko jem lepo pripravljeno solato s kisom, oljem in soljo???

Pa kaj naredite rečmo v službi. Jaz moram kar jesti v službi, ker ko pridem domov se mi dva mulca obesita na noge, tukaj pa lahko vsaj v miru jem. A nastane problem. Ok neko meso se bo dobilo, bom že brez omake jedla (predvidevam da je notri kaj moke), ampak priloge so pa boge... krompir na tisoč načinov, riž, njoki... in seveda zelenjava (pretežno korenje, grah in še kakšna cvetača). Kaj naredite v tem primeru??

Druga vprašanja pa drugič... lp vsem

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
   RE: Montignac
22.2.2007 11:46:25   
2mama
Pa da se še jaz malo javim. Evo, mene je samo v ponedeljek neslo za 2,5 kg. Ne sicer zaradi truda, ampak zaradi bolezni. Neka trebusna gripa ali kaj podobnega, skratka, šlo je pri vseh moznih luknjah ven, not pa pri nobeni. user posted image  Isto v torek. Jest sem začela šele včeraj neko malenkost, ko se poberem, pa nadaljujem z vami. Tudi oba user posted image user posted image  sta nekaj bolehna, in sicer je eden rahlo prehlajen, drugi ima ze tretjic v kratkem casu bronhitis, tak da se komaj pokonci drzim.
Dulcinea, Al1 - tudi jaz bom takoj ko se zbasem s teh viroz, zacela teci. Skupinska motivacija?
Rainbow - cestitke! Tudi jaz bi ze rada kmalu oblekla kak kostim za v sluzbo (ceprav bom se vsaj do jeseni na porodniski)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
   RE: Montignac
22.2.2007 14:31:07   
rainbow
Ola! Spet jaz, kak sem motiviranauser posted image

pajaca, solato lahko pa res je z vsem možnim; edino kar je treba pazit pri prvi stopnji, da ne mešaš beljakovin z ogljikovimi hidrati pri kosilu in večerji; tak da lahko ješ mesne jedi/ribe+zelenjava ali pa škrobne, polnozrnate zadeve +zelenjava.

v službi je pa res problem. Po moje ali meso+zelenjava, ali pa občasno kak pregrešek, če ne gre drugače. Te pa razumem glede otrokuser posted image

2mama, ojoj, to se tudi meni občasno dogodi, prav nič fajn. zaradi kil se človek še ne sekira, ampak take zadeve človeku vso moč in energijo poberejouser posted image ; upam, da se bosta otroka zlizala brez hujšegauser posted image

Nobena noče napisat kaj kuhateuser posted image  zato bom jaz: danes za kosilo štruklji iz polnozrnatega vlečenega testa s skuto in jagodami, zraven pa se pečejo še melancane in bučke za jutri ali pa večerjo.

lep dan še

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
   RE: Montignac
22.2.2007 20:32:55   
al1*
Hoj!

Se že veselim skupnega teka! Teniske imam bolj ali manj že nagledane, ona ura za pulz merit me tudi že čaka.

Jutri gremo na počitnice in imam že cel dan pakiranje. Itak sem kaj pozabila, ampak se tolažim, da v treh kovčkih mora biti dovolj krame, da preživimo en teden.

Lepo se imejte, se oglasim naslednji vikend!


_____________________________

lp


(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
   RE: Montignac
23.2.2007 12:22:03   
tanikaa
Ahoj punce. Kar sram me je, da se tak dolgo nisem oglasila. Ampak kot vidim, vi še vztrajate. Pridne. Saj tudi jaz vztrajam. user posted image  Mam 2 kg manj (bil je že skrajni čas), pridno hodim na Hypoxi, pazim na prehrano in v službi delam ko črna živina user posted image  In prav to delo je krivo, da se nič ne oglašam tle gor. Vas prav pogrešam. Samo kaj, ko je služba prva. user posted image  V ponedeljek mam prvo merjenje obsegov (boki, trebuh, stegna...). Držite pesti. Saj vem da so šle maščobne oblogice malo dol (vidim po hlačah, pa tudi koža je lepša), ampak vseeno me je strah, da bo moja sestra razočarana nad mano. Ker res veliko pričakuje od mene. user posted image  Ampak 10 let star celulit....hja, to pa tudi ni od muh.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
   RE: Montignac
23.2.2007 20:10:44   
Naty*Taja
Hojla. Jaz sem še z vami in sem kr pridna, danes me je malo zaneslo user posted image .
Vagam se ne, zaradi motivacije, so mi pa cote bolj prav! Oz. nedaj mi jih  že malo visi, pa pas sem že za 4 luknjice prestavla... ja to pa je užitek! Ja pa pohvale tudi že padajo, (razen naše glupe mame, ki mi je rekla, da sem vedno bolj okrogla, al neki podobnega user posted image , eni pač ne prenesejo uspeha drugih)
No jem pa tak skor vsak dan isto, tak da mi je že malo brez veze pisat user posted image .
Zjutraj je kak sadež- jabolko, mandarina.... potem pa kavica z mlekom in kruh z marmelado, al pa light mlečnim namazom, od LM, Za kosilo pa mesek, zelenjavca, solatka, pa za predjed kaka jajčka, sirček... Za večerjo pa zadnje čase prakticiram kr sadje in tekoči lahki jogurt, ker nimam časa kuhat! Sem se namreč na polno vrgla v diplomo in imamm bolj malo časa za kej drugega!
Zdej pa grem naprej pisat.... Čao in zdržte! Pa bravo za vse uspehe!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
   RE: Montignac
26.2.2007 15:03:53   
dulcinea
Ojla bance. ja kje pa ste? Jst uživam počitnice (v pripravah pa kontrolkah) hehe

