|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Montignac
26.3.2007 13:21:41   
pina-1
jaz tudi uporabljam marmelado od mercatorja in je full dobra. žemljice sem sama spekla iz polnozrnate moke in semen in so full dobre... krompirja in riža ne jem, ampak s testeninami imam pa malo probleme, ker sem nora nanje- jem pa le graham, sojine, polnozrnate....
sem si tudi zelenjavno juhico skuhala ( bučke, divji beluši, grah, fižol in por) in je bla mega....
me pa zanima ali je prehranjevanje na tak način ok:

sok dveh pomaranč
Z: žemljica + marmelada
M: suhe slive, mandelni
K: zelenjavna juha + šampinjoni na žaru + košček mesa + rukola + skleda solate
V: zelenjavna juha + sir

Vmes ko me zgrabi panika po sladkem zagrizem v jedilno čokolado ali "ubijem" kakšno sadje. Pojma nimam če je to ok. Tehtala se pa še nisem, ker me je strah....user posted image

_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
   RE: Montignac
28.3.2007 9:40:14   
aisha3
Kje ste punce? Vse zaspale?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
   RE: Montignac
28.3.2007 13:12:59   
Pajaca
HOJLA!

Se vam po dolgem času spet malo javim, bolj malo se tukaj dogaja, pa pol malokrat sem zaidem.

Pri meni grejo kile dol, pa čeprav sem si tegale Montignaca malo priredila. Pač se bolj držim 2 stopnje kot prve. No ko kile ne bodo šle več dol, bomo šli pa na 1 stopnjo. Saj ne vem če je to ok, a vseeno kaj me briga.

pina-1..... tale tvoja juhica ima v sebi grah in fižol in to dvoje ne smeš kombinirati z mesom ali sirom. (ok stročji fižol lahko, navaden fižol pa ne). Torej bi morala biti ali juhica brez graha in fižola, ali pa zraven ne paše mesek. Če smo ful natančni.

Kar se tiče jedilne čokolade ni nič narobe če kakšen košček popapaš. Sam merki, da je v grenki čokoladi čimmanj sladkorja. Pa da to ni cela na dan. Tudi sadje po moje ni problem, če ni po obroku, če pač vmes je nekaj časa, pa če to ni banana.

Punce a kaj veste če sta se drugidve knjigi od Montignaca (Montignacovi recepti in jedilniki in pa Prehrana po Montignacu) znašli že v pdf obliki. V naši knjižnici sta za pol leta vnaprej rezervirani, jaz pa bi ju rada vsaj preletela, da vidim kako in kaj. Torej če ima katera to knjigo za posodit, za skopirat, al pa če se ji da čez skener vržt bi se priporočala. Saj jo lahko sama poskeniram, pa vam jo okrog pošljem, sam da mal vidim kakšna je. Firbec babji ni kaj.

No fajn hujšejte še naprej.

(odgovor članu aisha3)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
   RE: Montignac
28.3.2007 13:57:32   
dulcinea
Ojla!

Evo mene. Jst pa ta teden malo štrajkam. Ta vikend je imela soseda birmo ap smo papcali, ta vikend pa ima moj lubi 30 let. Tko da bo spet tko tko.

Vas pa berem vsak dan. Na žalost je ful malo časa za pisat.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
   RE: Montignac
29.3.2007 12:25:13   
Tonchka
Živjo vsem!

Jaz pa sem nova tukaj na hujšanju, sem vas že prej malo čekirala, zdaj pa bi se vam občasno pridružila pri debati o Montignacu. Jaz se "z njim" ubadam od začetka decembra. En mesec sem se kar dosledno držala in shujšala 5 kg. Zdaj pa se že 3 mesece držim tega načina prehranjevanja samo na pol, pa je šlo dol 4 kg. V načrtu imam še 5 kg, ampak ful mi motivacija pada in skoz bi nekaj jedla in se bojim da se bi mi kile vrnile. Problem je v tem , da se ful težko uprem sladkarijam in krompirju.
No, danes sem se odločila, da spet resno zastavim.
Lepo se imejte.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
   RE: Montignac
29.3.2007 15:01:18   
Allia
Punce, pozdravljene. Jaz sem se malo potuhnila, ker že 3 dni golfam.Z golfanjem sem pa začela tko, da sem pojedla 2 žlički montija, ko sem ga dajala hčerki in potem je bilo konec.Se mi je od želje po čokoladi kar zmeglilo pred očmi....in potem je sledil napad na kinder čokolado.Zdaj bom pa kar nadaljevala z Montijem, jah, kaj pe čem?user posted image user posted image user posted image Upam, da se to ne bo kaj preveč poznalo.

