rainbow
|
ojla! najprej moram rečt, da imam tudi jaz neko obdobje nezdravih sladkarij sedaj in se mi že zdi, da je mogoče ena slaba kilca gor šla. Bad, res. Upam, da me hitro mine, samo dokler so milke doma 2mama, zagotovo je počasi dol bolje kot hitro dol in pol spet hitro gor. Ampak se ti bo splačalo, boš videla, potem, ko boš lahko šla v šoping po novo garderobo in to manjšo številko Moram pa reč, da meni sedaj, ko sem že shujšala, občasno pada motivacija, kar nekaj bi jedla, pa predvsem čokolado ; ko sem pa bila na 1. stopnji, pa sem bila total prepričana, da v življenju več ne jem mlečne čokolade. hahahhhaahaha kakšna šala. Ljudje smo slabiči, vsaj jaz sem. Dobro, zdaj vsaj vem, kdaj je dovolj in se vrnem malo na 1. stopnjo in pol nekaj časa spet drži. Pozdravljena unnna! veš, kaj, če si pojedla en jogurt, pa res nič ni takega; veš, kako finto sem jaz imela na začetku, ko mi navadni niso dišali, ali pa skuta+navadni jogurt, pa sem si dala malo marmelade brez sladkorja zraven. je bilo takoj bolje. Dulci, pozdrave tudi tebi ; naty-taja, saj nekaj časa rabi človek, da not pade, kot se reče; sem pa jaz enkrat dala tu gor take kratke izpiske iz knjige, sam kje so, ne vem, ko je toliko strani. Mogoče jih pa najdem, pa jih sem prilepim. držte se