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
   RE: Montignac
26.2.2007 15:55:03   
2mama
Dulcinea, kdaj zacnemo tect? Danes sem bila dobro uro zunaj na sprehodu (takem fuuul pocasnem) z user posted image user posted image  (da sta spala) in moram priznat, da je pasalo 300 na uro. Zdaj bi pa pocasi ze lahko spet kak tek, da bo srcek bolj delal. In da bo sla spet kaka kila vec dol.

Tanikaa, kako ti je vsec Hypoxi?

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
   RE: Montignac
26.2.2007 22:01:20   
dulcinea
Ta teden še ne. Imam dopust - počitnice, in to kar precej delavne. Že od petka se cele popoldneve zunaj na zraku. Pri mojem namreč pobirajo trto za v trsničarstvo in se mudi. Tko da kar precej gibljem. Pa mi prov paše bit na zraku. Drug teden pa začnem počasi, pa magari po dve minutki. Kolkor bom pač zmogla. K v tej knjigi Idealna dieta, ki se ravna po Montiju, pa sem jo pred kratkim prebrala, je neki trening, kjer začneš prvi teden tri dni (vsak drugi) po dve minutki, ampak mislim da 5x. Se pravi ponedeljek, sreda in sobota 5x po dve minuti. (matr sem zabluzila). No pol pa drugi teden po tri minutke al kako že. Bom šla jutr prebrat pa sporočim. Za vse tiste, ki bi rade tekle. No, ve lahko kolkr morete, sam jaz vem od prej, da je tek zame precej naporen.

Ajdi grem ninat. Pa se tipkamo.

Aja, če ima katera čas ta teden ob dopoldnevi, drugače pa zvečer sem dosegljiva na MSNju na naslovu dulcinea@email.si

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
   RE: Montignac
27.2.2007 23:39:56   
Naty*Taja
Halo.Pa men se zdi, da ko se jaz javim, da kr nekam poniknete?!user posted image
Kr ni vas! A res nimate časa? Jaz trenutno pišem diplomsko, imam cele kupe cot, kuham, pospravljam in se ukvarjam z dvema mulcema.... pa si vedno vzamem čas, da prečekiram tole temico in one dve, kjer sem še bolj aktivna....
No ja zdejle nisem ravno pridna, ker sem pri deci refoška - ne vem, kaj me je prijelo! Drugače pa se še kr držim - sem danes dobila take pohvale, da imam še bolj voljo! Pa sej tale monti ni tak težak.
Grem zdej spat, ker se mi oke že skup lepjo. user posted image
Zdržte in javljajte se kej bolj pogosto, pa četudi na račun kake ritke! user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
   RE: Montignac
28.2.2007 9:49:11   
dulcinea
Nati, jaz imam isti občutek. Kadar imam jaz čas vas čekirat, kar nobene ni. Zdaj ko imam dopust, ni nobene gor. Včasih pa komaj preberem vse, kar napišejo babnce tle gor. No, jaz tudi ta teden malo grešim, ker tašča tko dobro kuha. Dobra si, ker pišeš diplomo ob dveh tamalih in vodenju gospodinjstva. Kaj pa je tvoja tema. Meni namreč ne uspeva, čeprav nimam druzga posla, kot služba. Kaj čmo, mal ima tudi lenoba prste vmes.

Grem zdaj probat kako stran od diplome spisat,  ker sem glih voljo dobila. Jaz diplomo namreč pišem že zelo dolgo user posted image

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
   RE: Montignac
28.2.2007 11:46:48   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Jaz diplomo namreč pišem že zelo dolgo user posted image


No še ena se javlaj. user posted image  Mam občutek, da bom prej penzijo dobila, kot pa naredila diplomo. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
   RE: Montignac
28.2.2007 14:37:20   
Rožica I
Ja, pri meni se je tudi pojavila dilema, kaj bo prej: diploma ali linija?!
Ponavadi je tako, ko se učim, jem kot zmešana. 2x na leto pa sem na postu- takrat je super, zlahka se učim, kile pa kar izginjajo (no, potem se pa tudi vrnejo user posted image ).
Prepričana pa sem, da bo kmalu (najkasneje do konca 2007!) oboje ok user posted image user posted image user posted image !