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
   RE: Montignac
29.3.2007 16:23:10   
dulcinea
user posted image Jaz pa gledam, kako grešiš z montijem. Saj vendar hujšamo po Montiju. Pol mi pa kapne da si verjetno jedla Monte iz Zotta. user posted image user posted image


_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
   RE: Montignac
30.3.2007 10:09:18   
Naty*Taja
Hojla punce. Jaz sem tudi še z vami, sam pišem diplomo in ne smem foruma odpret, ker je potem mimogrede urca mim. Pa se mala zbudi, al pa tašča nima več časa.... No jaz se v glavnem še vedno držim, tudi grešim, tak da ne vem če gre kej dol al ne. Vagam se ne, da mi motivacija ne pade, se pa veliko bolje počutim in cote so mi fajn prav. V pon. spet začnemo z aerobiko, do sedaj je bila vaditeljica na bolniški kak mesec, tak da ni blo nič. Sem hotla kolesarit, pa je skoz slabo vreme, tak da tudi to odpade. No komaj že čakam, da se orng razmigam. Ko sem pa brala tele naše nove se mi pa zdi, da jih kr neki dela orng napake, banane, pa kruh za kosilo, pa premalo obilni obroki.... po moje punce je vseen boljš, da si vsak dan vzamete 10 min pred spanjem in preletite knjigico še enkrat! Jaz jo bom tudi ... takoj ko pošljem diplomo v prvi pregled. Kr malo pozabiš, kaj točno. Sem imela zadnjič probleme s stročjim fižolom, če da ali ne zraven mesa....? Bom preštudirala še enkrat.
Pajaca imam pa jaz tole drugo knjigo receptov. Če mi jo boš ziher vrnila, ti jo lahko tudi posodim za en čas, da jo skeniraš, al pa skopiraš, ker itak zdejle nimam cajta brat oz. tam ven recepte proučevet. Piši na zs in mi daj naslov pa ti jo pošljem.
No grem  zdej in zdržte.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
   RE: Montignac
30.3.2007 11:07:35   
2mama
Punce, meni pa je tako dol padlo - pa ni problem gresenje. Enostavno vas prosim za malo spodbude. Meni gre dol, pocasi, po 2 kg na mesec zdaj. Ampak zdaj sem v fazi PMS in me tolk stvari vrze s tira. Moja mami si je kupila neke nove zadeve, vmes eno ful frajersko jakno. Pa jo poskusim in mi je bila vez rit seveda preozka. Moji mami, ki je celo zivljenje nosila konfekcijo 54 ali vec, pa prav!!! No, roko na srce, moja mama ima raka in hujsa zarad tega, je zdaj na konfekciji 42, pa vseeno. In potem srecam nekdanjo sosedo, se bliza 50im, ful slank in padem dol. Sicer je tudi ona izgubila zarad dedca, ki jo je pravkar pustil, ampak ima sanjsko postavo. Potem sem zapadla v malodusje in kar naenkrat mi je monti premalo hiter in bi kar neke druge metode pokusala. Pa me en glas opomni, da je bolje pocasi in za dlje casa kot na brzino in napol. Eh, jaz se danes enostavno vec v spegl ne morem pogledat, tak mi gredo te kile na meni na zivce. HELP, plis.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
   RE: Montignac
30.3.2007 12:24:30   
Tonchka
Živjo vsem!
Evo jaz sem se včeraj cel dan ful lepo držala in bila prav vesela, zvečer pa se "nisem mogla" upreti sadnemu jogurtu in sem ga pobasala.  Jaz 1000 % ne bi mogla imeti neke stroge diete (edino če bi bila na smrt bolna), ker enostavno preveč slabo vpliva na mojo psiho- bolj kot kakšen kg preveč. Imam nekaj kolegic ki so se držale drugih strogih diet, pa so se VSE zredile nazaj, pa še zoprne so bile skoz (valda če so ble pa skoz lačne). Tako da se meni zdi Monti kar sprejemljiv (edino sladkarije ful pogrešamuser posted image user posted image user posted image user posted image ). Kilogrami grejo pa ful čudno dol. Včasih po tri tedne nič, včasih pa 2 kg v enem tednu (takrat ko sem se striktno držala knjige), tako da punce ne obupat, sicer pa je itak tako prehranjevanje zelo zdravo, to paje tudi nekaj....

LP vsem.

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
   RE: Montignac
30.3.2007 13:46:34   
rainbow
ojla!

najprej moram rečt, da imam tudi jaz neko obdobje nezdravih sladkarij sedaj in se mi že zdi, da je mogoče ena slaba kilca gor šla. Bad, res.
Upam, da me hitro mine, samo dokler so milke domauser posted image

2mama, zagotovo je počasi dol bolje kot hitro dol in pol spet hitro gor.  Ampak se ti bo splačalo, boš videla, potem, ko boš lahko šla v šoping po novo garderobo in to manjšo številkouser posted image user posted image

Moram pa reč, da meni sedaj, ko sem že shujšala, občasno pada motivacija, kar nekaj bi jedla, pa predvsem čokoladouser posted image ; ko sem pa bila na 1. stopnji, pa sem bila total prepričana, da v življenju več ne jem mlečne čokolade. hahahhhaahaha kakšna šala. Ljudje smo slabiči, vsaj jaz sem. Dobro, zdaj vsaj vem, kdaj je dovolj in se vrnem malo na 1. stopnjo in pol nekaj časa spet drži.

Pozdravljena unnna! veš, kaj, če si pojedla en jogurt, pa res nič ni takega; veš, kako finto sem jaz imela na začetku, ko mi navadni niso dišali, ali pa skuta+navadni jogurt, pa sem si dala malo marmelade brez sladkorja zraven. je bilo takoj bolje.

Dulci, pozdrave tudi tebiuser posted image ;

naty-taja, saj nekaj časa rabi človek, da not pade, kot se reče; sem pa jaz enkrat dala tu gor take kratke izpiske iz knjige, sam kje so, ne vem, ko je toliko strani. Mogoče jih pa najdem, pa jih sem prilepim.

držte seuser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
   RE: Montignac
30.3.2007 13:54:56   
rainbow
evo, mojih izpiskov, če se komu ne da brat knjige:

ZDRAVO PREHRANJEVANJE PO MONTIGNACOVI METODI

Prepovedana živila:

Krompir
Izdelki iz bele moke:
-         bel kruh
-         testenine
-         peciva
-         keksi
-         rogljički…
prečiščen riž
korenje
med
koruzni kosmiči
lubenica
sladkor
sladkani kosmiči
čokoladne sladice
mlečna čokolada
sladoled
banane

PRIPOROČENA ŽIVILA

Polnozrnat kruh, kruh z otrobi
Nerafiniran riž
Nesladkani kosmiči
Ovseni kosmiči
Sveži sadni sok brez sladkorja
Testenine iz črne moke/graham/polnovredne
Mlečni izdelki (iz posnetega mleka, s čim manj maščob)
Čičerika
Leča
Sveže sadje
Marmelade brez sladkorja
Ješprenj
Črna čokolada s 70% kakava
Fruktoza
Soja
Arašidi (neluščeni)
Zelena zelenjava (oz vsa zelenjava)
Šampinjoni








ZJUTRAJ na tešče

-         spijemo sveže iztisnjen sok pomaranče/limone/grenivke
-         pojemo en sadež: kivi, jabolko

ZAJTRK 20 minut kasneje:


zajtrk z veliko ogljikovimi hidrati


-         polnozrnat kruh /graham kruh/kruh z otrobi/polnozrnat prepečenec
-         kosmiči brez sladkorja
-         sadna marmelada brez sladkorja
-         posneto mleko
-         pusta skuta
-         jogurt
-         kava brez kofeina
-         blagi čaj
-         kompot brez sladkorja
brez maščob (maslo, margarina) in polnomastnih mlečnih izdelkov


zajtrk iz beljakovin in maščob


-         umešana jajca
-         trdo kuhana jajca
-         jajca na oko
-         omleta
-         slanina
-         hrenovke
-         domača, kuhana šunka
-         siri
-         posneto mleko
-         kava brez kofeina
-         čaj

brez kruha!!