Samo voljo moramo imet, Montyjevke user posted image !

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
   RE: Montignac
28.2.2007 22:26:42   
Naty*Taja
Dulči in Tanika dejmo, dejmo se zmigat!! Bomo šle potem zapit, ko bomo fertik!!! Vama bom jaz eno brco v rit poslala pa malo volje v paketu, vedve pa meni čas in si bomo quit! (al kak že user posted image ) No, resno gremo tekmovat, kira bo več napisala in več shujšala! user posted image  Po moje bomo tak pile že maja.
Dulči moja tema je: Pravilo vključitev in izključitev na distributivnih mrežah!
A zastopiš za kaj se gre? Neki s področja matematike.
Pa vedve, kaj pišeta?
Rožica pa ti tudi ja-.... sej sem te vidla,kr uresniči cilje!
Zdejle pa glodam polnozrnate kekseuser posted image . Sej vem, da nebi smela.
A vete, da me soseda, ki me btw ni vidla že ene par mesecev, ni spoznala, ker sem pofarbana in .... shujšana! user posted image  
Grem zdej spat, jutri pa v MB po literaturo. A ve mate že vse tri literaturo in temo? user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
   RE: Montignac
2.3.2007 7:51:37   
Rožica I
Naty-Taja- jaz še ne! Imam nekaj izpitov še pred sabo, tako da še razmišljam o tem! Vse mi je zanimivo, se je težko odločit user posted image !

No, prvi dan posta (sveže stisnjeni sadni in zelenjavni sokovi, mnjam!) je mimo. Počutje- super!
Po postu pa spet- Monty!

Veselo na noge, punce in en lep dan vsemuser posted image

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
   RE: Montignac
2.3.2007 9:16:45   
Naty*Taja
Punce vam morem povedat! Sem šla zdej one, pred obema porodoma zapakirane, cote poskušat in mi je vse prav!!user posted image  Jaz kr ne morem verjet!, da mi za letošnje poletje ne bo treba nič kupovat! Res sem ful vesela.
Pa spet se nobena ne javi, po mojem postu, razen tebe rožica.user posted image  

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
   RE: Montignac
2.3.2007 10:00:50   
dulcinea
Ojla!

Evo, jaz se javljam. Včeraj smo šli smučat na Kanin. Bila sme vesela, da sem vsaj malo razmigala spet. No saj prejšnji teden sem pošteno delala v trtah. In mi je kar kul bit nasvežem zraku pa nekaj delat. Da se vrnem na smučišče... In je reku žičničar spodaj, da se ne splača it gor, da je megla, da ne vidiš krivin na svojih smučkah user posted image . Pa smo šli v Bovec na kavo in nam tam reče šef, da je gor sonce in da naj gremo kar nazaj. Pridemo nazaj, pa so spet spodaj rekli, da je gor megla. No in smo se kar domov odpravili. Da bi se pa samo gor pa dol peljali, se nam je pa zdelo malo preveč. Pa smo šli domov. No in pridemo domov, pogledamo na kamero v živo. SONCE. user posted image  Sicer je blo takrat res nekma megleno, ko smo hotli it gor, potem se je pa razjasnilo. Sem šla kar spat popoldne user posted image  Pol sem pa zvečer pojedla še dva mala princes krofka, tko da je bil dan popoln. Moje kile še kar stojijo, pa čeprav grešim na polno. Drug teden pa res. Začnem malo lavfat popoldne. user posted image

Naty-Taja lepo, da so ti prav cunjice izpred poroda. user posted image user posted image

Aja naslov moje diplomske (še nisem oddala dispozicije, ampak mentor je reku, da bo OK) je Izdelki iz odpadnega materiala v podaljšanem bivanju. Tko bl na izi vseskup. Pa packam že ful časa. Me je kar mal strah spet kontaktirat z mentorjem. Upam, da si ni premislil. user posted image

Grem pisat, čaw

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
   RE: Montignac
3.3.2007 20:19:24   
Naty*Taja
Ka je zdej babike, a ste spet vse všle po mojem postu? A morem avatar spremenit, al kaj?user posted image  Povejte no mal kak grešite, če druga ne! Jaz sem danes za večerjo en pir!user posted image  Pa sem kr mal vsekana, glede na to, da nič ne pijem! Če se mi je ga pa takooooo zluštalo! Bom spet od ponedeljka naprej ful pridna!
LP IN pište kej

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?