zajtrk samo s sadjem


-         različno sadje
-         mlečni izdelki iz posnetega mleka

MEDOBROKI

-jabolko, nekaj mandljev, lešnikov ali orehov, košček polnozrnatega kruha, košček sira s čim manj maščob








KOSILO

Sestavljeno iz predjedi, glavne jedi, sira ali jogurta kot sladica

Brez kruha!!!

a)   predjed
-         surova zelenjava (paradoižnik, kumare, šampinjoni, stročji fižol, por, zelje, cvetača, brokoli, artičoke, kisle kumarice, redkvice
-         vse vrste zelene solate
-         začinjena s prelivom (sol, poper, vinski kis, olivno olje)
-         ribe
-         mesnine
-         jajca

b)   glavna jed

-         meso (perutnina, goveje, svinjina redko)
-         ribe
-         priloge (zelenjava, dušena, kuhana na sopari)


VEČERJA

Mora biti najlažji obrok dneva in popolnima brez maščobe

-         zelenjavna juha kot predjed
-         priporočena leča, grah, fižol
-         testenine z zelenjavo
-         ali samo sadje z jogurtom
-         ali žitarice  z jogurtom/skuto


_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
   RE: Montignac
30.3.2007 15:01:33   
2mama
Hvala za izpiske in za spodbudo.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
   RE: Montignac
30.3.2007 20:28:38   
2mama
Dulcinea, evo, jaz sem s tabo pri teku. Danes zacela. user posted image user posted image user posted image  Morala sem nekak prebavit to slabo voljo in sem jo. Ti si še tudi pridna?

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
   RE: Montignac
30.3.2007 22:16:04   
Naty*Taja
2 mama- posluši, pa kaj je s teboj!! Verjemi, da je boljš bit debel, kot pa bolan al pa brez ljubljenih in suh! Sorry za tvojo mamo. Ej no sam res se posluši kaj govoriš! Zavidaš suhicam ne po svoji volji! Sorry, ampak res bi te po riti!
Dej poskusi kake debelejše kot si ti pogledat in boš kr veselje dobila! Pomaga res. Ljudje smo pač tak nareti, da smo veseli, če smo boljši in žalostni če smo slabši! Sej bodo tudi te naše kilce šle rakom žvižgat.
Lahko pa naredmo tekmovanje, katera dlje zdrži čist brez greha in mogoče bomo imele še več zagona??!!user posted image  Bomo fouš ena drugi. user posted image  Tista, ki se pa prva pregreši, da pa za pijačo na enem zmenku? A ste za?
Ja sej vem, da mi mal trga - grem spat pa se slišmo, ko mi bo odleglo user posted image .

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
   RE: Montignac
31.3.2007 8:54:12   
MICI13
Jaz se tudi že lep čas odločam za hujšanje po knjigi Montignac, knjigo imam že kar neki časa. Zdi se mi da je hrana čisto vredu, saj sem se tako jedla v študentckih letih. Sedaj kuham še za dva, ki nimata problema z preveliko težo se je pa težko odpovedat kruhu in krompirčku. V 3 letih sem se zredila za 10kg, pa tudi prej nisem bila suhica imam pa tudi celulit, ki ga prej ni bilo, kljub kakšnemu kilog preveč. sem se pa veliko gibala -tekla. 
Sedaj pa preden zanosim bi se rada teh kg znebila,predvsem pa bi se rada navadila na zdravo hrano in se mi zdi ta dijeta čist ok.
Punce ali je katera shujšala po tej dijeti 10kg?
A bi šlo to v 3mes?
Moram,začela bom kar danes,pa še vidm da nisem edina, ki se ukvarja s svojo težo?

(odgovor članu jupiter)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
   RE: Montignac
31.3.2007 11:32:15   
al1*
Pozdravljene!

Rainbow - hvala za izpiske.user posted image user posted image user posted image

Tudi meni je najhujša večerja - še posebej tiste dni, ko pridem domov ob osmih zvečer. Takrat jem tudi razne bedarije.
Sem pa tudi jaz že ves teden prehlajena, tako da je gibanje na nuli. Upam, da bo drugi teden bolje.

Mici13 - jaz sem tudi bila zaprisežena krompirjevka, zdaj pa krompirja sploh ne pogrešam. Sicer pa si vsake toliko lahko privoščiš tudi krompir, le da narediš zraven le solato.

Kaj boste pa kuhale ta vikend in naslednji teden? Malo novih idej potrebujem.
Mi gremo danes na kosilo k moji sestri.
Nedelja: pz svedrčki z melancanami in paradižnikom
Ponedeljek: piščanec z zelenjavo in kumarična solata
Naprej pa še nimam pojma.
Kakšen dan bom za večerjo naredila čokoladano torto po Montiju.Njama!





_____________________________

lp


(odgovor članu MICI13)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
   RE: Montignac
31.3.2007 14:12:34   
Allia
user posted image user posted image Ja, Dilcinea, sem mislila Monte od Zotte.Sploh nisem poštekala ko sem to pisala. Šele zdaj ko sem prebrala tvoj odgovor, sem se prav nasmejalauser posted image user posted image
Ja ta teden sem pa prav malo zabluzila, ker imamo same zabave - 3 rojstni dnevi.
Naslednji teden pa bom kar nadaljevala z montijem, našim in ne od Zotteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
   RE: Montignac
31.3.2007 18:21:04   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: 2mama

Dulcinea, evo, jaz sem s tabo pri teku. Danes zacela. user posted image user posted image user posted image  Morala sem nekak prebavit to slabo voljo in sem jo. Ti si še tudi pridna?


Jaz sem zdaj ta teden bla mal lenčina zaradi menjave ure. Drug teden pa spet grem. Komaj čakam.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
   RE: Montignac
31.3.2007 18:27:46   
dulcinea
Tista, ki se pa prva pregreši, da pa za pijačo na enem zmenku? A ste za?


Pol bom mogla pa jaz prva častit. Ta vikend na ful grešim. Sicer pa bi se res lahko dobile. Saj samo govorimo o tem.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
   RE: Montignac
31.3.2007 18:34:05   
2mama
Naty-Taja, saj vem, saj mas prav. Sem se ze sinoci tolkla po glavi. user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
   RE: Montignac
1.4.2007 7:39:31   
dory
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Jaz se tudi počasi nameravam spraviti k Montignacu. Trenutno sem v fazi premišljevanja, kdaj bom kupila knjigo.


tudi jaz...edino kar me spravlja v obup je,da je krompir prepovedan...jst pa odvisna od njega :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
   RE: Montignac
1.4.2007 15:58:47   
rainbow
Ola!

Joj, naty, kak dober predloguser posted image user posted image ; ker naju z možem pa bi morali zdaj že po riti, ker sploh nisva pridna, non stop nekaj grešiva-sladkarije seveda.

Mimi13, jaz sem shujšala 8 kg v dobrih treh mesecih. Seveda ne tak, kot zdaj jemuser posted image , ampak s striktnim upoštevanjem 1. stopnje.

ženske, res se mormo vkup vzet, tistim, pa ki ste pridneuser posted image user posted image user posted image , pa kar tako dalje.

lepo nedeljo še želimuser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
   RE: Montignac
2.4.2007 13:12:59   
Tonchka
Živjo vsem!

Sploh ne bopm omenjala da sem spet ta vikend zamočila na ravni črti, ma mene vikendi ful matrajo. Med tednom ni tako hudo, za vikend pa vedno kam gremo, ali pa je kdo pri nas in je ful težko. Da ne omenjam da se bliža Velika noč.....

Rainbow nisem vedla da lahko daš v nav. jogurt sadno marmekado, sem mislila da s tem spet mešaš OH in beljakovine. Pa thanks za kratek povzetek knjige. Jo imam doma pa nimam časa brat.

MICI13 meni je ratalo pribl. 10 kg v treh mesecih, ampak se nisem čisto skoz ali striktno držala navodil, je pa res da kadar sem se pregrešila je bilo to v majhnih količinah. Saj ti bo uspelo.

Zanima me ali ima katera kakšen dober recept za zelenjavno juho po Montiju. Bom zelo vesela.

Vsem LP pa veliko vztrajnosti in volje.



(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
   RE: Montignac
2.4.2007 14:05:30   
Allia
Jaz sem prejšnji teden malo štrajkala, pa sem se danes spet lotila montija. Za kosilo sem naredila puranje zrezke s kislo smetano in malancanami.
Kaj pa zdaj lahko jem za večerjo? A prav tako zelenjavo ali lahko kaj mlečnega?

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?